Western Digital TV HD LIVE

Reaction score
2
Απάντηση: Western Digital TV HD2

Kι εγω το ιδιο προβλημα εχω, δεν νομιζω οτι υπαρχει λυση προς το παρον.

Reaction score
3

Παίδες δοκίμασε κανείς να τρέξει τα τορεντ με το b-rad 0.3.2 unofficial firmware.

Εγω δοκίμασα και εχω κολλήσει στο σημείο που δεν μπορώ να αλλάξω τις ρυθμίσεις(Δες την παρακάτω φώτο) για τα τορεντ από το παρακάτω μενού που μπαίνω βάζοντας την ip του wd tv live στο mozilla firefox 3.5.6.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ.

Reaction score
0

Παίδες δοκίμασε κανείς να τρέξει τα τορεντ με το b-rad 0.3.2 unofficial firmware.

Εγω δοκίμασα και εχω κολλήσει στο σημείο που δεν μπορώ να αλλάξω τις ρυθμίσεις(Δες την παρακάτω φώτο) για τα τορεντ από το παρακάτω μενού που μπαίνω βάζοντας την ip του wd tv live στο mozilla firefox 3.5.6.

Ακομα παιδευεσαι με τη πατατα ???????????

Reaction score
3

Ακόμα ποσταρεις στο τοπικ με την "πατάτα" που λες?
Αν δεν σε ενδιαφέρει ή δεν σ' αρέσει το εν λόγο μηχάνημα μπορείς απλά να ΜΗΝ ποσταρεις σε τοπικ που είναι αφιερωμένο γι' αυτό το μηχάνημα.

Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να μην κάνεις flame μόνο και μόνο για να ποσταρεις τις βλακείες σου.

Reaction score
0

Παίδες έχω μια απορία...
Θέλω να αγοράσω αυτό:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801644
και να συδέσω σε αυτό 2 εσωτερικούς δίσκους που έχω.
Συνδέωντας τους με usb θα μου τους αναγνωρίζει το HDTvLive που έχω?
Έχει συδέσει κάποιος κατι αντίστοιχο?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.679

Παίδες έχω μια απορία...
Θέλω να αγοράσω αυτό:
Κατά 99,9% ναι!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Ακομα παιδευεσαι με τη πατατα ???????????
palm, θα σε παρακαλούσα να προσέξεις την απάντηση που ήδη σου δόθηκε από το συνομιλητή σου:
Ακόμα ποσταρεις στο τοπικ με την "πατάτα" που λες?
Αν δεν σε ενδιαφέρει ή δεν σ' αρέσει το εν λόγο μηχάνημα μπορείς απλά να ΜΗΝ ποσταρεις σε τοπικ που είναι αφιερωμένο γι' αυτό το μηχάνημα.

Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να μην κάνεις flame μόνο και μόνο για να ποσταρεις τις βλακείες σου.
Η γνώμη του καθενός είναι σεβαστή, αλλά μέχρι εκεί. Προειδοποιείσαι λοιπόν με warning ότι η συμπεριφορά αυτή δεν είναι επιθυμητή.

Reaction score
0

Το wd έχει δει δίκτυο κανονικά και όλα τα test περνάει με επιτυχία. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν βλέπει τα αρχεία του υπολογιστή μου. Τι πρέπει να κάνω και ποιά επιλογή από το WD θα μου δείξει τα αρχεία μου; To media server ή Local shares;

Ευχαριστώ

Reaction score
0

Παίδες έχω μια απορία...
Θέλω να αγοράσω αυτό:
Το εχω παρει αυτο το κουτακι κaι του εβαλα εναν εσωτερικο δισκο 640gb. Μια χαρα το διαβαζει το WD. Για 2 δισκους πιστευω οτι παλι θα ειναι οκ. Θελει προσοχη στην τοποθετηση του δισκου. Να ξεβιδωσεις ολες τις βιδες που ειναι απο κατω του, ετσι μονο θα μπορεσεις να ανοιξεις το συρταρι για να βαλεις τον δισκο μεσα :)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Το wd έχει δει δίκτυο κανονικά και όλα τα test περνάει με επιτυχία. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν βλέπει τα αρχεία του υπολογιστή μου. Τι πρέπει να κάνω και ποιά επιλογή από το WD θα μου δείξει τα αρχεία μου; To media server ή Local shares;

Ευχαριστώ
Τι windows έχεις;

Ούτε εγώ συνδέομαι και αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω πρόγραμμα media server και πιο συγκεκριμένα το tversity...
http://tversity.com/

Reaction score
386

Με win7 κάνετε login σαν administrators στα windows.(όνομα κ κωδικό οπωσδήποτε).
Μετά κάνετε share τους φακέλους ή δίσκους που σας ενδιαφέρουν να δει το wd μέσω δικτύου.
Κάντε ένα reboot καλού κακού !
Ανοίγετε το wd live.
Ψάχνετε στα Local shares και σας ζητάει username k pass που ορίσαμε σαν admin.
Aφού τα βάλουμε οι share φάκελοι ανοίγουν και παίζουν μια χαρά, αν και υπάρχει ένα θεματάκι με τα thumpnails.

Reaction score
3

Τελικά κατάφερα να μπω στο τορεντ μενού

το θέμα τώρα όμως δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω για να ξεκινήσει το κατέβασμα στο φάκελο του usb flash disk που του εχω συνδέσει.
Όποιος ξέρει ας μου πει.

Ευχαριστώ πολύ.

Reaction score
0
Re: Western Digital TV HD2

fits δεν εισαι συνδεμενος, πατα στον connection manager και μετα connect. Μετα δε θα πρεπει να σου δειχνει not connected κατω αριστερα.

Για να βρεις ποιο θα βαλεις download folder:

Εγω εχω ενα usb stick στο USB1 (την πλαινη θυρα του WD) και ενα δισκο NTFS στον οποιο ηθελα να κανει download στο USB2 (στην πισω θυρα)

Κανεις telnet με το putty και στο WDTVLIVE login:
βαζεις root και τιποτα για password (θα σου δειξει # που σημαινει οτι το πηρε ΟΚ)

Μετα δινεις τις εντολες (το / μπορει να μη χρειαζεται )
cd /tmp
cd /media
cd /usb
ls (μου εδειξε ενα φακελο USB1 and USB2)
cd /USB2
ls ( Μου εδειξε μεσα ενα περιεργο φακελο F6EC3176EC3131EB, αυτον θελει, αν βαλετε το /tmp/media/usb/USB2 βγαζει σφαλμα το deluge στο κατεβασμα)

Οποτε ο φακελος που εβαλα ως download folder στα preferences του deluge ειναι ο
/tmp/media/usb/USB2/F6EC3176EC3131EB

Για να φορτωσεις ενα torrent πατας στο add και το βρισκεις...

Κατεβαζε full με 1,2 Mbps που ειναι το maximum της γραμμης ιντερνετ που εχω και ταυτοχρονα εβλεπα και 1080p βιντεο :139:
H Sigma δερνει!!! :137::137::137:

Το firmware του b-rad να το κανετε εγκατασταση απο usb stick FAT32 γιατι απο δισκο NTFS κολλαει στο 0% και πρεπει να βαλετε βγαλετε το βυσμα USB για να ξεκολλησει.

Επισης μονο απο USB stick φορτωνεται στην εκκινηση το αρχειο S00-options, που ειναι απαραιτητο για να τρεξει το deluge (στο αρχειο αυτο εκει που λεει #config_tool -c DELUGE=ON πρεπει να σβησετε το # και να μεινει το config_tool -c DELUGE=ON).

Reaction score
3

Δηλαδή αν δεν "Κανεις telnet με το putty και στο WDTVLIVE login: "
Δεν μπορεί να γίνει δουλειά?
Τώρα που το έβαλα να κατεβάσει ένα τορεντ παραμένει εκεί επ' άπειρον.
Δεν εκανα καν αυτό που λες με το putty.

Επισης μονο απο USB stick φορτωνεται στην εκκινηση το αρχειο S00-options, που ειναι απαραιτητο για να τρεξει το deluge (στο αρχειο αυτο εκει που λεει #config_tool -c DELUGE=ON πρεπει να σβησετε το # και να μεινει το config_tool -c DELUGE=ON).
Επίσης εγώ δοκίμασα να δω αν δουλεύει το deluge χωρίς απολύτως τίποτα συνδεδεμένο πάνω στο wd tv live παρά μόνο το δίκτυο και δούλευε μια χαρά το έβλεπε δηλαδή κανονικά το mozilla firefox 3.5.6 που εχω ακόμα και όταν έβγαλα και έβαλα το ρεύμα του wd tv live και εκανα επανεκκίνηση το pc μου.

Reaction score
0

Αν δεν κανεις αυτο με το telnet για να βρεις ποιο ονομα εχει δωσει το debian στο δισκο σου, δε θα ξερει που να κατεβασει το deluge.

Ολα τα εχεις κανει ενταξει, μονο που θα κατεβασει δεν εχεις ορισει. Αν του δωσεις το σωστο φακελο θα δουλεψει κατευθειαν.
Με την εντολη cd μπαινεις μεσα στον επομενο φακελο, και με την ls σου δειχνει τα αρχεια στο φακελο που εισαι (σαν να κανεις dir στο dos).

Αν εχεις καποιο αρχειο π.χ. xxxxxx.rar που θες να κανεις unrar, με τον ιδιο τροπο με το telnet μπαινεις στο φακελο που βρισκεται (με το putty κανεις copy-paste και δεν χρειαζεται να γραφεις τα ονοματα των αρχειων) και δινεις την εντολη unrar e xxxxxx.rar. Το unrar των αρχειων ειναι και αυτο τρομερα γρηγορο σε σχεση με τα παλια μηχανακια που εχουν το 8635 τσιπακι...

Reaction score
0

Παίδες έχω μια απορία...
Θέλω να αγοράσω αυτό:
Το εχω παρει αυτο το κουτακι κaι του εβαλα εναν εσωτερικο δισκο 640gb. Μια χαρα το διαβαζει το WD. Για 2 δισκους πιστευω οτι παλι θα ειναι οκ. Θελει προσοχη στην τοποθετηση του δισκου. Να ξεβιδωσεις ολες τις βιδες που ειναι απο κατω του, ετσι μονο θα μπορεσεις να ανοιξεις το συρταρι για να βαλεις τον δισκο μεσα :)
Τελικά το αγόρασα, και σύνδεσα 2 δίσκους αλλά δεν τους αναγνωρίζει συγχρονως ως ένα δίσκο στο WD.:110:
Διαβάζει μόνο τον πρώτο που είναι συνδεμένος κάτω.

Reaction score
0

Βαλε το firmware 0.3.2. του b-rad που υποστηριζει usb hub και μαλλον θα τους δει και τους 2...

Reaction score
0

Με win7 κάνετε login σαν administrators στα windows.(όνομα κ κωδικό οπωσδήποτε).
Μετά κάνετε share τους φακέλους ή δίσκους που σας ενδιαφέρουν να δει το wd μέσω δικτύου.
Κάντε ένα reboot καλού κακού !
Ανοίγετε το wd live.
Ψάχνετε στα Local shares και σας ζητάει username k pass που ορίσαμε σαν admin.
Aφού τα βάλουμε οι share φάκελοι ανοίγουν και παίζουν μια χαρά, αν και υπάρχει ένα θεματάκι με τα thumpnails.
Μάλιστα... και εγώ προσπαθούσα να κάνω share σαν απλός χρήστης..!!! (Vista Home!!) Thanks λευτέρη θα το δοκιμάσω και αν χρειαστώ κάτι ξαναποστάρω!! Και πάλι ευχαριστώ..

Reaction score
3

Όταν παλιοτερα για το wd tv 1 έβγαζαν συνέχεια firmware updates & beta firmware updates παραπονιόμασταν που βγάζουν συνέχεια firmware τώρα που δεν βγάζουν συνέχεια firmware updates πάλι παραπονούμαστε.
Εεεε μα δεν ξέρουμε τι θέλουμε μου φαίνεται(Βάζω και τον εαυτό μου μέσα δεν το λέω για εσένα polakis)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.307
Members
38.540
Νεότερο μέλος
Ionianpower