Zappiti Player 4k

Μηνύματα
51
Reaction score
73
Μόνο Android έχει... Τα έχω γράψει στο review που είναι στο λινκ... Τώρα στο τελευταίο δε δουλεύει τίποτα από DD και DTS... Μάλλον κάτι παίζει με τις άδειες... Το xbmc επίσης που δίνουν είναι άχρηστο για χρήση με network αφού απλά χρησιμοποιεί τον default player... Γενικά θέλει δουλειά πολύ στο firmware
 

Μηνύματα
11.602
Reaction score
1.457
Αυτά που αναφέρεις ειναι bugs του Android.Δεν αφορά τη λειτουργία σε realtek/custom gui.
Γι αυτό και η διαφορά τιμής.Το παίρνει ο κινέζος και σου βάζει μόνο Android και στο δίνει 60-70 ευρώ το πολύ.
Το παίρνει τα Mede8er και η Zappiti,βάζουν το δικό τους firmware + Android (μόνο η Zappiti,οι άλλοι δεν επιτρέπουν πρόσβαση) και στο δίνουν κοντά στα 250 ευρώ.
Θα είναι διαφορετικό το Zappiti!;)
 






Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Μηνύματα
7.048
Reaction score
8.069
Και εγώ έχω πολύ άσχημες εντυπώσεις από τον προηγούμενο επεξεργαστή:
Xtreamer prodigy:

Συνεχείς επανεκκινήσεις, τελείως προβληματικός διαχειριστής αρχείων (μεταφορές αρχείων, διαγραφές κλπ), πάρα πολύ αργός κατά την εκκίνηση- 1min plus.

Είμαι λοιπόν επιφυλακτικός.
Θα σας πρότεινα αυτό:
http://www.cloudmedia.com/products/open-hour/chameleon
 

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
46.323
Reaction score
93.901
Εγώ πάλι θα πρότεινα, πριν του προσάψουμε κουσούρια, να περιμένουμε το review του lesarros και να δούμε τι πσάρια πιάνει. :wink:
 



Μηνύματα
11.602
Reaction score
1.457
Δεν το έχουμε στα χέρια μας ακόμη,το περιμένουμε τέλος Δεκεμβρίου με αρχές Ιανουαρίου.
 

loggeo

Projectors
Moderator
Μηνύματα
7.248
Reaction score
8.768
Διαβάζω ότι για την ώρα δεν υποστηρίζεται hd audio απ' το συγκεκριμένο τσιπάκι. Κακό αυτό, αλλά φαντάζομαι κάποια στιγμή η realtek θα αποκτήσει το Licence.
 



Μηνύματα
11.602
Reaction score
1.457
Οπως έγραψα σε προηγούμενο post με το firmware που έχουν στα χέρια τους μέχρι στιγμής περνάει απλό dts και d.d 5.1 και όχι σε hd.Είναι bug του firmware και όχι θέμα δικαιωμάτων.

Το player θα κυκλοφορήσει λίγο πριν ή λίγο μετά τις γιορτές και αν δεν έχει διορθωθεί ως τότε το πρόβλημα από τη realtek,αρχικά θα είναι χωρίς HD ήχο.Θέλει να προλάβει και την αγορά των γιορτών η zappiti.

Θα το φτιάξουν το συντομότερο δυνατό.Αλλωστε και τα 2 προηγούμενα chip της realtek δεν είχαν κανένα πρόβλημα με HD ήχο.
 

loggeo

Projectors
Moderator
Μηνύματα
7.248
Reaction score
8.768
Δεν ξέρω πόσο έγκυρο μπορεί να είναι αυτό το post.
Γίνεται σαφής αναφορά σε licence.
 

Μηνύματα
11.602
Reaction score
1.457
Το rtd 1195 της realtek βγήκε περίπου τον Ιούνιο του 2014.Και μέχρι πριν λίγο διάστημα το είχαν πάρει κάποιες κινέζικες ως επί το πλείστον εταιρίες με players των 50-70 ευρώ το πολύ,που έχουν μόνο Android λειτουργικό και τους ενδιέφεραν τα βασικά,τα πολύ βασικά.Ετσι παρ'ότι το chip υποστηρίζει HD ήχο δεν ενδιαφέρθηκε η realtek στο sdk 1 να το ενεργοποιήσει.
Από τη στιγμή που το πήρε και η zappiti και ζητήσαν εκτός πολλών άλλων (1080p24,auto frame rate κλπ) και κανονικό Hd ήχο,η realtek φτιάχνει το sdk 2 που θα το ενεργοποιεί.
Δεν ξέρουμε αν θάναι έτοιμο το sdk 2 μέχρι την κυκλοφορία του zappiti player 4k σε 2-3 εβδομάδες περίπου.Αν δεν είναι έτοιμο το DTS HD Master κλπ θα περνάει σαν core DTS στον ενισχυτή,θα γίνεται αναπαραγωγή σαν απλό dts δηλαδή.
Δεν είναι θέμα licence είναι bug του sdk της realtek.
 

Μηνύματα
11.602
Reaction score
1.457
Σε boot με Android (θα έχει το 4.4) δε θα λειτουργήσει ποτέ μάλλον ο HD ήχος.
Σε boot με Zappiti interface,θα έχουμε hd ήχο πολύ σύντομα,αν όχι στο 1ο firmware με την κυκλοφορία του player!
 

Μηνύματα
11.602
Reaction score
1.457
Να τα γράψω λίγο πιο αναλυτικά τα παραπάνω:

Μην νομίζετε ότι οι κινέζοι είναι οι καλοί άνθρωποι που κερδίζουν λίγα και οι γάλλοι οι κακοί που θέλουν αισχροκέρδια,δεν είναι έτσι!

Ο κινέζος και όποιος θέλει να βγάλει ένα πολύ φτηνό media player θα πάρει το βασικό sdk και ζητάει να έχει android,τίποτ'άλλο.
Η zappiti και όποιος άλλος ποιοτικός κατασκευαστής δε θα μας βάλει μόνο καλύτερης ποιότητας πλαστικό ή αλουμινένια φιλέτα και μόνο.Βλέπει το sdk και με βάση αυτά που υποστηρίζει το chip λέει θέλω αυτό κι αυτό.

Γι αυτό και η τεράστια διαφορά τιμής από 60 ευρώ σε 250 που θα έχει το zappiti.Αλλα δικαιώματα πληρώνει ο ανώνυμος κινέζος και άλλα μια επώνυμη στο χώρο εταιρία.Δεν πάει όλη διαφορά στην τσέπη τους.Και άλλη η υποστήριξη με το δικό τους firmware!

H zappiti βλέποντας την εξαιρετική εξέλιξη των mede8er X3D με το realtek 1186 (το προηγούμενης γενιάς chip της realtek),ζητάει τα αυτονόητα,όχι κάτι λιγότερο από τη realtek και έχει πληρώσει και ανάλογα.
Και απ'ότι μας λένε είναι ιδιαίτερα γρήγοροι στις απαιτήσεις τους οι της realtek σε αντίθεση με τη Hdi στα προηγούμενα players της zappiti που βασίζονταν στα Dune

Μιας και έχω και το Mede8er 1000X3D στο σπίτι,όταν με το καλό θα έρθει και το Zappiti Player 4K θα κάνουμε και ένα mini συγκριτικό να δούμε που υστερεί και που υπερτερεί το ένα με το άλλο.

Θυμηθήτε και την παρουσίαση που είχε γίνει παλιότερα στο φόρουμ του Dune Prime 3 όπου εκτός από τα πολλά bugs στο αρχικό firmware,είχαμε σε αρκετά players και hardware προβλήματα.
Και πως εξελίχτηκε μετά το Prime 3 σε ίσως και το καλύτερο media player της εποχής του!;)
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.620
Μηνύματα
2.868.278
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top