Songs with "LOVE" in the title

Μηνύματα
3.691
Reaction score
6.580
Πώς την έχεις δεί τη δουλειά ρε Γιώργο;
Σε κάθε νήμα θα ξεκινάς με Beatles (υπ' όψιν των οποίων τα δικαιώματα έχω εγώ...) γιά να μην μπορώ εγώ να προηγηθώ; Ντροπή σου! :lolsign:

Paul McCartney - Silly Love Songs

Καλο Κωστα.
Ξεκιναω με Beatles γιατι ειναι πιο κοινης αποδοχης και πιο γνωστο απο αλλα group.
Mονο γιαυτο.
Oσο για τα δικαιωματα, ...να πλερωσω...αμα ειναι.
(ωχ τωρα θα το δει αυτο ο cosmarpan και τι εχουμε να ακουσουμε παλι......)

ΒΕΑTLES - LOVE ME DO (1962)

 


Μηνύματα
3.152
Reaction score
4.188
Λυπάμαι αν έθιξα τυχόν φίλους, αλλά η μουσική είναι για μένα σαν τον αέρα που αναπνέω και την τροφή : απαραίτητη ... είναι η ασπίδα για να αντισταθείς στα θλιβερά και ανούσια που βάλλονται από όλες τις κατευθύνσεις, είναι το τόξο για να επιτεθείς στην ανοησία της καθημερινότητας ... όπως έγραψα και παλαιότερα :
'' .... και η μουσική ... α, η μουσική πάντα θα περιδιαβαίνει τους κύκλειους δρόμους της, προσφέροντας χρωματιστές κορδέλες από ένα παντέρημο γαϊτανάκι, να διαλέγεις κάθε φορά αυτή που θα επιβεβαιώσει την διάθεση σου, που θα ταιριάξει με την κουπ των πνιγηρών συναισθημάτων σου, προσποιούμενος ότι η επαναδιαμόρφωση των απόψεων σου θα σε σώσει από την μοναξιά ... η μουσική ουδέποτε φταίει ... ο δοσίλογος που σε ρουφιάνεψε ήταν ο ίδιος σου ο εαυτός ... η μουσική μόνον προσφέρει ... πλαίσια, αποκλιμάκωση, ανακούφιση ... είναι η Αθηνά, ωστόσο για να σωθείς πρέπει τω όντι να κινήσεις την χείρα σου και οπωσδήποτε όχι στην ρυθμολογία ενός κατσουφιασμένου αυνανισμού ... ''

Η μουσική είναι το όχημα για να προσεγγίσουμε τον προσωπικό, τον ιδιωτικό μας θεό και δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται με όρους τηλεπαιχνιδιού της δεκάρας ... και εν τέλει δεν μπορώ να διακρίνω πως η ποιότητα (όπως νοείται για τον καθένα μας) ενός τραγουδιού και άρα η 'απαίτηση'' να το γνωρίσουμε & αγαπήσουμε έχει να κάνει με το αν στον τίτλο του περιλαμβάνεται το χ, ή το ψ άσχετο στοιχείο, καιρικό φαινόμενο, σωματική εκροή, προεκλογική υπόσχεση, κλπ...
Σεβαστή η άποψή σου και συμφωνώ.
Εμείς εδώ, το βλέπουμε και σαν παιχνιδάκι
Και μη μου πείς ότι η μουσική δεν είναι και αυτό...
Μιά ευκαιρία να ξεσκαλίσουμε από την μνήμη τραγούδια που σε καθημερινή βάση πλέον δεν τα ακούμε τόσο συχνά γιατί τα ακούγαμε πολλά χρόνια συνέχεια.
Δεν νομίζω να χάνουμε έτσι.
Από τη Μουσική πάντα κερδίζεις.
 








Μηνύματα
3.152
Reaction score
4.188
Πάντως παιδιά, είναι ατελείωτα
Χιλιάδες χιλιάδων.
Τι να πρωτοβάλεις;
Να' βαζες ρε Γιώργο καμμιά παράμετρο ίσως...:roflmao:
 









Μηνύματα
3.152
Reaction score
4.188
Ε δε θα μας πάρει και τα σώβρακα ο Γιώργος...:bigboss:
Ζηλεύω τα νέα παιδιά που θα το ακούσουν 1η φορά στη ζωή τους ;)

Beatles - She Loves You

 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.652
Μηνύματα
2.870.963
Members
37.929
Νεότερο μέλος
axil
Top