- Reaction score
- 2
Απάντηση: Western Digital TV HD2
Kι εγω το ιδιο προβλημα εχω, δεν νομιζω οτι υπαρχει λυση προς το παρον.
Kι εγω το ιδιο προβλημα εχω, δεν νομιζω οτι υπαρχει λυση προς το παρον.
Παίδες δοκίμασε κανείς να τρέξει τα τορεντ με το b-rad 0.3.2 unofficial firmware.
Εγω δοκίμασα και εχω κολλήσει στο σημείο που δεν μπορώ να αλλάξω τις ρυθμίσεις(Δες την παρακάτω φώτο) για τα τορεντ από το παρακάτω μενού που μπαίνω βάζοντας την ip του wd tv live στο mozilla firefox 3.5.6.
Ακομα παιδευεσαι με τη πατατα ???????????
Κατά 99,9% ναι!Παίδες έχω μια απορία...
Θέλω να αγοράσω αυτό:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801644
και να συδέσω σε αυτό 2 εσωτερικούς δίσκους που έχω.
Συνδέωντας τους με usb θα μου τους αναγνωρίζει το HDTvLive που έχω?
Έχει συδέσει κάποιος κατι αντίστοιχο?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
palm, θα σε παρακαλούσα να προσέξεις την απάντηση που ήδη σου δόθηκε από το συνομιλητή σου:Ακομα παιδευεσαι με τη πατατα ???????????
Η γνώμη του καθενός είναι σεβαστή, αλλά μέχρι εκεί. Προειδοποιείσαι λοιπόν με warning ότι η συμπεριφορά αυτή δεν είναι επιθυμητή.Ακόμα ποσταρεις στο τοπικ με την "πατάτα" που λες?
Αν δεν σε ενδιαφέρει ή δεν σ' αρέσει το εν λόγο μηχάνημα μπορείς απλά να ΜΗΝ ποσταρεις σε τοπικ που είναι αφιερωμένο γι' αυτό το μηχάνημα.
Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να μην κάνεις flame μόνο και μόνο για να ποσταρεις τις βλακείες σου.
Το εχω παρει αυτο το κουτακι κaι του εβαλα εναν εσωτερικο δισκο 640gb. Μια χαρα το διαβαζει το WD. Για 2 δισκους πιστευω οτι παλι θα ειναι οκ. Θελει προσοχη στην τοποθετηση του δισκου. Να ξεβιδωσεις ολες τις βιδες που ειναι απο κατω του, ετσι μονο θα μπορεσεις να ανοιξεις το συρταρι για να βαλεις τον δισκο μεσαΠαίδες έχω μια απορία...
Θέλω να αγοράσω αυτό:
Τι windows έχεις;Το wd έχει δει δίκτυο κανονικά και όλα τα test περνάει με επιτυχία. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν βλέπει τα αρχεία του υπολογιστή μου. Τι πρέπει να κάνω και ποιά επιλογή από το WD θα μου δείξει τα αρχεία μου; To media server ή Local shares;
Ευχαριστώ
Επίσης εγώ δοκίμασα να δω αν δουλεύει το deluge χωρίς απολύτως τίποτα συνδεδεμένο πάνω στο wd tv live παρά μόνο το δίκτυο και δούλευε μια χαρά το έβλεπε δηλαδή κανονικά το mozilla firefox 3.5.6 που εχω ακόμα και όταν έβγαλα και έβαλα το ρεύμα του wd tv live και εκανα επανεκκίνηση το pc μου.Επισης μονο απο USB stick φορτωνεται στην εκκινηση το αρχειο S00-options, που ειναι απαραιτητο για να τρεξει το deluge (στο αρχειο αυτο εκει που λεει #config_tool -c DELUGE=ON πρεπει να σβησετε το # και να μεινει το config_tool -c DELUGE=ON).
Παίδες έχω μια απορία...
Θέλω να αγοράσω αυτό:
Τελικά το αγόρασα, και σύνδεσα 2 δίσκους αλλά δεν τους αναγνωρίζει συγχρονως ως ένα δίσκο στο WD.:110:Το εχω παρει αυτο το κουτακι κaι του εβαλα εναν εσωτερικο δισκο 640gb. Μια χαρα το διαβαζει το WD. Για 2 δισκους πιστευω οτι παλι θα ειναι οκ. Θελει προσοχη στην τοποθετηση του δισκου. Να ξεβιδωσεις ολες τις βιδες που ειναι απο κατω του, ετσι μονο θα μπορεσεις να ανοιξεις το συρταρι για να βαλεις τον δισκο μεσα![]()
Μάλιστα... και εγώ προσπαθούσα να κάνω share σαν απλός χρήστης..!!! (Vista Home!!) Thanks λευτέρη θα το δοκιμάσω και αν χρειαστώ κάτι ξαναποστάρω!! Και πάλι ευχαριστώ..Με win7 κάνετε login σαν administrators στα windows.(όνομα κ κωδικό οπωσδήποτε).
Μετά κάνετε share τους φακέλους ή δίσκους που σας ενδιαφέρουν να δει το wd μέσω δικτύου.
Κάντε ένα reboot καλού κακού !
Ανοίγετε το wd live.
Ψάχνετε στα Local shares και σας ζητάει username k pass που ορίσαμε σαν admin.
Aφού τα βάλουμε οι share φάκελοι ανοίγουν και παίζουν μια χαρά, αν και υπάρχει ένα θεματάκι με τα thumpnails.