- Reaction score
- 0
Εχω ενα Heybrook TT2 το ερώτημα ειναι αν ευσταθεί η σύγκριση των στροφών του με cd player !!!
Δεν παίζουν σε λάθος ταχύτητα. Παίζουν στην ταχύτητα που ορίσθηκε στο mastering. (Μεταξύ όλων των άλλων, στο mastering περιλαμβάνεται και αυτή η δουλειά).Α μάλιστα... δηλαδή τα ψηφιακά παίζουν σε λάθος ταχύτητα... οκ έγινε, ότι πείτε..
να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε...
άρα;Μπααα καθόλου σίγουρος δεν μπορείς να είσαι.
Κατέβασε κανένα στροβοσκόπιο από το διαδίκτυο.
Οι πενήντα κύκλοι του δικτύου είναι ποιο σταθεροί.
Ξαναδιάβασε αυτό που έγραψε ο Κώστας.άρα;
διαφερετική ταχύτητα σε τι ρε παιδιά; μήπως έγινε παρεξήγηση;Ξαναδιάβασε αυτό που έγραψε ο Κώστας.
Κανείς δεν μίλησε για λάθος ταχύτητα αλλά για διαφορετική ταχύτητα.
ωραία... και γιατί δε μπορείς να πάρεις σα βάση το παίξιμο του CD/media player, για να ελένξεις τα αναλογικά μέσα πχ κασέτα, μπομπίνα, βινίλιο;Ε, φυσικό είναι. Πάντως, διαφορές υπάρχουν, αλλά (συνήθως επιδιώκεται να) είναι πολύ μικρές, έως και μη ανιχνεύσιμες. Όπου υπάρχει διαφορά, συνήθως οφείλεται στο πικάπ και όχι στον παραγωγικό εξοπλισμό της βιομηχανίας.
ότι να 'ναι...τελικά ευσταθεί η σύγκριση με cd
αλλα δεν ειναι δίκαια !!!
τι; ότι να 'ναι...!!!ότι να 'ναι...
Ευσταθεί και το ζητούμενο είναι να "τελειώνουν" ταυτόχρονα εφόσον ξεκινησαν να παίζουν μαζί το ίδιο ακριβώς μουσικό κομμάτι από την αρχή.Εχω ενα Heybrook TT2 το ερώτημα ειναι αν ευσταθεί η σύγκριση των στροφών του με cd player !!!
ναι συγνώμη, άλλο κατάλαβα! Νόμιζα εννοείς ότι είναι άδικο, επειδή και το ψηφιακό μέσον έχει πρόβλημα με την ταχύτητα παιξίματος...τι; ότι να 'ναι...!!!
διευκρίνισε, νομίζω οτι δεν κατάλαβες
σε απάντησαν οι άνθρωποι που γνωρίζουν περισσότερα !!!