EAT ECC88

Reaction score
9
Το σχήμα τους με προβληματίζει ιδιαίτερα, καθώς μοιάζει πάρα πολύ με τις μοντέρνες πρώην σοβιετικές 6Ν23Π -και καθόλου με JJ, όπως συζητιέται- και οι προδιαγραφές ταιριάζουν.

Τώρα αν, λέω αν, απλώς έχουν "κλείσει" μια electroharmonix ή sovtek σε μια αμφίβολης αποτελεσματικότητας ψύκτρα και την πουλάνε σε premium πιο ακριβά κι από NOS, δεν βλέπω τον λόγο να μη δοκιμάσεις κατευθείαν μια original σοβιετική NOS με μονοψήφια τιμή ή άντε μια electroharmonix ή sovtek...

Επίσης, κορυφαίες οι tungsram 6922 που έχουν βέβαια ανέβει σε τιμή... Επίσης, μπορείς να δοκιμάσεις απευθείας PCC88, που είναι φθηνές κι απλώς θέλουν τάση 7V αντί των 6,3V τής ECC88/6922. Εμένα δεν μου "λένε" αλλά ως buffer μπορεί να είναι εξαιρετικές, δεν ξέρω.

Σίγουρα, η μόνιμη "ψύκτρα" της ΕΑΤ λειτουργεί και ως damper, κανένα από τα οποία δεν χρειάζονται οι "σωστές" 6Ν23Π...

Στην τιμή της EAT, πάρε καλύτερα καμιά χλιδάτη αμερικανική ή δυτικοευρωπαϊκή NOS ή καμιά τσεχοσλοβάκικη Tesla του '60 με '70.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.694
Απάντηση: EAT ECC88

Ποια οι γνώμη σας για τις παρακάτω λυχνίες ECC88:

http://www.euroaudioteam.com/ecc88.php

Αξίζει να τις βάλω στο Χ-10D:

Τωρα έχω SYLVANIA ECC88 made in USA.
Θα προσπαθήσω να παραμείνω στο κλίμα των ημερών, δηλαδή μετριοπαθής και ευγενικός: Μην επιτρέψεις στον πρώτο τυχόντα ηλίθιο, που κότσαρε μια αλουμινούμπα γύρω από μια δύστυχη λάμπα και νομίζει πως ανακάλυψε την Αμερική, να σου λεηλατήσει την τσέπη. Επίσης, μιας και το έφερε ο λόγος, ΞΕΧΝΑ τις Telefunken. Μην εμπιστεύεσαι ούτε το νονό σου ότι θα βρεις καινούργιες, ακόμη κι αν τις χρεώνουν 1000 ευρώ τη μία. Όσοι πήραν, πήραν.

SIMPLYMUSIC

"Επαγγελματίας"
Reaction score
68
φίλε Κώστα καλησπέρα και χρόνια πολλά. Αν θέλεις τη γνώμη μου αν νομίζεις ότι πρέπει να αλλάξεις λάμπες (αν και αμφιβάλλω) μείνε στις ίδιες ή πήγαινε σε JJ ίσως τις χρυσοπόδαρες με κόστος περίπου € 40 με τα μεταφορικά. Σε αυτές έχω καταλήξει και γω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.504
Members
38.707
Νεότερο μέλος
Kesus