Η γυναικάρα του ραπερ Ice T

Reaction score
1.213
Απάντηση: Η γυναικάρα του ραπερ Ice T (!)

Από που βγάζεις το συμπέρασμα ότι αυτές που δεν έχουν οικονομική άνεση ή δεν τολμούν? ζηλεύουν τις σιλικονάτες? Δικό σου είναι φαντάζομαι......
Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν αυτοί που δεν αρέσω ακόμα και θεοί να είναι...γιατί σίγουρα για μένα και μόνο χάνουν αλλού

Αυτό που πλασάρει η εν λόγω κυρία είναι....''γυναίκες φουσκώστε ότι προεξέχει για να μην χάσετε τον άνδρα σας'':142:

Πόσο ποταπό?:108:

Μα απο εδω.....:114:

Reaction score
0

Oι επεμβάσεις που γίνονται λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας φυσικά και είναι θεμιτές. Όμως επεμβάσεις που γίνονται από τις γυναίκες που θέλουν να αρέσουν στους άνδρες είναι κουτό και δείχνει ανασφάλεια όπως επίσης έλλειψη άλλων προσόντων πνευματικών....Ποιος λέει πως η σιλικόνη αρέσει στην συντριπτική πλειοψηφία του ανδρικού και γυναικείου πληθυσμού?Επίσης είναι γνωστό πως οποιοδήποτε πρόσθετο ξένο σώμα στο ανθρώπινο σώμα μπορεί να δημιουργήσει διάφορες επιπλοκές και να χρειαστεί να αφαιρεθεί....αλλά ας μη μπούμε σε αυτές τις σοβαρές λεπτομέρειες.

Εξάλλου αν κάποιος άνδρας μαγευτεί από τα ψεύτικα κάλη της...καλής του....η γυναίκα στην ουσία δεν θα πρέπει να χαίρεται καθόλου....για ευνόητους λόγους που έχουν να κάνουν με το...μυαλό της και την μετέπειτα πορεία των...γηρατειών:126:

Μην τα μπερδεύουμε όλα ή τα συγχέουμε....
καθένας έχει την άποψη του...αλλά θα μου επιτρέψεις να γνωρίζω καλύτερα :107:....
όσο για το πνευματικό επίπεδο νομίζω είναι εντελώς άσχετο με το αν μία γυναίκα ενδιαφέρεται για την εμφάνιση της ή όχι...και όσον αφορά την ανασφάλεια και αυτή μάλλον από άλλα... είναι εμφανής..

Reaction score
4

....
όσο για το πνευματικό επίπεδο νομίζω είναι εντελώς άσχετο με το αν μία γυναίκα ενδιαφέρεται για την εμφάνιση της ή όχι...και όσον αφορά την ανασφάλεια και αυτή μάλλον από άλλα... είναι εμφανής..
Συνήθως η πιο όμορφη από εμένα είναι και πιο χαζή...:109:
...πως αλλιώς θα το ισορροπήσει μια γυναίκα...(?)

Reaction score
1.213

Συνήθως η πιο όμορφη από εμένα είναι και πιο χαζή...:109:
...πως αλλιώς θα το ισορροπήσει μια γυναίκα...(?)
Και αν αποδειχθει οτι μονο χαζη δεν ειναι ...τετοιο πιανουνε το 'ξεκωλο'....:143::142:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.716

Oι επεμβάσεις που γίνονται λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας φυσικά και είναι θεμιτές. Όμως επεμβάσεις που γίνονται από τις γυναίκες που θέλουν να αρέσουν στους άνδρες είναι κουτό και δείχνει ανασφάλεια όπως επίσης έλλειψη άλλων προσόντων πνευματικών....
Ποιος λέει πως η σιλικόνη αρέσει στην συντριπτική πλειοψηφία του ανδρικού και γυναικείου πληθυσμού?
Επίσης είναι γνωστό πως οποιοδήποτε πρόσθετο ξένο σώμα στο ανθρώπινο σώμα μπορεί να δημιουργήσει διάφορες επιπλοκές και να χρειαστεί να αφαιρεθεί....αλλά ας μη μπούμε σε αυτές τις σοβαρές λεπτομέρειες.

Εξάλλου αν κάποιος άνδρας μαγευτεί από τα ψεύτικα κάλη της...καλής του....η γυναίκα στην ουσία δεν θα πρέπει να χαίρεται καθόλου....για ευνόητους λόγους που έχουν να κάνουν με το...μυαλό της και την μετέπειτα πορεία των...γηρατειών:126:

Μην τα μπερδεύουμε όλα ή τα συγχέουμε....
Φιλενάδα, ωραία τα λες αλλά ξεκινάς με την παραδοχή ότι εμείς οι άντρες ψάχνουμε μία γυναίκα για όλα (σεξ, σύντροφο, φίλο, σύζυγο κλπ).

Ένας ελεύθερος (λέμε τώρα...) άντρας έχει ανά πάσα στιγμή διαφορετικές ανάγκες και κριτήρια επιλογής. Αυτή που θα επιλέξει για σεξ πληροί διαφορετικές προϋποθέσεις από αυτήν που θα θέλει για παρέα.
Η Coco ούτε εμένα μου αρέσει (μου αρέσουν οι γραμμωμένες πλαστικές κι όχι οι χοντρές πλαστικές:137:) αλλά δεν μπορώ να κρύψω ότι βγάζει ένα "γ@μήστε με", μια βρώμικη πονηριά.

Ο Ice-T είναι μια cult προσωπικότητα της hip hop σκηνής, και πάντα προκαλούσε, όχι μόνο με τη μουσική του, αλλά και με τη δημόσια ζωή του. Στα 80s είχε γίνει αντίστοιχος ντόρος με την τότε αγαπημένη του, την Darlene Ortiz, που την είχε βάλει και στο εξώφυλλο του άλμπουμ του POWER.

Reaction score
1.213

Ο Ice-T είναι μια cult προσωπικότητα της hip hop σκηνής, και πάντα προκαλούσε, όχι μόνο με τη μουσική του, αλλά και με τη δημόσια ζωή του. Στα 80s είχε γίνει αντίστοιχος ντόρος με την τότε αγαπημένη του, την Darlene Ortiz, που την είχε βάλει και στο εξώφυλλο του άλμπουμ του POWER.

Αλλο χαλι και αυτο...:143:

Reaction score
1.844

Απ' ότι βλέπω ο IceT επιλέγει ερωμένες με μεγάλα "μεμέ". Οπότε για ένα μπορούμε να είμαστε σίγουροι. :614: Η IceT mama δεν τον θήλασε καθόλου! :143:

Reaction score
1.213

Απ' ότι βλέπω ο IceT επιλέγει ερωμένες με μεγάλα "μεμέ". Οπότε για ένα μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Η IceT mama δεν τον θήλασε καθόλου!

:204:

Η αντιθετως του εμεινε συνηθεια...:143:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Απάντηση: Η γυναικάρα του ραπερ Ice T είναι η ΄΄χαρά΄΄ των πλαστικών χειρουργών(!)

καθένας έχει την άποψη του...αλλά θα μου επιτρέψεις να γνωρίζω καλύτερα :107:....
Aγαπητή μου,πόσο ανάποδα μετράς...Επέτρεψέ μου κι εμένα να ξέρω-όχι μόνο σαν άντρας αλλά κι από ιατρικής πλευράς- ότι είναι μέγιστη ψυχική ανασφάλεια(γιά να μη τη χαρακτηρίσω ΄΄ψυχική νόσο΄΄) να επεμβαίνεις στη φύση και ιδιαίτερα στα θέματα του στήθους που σχετίζονται με επάρατες μάστιγες(εξαιτίας κ α ι αυτών των επεμβάσεων).Υπόψιν σου ότι σε όσες έχουν υποστεί μαστεκτομή,εναποτίθενται άλλου είδους ενθέματα.Στο κάτω κάτω,οποιοδήποτε άτομο επιβάλλεται να σ'αγαπήσει γι αυτό που σου δωσε ο Θεός αντί να ΄΄φοβάται΄΄ ν'αγγίξει το σιλικονάτο. Μπράβο και στη Fedra που δείχνει ν'αντιστέκεται στο ''trend'' της εποχής και μ'αυτό φανερώνει πόσο ΄΄σπιντάτη΄΄ είναι από φυσικού της.Τέλος,όταν ξεκινήσουν να ΄΄πέφτουν΄΄ οι σιλικόνες(γιατί θ'απαιτηθούν και διορθωτικές επεμβάσεις στη διάρκεια της ζωής),τότε η Fedra και όσες ΄΄Φαίδρες΄΄ μπορούν να σκέπτονται έτσι θ'απόσχουν από τη διαδικασία της γελοιότητας και της...φ α ι δ ρ ό τ η τ α ς.:126:

[reliops=Plastic Surgery Disaster(Jocelyn Wildenstein)][youtube]VjNjTPQVSYQ[/youtube][/reliops]

[reliops=Jocelyn wildenstein from beginning to "now"][youtube]nIMRxIijgaU[/youtube][/reliops]

Reaction score
1.213

Εγω παντως δεν βλεπω το λογο γιατι καποιος να μην διορθωσει κατι που τον ενοχλει πανω του ..Αφου βεβαια ειναι σιγουρος για την επιλογη του και ενημερος για τις συνεπειες η παρενεργειες (αν και οπου υπαρχουν ) που μπορει να εχει μια επεμβαση .Γιατι να το χαρακτηρισω ψυχικη ανασφαλεια και οχι βελτιωση του παρουσιαστικου (κατι που επιτυγχανεται σε μικροτερο βαθμο και με ενα βαψιμο μαλλιων η ματιων πχ..)..

Reaction score
17.435
Re: Απάντηση: Η γυναικάρα του ραπερ Ice T (!)

Εγω παντως δεν βλεπω το λογο γιατι καποιος να μην διορθωσει κατι που τον ενοχλει πανω του ..Αφου βεβαια ειναι σιγουρος για την επιλογη του και ενημερος για τις συνεπειες η παρενεργειες (αν και οπου υπαρχουν ) που μπορει να εχει μια επεμβαση .Γιατι να το χαρακτηρισω ψυχικη ανασφαλεια και οχι βελτιωση του παρουσιαστικου (κατι που επιτυγχανεται σε μικροτερο βαθμο και με ενα βαψιμο μαλλιων η ματιων πχ..)..

Να το κανει Κωστα :136:,βεβαιως,για τον εαυτο της...!
Οχι για ν αρεσει στο συντροφο της...ή κατω απο 'καθε αλλου ειδους' πιεση...

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Απάντηση: Η γυναικάρα του ραπερ Ice T (!)

Να το κανει Κωστα :136:,βεβαιως,για τον εαυτο της...!
Οχι για ν αρεσει στο συντροφο της...ή κατω απο 'καθε αλλου ειδους' πιεση...
Τι σημαινει για τον 'εαυτο της' ? Δεν ειναι αλληλενδυτα αυτα ? Αν ειμασταν μονοι μας σε ενα ξερονησι λες να νοιαζομασταν να αγορασουμε ρουχα , να βαψουμε τα μαλλια μας η να ξυριστουμε η να ειχαμε καν καθρεπτη?

Δεν βλεπω γιατι να μην θελεις να αρεσεις στους αλλους , κυριως οταν νιωθεις και ο ιδιος ομορφα ..

Reaction score
0
Απάντηση: Η γυναικάρα του ραπερ Ice T είναι η ΄΄χαρά΄΄ των πλαστικών χειρουργών(!)

Aγαπητή μου,πόσο ανάποδα μετράς...Επέτρεψέ μου κι εμένα να ξέρω-όχι μόνο σαν άντρας αλλά κι από ιατρικής πλευράς- ότι είναι μέγιστη ψυχική ανασφάλεια(γιά να μη τη χαρακτηρίσω ΄΄ψυχική νόσο΄΄) να επεμβαίνεις στη φύση και ιδιαίτερα στα θέματα του στήθους που σχετίζονται με επάρατες μάστιγες(εξαιτίας κ α ι αυτών των επεμβάσεων).Υπόψιν σου ότι σε όσες έχουν υποστεί μαστεκτομή,εναποτίθενται άλλου είδους ενθέματα.Στο κάτω κάτω,οποιοδήποτε άτομο επιβάλλεται να σ'αγαπήσει γι αυτό που σου δωσε ο Θεός αντί να ΄΄φοβάται΄΄ ν'αγγίξει το σιλικονάτο. Μπράβο και στη Fedra που δείχνει ν'αντιστέκεται στο ''trend'' της εποχής και μ'αυτό φανερώνει πόσο ΄΄σπιντάτη΄΄ είναι από φυσικού της.Τέλος,όταν ξεκινήσουν να ΄΄πέφτουν΄΄ οι σιλικόνες(γιατί θ'απαιτηθούν και διορθωτικές επεμβάσεις στη διάρκεια της ζωής),τότε η Fedra και όσες ΄΄Φαίδρες΄΄ μπορούν να σκέπτονται έτσι θ'απόσχουν από τη διαδικασία της γελοιότητας και της...φ α ι δ ρ ό τ η τ α ς.:126:

[reliops=Plastic Surgery Disaster(Jocelyn Wildenstein)][youtube]VjNjTPQVSYQ[/youtube][/reliops]

[reliops=Jocelyn wildenstein from beginning to "now"][youtube]nIMRxIijgaU[/youtube][/reliops]

"ψυχική νόσο"???? "θ'απόσχουν από τη διαδικασία της γελοιότητας και της...φ α ι δ ρ ό τ η τ α ς"??? δεν νομίζετε αγαπητέ ότι χρησιμοποιείτε έτσι αβίαστα πολύ σκληρές εκφράσεις??? νομίζω ότι το να είναι κάποιος τόσο απόλυτος σε ένα θέμα που είναι εντελώς υποκειμενικό και εκφέρουμε την άποψη μας δεν είναι και είναι και η πιο λογική τακτική....εκτός αν χρειαζεται να μου επιτίθεστε...:116:

επιπλέον επιτρέψτε μου να σας πληροφορήσω ότι από ιατρικής άποψης καμία επάρατη νόσος δεν συνδέεται με τις επεμβάσεις στήθους...

πάντως έχουμε βαθύτατα εμπεδώσει ότι εσείς είστε ένας από τους λίγους ενάντιους των επεμβάσεων αισθητικής... εξάλλου όπως είπα και παραπάνω ο καθένας έχει την άποψη του...:107: δεν νομίζω ότι πρέπει να λιθοβοληθώ που εκφράζω την δική μου...:107:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.716
Απάντηση: Re: Απάντηση: Η γυναικάρα του ραπερ Ice T (!)

Τι σημαινει για τον 'εαυτο της' ? Δεν ειναι αλληλενδυτα αυτα ? Αν ειμασταν μονοι μας σε ενα ξερονησι λες να νοιαζομασταν να αγορασουμε ρουχα , να βαψουμε τα μαλλια μας η να ξυριστουμε η να ειχαμε καν καθρεπτη?

Δεν βλεπω γιατι να μην θελεις να αρεσεις στους αλλους , κυριως οταν νιωθεις και ο ιδιος ομορφα ..
Meletov, σε αυτά τα θέματα συμφωνούμε αρκετά! :109:

Οι διαφωνίες του thread είναι κυρίως γύρω από τα όρια που θέτει ο καθένας στην βελτίωση της ομορφιάς, όπως επίσης και στα πρότυπα που έχει γι' αυτήν (τα δικά του που πιθανώς δεν λέει γιατί ντρέπεται:137:). Κάποιες λοιπόν γυναίκες τολμούν να υπερβούν τα όρια του μέσου όρου και ξεχωρίζουν (θετικά ή αρνητικά).

Αν δε, μπλέξουμε μέσα στην ομορφιά και τη σεξουαλικότητα τότε άστα να πάνε από απόψεις. Γιατί άλλο όμορφη και άλλο sexy όμορφη.

Τέλος, αν δεν ζούμε μέσα σε κάποιες ομάδες, δεν μπορούμε να κρίνουμε τα πρότυπα που επικρατούν με τη λογική του δικού μας κοινωνικού κύκλου.

Reaction score
40

Μα απο εδω.....:114:
Και πιο ψηλή είμαι και τα κάλη μου είναι φυσικά:142: και δεν έχω να ζηλέψω τίποτα και καμιά...κύριε Μελέτη:136:

Reaction score
40

"ψυχική νόσο"???? "θ'απόσχουν από τη διαδικασία της γελοιότητας και της...φ α ι δ ρ ό τ η τ α ς"??? δεν νομίζετε αγαπητέ ότι χρησιμοποιείτε έτσι αβίαστα πολύ σκληρές εκφράσεις??? νομίζω ότι το να είναι κάποιος τόσο απόλυτος σε ένα θέμα που είναι εντελώς υποκειμενικό και εκφέρουμε την άποψη μας δεν είναι και είναι και η πιο λογική τακτική....εκτός αν χρειαζεται να μου επιτίθεστε...:116:

επιπλέον επιτρέψτε μου να σας πληροφορήσω ότι από ιατρικής άποψης καμία επάρατη νόσος δεν συνδέεται με τις επεμβάσεις στήθους...

πάντως έχουμε βαθύτατα εμπεδώσει ότι εσείς είστε ένας από τους λίγους ενάντιους των επεμβάσεων αισθητικής... εξάλλου όπως είπα και παραπάνω ο καθένας έχει την άποψη του...:107: δεν νομίζω ότι πρέπει να λιθοβοληθώ που εκφράζω την δική μου...:107:
annie είμαστε λίγο έντονοι χαρακτήρες όπως θα καταλάβεις και γι αυτό δεν υπάρχει λόγος παρεξήγησης.
Καλά κάνεις και λες την άποψή σου :107:

Μερικές από τις επιπλοκές
http://www.medlook.net/article.asp?item_id=1732

http://www.vita.gr/html/ent/879/ent.7879.asp

Reaction score
40

Aγαπητή μου,πόσο ανάποδα μετράς...Επέτρεψέ μου κι εμένα να ξέρω-όχι μόνο σαν άντρας αλλά κι από ιατρικής πλευράς- ότι είναι μέγιστη ψυχική ανασφάλεια(γιά να μη τη χαρακτηρίσω ΄΄ψυχική νόσο΄΄) να επεμβαίνεις στη φύση και ιδιαίτερα στα θέματα του στήθους που σχετίζονται με επάρατες μάστιγες(εξαιτίας κ α ι αυτών των επεμβάσεων).Υπόψιν σου ότι σε όσες έχουν υποστεί μαστεκτομή,εναποτίθενται άλλου είδους ενθέματα.Στο κάτω κάτω,οποιοδήποτε άτομο επιβάλλεται να σ'αγαπήσει γι αυτό που σου δωσε ο Θεός αντί να ΄΄φοβάται΄΄ ν'αγγίξει το σιλικονάτο. Μπράβο και στη Fedra που δείχνει ν'αντιστέκεται στο ''trend'' της εποχής και μ'αυτό φανερώνει πόσο ΄΄σπιντάτη΄΄ είναι από φυσικού της.Τέλος,όταν ξεκινήσουν να ΄΄πέφτουν΄΄ οι σιλικόνες(γιατί θ'απαιτηθούν και διορθωτικές επεμβάσεις στη διάρκεια της ζωής),τότε η Fedra και όσες ΄΄Φαίδρες΄΄ μπορούν να σκέπτονται έτσι θ'απόσχουν από τη διαδικασία της γελοιότητας και της...φ α ι δ ρ ό τ η τ α ς.:
:120: :408:Εεεε τα παραλές λιγάκι....

50 ευρώ 100 ευρώ 500 ευρώ...λέγε κι άλλα:128: ευχαριστώ:128:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis