TV NEWS

Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
Filmnet3

Σήμερα Παρασκευή στις 21.30, ξεκινά ο γεμάτος ανατροπές, 4ος κύκλος της σειράς Lost. Πιο νωρίς, στις 20.40, θα προβληθεί ένα σπέσιαλ επεισόδιο ( review )
 

Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
Στο Χόλιγουντ

Έχουν στερέψει τελείως; Εκτός του ότι ετοιμάζονται να γυρίσουν νέα επεισόδια της σειράς ‘Beverly Hills, 90210‘, με άλλο καστ βέβαια, διαβάζουμε πως οι παραγωγοί του ‘ER‘ ψήνουν τον Τζορτζ Κλούνι να επιστρέψει στη 15η και τελευταία σεζόν της σειράς που τον ανέδειξε.
 

Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
Νέοι Φάκελοι

Σήμερα στις 23.00, στην τηλεόραση του Σκάι, θα προβληθεί ένα συνταρακτικό ντοκιμαντέρ του CNN που έχει επιμεληθεί ο Τάσος Τέλλογλου, το οποίο έχει να κάνει με τις εν ψυχρώ δολοφονίες αθώων πολιτών στη Βόρεια Κορέα.

Στην αντίστοιχη πρεμιέρα του ανεξάρτητου αυτού ντοκιμαντέρ από το αμερικανικό δίκτυο CNN, οι ίδιες εικόνες προκάλεσαν σάλο και διεθνή κατακραυγή για το πιο σκληρό καθεστώς του πλανήτη.
 

Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
ΣΚΑΪ

Αύριο Τετάρτη στις 23.00 ξεκινά στον Σκάι ο τρίτος κύκλος του ‘CSI: NY‘.

Μη ξεχνάμε πως εκτός του Γκάρι Σίνιζ, πρωταγωνιστεί και η Μελίνα Κανακαρίδης.
 

Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
ALPHA

Αύριο Τρίτη τα μεσάνυχτα, η εκπομπή του Κώστα Βαξεβάνη, ‘Το κουτί της Πανδώρας’, ασχολείται με το CERN.

http://public.web.cern.ch/Public/Welcome.html

Πιο συγκεκριμένα το Δ.Τ αναφέρει:

‘CERN: Η Πόλη των Πεφωτισμένων’
Ένας επιταχυντής 27 χιλιομέτρων, κάτω από την Ελβετία και τη Γαλλία, αναζητά να λύσει το μυστήριο της γέννησης του κόσμου. Πρόκειται για το μεγαλύτερο πείραμα που έγινε ποτέ.

Πώς δημιουργήθηκε το σύμπαν;
Υπάρχει Θεός;
Τί κρύβει το CERN;
Πόσο αληθινά είναι όσα αναφέρει ο Dan Brown στο βιβλίο του Illuminati για την πόλη των επιστημόνων;
 



gstriftos

gilectronikos
Μηνύματα
17.607
Reaction score
4.147



Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
Deadwood

Θα μας τρελάνουν οι υπεύθυνοι προγράμματος του STAR.

Έφεραν την καταπληκτική γουέστερν σειρά της ΗΒΟ, Deadwood και τη προβάλλουν από Τρίτη ως Πέμπτη μετά τις 4 τα ξημερώματα.

Αφού το STAR δεν “παίζει” όπως τα υπόλοιπα κανάλια, γιατί δεν τη διαφημίζει λίγο και δεν βάζει μια σειρά σαν και αυτή prime time; Θα φταίει ο ΑΝΤ1 μετά αν τη προβάλλει του χρόνου και κάνει 25άρια;

http://www.hbo.com/deadwood/
 

Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
Σκάι

Μετά τις ‘Νοικοκυρές σε Απόγνωση’, έρχονται οι ‘Νοικοκυρές εκτός Νόμου’. Πρόκειται για τη βρετανική, γεμάτη μαύρο χιούμορ, σειρά με τίτλο ‘Suburban Shootout‘. Κάθε Κυριακή στις 14.00.

http://en.wikipedia.org/wiki/Suburban_Shootout
 

Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
Ο Μπεν Χουρ γίνεται σειρά!

Αν είστε ένας από τους λάτρεις του θρυλικού Μπεν Χουρ, τότε μπορείτε να ανοίξετε σαμπάνιες... γιατί σύμφωνα με το Variety, σύντομα η ζωή του θα μεταφερθεί σε mini σειρά στις μικρές μας οθόνες!

Ο γιος του σκηνοθέτη του καθαρόαιμου και πολυβραβευμένου Χουρ (1959), ο Ντέιβιντ Γουάιλερ έχει βάλει στο μυαλό του να «ξεσκονίσει» για τα καλά από τις σκόνες του παρελθόντος το θρίαμβο του πατέρα του και να δημιουργήσει μία μίνι σειρά, η οποία θα βασίζεται στο μυθιστόρημα του Λιου Γουάλας και στη γνωστή μας κινηματογραφική version του 1959 ή στην «σιωπηλή» version του 1925.

Τώρα δεν ξέρουμε αν γιος θα κάνει περήφανο τον πατέρα, πάντως το ότι το project θα βασίζεται στο μυθιστόρημα του Γουάλας είναι κάτι που προσδίδει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο φιλόδοξο αυτό πόνημα, καθώς έτσι ούτε θα αμαυρωθεί η εικόνα του πρόσφατα εκλιπόντος Τσάρλτον Ιστον, ούτε και η συνολική εικόνα της ταινίας.

«Εχουμε κάνει τον Μπεν Χουρ οικογενειακή μας υπόθεση» ανέφερε αστειευόμενος στην Daily Variety ο νεότερος Γουάιλερ.
Ο Κρίστιαν Ντουγκουέι θα κρατήσει τα σκηνοθετικά σκήπτρα της mini σειράς, που υπολογίζεται ότι θα κοστίσει περί τα 30 εκατομμύρια δολάρια, για λογαριασμό της Alchemy. Η τελευταία έχει ήδη πουλήσει τη σειρά σε Ισπανία, Γερμανία και Καναδά και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και με άλλες χώρες.

cinemag
 

Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
Τηλεοπτική σειρά από τον Αρονόφσκι!

Ο Ντάρεν Αρονόφσκι φαίνεται ότι απέκτησε καινούργιο art-mate, με τον οποίο καταστρώνει τα μελλοντικά του σχέδια. Το όνομα αυτού είναι Τζον ΜακΛάφλιν, ο οποίος είναι ο σεναριογράφος τόσο της νέας μπαλετο-ταινίας του νεοϋορκέζου σκηνοθέτη , «Black Swan», όσο και της σειράς «Riverview Towers». Ο Ντάρεν Αρονόφσκι μετά την οικονομική αποτυχία της «Πηγής Της Ζωής» στρέφει τις μεταφυσικές του ανησυχίες και προς τη μικρή οθόνη, αφού θα είναι ο παραγωγός του «Riverview Towers». Οι κολλητοί, πλέον, Αρονόφσκι και ΜακΛάφλιν ψάχνουν απεγνωσμένα για τον σκηνοθέτη που θα κάτσει πίσω από τις κάμερες του πιλοτικού επεισοδίου. Οι δύο τους έχουν προσεγγίσει ήδη τον Πάτι Τζένκινς («Monster») και όπως όλα δείχνουν, αυτός θα είναι τελικά που θα καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Στο «Riverview Towers» μια οικογένεια μετακομίζει σε ένα διαμέρισμα, στο οποίο ενυπάρχουν μεταφυσικές δυνάμεις και οι Aronofsky fans θα πρέπει να περιμένουν με ανυπομονησία το τηλεοπτικό πέρασμα του σκηνοθέτη.

Η αρονοφσκική μανία μπορεί να κόπασε λίγο μετά την «Πηγή Της Ζωής», αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εξαλειφθεί. Η προσμονή έξι ολόκληρων χρόνων για το επόμενο δημιούργημα του Αρονόφσκι μετά το «Ρέκβιεμ», δεν μπορούμε να πούμε ότι δικαιώθηκε με την «Πηγή Της Ζωής». Το εντελώς προσωπικό (στα όρια του αυτισμού) φιλμ του Ντάρεν γνώρισε την απόλυτη box office τραγωδία και η Warner θα βλέπει για πολλά χρόνια εφιάλτες με τρεχούμενο νερό. Οι σινεφίλ εφιάλτες, όμως, του «Π» και του «Ρέκβιεμ Για Ένα Όνειρο», μας πιέζουν να ακολουθούμε με κάθε τρόπο τα δημιουργικά βήματα του εναλλακτικού νεοϋορκέζου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ντάρεν Αρονόφσκι και ο Τζον ΜακΛάφλιν αρχικά είχαν συμφωνήσει με το τηλεοπτικό δίκτυο HBO, για τη δημιουργία του «Riverview Towers» πριν από δύο χρόνια. Τελικά, όμως, μετακόμισαν στο AMC, υπεύθυνο για την τρομερή σειρά «Mad Men», που σάρωσε φέτος τις Χρυσές Σφαίρες.
Ρίξτε μια ματιά στο «Mad Men» και ζήστε για μερικές ώρες την ανταγωνιστικότητα και την διαπλοκή που υπήρχε στις διαφημιστικές εταιρίες, τη δεκαετία του ʼ60. Το επίπεδο της παραγωγής βρίσκεται σε ασύλληπτα επίπεδα για τηλεοπτική σειρά, ενώ ο δεύτερος κύκλος ξεκινά το Σεπτέμβρη. Admen make the world go round...

cinemag
 

Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
ΣΚΑΙ

Θυμόσαστε τον σάλο που είχε ξεσπάσει όταν ήρθε στο φως το ʽΧαμένο Ευαγγέλιο του Ιούδαʼ.?

Αύριο Πέμπτη στις 22.00, στο Σκάι έχουμε τη δυνατότητα να δούμε το ομώνυμο ντοκιμαντέρ του National Geographic.
 

Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
Οι «Μεγάλοι Ελληνες» στον ΣΚΑI

Το σημαντικότερο Ελληνα όλων των εποχών θα αναδείξει ο ΣΚΑΪ μέσω σειράς ντοκιμαντέρ που φέρει τη σφραγίδα του BBC και θα αρχίσει να προβάλλεται τον Ιανουάριο του 2009.

Προσωπικότητες που κέρδισαν την αγάπη του ελληνικού λαού μέσω του έργου, της ανδρείας, της μεγαλοφυΐας τους, Ελληνες που διακρίθηκαν στην πολιτική, τα γράμματα, τις τέχνες, τον αθλητισμό, διεκδικούν μια θέση ανάμεσα στους «Μεγάλους Ελληνες».

Στη φιλόδοξη παραγωγή -ήδη 17 χώρες έχουν παρουσιάσει τη δική τους «εθνική» εκδοχή- τον πρώτο λόγο θα έχει το κοινό που θα αναδείξει από αύριο διαδοχικά τους 100 σημαντικότερους, μετά τους δέκα και τέλος τον ένα μεγαλύτερο Ελληνα.

Κεντρικός παρουσιαστής θα είναι ο Αλέξης Παπαχελάς, ενώ κάθε ένα από τα ντοκιμαντέρ-πορτρέτα των μεγάλων Ελλήνων θα έχει το δικό του παρουσιαστή που θα επιχειρηματολογεί υπέρ αυτής της επιλογής.

O πρόεδρος του σταθμού κ. Ιωάννης Αλαφούζος τόνισε χθες πως «με την ενεργό συμμετοχή του κοινού, η σειρά αυτή θα αποτυπώσει τη στάση των Ελλήνων απέναντι στην Ιστορία».

Εκτός από τους «Μεγάλους Ελληνες», ο ΣΚΑΪ θα παρουσιάσει μέσα στο 2009 δύο ακόμα ελληνικές σειρές ντοκιμαντέρ, ενώ θα συμμετάσχει σε τρεις συμπαραγωγές με το BBC («Life», «Frozen Planet», «Bible»).
 

Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
ET3

Η σημερινή Cinemania είναι, λόγω της ημέρας, αφιερωμένη στους μεγάλους επαναστάτες που έχουν περάσει από το πανί, μέσω ηθοποιών που τους υποδύθηκαν. Μερικοί από αυτούς είναι οι Μάικλ Κόλινς, Γκάντι, Τσε Γκεβάρα, Νέλσον Μαντέλα.
 

Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
[IMGl]http://www.dreamingant.com/covers/0007507.jpg[/IMGl]

24 - 5η season

Αρχιζει την Δευτερα 5/5/2008 στην τηλεοραση του ΣΚΑΙ !
 

Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
[IMGl]http://www.dreamingant.com/covers/0007507.jpg[/IMGl]

24 - 5η season

Αρχιζει την Δευτερα 5/5/2008 στην τηλεοραση του ΣΚΑΙ !
Από αύριο Δευτέρα και κάθε απόγευμα στις 18.45, ο ΣΚΑΪ θα προβάλλει τα επεισόδια του 5ου κύκλου της σειράς 24.

Μπορεί το 24 να μην έχει το ενδιαφέρον που είχε στον πρώτο και τον δεύτερο κύκλο, είναι πάντως μια ωραία λύση απέναντι σε Μαρίες και Ερωτες. :137:
 

Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
Μπορειτε να δειτε αυτη τη βδομαδα στην ελληνικη ΤV !

Τετάρτη 7/5/2008 στις 23.00, στη ΝΕΤ. Sin City. Αριστούργημα!

Πέμπτη 8/5/2008 στις 21.00, στο STAR. War of the worlds.
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.868
Μηνύματα
2.879.478
Members
37.959
Νεότερο μέλος
Sandofer
Top