προβλημα με azboxhd premium !!!!!!!!!!

Reaction score
3.341
Καλησπέρα σε όλους !
Αγόρασα πριν απο λίγεσ μέρες τον δέκτη απο συνφορουμιτι... ευγενέστατος φιλόξενοσ και γνώστης του αντικειμένου.
πήρα λοιπόν κι εγώ την απόφαση να παιδευτώ λίγο με τα δορυφορικά. Έχοντας λοιπόν συνδρομιτική κάρτα νόβα άκουσα τις συμβουλέσ του πάνου και αγόρασα μωβ irdeto μοντούλα για την κάρτα. βουρ για το σπίτι για plug and play....... αλλά τίποτα !!!!!!!1
όλα σεταρισμένα σωστά βρίσκω δορυφόρους κάνάλια μπουκέτα.... τέλος . Το μπουκέτο νόβα δεν αποκωδικοποιεί . δεν το κατέχω τον χώρο please help the rookie

Reaction score
3.341
Σερφάροντας λίγο στο φορουμ διαβασα κάτι για παντρεμα καρτασ νόβα με δέκτη . Τί γίνετε σε αυτήν την περίπτωση? η κάρτα μου είναι έκδοση ZETA έχω κάνει σχεδόν όλα τα βήματα τα οποία αναφέρονται για τον azbox αναβαθμίσεισ κτλπ. πέριμένω βοήθεια απο κάποιον συνφορουμίτη που εχει νόβα

Reaction score
4.909
Απάντηση: Re: προβλημα με azboxhd premium !!!!!!!!!!

Σερφάροντας λίγο στο φορουμ διαβασα κάτι για παντρεμα καρτασ νόβα με δέκτη . Τί γίνετε σε αυτήν την περίπτωση? η κάρτα μου είναι έκδοση ZETA έχω κάνει σχεδόν όλα τα βήματα τα οποία αναφέρονται για τον azbox αναβαθμίσεισ κτλπ. πέριμένω βοήθεια απο κάποιον συνφορουμίτη που εχει νόβα
Αν είσαι σχετικά νέος συνδρομητής και έχεις κάρτα Nova παντρεμένη με τον δέκτη ουσιαστικά δεν γίνεται τίποτε για να παίξει η κάρτα σε άλλο δέκτη, εκτός αν με τηλεφωνήματα στα κεντρικά και απειλές διακοπής της συνδρομής γιατι η κάρτα "δεν παίζει στον άλλο δέκτη στο εξοχικό σου" τους πείσεις να σου την ξεπαντρέψουν (που δεν θα ειναι μόνιμο το διαζύγιο αλλά θα καλυφθείς για κάποιο διάστημα)

Reaction score
3.341
Έχω την συνδρομή 1 χρόνο και κάτι μήνεσ η κάρτα είναι ζετα εκδοση απο αρχέσ του 2009 κυκλοφόρησαν οι ''παντρεμένες''. επιδή επαναλαμβάνω είμαι ασχετοσ με τα δορυφορικά πρεπει να κατεβασω τίποτα cam emu ή δεν ξέρω πωσ αλιωσ ονομάζονται αυτά? ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

Reaction score
4.909
Απάντηση: προβλημα με azboxhd premium !!!!!!!!!!

Αν έχεις το μοντέλο Panasat 1110 (που έχει γύρω στον ενάμισυ χρόνο που διατίθεται) τότε έχεις κάρτα παντρεμένη με τον δέκτη. Και κάρτες που δεν ήταν παντρεμένες αρχικά τις πάντρεψαν στην συνέχεια (χωρίς να ενημερώσουν φυσικά) σε όλους όσους έχουν αυτό το μοντέλο δέκτη που επιτρέπει το "πάντρεμα". Στα παλαιότερα μοντέλα αντίθετα....γάμος γιόκ!

Reaction score
3.341
φίλε voreios υπάρχει περίπτωση να βρούμε κανέναν καλό δικηγόρο για διαζύγειο ?

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut