TANGENT EXEO.....

Μηνύματα
5.397
Reaction score
1
Απάντηση: TANGENT EXEO.....


Ρε Τάσο τι σου έφτιαξε ο καημένος και τον ξεκοίλιασες ; :142: καλοφτιαγμένος φαίνεται πάντως.
 

Μηνύματα
5.397
Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: TANGENT EXEO.....

Καλορίζικα και καλοάκουστα και απο εμένα!

Accept & R.J. Dio θα φέρω εγώ!
Ευχαριστώ πολύ ! Φέρε ότι θέλεις ν' ακούσεις δεν έχουμε τέτοια διλλήματα :126: Χθες με τον Κυριάκο (Ryk) ακούγαμε ροκαμπίλι ! Παίζει πολύ αναλυτικά όταν είναι φλατ, σε συνδιασμό με τον NAD που έχω πάντα...Το ίδιο μου ακούγεται και με τον δικό του ενισχυτή πάντως, αύριο που θα έχω και νέα ηχεία σίγουρα θα ακούγεται καλύτερα.
 

Μηνύματα
5.397
Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: TANGENT EXEO.....

Αν μου έλεγε πάντως κάποιος πριν κανα δίμηνο ότι τέτοια ώρα που έχει σκοτινιάσει, δεν θα είχα ανοιχτό τον προβολέα να βλέπω ταινίες αλλά θα άκουγα μουσική, θα τον έλεγα τρελλό :142:

Δοκιμάστε να ακούσετε το πρώτο CD live του Κότσιρα στη πολυθρονάρα με λίγο ουισκάκι και θα με θυμηθείτε...απίστευτη απόλαυση !
 

Μηνύματα
13.677
Reaction score
6.652
Απάντηση: TANGENT EXEO.....

καλα δεν τον ξεκοιλιασα,απλα ειχα την περιεργεια να δω τι εχει μεσα.Βεβαια χρειαστηκε να ξεβιδωσω 9 βιδες.Τον αγορασα γιατι εψαχνα εναν μικρο ενισχυτη για να οδηγησω δυο tangent evo4, που πηρα απο ενα φιλο εδω, σαν συστημα ηχειων υπολογιστη.Φυσικα ο συνδυασμος δεν εχει καμια σχεση ακομα και με καλα ηχεια για pc.....μερα με τη νυχτα δηλαδη.Μια χρησιμη επιλογη ειναι το φιλτρο που κοβει απο τα ηχεια τις χαμηλες συχνοτητες και τις στελνει μονο σε ενεργο υπογουφερ απο την πισω αναλογη εξοδο.Αυτο γινεται απο το τηλεχειριστηριο και τον διακοπτη menu,οπως και η ρυθμιση μαπσων πριμων,balance,loudness,direct on off,επιλογη ηχειων α-β,επιλογη mm/mc για την εισοδο phono.
 



Μηνύματα
5.397
Reaction score
1
Απάντηση: Re: TANGENT EXEO.....

@ geopro
ποσο κοστισαν τα heco victa 200;
Επειδή έχω τα ίδια 90 ευρώ μαζί με τις βάσεις από ντέμο σε μαγαζί...Από 85 ευρώ χωρίς τις βάσεις τα βρίσκεις ρίξε μιά ματιά στο skroutz.gr
 



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.755
Μηνύματα
2.874.826
Members
37.944
Νεότερο μέλος
TasosXalandri
Top