Western Digital TV HD LIVE

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.668

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Καλημέρα , το getitow έχει σήμερα το hd tv live ... αυτό δεν είναι το μηχάνημα που μιλάτε όλοι εδώ ? ?? 99 ευρώ το έχει και λέω να το πάρω .. θα κάνω καλά??
Όχι απλά καλά αλλά τέλεια θα κάνεις να το αγοράσεις 100 ευρώ.
Γλυτώνεις κοντά στα 10 - 30 ευρώ.

Απλά αν το αγοράσεις ενημέρωσε μας πως ακριβώς έγινε το όλο σκηνικό για να ξέρουμε μελλοντικά τι παιζει με αυτό το σάϊτ.

Reaction score
3
Απάντηση: Western Digital TV HD2

Κιόλας!!!!
Μέσα σε ένα μισάωρο έγινε sold out
Μα καλά πόσα κομμάτια είχανε πάρει?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.668

Κιόλας!!!!
Μέσα σε ένα μισάωρο έγινε sold out
Μα καλά πόσα κομμάτια είχανε πάρει?
Ένα:138:

Όχι πόσα είχαν πάρει, πόσα ήθελαν να δώσουν:141:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

2. Να μεγαλώσω τους υπότιτλους παραπάνω από 40 μέγεθος.
στο b-rad 0.3.4.1 firmware του wd tv live?
Στο αρχειο
S00custom-options με το notepad

θα αλλαξεις π.χ. για 44 μεγεθος
το

#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=44

σε

ΚΕΝΟconfig_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=44ΚΕΝΟ

οπου κενο εννοω space (μη γραψεις ΚΕΝΟ απλα σβησε το # και αφησε ενα κενο μπροστα απο το config και πισω απο το 44).

Σωσε το αρχειο σε ενα στικακι usb, βαλτο στο Live και κλεισε-ανοιξε το Live απο τη μπριζα.
Μια φορα το κανεις και μετα δεν ξαναχρειαζεται, εκτος αν κανεις αναβαθμιση firmware...

Reaction score
2
Re: Western Digital TV HD2

Όταν είμαι στην επιλογή "Music" και διαλέγω μερικούς φακέλλους με τραγούδια mp3, μου εμφανίζεται το μήνυμα "There is no media in the current folder" αν και υπάρχουν αρχεία μέσα σ'αυτούς τα οποία τα βλέπω όταν συνδέω τον σκληρό με τον υπολογιστή. Άλλοι φάκελλοι παίζουν εντάξει. Δοκίμασα να σβήσω το φάκελλο "wtdv folder" που δημιουργείται αυτόματα αλλά πάλι τα ίδια. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη, σας ευχαριστώ.

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Στο αρχειο
S00custom-options με το notepad

θα αλλαξεις π.χ. για 44 μεγεθος
το

#config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=44

σε

ΚΕΝΟconfig_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=44ΚΕΝΟ

οπου κενο εννοω space (μη γραψεις ΚΕΝΟ απλα σβησε το # και αφησε ενα κενο μπροστα απο το config και πισω απο το 44).

Σωσε το αρχειο σε ενα στικακι usb, βαλτο στο Live και κλεισε-ανοιξε το Live απο τη μπριζα.
Μια φορα το κανεις και μετα δεν ξαναχρειαζεται, εκτος αν κανεις αναβαθμιση firmware...
Το εκανα αλλά δεν αλλάζει τίποτα ίσως φταίει που το εχω στο μέγεθος υπότιτλων 40(Αν και δοκίμασα να το βάλω και στο 24 αλλά πάλι τίποτα) αλλά και τις εικόνες που δοκίμασα να τις αλλάξω με δικές μου παρόλο που της μετονόμασα σε:
original_bg.jpg
eM82_bg.jpg
villa_bg.jpg

και άλλαξα το αρχείο S00custom-options σε
# original background:
config_tool -c BACKGROUND_IMAGE=original_bg.jpg
# eM82's backdrop background:
config_tool -c BACKGROUND_IMAGE=eM82_bg.jpg
# wood panel (default) background:
config_tool -c BACKGROUND_IMAGE=villa_bg.jpg
Εννοείτε ότι μπροστά από κάθε config πρόταση εχω αφήσει ένα κενό.
Πάλι δεν άλλαξε απολύτως τίποτα στις εικόνες.

Καμία λύση?

Θέλω να το κάνω αν γίνετε να μου δείχνει και μεγαλύτερες εικόνες των ταινιών(Κοινώς εξώφυλλα) αλλά κι αυτό δεν πετυχαίνει παρόλο που αλλάζω το αντίστοιχο μέρος του αρχείου s00custom-options αλλά πάλι τσίφος.
Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος ή αν παιζει κάτι με το 0.3.4.1 firmware του b-rad.

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Θέλω να το κάνω αν γίνετε να μου δείχνει και μεγαλύτερες εικόνες των ταινιών(Κοινώς εξώφυλλα) αλλά κι αυτό δεν πετυχαίνει παρόλο που αλλάζω το αντίστοιχο μέρος του αρχείου s00custom-options αλλά πάλι τσίφος.
Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος ή αν παιζει κάτι με το 0.3.4.1 firmware του b-rad.
Το ιδιο εχω.

Τουλαχιστον με τα εξωφυλλα πετυχε (με τους υποτιτλους δεν δοκιμασα , με ικανοποιει το μεγεθος στην τηλεοραση )

Σβησε το # μπροστα απο το μεγεθος των που θες .

Πχ εγω διαλεξα αυτο :

# 12 config_tool -c THUMBRESO=163x245

( φαινονται ανα 8 ).Αν δεις εχω σβησω το # μπροστα απο το config.

Tωρα παλευω τα backround (εκει μαλλον δεν εκανα κατι σωστα..:121:)

Reaction score
1.213

Τι πρεπει να σβησω για να εχω επιλογη τριων backround ? Kαι απο που επιλεγεις ποιο θα βαλεις ?

Reaction score
0

Δοκιμασε να ξαναφλασαρεις το firmware και ακολουθησε την ιδια διαδικασια για τους υποτιτλους. Σε εμενα παντως δουλευουν ΟΚ οι υποτιτλοι...

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Δοκιμασε να ξαναφλασαρεις το firmware και ακολουθησε την ιδια διαδικασια για τους υποτιτλους. Σε εμενα παντως δουλευουν ΟΚ οι υποτιτλοι...

Τους υποτιτλους δεν τους δοκιμασα γιατι δεν με ενδιαφερουν προς το παρον.

Για να βαλω μια δικη μου φωτογραφια σαν backround τι πρεπει να κανω ? Γινεται να διατηρηθει και η default και να επιλεγω με καποιο τροπο ?

Υ.Γ Μετα το κολπακι με το μεγεθος των εξωφυλλων οι φακελοι που ειχαν ελληνικη ονομασια επαθαν ενα μπλακαουτ..:114:

Reaction score
1.213

Λεει πχ ο μαστορας :

# change background image between 3 stock options
#
# original background:
#config_tool -c BACKGROUND_IMAGE=original_bg.jpg
# eM82's backdrop background:
#config_tool -c BACKGROUND_IMAGE=eM82_bg.jpg
# wood panel (default) background:
#config_tool -c BACKGROUND_IMAGE=villa_bg.jpg

Eβαλα μια δικια μου , την ονομασα eM82_bg.jpg , εσβησα το # πριν το config...μηπως επρεπε να το σβησω και απο εδω : # eM82's backdrop background ? Aυτο ειναι το λαθος..?

Reaction score
1.213

Επισης βλεπω οτι ενας φακελος (που ειχε τιτλο και με ελληνικη λεξη..ισως συμπτωση ) που ειχε μεσα υποφακελους και επαιζαν κανονικα ...τωρα βγαζει ''no media in current folder ''..

θα αλλαξω τον τιτλο μηπως και...και αν δεν..επιστροφη στο παλιοτερο firmware...:121:

Aντιμετωπισε κανεις κατι τετοιο ?

Reaction score
1.213

ok...γουσταρει ξενογλωσσους τιτλους τελικα....παναθεμα το..:114:

(δεν ξερω για το firmware ..μπορει να φταιει η κοστουμια με το μεγεθος των εξωφυλλων..γιατι τα δοκιμασα παρεα.Κανεις αλλος που δοκιμασε χωρις τα 'εξτρα' ? )

Reaction score
0

Οποιος εχει προβλημα με τα firmware του b-rad να φορτωσει το αρχειο
s00custom-options, οι ιδιες εντολες μπορουν να δωθουν μεσω telnet.

Π.χ. για να αλλαξετε μεγεθος υποτιτλων σε 44

1.Με το Putty κανετε telnet (οχι ssh) με την IP του Live (μπορειτε να τη δειτε στο μενου του Live)

2. Στο WDTVLIVE LOGIN γραφετε root και πατατε enter

3. Δινετε την εντολη π.χ.

config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=44
και πατατε enter

Ενδεχομενως να χρειαστει μια επανεκκινηση του Live βγαζοντας το απο τη μπριζα...

Reaction score
3

Αφού πατήσουμε root μας ζητάει και κωδικό.
Ποιος είναι ο κωδικός και πρέπει να έχουμε συνδεδεμένο και κάποιο φλασακι την ώρα που θα εισάγουμε αυτές τις εντολές μέσω του προγράμματος putty.

Reaction score
3

Μήπως κάθισε κανείς να φτιάξει το μενού του b-rad 0.3.4.1 σε ελληνικό?
Αν ναι μπορεί να μας πει που θα βρούμε το αλλαγμένο αρχείο

Και αυτό γίνετε ακριβώς έτσι όπως λέει στο σάϊτ του ο b-rad

Code:
Custom Translation Instructions:

Is your native language not included in the options? Would you like it to be? Well as long as your language can be represented in UTF-8 then I have provided a method to supply up to four custom languages, which will replace the asian translations. To accomplish:

* Download my skeleton translation file here.
    * Open it in a text editor and fill in the sections with your translation of each phrase, here is the spanish translation file for an example.
    * When complete save it as custom-language-01.po (or custom-language-02.po, custom-language-03.po, custom-language-04.po).
    * Place the custom-language file at the root of a device and power cycle your WDTV Live.
    * The translation file will then be overlaid over an asian font, until the next time you power cycle your WDTV Live.
    * Select an asian language in the Options and if successful you'll have your native tongue displayed.

Reaction score
0

Γιατί ενώ στο video setting ---> subtitle default βάζω on τη χάνει τη ρύθμιση και μπαίνει μόνο του στο off; Ξέρει κανείς; Ευχαριστώ.

Reaction score
4

λοιπον το αγορασα χθες (ειχα το παλιο μηχανακι ως τωρα) αλλα γενικα αν εξαιρεσω το dts που λυνει τα χερια και τις δυνατοτητες δυκτιου, που δεν αξιοποιω ακομη και γενικα δεν ξερω ποσο θα αξιοποιησω, δεν με εντυπωσιασε σαν αναβαθμιση... ισως επρεπε να παω στο xtreamer... anyway, μια ερωτηση

εχω συνδεσει το cambridge audio dac magic με οπτικη στο wdtv live αλλα οταν παιζω καποιο μουσικο αρχειο 24/96 το dac magic αναβει λαμπακι 48khz οχι 96... οποτε ερωτω, η western digital δεν εφτιαξε αυτο το προβλημα που υπηρχε και στο πρωτο; δλδ οτι υποβαθμιζε το hd σημα μεσω οπτικης;

επισης το μεγιστο ενοχλητικο για μενα πραγμα ακομα υπαρχει... δλδ παιζω ενα μουσικο κομματι και φευγω απο το now playing για να κανω browse το δισκο... παρ'ολα αυτα αν θελω να πατησω pause ή να κανω skip σε κομματι δε γινεται... μονο το στοπ δουλευει.. ε δεν ειναι μεγιστη κοτσανα; ειδικα αφου δεν υπαρχει κουμπι στο χειριστιριο να με παει αμεσα στο now playing και πρεπει να κανω ποση ωρα nanigate στα μενου για να γυρισω εκει.... απαραδεκτο.

απο εικονα παντως σταθερα κορυφαια και εχω την εντυπωση οτι το 24p δουλευει πλεον σωστα!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.303
Members
38.539
Νεότερο μέλος
James.z.2007