Αγορα πικαπ

Reaction score
14
Τη γνωμη σας παρακαλώ, για αγορά πικαπ γύρω στα 8.000 ευρω (με βραχιονα+κεφαλη). Έχω ήδη πικαπ μαζας, τα αναρτησης που εχω ακουσει μου φανηκε ότι έπασχαν στο χαμηλό, κάτι που αξιολογώ ιδιαίτερα. Ωστόσο είμαι ανοιχτός για ακρόαση αξιόλογων προτάσεων, ανεξαρτήτως σχεδιαστικής φιλοσοφίας.

Reaction score
0
Απάντηση: Αγορα πικαπ

Θα μπορούσα να ρωτήσω ποιο πικάπ (βραχίονα, κεφαλή) έχεις τώρα?

Reaction score
14

clearaudio champion limited με μαγνητικό πηγάδι, unify (unipivot) βραχιονα και κεφαλή zyx r100h.

Reaction score
2
Αυτό
http://www.soundscapehifi.com/dps.htm
και άσε τους άλλους να ψάχνονται!!!
ΥΓ...Δεν είναι γυαλιστερό και ογκώδες και δεν σε εντυπωσειάζει στο μάτι με τίποτα
στο οτι εχεις μπροστά σου ενα πικάπ αποδεκτό σαν κορυφαίο around the world

οταν το αγόρασα και ο πωλητής το άνοιξε μπροστά μου αυτό πoυ σκεφτόμουν ήταν --καλά έδωσα τόσα χρήματα γιά αυτό το πράγμα???
αλλά δυστυχώς το αξίζει τα λεφτά του!!

το μυστικό???οτι αυτό το σκατό παίζει μουσική και όχι ήχους..???
είναι η φιλοσοφία στην κατασκευή???το τροφοδοτικό του μοτέρ??
δεν ξέρω ??
αλλά δεν έχω μετανειώσει γιά την επιλογή μου μου ούτε στιγμή!!!
Ενημερώσου απο το internet γιά το DPS
και αποφάσισε μόνος σου

φιλικά

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Delphi V μαζί με τον βραχίονα που δίνει ο κατασκευαστής + Goldfinger + RCM Sensor Prelude IC. Ανώτερο δεν υπάρχει τίποτε. Όλα τα ακριβότερα είναι απλώς ακριβότερα.
PCM, xmmmm πολύ ενδιαφέρουσα και μινιμαλιστική κατασκευή!!! Δεν το ήξερα. Μια δοκιμή νομίζω είναι απαραίτητη...

Περιγραφή: Προενισχυτής phono για κεφαλές MM, MC και MC υψηλής εξόδου
Ευαισθησία: Ρυθμιζόμενη σε 7 βήματα (0.3mV-5mV/2Vrms/1kHz, κέρδος 52-76dB)
Αντίσταση εισόδου: Ρυθμιζόμενη σε 6 βήματα (20Ω-47κΩ)
Χωρητικότητα εισόδου: 150pF
Ακρίβεια RIAA: +/-0.3δΒ, 20Hz-20kHz
Παραμόρφωση: 0.01%, 1kHz
Λόγος S/N: 85dB (για κέρδος 52dB)
Στάθμη εξόδου: 2Vrms (μέγιστη 8Vrms)
Διαστάσεις: 214x214x75 (mm, πxβxυ)
Βάρος: 2kg (προενισχυτής), 1.5kg (εξωτερικό τροφοδοτικό)
Tιμή: 1400 ευρώ
INFO► StepCom, τηλ.: 210-960.5365, web: http://www.stepcom.gr , http://www.rcmaudio.pl

Reaction score
0

Delphi V μαζί με τον βραχίονα που δίνει ο κατασκευαστής + Goldfinger + RCM Sensor Prelude IC. Ανώτερο δεν υπάρχει τίποτε. Όλα τα ακριβότερα είναι απλώς ακριβότερα.
Όλο το σετ δεν πάει γύρω στα 15 με 20 χιλιάρικα?

Reaction score
0

Αν και να πω ότι φαίνεται φανταστικό πικάπ. Ωστόσο αυτό που με προβληματίζει, είναι γιατί τα προϊόντα που κατασκευάζονται στην αμερική κοστίζουν εδώ τα διπλά χρήματα? Εξηγούμαι: Στην Αμερική 5000 USD = 3500 EURO ενώ εδώ έχει 6600. Και σε κάνει να νιώθεις λίγο μλκας. Αλλά δεν θέλω να βγαίνω εκτός θέματος οπότε το σταματάω εδώ.

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Αγορα πικαπ

Όλο το σετ δεν πάει γύρω στα 15 με 20 χιλιάρικα?

Φίλε ο Κόγιας σου το προτείνει σαν απάντηση στα 8000 ευρώ
που βάζεις σαν θέμα
Γιά ψάξτο ίσως κάτι ξέρει....και μπορεί να σε βοηθήσει...να το αγοράσεις στην τιμή αυτή

Reaction score
2

Αν και να πω ότι φαίνεται φανταστικό πικάπ. Ωστόσο αυτό που με προβληματίζει, είναι γιατί τα προϊόντα που κατασκευάζονται στην αμερική κοστίζουν εδώ τα διπλά χρήματα? Εξηγούμαι: Στην Αμερική 5000 USD = 3500 EURO ενώ εδώ έχει 6600. Και σε κάνει να νιώθεις λίγο μλκας. Αλλά δεν θέλω να βγαίνω εκτός θέματος οπότε το σταματάω εδώ.
Το συνεχίζω εγώ
Απλά αν δεν σε ενδιαφέρει η τράμπα δεν αγοράζεις πιά απο εδώ.
Υγ. υπάρχουν και αντιπρόσωποι εντός Ελλάδας που πουλάν σε πολύ λογικές τιμές σε σχέση με την Αμερική
είναι λίγοι
Βρες τους ή αγόραζε απο έξω

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.434
+2 για το DPS και στο λέει οπαδός της ανάρτησης.
Στην ουσία είναι μάζας αλλά δεν μοιάζει με χύτρα ταχύτητας για να εντυπωσιάζει.:142:

Θα κοίταζα και τα AVID και MITCELL.

Reaction score
14

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Το dps το έχω ακούσει, ψάχνω για δυναμικό ήχο με ανάλυση και χροιές, χωρίς ξυσίματα...το εν λόγω έχει αρμονικές αλλά δυναμικά δεν έχει. Το oracle δεν το έχω ακούσει, αν η απόδοση ταιριάζει με την εμφάνιση του σίγουρα θα είναι εξαιρετικό! Η goldfinger κάνει όσο όλο το budget μου κε Κόγια! Χρόνια Πολλά σε όλους!

Reaction score
2

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Το dps το έχω ακούσει, ψάχνω για δυναμικό ήχο με ανάλυση και χροιές, χωρίς ξυσίματα...το εν λόγω έχει αρμονικές αλλά δυναμικά δεν έχει. Το oracle δεν το έχω ακούσει, αν η απόδοση ταιριάζει με την εμφάνιση του σίγουρα θα είναι εξαιρετικό! Η goldfinger κάνει όσο όλο το budget μου κε Κόγια! Χρόνια Πολλά σε όλους!
Βρέ φίλε είμαι κάτοχος του dps και δεν έχω καταλάβει μέχρι τώρα
οτι ειναι είναι πικάπ που δεν έχει ανάλυση-ξύνει και δεν εχει χροιές
αν και απο οτι καταλαβαίνω η μουσική
δεν είναι το ζητούμενο γιά εσένα
αλλά το να ακούς ήχους
Συμφωνώ μαζί σου σε οσα γράφεις

Το oracle δεν το έχω ακούσει, αν η απόδοση ταιριάζει με την εμφάνιση του σίγουρα θα είναι εξαιρετικό

Να πω κάτι????
ουτε το dps το έχεις ακούσει!!!!!

γιατί απλά δεν ακούς

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα πικαπ

7

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
Για να έχουμε καλή χρονιά θα παρακαλούσα να σταματήσουν οι αντεγκλήσεις επί προσωπικού. Ευτυχώς έχουμε όλοι διαφορετικά κριτήρια αξιολόγησης των συσκευών. Οι διάφοροι εξυπνάκηδες καλά θα κάνουν να βάλουν λίγο νεράκι στο κρασάκι τους γιατί θα υπάρξουν κυρώσεις...

Reaction score
2

Βρέ φίλε είμαι κάτοχος του dps και δεν έχω καταλάβει μέχρι τώρα
οτι ειναι είναι πικάπ που δεν έχει ανάλυση-ξύνει και δεν εχει χροιές
αν και απο οτι καταλαβαίνω η μουσική
δεν είναι το ζητούμενο γιά εσένα
αλλά το να ακούς ήχους
Δεν Συμφωνώ μαζί σου σε οσα γράφεις

Το oracle δεν το έχω ακούσει, αν η απόδοση ταιριάζει με την εμφάνιση του σίγουρα θα είναι εξαιρετικό

Να πω κάτι????
ουτε το dps το έχεις ακούσει!!:142:

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Μου φαίνεται μιλάς δεν μιλάς, κάποιοι δεν καταλαβαίνουν. Θα παρακαλούσα να μην απαντήσει κανείς στον IRON. Ας μην ταϊσουμε ακόμη ένα troll...

Reaction score
2

Μου φαίνεται μιλάς δεν μιλάς, κάποιοι δεν καταλαβαίνουν. Θα παρακαλούσα να μην απαντήσει κανείς στον IRON. Ας μην ταϊσουμε ακόμη ένα troll...

[/quote

Συμφωνώ μαζί σας
σας βλάπτω και σας χαλαω τα σχέδια

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.070
Members