Ηχεια για μουσικη για Yamaha HTR-6230

Reaction score
0
Λοιπόν, εχω αυτον http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=5028494 τον AV ενισχυτη με τα Yamaha NS-225series+YST-SW225 αλλα η αποδωση σε μουσικη ειναι αθλια!!!! Σκεφτομαι ειται να παρω δευτερα front ηχεια μονο για μουσικη ειται να βαλω τα NS-225F πισω και να παρω αλλα για front. Εχει κανεις καμια προταση???Tα Dali suite 2.8 η και τα 1.7 θα ηταν καλη λυση???

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Kαλησπέρα!
Επειδή είδα ότι θέλετε να κινηθείτε σε τελείως άλλο οικονομικό επίπεδο απ το υπάρχον σύστημα 2 προτάσεις επιπλέον:
Roister 8.2 και σε πολύ πιο οικονομικό επίπεδο τα emphasis 25.
Eπίσης αξιόλογα θεωρώ και της crystal(T2 και Τ3).Οι προτάσεις αυτές είναι με σκεπτικό και την εύκολη οδήγηση τους και από σχετικά αδύναμους ενισχυτές.
Άλλη μία πρόταση είναι και τα Klipsch rf 52 ή 62,τα οποία όμως λόγω κόρνας είναι περίεργο άκουσμα(ή τα μισείς ή τα λατρεύεις).
Όσον αφορά τα dali είναι πολύ καλά ηχεία αλλά δεν ξέρω κατα πόσο ο ενισχυτής σας θα καταφέρει να οδηγήσει επαρκώς.
Πάντως στην κατηγορία τιμής που έχετε Βάλει υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές!
Ερώτηση κρίσεως:Πόσα τμ είναι ο χώρος;

Reaction score
0
Απάντηση: Ηχεια για μουσικη για Yamaha HTR-6230

προς το παρον μεχρι τον Ιουνη το σπιτι ειναι μικρο(ο χωρος αυτη τη στιγμη ειναι 16-18τμ) αλλα αργοτερα υπολογιζω σε ενα σαλονι 30-40τμ. τα θελω και κατα προτιμιση silver για να ταιριαζουν. αυτα που μου αρεσαν πολυ ηταν αυτα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.500516 αλλα νομιζω πως δεν ειναι και τα πιο ευκολα ηχεια

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Μπα,νορμάλ είναι αλλά γενικά καλό θα ήταν αν μπορούσες να ακούσεις ηχεία με τον ενισχυτή σου.

Reaction score
0

αυτο θα κανω αν και θα τα ακουσω χωρις το sub και ελπιζω να μην εχουν προβλημα συμβιωσης. εξακολουθουν παντως να μου αρεσουν πολυ και τα dali. στο κατω κατω τον ενισχυτη ισως τον αλλαξω σε κανα χρονο με κατι καλυτερο

Reaction score
0

ωραια ηχεια αλλα λιγο ακριβα γι αυτα που θελω. κανεις γνωμη για τα JAMO S-718????

Reaction score
0

ειναι καλυτερα απο τα dali suite 1.7 η 2,8?? τα υπολοιπα Yamaha 225 ειναι στα 6Ω. Θα ηταν προτιμοτερο να ειναι ολα στα 6Ω? Εχω και το θεμα να ειναι silver(μεγαλος περιορισμος)

Reaction score
0

τελικα καμια γνωμη για τα JAMO S718 ?? Μου κολλησαν επειδη εχουν και 10'woofer αν και ακουσα οτι στις ψηλες δεν τα καταφερνει και πολυ καλα

Reaction score
0

μαλλον δυσκολα τα βλεπω τα Jamo αλλα μαλλον προς τα mission M33i η ακομα και τα M34i. ειναι στα 8Ω με 92db ευαισθησια. αρα θα παιζουν ανετα. θα ειναι ομως ποιοτικα? και ποια απο τα δυο, τα 33i η τα 34i???

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

ναι καλυτερα τα Mission, ειναι πιο μουσικα ηχεια. Ποσα τμ ειναι ο χωρος σου?

Reaction score
0

φετος ειναι γυρω στα 20τμ αλλα απο το καλοκαιρι υπολογιζω σε μεγαλυτερο σπιτι γυρω στα 30-35τμ. ποια απο τα δυο τα 33i η τα 34ι
στο παρακατω αραγε η τιμη αφορε τεμαχιο η ζευγος https://www.pc1.gr/showitem.php?ID=240000437 ???

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.314