Φθηνή 32αρα

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Φθηνή 32αρα

Ρε pleoυλιδη με αγχωσες και εμενα τωρα...:111:

Υποθετω οτι το καθαροαιμο 720p ειναι το 1280×720 .....Εχεις δει καμμια τετοια τηλεοραση ? :121:
Εντάξει ρε σεις μην αγχώνεστε! :138:

Δεν είναι και τραγικό σε τέτοια μεγέθη εικόνας να μην έχεις ακριβή αντιστοιχία στα pixel.
Αφήστε που δεν είναι και απολύτως σίγουρο ότι ακόμα και σε τέτοια θεωρητική αντιστοιχία, ότι το σήμα δεν υπόκειται κάποιου είδους scaling από την TV.

Αλλά είναι να μη σου μπει η ιδέα. :105:

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004

Reaction score
73
Απάντηση: Re: Φθηνή 32αρα

συμφωνω με τον pleo και πιστευω πως δυσκολα κάποιος σε 32 αρα μπορει να καταλάβει full hd. ...
Kαθε νόμισμα έχει δύο όψεις...
Σε μια καλή HD-Ready με πολυ καλό Blu-Ray Player... τα DVD που έχουν πολυ καλο mastering
και "εχουν μπολικη πληροφορία" δινουν μια εικόνα που πλησιάζει "καπως" το HD. :126:

Aπλά σε μια 32-αρα δεν μπορεις να χαρεις το 100% του HD.

Reaction score
16
Εγω θα σου πω το αλλο..

Γιατι δεν παιρνεις αυτη που ακουγεται οτι εχει πολυ καλο τηλεοπτικο, ειναι μονο 40 ευρω παραπανω που πιστευω βρισκονται αν ειναι για τηλεοραση, που θα την κρατησεις αρκετο καιρο και ειναι και 42 ιντσες?

http://www.skroutz.gr/s/74716/LG-42PQ2000-42''.html

Reaction score
4.237
συμφωνω με τον pleo και πιστευω πως δυσκολα κάποιος σε 32 αρα μπορει να καταλάβει full hd. επειδη και εγω είμαι στην ιδια αναζήτηση αύριο θα χτυπήσω τη συγκεκριμένη
http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Samsung-32-Le32B450C4-LE32B450C4WXXH.htm
για την κρεβατοκάμαρα.
Πολυ καλη τιμη!!, ειναι η σειρα 4 και με MPEG4!!, θα περιμενουμε εντυπωσεις.

Reaction score
0
Απάντηση: Φθηνή 32αρα

Χρόνια πολλά συμφορουμίτες.Επέστρεψα από μίνι διακοπές και επανέρχομαι στο θέμα της τηλεόρασης.Πρός το παρόν πιστεύω πως η Samsung LE32B450 είναι η καλύτερη για την χρήση που θέλω αλλά έχω μια τελευταία απορία.
Μήπως θα πρέπει να κοιτάξω τηλεοράσεις με 100Ηz;Μου χρειάζεται για τηλεοπτικά κανάλια;:121:

Reaction score
6
Πάντως εγώ στα αναλογικά βλέπω διαφορά στην κίνηση (μεσ' στην πολλή θολούρα τους που λέει και το τραγούδι :138:) με τα 100 Hz, 200Hz Trumotion για την ακρίβεια στη δική μου. Απλά είναι γενικώς τόσο απαράδεκτη η ποιότητα των αναλογικών (ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις και όχι πάντα π.χ. ΣΚΑΙ) που πράγματι αν κάποιος έχει σκοπό να τη χρησιμοποιεί ως επί το πλείστον γι' αυτά τότε δεν χρειάζεται να ψάξει για 100Hz. Και κάνει και οικονομία.

Reaction score
1

με φιλικη διαθεση παντα...αλλα βρε παιδια εχετε βαλει τηλεοραση με 50 ΗΖ διπλα ακριβως σε τηλεοραση με 100??? η διαφορα ακομη και σε απλο τηλεοπτικο σημα ειναι χαωδης...το τρεμουλο των 50 ΗΖ δεν παιζεται.....το καταλαβαινεις αμ τις βαλεις διπλα διπλα....διαφορετικα συνηθιζει το ματι και ολα καλα....και στο φιναλε...ποσο πιο φθηνη θα ειναι μια τηλεοραση των 50 ΗΖ?? αξιζει τον κοπο ?? ας παμε ενα βημα μπροστα...

Reaction score
0

Πέρα από τα 100Hz να βάλλω στο παιχνίδι και τις plasma;
Γενικά θα με συμφέρει να έχω πολλές ώρες την ημέρα ανοιχτή μια plasma τηλεόραση(κατανάλωση ρεύματος-διάρκεια ζωής-IR);

Ρωτάω γιατί καλοβλέπω την LG 42PQ2000 ή την PQ3000.

Reaction score
0

Πέρα από τα 100Hz να βάλλω στο παιχνίδι και τις plasma;
Γενικά θα με συμφέρει να έχω πολλές ώρες την ημέρα ανοιχτή μια plasma τηλεόραση(κατανάλωση ρεύματος-διάρκεια ζωής-IR);

Ρωτάω γιατί καλοβλέπω την LG 42PQ2000 ή την PQ3000.
Καμιά ιδέα για το παραπάνω;
Την τηλεόραση σκοπεύω να την πάρω αυτές τις μέρες και ακόμα ψάχνομαι...:108:

Reaction score
0

Τίποτα;
Θα με βολέψει μια plasma για την χρήση που την θέλω;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Γενικότερα οι plasma είναι πάρα πολύ βελτιωμένες σε κατανάλωση και σε διάρκεια ζωης.Όμως δεν υπάρχει ακόμα ασφαλές στατιστικό δείγμα σε πολύχρονη χρήση(άνω της 10ετίας),λόγω του ότι είναι νέες τεχνολογίες,όπως και οι lcd επίσης.
Πάντως κοιτάζοντας τις καταναλώσεις θα δείτε ότι οι διαφορές είναι πλέον μικρές.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.990
Απάντηση: Re: Φθηνή 32αρα

...άνω της 10ετίας

Ποιος κρατάει τηλεόραση 10 χρόνια σήμερον;

Τουλάχιστον εμείς οι άρρωστοι!:103:

Reaction score
22
καμμία σύγκριση 32" και 42", και ειδικά 42PQ σειρά που είναι εξαιρετική.

Έχω την 42PQ2000 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
Χρήση 70% τηλεοπτικό (επίγειο & nova) και 30% htpc, με αρκετό HD υλικό

η PQ3000 έχει και MPEG4 δέκτη, και η PQ6000 έχει λίγο καλύτερο design + καλύτερα ηχεία.
Πάρε την 6000 μια και η τιμή τους έχει πλησιασει αρκετά.
Την έχει 469€ το Mediamarkt

Στα χρήματα αυτά, απλά δεν υπάρχει καλύτερη TV για τηλεοπτικό σήμα, και έιναι πολύ καλή και σε όλες τις άλλες χρήσεις (εκτός απο PC monitor)

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.006
Members
38.525
Νεότερο μέλος