Φθηνή 32αρα

Reaction score
0
Καλησπέρα παιδιά.Σκοπεύω να αγοράσω μια TV 32" αλλά δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις αφού προορίζεται για το πατρικό μου.
Η χρήση της θα είναι αρκετές ώρες την ημέρα τηλεπτικό σήμα αλλά θέλω να μπορώ να βλέπω αξιοπρεπώς ταινίες όταν θα είμαι εκεί.Με τις λίγες γνώσεις που έχω πιστεύω πως πρέπει να έχει οπωσδήποτε mpeg4 και να είναι fullhd.

Περιμένω τις προτάσεις και τις συμβουλές σας.:109:

Reaction score
0
Απάντηση: Φθηνή 32αρα

Απλά έχω την εντύπωση οτι στις 32'' για να καταλάβεις το full hd πχ σε ταινία θα πρέπει να κάθεσαι πολύ κοντά, περίπου στο 1,5μ ..

Στο λέω μόνο και μόνο για να προβληματιστείς είτε για το full hd είται για τις ίντσες.. :126: (ανάλογα και με το διαθέσιμο ποσό πάντα)

Reaction score
0

Απλά έχω την εντύπωση οτι στις 32'' για να καταλάβεις το full hd πχ σε ταινία θα πρέπει να κάθεσαι πολύ κοντά, περίπου στο 1,5μ ..

Στο λέω μόνο και μόνο για να προβληματιστείς είτε για το full hd είται για τις ίντσες.. :126: (ανάλογα και με το διαθέσιμο ποσό πάντα)
Το μπάτζετ είναι που μου βάζει όρια καθώς έχω ταβάνι τα 400€.
Αν μπορούσα θα πήγαινα σίγουρα σε μεγαλύτερη τηλεόραση.Παρόλα αυτά όπως είπα δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις καθώς περισσότερο η μάνα μου θα παρακολουθεί τηλεοπτικό σήμα.Από εκεί και πέρα έλεγα να πάρω με fullhd για καμιά ταινία που θα παρακολουθώ εγώ.

Reaction score
0

Ίσως να έχετε δίκιο και να μην είναι απαραίτητο το fullhd.Απλά εμένα μου είχε κάτσει σαν απαραίτητο χαρακτηριστικό.:121:

Η Toshiba 32AV605 που προτείνει ο φίλος tigergreg πώς σας φαίνεται;

Reaction score
6
Θα βλέπεις ταινίες σε Blu-Ray; Τότε σε ενδιαφέρει μία 1080p με δυνατότητα 24fps (καλύτερη κίνηση).
Θα βλέπεις μόνο DVD; Τότε δεν χρειάζεται Full HD στις 32".

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Φθηνή 32αρα

Θα βλέπεις ταινίες σε Blu-Ray; Τότε σε ενδιαφέρει μία 1080p με δυνατότητα 24fps (καλύτερη κίνηση).
Θα βλέπεις μόνο DVD; Τότε δεν χρειάζεται Full HD στις 32".
Όχι δεν με ενδιαφέρει σε αυτή την τηλεόραση το blue-ray.Οι ταινίες θα είναι dvd και περισσότερο τηλεοπτικό σήμα.

Reaction score
6
37" σε αυτά τα χρήματα. Δοκιμασμένο μέγεθος σε πεθερό. :116:

Ούτε του φαίνεται μικρή, ούτε και μεγάλη. Μια χαρά ικανοποιημένος που την έχει σε μια γωνία και βλέπει τηλεοπτικά προγράμματα.

32" είναι μικρή, ιδίως σε ταινίες 2,35:1.

Reaction score
0

Όταν λέτε να επιλέξω 720p τότε εννοείτε τις hd-ready;
Αν κατάλαβα καλά οι τηλεοράσεις fullhd είναι 1080p και οι hd ready 720p.Σωστά ή τα μπέρδεψα;:108:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.032

Όταν λέτε να επιλέξω 720p τότε εννοείτε τις hd-ready;
Αν κατάλαβα καλά οι τηλεοράσεις fullhd είναι 1080p και οι hd ready 720p.Σωστά ή τα μπέρδεψα;:108:
Πολύ σωστά!

Reaction score
0

Ωραία το ξεκαθαρίσαμε κι αυτό.:105:

Άρα στρέφομαι σε hd-ready οπωσδήποτε με mpeg4.Όσον αφορά τις ίντσες το σκέφτομαι γιατί αυτή η τηλεόραση θα αντικαταστήσει την παλιά crt 21" των γονιών μου και πιστεύω ότι με 32" είμαι καλυμμένος.Κρατάω μια μικρή επιφύλαξη για 37".

Reaction score
6
Κράτα μεγάλη επιφύλαξη για τις 32". Στην ουσία μιλάμε για περίπου 23" ίντσες σε ταινία 2,40:1. :111:

Επίσης, οι HD ready τηλεοράσεις δεν είναι 720p. Συνήθως (αν όχι πάντα) έχουν ανάλυση 1366x768.
Αυτό σημαίνει πως κανένα DVD ή Blu-Ray player με HDMI δεν αντιστοιχεί ακριβώς στο scaling.
Στην πράξη αυτό σημαίνει πως ο scaler της HDready TV δεν απενεργοποιείται ποτέ.

Λεπτομέρειες βέβαια... :121:

Reaction score
0

Επίσης, οι HD ready τηλεοράσεις δεν είναι 720p. Συνήθως (αν όχι πάντα) έχουν ανάλυση 1366x768.
Αυτό σημαίνει πως κανένα DVD ή Blu-Ray player με HDMI δεν αντιστοιχεί ακριβώς στο scaling.

Πω ρε φίλε με μπέρδεψες πάλι.:140:
Αν οι τηλεοράσεις hd-ready δεν είναι 720p τότε τι τηλεόραση θα πρέπει να πάρω για να βλέπω ταινίες σε 720p;

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Φθηνή 32αρα

Πω ρε φίλε με μπέρδεψες πάλι.:140:
Αν οι τηλεοράσεις hd-ready δεν είναι 720p τότε τι τηλεόραση θα πρέπει να πάρω για να βλέπω ταινίες σε 720p;
Ή full HD ή HD Ready. Σε όλες βλέπεις. Κυριότερο είναι το μέγεθος σε σχέση με την απόσταση, όπως είπα.

Reaction score
1.213

Ρε pleoυλιδη με αγχωσες και εμενα τωρα...:111:

Υποθετω οτι το καθαροαιμο 720p ειναι το 1280×720 .....Εχεις δει καμμια τετοια τηλεοραση ? :121:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.023
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos