VW85 Vs VW200

Reaction score
8.350
Απάντηση: VW85 Vs VW200

φιλε μου τους εχω δει και τους δυο,αλλα οχι μαζι σε αντιπαραθεση,και γι'αυτο δισταζω ν'απαντησω.Αλλα αφου ζητας κι αλλες γνωμες,εγω θαπαιρνα τον 85.

Reaction score
0

Παιδιά μπορείτε να βοηθήσετε γιατί μέσα στο Γενάρη θα κάνω το βήμα.

Διάβασα το τρέχον hi tech και βλέπω να μην συγκρίνουν καν τον 200 με κανέναν από τους άλλους του τεστ, συμπεριλαμβανομένου το 85 που απο όσο κατάλαβα πλειοψηφικά λέτε πως είναι πιο καλή επιλογή.

Μόνο μια... αμυχή λένε για 'κάπως καλύτερο' μαύρο στον 85.

Αλλά εαν είναι όπως λέει το περιοδικό τοτε , ξαναλέω χωρίς να βάλουμε την τιμή στη μέση, έχουν απόλυτο βασιλιά τον 200..

Βοήθεια...

Reaction score
221

Αν ειχες να διαλεξεις μεταξυ δυο προβολεων Α και Β, χωρις να ξερεις καν τις μαρκες τους,και σου λεγανε οτι ο Α προβολεας εχει 35.000 αντιθεση χωρις motionflow,και o B προβολεας εχει 120.000 αντιθεση και motionflow,ποιον θαδιαλεγες ? Βεβαια, οταν βγαινεις για αγορα προβολεα ,κοιτας και αλλα πραγματα, αλλα ο λογος αντιθεσης και η ποιοτητα της κινησης ,ειναι θεμελιωδη στοιχεια αξιολογησης ενος προβολεα.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Αν ειχες να διαλεξεις μεταξυ δυο προβολεων Α και Β, χωρις να ξερεις καν τις μαρκες τους,και σου λεγανε οτι ο Α προβολεας εχει 35.000 αντιθεση χωρις motionflow,και o B προβολεας εχει 120.000 αντιθεση και motionflow,ποιον θαδιαλεγες .
Κωστακη, να σε διορθωσω, εαν μου επιτρεπεις φιλε.
Ο 200αρης-εαν εννοεις αυτον-εχει motion flow πρωτης γενιας:126:

Reaction score
0

Δηλαδή στο περιοδικό λέγανε τα δικά τους βρε παιδιά..?

Πραγματικά πέρα από τα νούμερα πόσο καλύτερο είναι πραγματικό το μαύρο 10%, 20% ή μιλάμε για π.χ 5% καλύτερο μαύρο και κίνηση οπότε ίσως κερδίζει η λάμπα και το χρώμα του VW200?

Παρακαλώ αμερόληπτα -ειλικρινά δεν υπονοώ,απλά χωρίς στρογγύλεμα τα σχόλια- και σαν να σας άφηνε ο ... Αϊ Βασίλης να διαλέξετε ένα από τα δύο κουτιά !

Reaction score
221

Κωστακη, να σε διορθωσω, εαν μου επιτρεπεις φιλε.
Ο 200αρης-εαν εννοεις αυτον-εχει motion flow πρωτης γενιας:126:
Aντρικο μου εννοεις αυτο που ολοι οι δοκιμαστες τοτε που πρωτοβγηκε (αν θυμαμαι καλα),συνιστουσαν στους χρηστες να το απενεργοποιουν ?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Aντρικο μου εννοεις αυτο που ολοι οι δοκιμαστες τοτε που πρωτοβγηκε (αν θυμαμαι καλα),συνιστουσαν στους χρηστες να το απενεργοποιουν ?
Δεν ξερω τι συνιστουσαν οι "δοκιμαστες" παντως ειχε και μαλιστα
το ιδιο που ειχε και ο 80αρης:126:

Reaction score
221

PS 2 Επαναλαμβάνω ξεχνάτε τιμή. Με ποιό κουτί θα φεύγατε!!! Παρακαλώ όσοι έχουν δει τα 2 μηχανάκια ειδικά να βοηθήσουν.

Ευχαριστώ!!!
Φιλε Tασο, ειδα τον 200ρη οταν ειχε πρωτοβγει, πριν απο 2-2,5 χρονια περιπου,σε demo-room για λιγο.Ηταν για τοτε, εντυπωσιακος προβολεας .Εκεινο που θυμαμαι οτι με ειχε εντυπωσιασει περισσοτερο τοτε,ηταν η καθαροτητα του φακου του(Carl Zeis) και η ποιοτικη αποδοση των χρωματων του, περα απο την ποιοτητα κατασκευης που απεπνεε,και το πανεμορφο σχημα του.Ομως τωρα, μετα απο τοσα χρονια ,εχει πια ξεπεραστει. Φανταζομαι οτι και η ΣΟΝΥ θα το εχει καταλαβει, και διαισθανομαι οτι θα βγει συντομα ο αντικαταστατης του καποιος 300ρης ας πουμε. Ο 85 του εδωσε τη χαριστικη βολη . Ο85 εχει παρα πολυ καλυτερο μαυρο, πολυ καλυτερη κινηση,και γενικα ειναι ενα συγχρονο μηχανημα με πολυ περισσοτερες δυνατοτητες οπως σου περιεγραψαν και οι προηγουμενοι φιλοι συμφορουμιτες.Εγω παντως,τον χαζευω καθε φορα που παω στην PSA ,και τον θεωρω τον καλυτερο προβολεα που εχω δει .(επιφυλασομαι μονον για τους νεους jvc που δεν εχω δει ακομα). Περιτευει νομιζω να σου πω με ποιο κουτι θα εφευγα.....

Reaction score
221

Δεν ξερω τι συνιστουσαν οι "δοκιμαστες" παντως ειχε και μαλιστα
το ιδιο που ειχε και ο 80αρης:126:
Αντρικο μου, επειδη ολα κρινονται εκ του αποτελεσματος, το motionflow στον 80ρη εκανε πολυ καλη δουλεια,εν αντιθεσει με τον 200ρη που δεν...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.414
Members
38.696
Νεότερο μέλος
Spiromag