Most visitors online was 3439 , on 16 Sep 2025
Για να γίνουμε πιό σοβαροί πάνω στο πρόβλημα σου'Εχω τοποθετήσει το πικάπ μου σε ένα ξύλινο ρακ. Το μπάσο προκαλεί δονίσεις με αποτέλεσμα να μεταφέρονται μέσω του πικάπ στα μεγάφωνα και να προκαλεί πολύ δυνατό μπάσο. Που πρέπει να τοποθετήσω το πικάπ για να λύσω το προβλημα
Θα ήθελα βέβαια να ζητήσω συγνώμη απο τους hi-end'αδες φίλους μου αφού η έννοια του μπουρδολόγου υπάρχει σε όλες τις φαμίλιες.Απλά με το παραπάνω αναφέρθηκα σε μερικούς hi-endάδες όπως.....Τώρα να ακούμε hi-end άδικες μπούρδες οτι αυτό δεν παίζει...τί να κάνουμε...ότι έχουμε παίζουμε...:142:.Ο καθείς με τα βαλάντια που έχει προσπαθεί να επιτύχει το βέλτιστο...
Ο οποίος ευτυχώς μου έχει ξεκαθαρίσει οτι δέν έχει άποψη...Απλά βλακείες
ΑΣΧΕΤΩΝ ΓΝΩΜΗΘα ήθελα βέβαια να ζητήσω συγνώμη απο τους hi-end'αδες φίλους μου αφού η έννοια του μπουρδολόγου υπάρχει σε όλες τις φαμίλιες.Απλά με το παραπάνω αναφέρθηκα σε μερικούς hi-endάδες όπως.....
Ο οποίος ευτυχώς μου έχει ξεκαθαρίσει οτι δέν έχει άποψη...
Κατα πρώτον σε θεωρώ απολύτως ανεπαρκή και λίγο στο να με κρίνεις ως άσχετο.ΑΣΧΕΤΩΝ ΓΝΩΜΗ
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ
Αν πιστεύεις ομως οτι με SANYO πικάπ,μαρΜαράκι και χαλί εχεις τελειώσει τα περί ήχου
απλά ΚΑΛΥΝΥΧΤΑ
Ο ανταγωνισμός του εγώ είπα αυτό και εσύ εκείνο δεν λύνει κανένα πρόβλημα στον χώρο του XALI END στο ELLADAΚατα πρώτον σε θεωρώ απολύτως ανεπαρκή και λίγο στο να με κρίνεις ως άσχετο.
Κατα δεύτερον μπορείς να μου δείξεις το λίνκ που υποδυκνύω οτι με χαλί και μαρμαράκι τελειωσαμε?Όχι οτι ας πούμε αποτελεί μία λύση για να λύσει το πρόβλημα του όπως ανέφερα.Θέλω να μου δείξεις οτι είπα κάπου οτι με μία μοκέτα τελειώσαμε απο τα του ήχου...Καταλαβαίνεις τί εννοώ ή να το ξαναπώ????
Επίσης το συγκεκριμένο πικάπ έχει 1000ευρώ.Αν η λύση σου είναι πετα το απο το παράθυρο...
Εκτός και αν νομίζεις οτι με αυτή σου τη συμπεριφορά είσαι αστείος.
Μετά παραπονιέστε οτι εσάς τους hi-endάδες σας βρίζουν.Δυστυχώς εσυ και καμία δεκάδα ακόμα φταίτε στο οτι στο συγκεκριμένο σάιτ ο χαιεντάς θεωρείται επικίνδυνο για την κοινωνία είδος...
Κρίμα....
Φίλε με το πικάπ το πρόβλημα το έλυσες????
Καταλαβαίνω τον πόνο σου για το χαι εντ στην Ελλάδα και παγκοσμίως αλλα η λύση σε αυτό δέν είναι να του λές του άλλου πέτα το απο το παράθυρο.Έτσι και αλλιώς το χάλι έντ το δημιούργησαν τέτοιες συμπεριφορές...Ο ανταγωνισμός του εγώ είπα αυτό και εσύ εκείνο δεν λύνει κανένα πρόβλημα στον χώρο του XALI END στο ELLADA
Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οτι
εφτασα σε σημείο να με αποκαλείς Hi-endά!!!! που προσωπικά γιά εμένα αποτελεί την μεγαλύτερη προσβολή ...
Να αρχίσω απο τον Κόγια???Καταλαβαίνω τον πόνο σου για το χαι εντ στην Ελλάδα και παγκοσμίως αλλα η λύση σε αυτό δέν είναι να του λές του άλλου πέτα το απο το παράθυρο.Έτσι και αλλιώς το χάλι έντ το δημιούργησαν τέτοιες συμπεριφορές...
Επειδή μεγάλωσα με πικάπ και χάι έντ έχω αντιμετωπίσει και εγώ προβλήματα που τα έλυσα με τέτοια μερεμέτια.Απο η/μ πεδία μέχρι αντικραδασμικές βλακειούλες...
Και επιτέλους ας ξεφύγουμε απο τη βρωμικη πλευρά του hi-end.Εγώ hi-end θα λέω την υψηλή πιστότητα και ας μου την μπαίνει ο Κόγιας:142::142::142::143: