Φτηνή lcd FullHD 100Hz

Reaction score
0
Χρόνια πολλά καλή χρονιά σε όλους!
Στο θέμα μας..
Θέλω να αγοράσω lcd για χρήση pc > games > movies > αγώνες > τηλεόραση.
Η απόσταση είναι περίπου 2,1 m και μάλλον πάω σε αυτή :LG 32LH7030
Η επιλογή είναι καθαρά λόγο χρημάτων.Το θέμα είναι αν θα το μετανιώσω μετά ή όχι δηλαδή αν θα κάνω την δουλειά μου χωρίς να πω γιατί δεν πήρα 37" και αν τον φεβρουάριο παίζει καμια προσφορά οπότε να περιμένω να πεσουν και άλλο για να πάρω αυτήν : LG 37LH4000
Περιμένω τις γνώμες σας :107::107:

Reaction score
1.213
Απάντηση: Φτηνή lcd FullHD 100Hz

Οτι μπορεις να το πεις , μπορεις ..αυτο ειναι σιγουρο..:137:

Το θεμα ειναι ποσο μπορεις να περιμενεις μεχρι να κανεις την αγορα σου.Προσφορες παντα θα παιζουν , οι τιμες παντα θα πεφτουν , και με τα ιδια λεφτα οσο περναει ο καιρος θα παιρνει καποιος ολο και μεγαλυτερη τηλεοραση.:137:

Ποσο λοιπον ? (και δεν εννοω τα χρηματα..:138: )

Εγω που εχω προγραμματισει μια αγορα τηλεορασης..σκοπευω να την τρεναρω μεχρι και το.. μουντιαλ (καταλαβαινεις τι θα γινει τοτε )...:204:..αλλα εχω και αλλη να καμω δουλεια μου...:)

Xρονια πολλα !

Reaction score
0

"σκοπευω να την τρεναρω μεχρι και το.. μουντιαλ" Καλά εκεί θα γινεται χαμός!!!!εχεις δίκιο!!! Δεν το χα σκεφτεί!!! ποιος περιμένει μεχρι τότε;;; :p :p Αυτο που με καίει επίσης είναι αν θα μπορώ άνετα να βλέπω pc σε αυτή την απόσταση με 32" ..

Reaction score
1.213

"σκοπευω να την τρεναρω μεχρι και το.. μουντιαλ" Καλά εκεί θα γινεται χαμός!!!!εχεις δίκιο!!! Δεν το χα σκεφτεί!!! ποιος περιμένει μεχρι τότε;;; :p :p Αυτο που με καίει επίσης είναι αν θα μπορώ άνετα να βλέπω pc σε αυτή την απόσταση με 32" ..
Εχω 32'' στα 2 μετρα.Χαλαρα θα πηγαινα σε μεγαλυτερη οταν βλεπω blu ray και γενικα υλικο υψηλης ποιοτητας.:137:Eπισης οταν επαιζα κανα παιχνιδι καθομουν πιο κοντα , ισως στο 1.5 μετρο και πιο κοντα .Πινακας που μπορει να βοηθησει..

http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0,39030216,2,00.htm

Αρα σε παιρνει και για μεγαλυτερη...:114:

Τωρα αν καποιος εχει τρισαθλιο τηλεοπτικο σημα , και τον ενδιαφερει ειδικα αυτο..δεν ξερω.

Reaction score
0

Δηλαδή βλέπεις άνετα τα γράμματα σε 32" όταν έιναι σε pc; Γιατί αν είναι να παρω 32" και να γουρλώνω τα μάτια μου για να δω τι γράφει... καλύτερα να περιμένω :108:

Reaction score
1.213

Δηλαδή βλέπεις άνετα τα γράμματα σε 32" όταν έιναι σε pc; Γιατί αν είναι να παρω 32" και να γουρλώνω τα μάτια μου για να δω τι γράφει... καλύτερα να περιμένω :108:
Μιλαω για games.Και οπως ειπα πηγαινα πιο κοντα.Aμα περιμενεις να σερφαρεις απο τα 2 μετρα...αστο καλυτερα...:138:Περιμενε.Εδω πολλοι βλεπουν με 24-26 μονιτορ στο pc,στους 30-50 ποντους.

Κοιτα ,οσο περισσοτερο μπορεις να περιμενεις τοσο κερδισμενος βγαινεις.Και σε ιντσες και σε ποιοτητα.Τι να λεμε τωρα..:137:

Υπαρχουν βεβαια σε αυτη τη τιμη 42'' plasma (δεν ξερω αν υπαρχουν και lcd ) αλλα δεν ξερω αν ειναι οτι καλυτερο για εναν gamer..
Aπο και και περα ειναι και θεμα συνηθειας και προσωπικου γουστου.Αλλος μπορει να ειναι ικανοποιημενος και με τις 32''.

Reaction score
0

καλα στο serfing θα πέφτει και μία μεγενθυση 125% στον firefox για σιγουριά ! :119:
Απλά την 32" την πέρνω τώρα ενώ την 37" θα περιμένω να πέσει και άλλο :102:

Reaction score
1.213

καλα στο serfing θα πέφτει και μία μεγενθυση 125% στον firefox για σιγουριά ! :119:
Απλά την 32" την πέρνω τώρα ενώ την 37" θα περιμένω να πέσει και άλλο :102:
100 Ε διαφορα εχουν.Περιμενε βρε λιγο , στο τελος δεν θα το μετανιωσεις....:114:

Ψαξε και λιγο μηπως πετυχεις καμμια καλυτερη τιμη..καμμια προσφορα σε κανα μαγαζι-αλυσιδα...:114:

Μιλαω παντα σαν ιντσες.Δεν ξερω σαν μοντελα-σειρες τι παιζει..

Reaction score
1.213

άκυρο;; ποιο;;
Προτεινα μια 40'' αλλα ηταν και η καλυτερη επιλογη ισως.Τεσπα, αναμονη και ψαξιμο.Σε βλεπω τελικα με καμμια 42''..:137:

Reaction score
0

Κοίτα βρίσκεις 40" και στα λεφτα που διαθέτω αλλα στα 50-60Hz και έχεις δει lcd διπλα δίπλα 50hz με 100hz ; Εγω ναι καμια σχέση :102::102:

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Φτηνή lcd FullHD 100Hz

Αυτο που με καίει επίσης είναι αν θα μπορώ άνετα να βλέπω pc σε αυτή την απόσταση με 32" ..
Δηλαδή βλέπεις άνετα τα γράμματα σε 32" όταν έιναι σε pc; Γιατί αν είναι να παρω 32" και να γουρλώνω τα μάτια μου για να δω τι γράφει... καλύτερα να περιμένω
Αυτή τη στιγμή σου γράφω καθιστός στο 1m σε μια 32LG5600 (αγορασμένη πριν έναν χρόνο ακριβώς) ρυθμισμένη στα 1080p/60Hz, Just Scan=1:1 pixel, μέσω HDMI/DVI, με μια μέτρια κάρτα γραφικών GeForce 7300 GS. ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΟΥΤΕ ΔΡΑΧΜΗ (πού τη θυμήθηκα?!) για την αγορά μου. Κ Α Ν Ε Ν Α απολύτως πρόβλημα. Σκέτη απόλαυση η χρήση της ως monitor (από σερφάρισμα, pdf, word μέχρι, και κυρίως, hd mkv). Τα πάντα-όλα!

Μιλαω για games.Και οπως ειπα πηγαινα πιο κοντα.Aμα περιμενεις να σερφαρεις απο τα 2 μετρα...αστο καλυτερα...Περιμενε.Εδω πολλοι βλεπουν με 24-26 μονιτορ στο pc,στους 30-50 ποντους.

καλα στο serfing θα πέφτει και μία μεγενθυση 125% στον firefox για σιγουριά !
Απλά την 32" την πέρνω τώρα ενώ την 37" θα περιμένω να πέσει και άλλο
Πολύ συχνά κάνω τα ίδια πράγματα ξαπλωμένος στα 2m. Κανένα πρόβλημα ωσαύτως (sic!)

Απλά την 32" την πέρνω τώρα ενώ την 37" θα περιμένω να πέσει και άλλο
Επειδή η εν λόγω tv θα φύγει για γονείς, αυτή την εποχή είμαι κι εγώ σε αναζήτηση νέας tv. Δες αν θες
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=75939

Είμαι μεταξύ SAMSUNG LE32B650 και Panasonic XL32U10
(Η δεύτερη, όταν την είδα να παίζει δίπλα στην πρώτη, μου φάνηκε κατά τι ευκρινέστερη/sharpness).
Εχω σκεφτεί και για 37άρα, αλλά έχω ενδοιασμούς για το πώς θα δείχνει ως monitor.

Κοίτα βρίσκεις 40" και στα λεφτα που διαθέτω αλλα στα 50-60Hz και έχεις δει lcd διπλα δίπλα 50hz με 100hz ; Εγω ναι καμια σχέση
Υποθέτω εννοείς σε τηλεοπτικό σήμα. Είσαι βέβαιος για την ανωτερότητα των 100Hz (ειδικά στις 32'' είναι διακριτό?)

Reaction score
0

lzrs21lz Σε ευχαριστω για την βοήθεια σου!!! Πολύτημες οι εμπειρίες σου!!! Οσο αφορά τα Hz μιλάω για βίντεο που έπαιζε ταυτόχρονα σε 20 τηλεοράσεις και έβλεπες ποιό ομαλή κίνηση στα 100 ενω στα 50 έβλεπες σπασίματα. Δεν ξέρω για τηλεόραση τι παίζει απλά ειμαι αρκετες ώρες σε pc και τα 100Hz είναι σίγουρα ποιο ξεκούραστα.Σε 37" έχω δουλέψει pc και μάλιστα σε χαμηλή ανάλυση και ολα ήταν μια χαρά!

Reaction score
3

lzrs21lz Σε ευχαριστω για την βοήθεια σου!!! Πολύτημες οι εμπειρίες σου!!! Οσο αφορά τα Hz μιλάω για βίντεο που έπαιζε ταυτόχρονα σε 20 τηλεοράσεις και έβλεπες ποιό ομαλή κίνηση στα 100 ενω στα 50 έβλεπες σπασίματα. Δεν ξέρω για τηλεόραση τι παίζει απλά ειμαι αρκετες ώρες σε pc και τα 100Hz είναι σίγουρα ποιο ξεκούραστα.Σε 37" έχω δουλέψει pc και μάλιστα σε χαμηλή ανάλυση και ολα ήταν μια χαρά!

Όταν λες έχεις δουλέψει, τι ακριβώς έκανες? Τι μάρκα/μοντέλο? Πόσο καιρό?

Reaction score
0

Σε ξαδέρφο μου 10 μέρες. Philips, μοντέλο δεν ξέρω , fullhd, όχι όμως στα 100hz.. Η ανάλυση του pc ήταν 1024x768 απόσταση κανα 3 μετρο και την χρησιμοποιούσα για ταινιες και serf.

Reaction score
3

Σε ξαδέρφο μου 10 μέρες. Philips, μοντέλο δεν ξέρω , fullhd, όχι όμως στα 100hz.. Η ανάλυση του pc ήταν 1024x768 απόσταση κανα 3 μετρο και την χρησιμοποιούσα για ταινιες και serf.
Σύνδεση με HDMI ή D-sub ?

Σε τέτοια ανάλυση (το χω δοκιμάσει κι εγώ με HDMI σε λαπτοπ που δεν έδινε μεγαλύτερη ανάλυση) απλά δε βλέπεται.

Reaction score
0

D-sub .. Κοίτα για περιστασιακή χρήση ηταν μια χαρά! Σου είπα όμως οτι η αποσταση ηταν γύρω στα 3 μέτρα!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.819
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos