Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Μήπως έχει και καμιά ουλή στη πατούσα; Meletov λέμε δε ξενερώνουμε!!!Σιγουρα δεν αγανακτεις που εφτιαξε την...μυτουλα ?
http://famousplastic.com/2008/03/05/megan-fox-has-had-plastic-surgery/
Ναι σου έρχονται..... τρεχάλα:143:Αishwarya...φυγε...:445:
megan και angelina ελατε....:136::136:
Ε όχι και ΄΄αβίαστα΄΄,αλλά μετά από μεγάλη ψυχική ΄΄βία'' που μου προκάλεσαν τα όσα γράψατε...Ας αντιπαρέλθουμε τ'αυθαίρετα πορίσματά σας(προκαλούμενα από άγνοια) πάνω σε ιατρικά θέματα στα οποία δεν έχετε σπουδάσει..."ψυχική νόσο"???? "θ'απόσχουν από τη διαδικασία της γελοιότητας και της...φ α ι δ ρ ό τ η τ α ς"??? δεν νομίζετε αγαπητέ ότι χρησιμοποιείτε έτσι αβίαστα πολύ σκληρές εκφράσεις??? νομίζω ότι το να είναι κάποιος τόσο απόλυτος σε ένα θέμα που είναι εντελώς υποκειμενικό και εκφέρουμε την άποψη μας δεν είναι και είναι και η πιο λογική τακτική....εκτός αν χρειαζεται να μου επιτίθεστε...
επιπλέον επιτρέψτε μου να σας πληροφορήσω ότι από ιατρικής άποψης καμία επάρατη νόσος δεν συνδέεται με τις επεμβάσεις στήθους...
πάντως έχουμε βαθύτατα εμπεδώσει ότι εσείς είστε ένας από τους λίγους ενάντιους των επεμβάσεων αισθητικής... εξάλλου όπως είπα και παραπάνω ο καθένας έχει την άποψη του... δεν νομίζω ότι πρέπει να λιθοβοληθώ που εκφράζω την δική μου...
Na είσαι λίγο φειδωλή με τα χρήματα,ειδικά όταν λένε την αλήθεια γιά πάρτη σου...Εεεε τα παραλές λιγάκι....
50 ευρώ 100 ευρώ 500 ευρώ...λέγε κι άλλα ευχαριστώ
Ποτέ...ΟΤΕ-ΟΤΕ-ΟΤΕ...ΠΟΤΕ-ΟΤΕ...:612:Δεν είμαι η ΔΕΗ καλέ μου abcd
Ε όχι και ΄΄αβίαστα΄΄,αλλά μετά από μεγάλη ψυχική ΄΄βία'' που μου προκάλεσαν τα όσα γράψατε...Ας αντιπαρέλθουμε τ'αυθαίρετα πορίσματά σας(προκαλούμενα από άγνοια) πάνω σε ιατρικά θέματα στα οποία δεν έχετε σπουδάσει...
Κι επειδή η γνώμη είναι υποκειμενική και ο καθένας έχει το δικαίωμα να τη λέει,προς τί τα τόσα ερωτηματικά;Εγώ έχω ένα μόνο γιά σας kάθε φορά:Γιατί προσπαθούν συνεχώς να εισάγουν νέες τεχνικές επεμβάσεων έναντι αυτών που θεωρούνται ΄΄επιτυχημένες΄΄ και...΄΄αβλαβείς΄΄;Και γιατί δε μπορείτε να φανταστείτε ότι μιά επέμβαση(μαζί με τη νάρκωση) έχει δυνητικά παρενέργειες όπως μολύνσεις,απορρίψεις,δημιουργία ουλών συνδετικού ιστού κλπ.
Τί θεωρείτε ότι είναι μιά επέμβαση,βάψιμο νυχιών,χειλιών ή ματιών;Ή μήπως καμιά κρέμα νυκτός;Όσο γιά την ΄΄ψυχική νόσο΄΄,φυσικά και θα επιμείνω σ'αυτό,διότι προέρχεται από στατιστικές ιατρικών δεδομένων μη αμφισβητήσιμων.Αν το βιντεάκι δε σας κάλυψε,υπάρχουν κι άλλα που μπορείτε να τ'αναζητήσετε μόνη σας γιά να καλυφθείτε.
Ως προς την ΄΄επίθεση΄΄ ατυχής η έκφρασή σας,γιατί πιστεύω ότι εδώ είναι πεδίο μάχης ι δ ε ώ ν και ό χ ι προσώπων.Αυτό που σας ΄΄επιτίθεται΄΄ και σας ΄΄πονάει΄΄ να υποπτευθώ πως είναι μόνο η αλήθεια μου;Αν είναι έτσι,τότε μόνο το δέχομαι,όπως ξέρω και να την υπερασπίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις.Σας ευχαριστώ γιά την απάντηση,πιστεύω να σας κάλυψα χωρίς να ΄΄καλύπτω΄΄ κανέναν όπως πάντα.
Εντάξει...την άλλη φορά θα.... τα κάψω....:132:Na είσαι λίγο φειδωλή με τα χρήματα,ειδικά όταν λένε την αλήθεια γιά πάρτη σου...
Ποτέ δεν τσαντίζομαι ούτε στενοχωριέμαι με ανθρώπους που υπερασπίζονται την αλήθεια και μην αναλύσουμε τώρα λεπτομέρειες που δεν θα ήθελα και τις οποίες κατά κάποιο τρόπο γνωρίζεις....γιατί ο τρόπος είναι πάνω απ'όλα καλέ μου Bhutia:126: Mη μου το χαλάς τώρα... καλά το πήγαινες:108:Δε διστάζω να υπερασπίζω την αλήθεια έστω κι αν στενοχωρώ και σένα όπως έχει δείξει το παρελθόν...
Τι είναι αυτό το βλαχομαυροτσούκαλο; :142: :142:Kάτσε να βάλω μια πραγματική κουκλάρα γιατί....:133:
![]()
Όσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια φίλε Άλεξ:136::142:Τι είναι αυτό το βλαχομαυροτσούκαλο; :142: :142:
Βασικα θεωρω δεδομενο οτι πριν απο μια τετοια επεμβαση ο γιατρος θα συζητησει με τον ασθενη , θα του εξηγησει ολους τους πιθανους κινδυνους η παρενεργειες που μπορει να εχει στο αμεσο η απωτερο μελλον , θα εχει γνωση του ιατρικου του ιστορικου , και ισως (δεν ξερω αν υπαρχει καποια διαδικασια η αν μια τετοια επεμβαση απαιτει μια ομαδα ιατρων ) χρειαστει και η συνδρομη καποιου ψυχολογου που θα συζητησει με τον ασθενη.
Εχω καποια ερωτηματα :
Δεν εχει φθασει η επιστημη σε τετοιο σημειο ωστε καποιες επεμβασεις να εχουν μικρο η ισως αμελητεο κινδυνο ? Πχ η ρινοπλαστικη .
Ναι
Γιατι οταν ο ασθενης εχει πληρη επιγνωση ολων αυτων και θελει να παρει το ρισκο να τον χαρακτηριζουμε ως ψυχικα αρρωστο ?
Βαριά κουβέντα το ψυχικά άρρωστος γιατί υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν ένα κάρο επεμβάσεις και δεν μένουν ποτέ ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα....εκεί να δεις γλέντια.
Κάποιος που κάνει μια επέμβαση για να αλλάξει την εικόνα του φοβάται και έχει ανασφάλεια πως αν δεν γίνει πιο ωραίος δεν θα είναι αγαπητός ή αρεστός γενικότερα.
Μπορει μια τετοια επεμβαση να του τονωσει την αυτοπεποιθηση , να τον βοηθησει στην κοινωνικη του ζωη και σχεσεις και εν τελει να βελτιωσει την ψυχικη του υγεια (αν δεχθουμε οτι τιθεται τετοιο ζητημα ).Γιατι λοιπον να μην προχωρησει ?
Σίγουρα αν πετύχει η επέμβαση θα τονωθεί η αυτοπεποίθηση αλλά μη νομίζεις πως θα του λυθούν και τα προβλήματα ως δια μαγείας. Πριν και μετά την επέμβαση ένα ψυχολόγο τον θέλει
:137:
Δηλαδή, ισχυρίζεσαι ότι το να βάζει κάποια γυναίκα σε κίνδυνο την υγεία της μόνο και μόνο επειδή πιστεύει ότι θα αρέσει περισσότερο φανερώνει ότι ενδιαφέρεται για την εμφάνισή της και αισθάνεται αυτοπεποίθηση?!!!:121:καθένας έχει την άποψη του...αλλά θα μου επιτρέψεις να γνωρίζω καλύτερα :107:....
όσο για το πνευματικό επίπεδο νομίζω είναι εντελώς άσχετο με το αν μία γυναίκα ενδιαφέρεται για την εμφάνιση της ή όχι...και όσον αφορά την ανασφάλεια και αυτή μάλλον από άλλα... είναι εμφανής..
Είσαι σίγουρη για το παραπάνω? Η μαστεκτομή είναι μύθος?:121:επιπλέον επιτρέψτε μου να σας πληροφορήσω ότι από ιατρικής άποψης καμία επάρατη νόσος δεν συνδέεται με τις επεμβάσεις στήθους...
Άσε τις αλεπούδες πέρα, εδώ μιλάμε για γυναίκες. :136:Όσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια φίλε Άλεξ
Αυτά....:107:
Καμία επέμβαση ακόμη και οι λεγόμενες "ρουτίνας" δεν είναι εντελώς ακίνδυνες.Εχω καποια ερωτηματα :
Δεν εχει φθασει η επιστημη σε τετοιο σημειο ωστε καποιες επεμβασεις να εχουν μικρο η ισως αμελητεο κινδυνο ? Πχ η ρινοπλαστικη .
Επειδή προσωπικά θεωρώ τον ψυχισμό κάθε ανθρώπου πολύ σημαντικό μέρος της υγείας του, θα απαντούσα ότι, εάν και μόνο εάν αισθάνεται έντονα την ανάγκη να αλλάξει κάτι επάνω του και εφόσον το ιατρικό του ιστορικό τού επιτρέπει να το κάνει, και το έχει συζητήσει και με κάποιον ψυχολόγο (ο ψυχολόγος μόνο για σοβαρές αλλάγες!:107Μπορει μια τετοια επεμβαση να του τονωσει την αυτοπεποιθηση , να τον βοηθησει στην κοινωνικη του ζωη και σχεσεις και εν τελει να βελτιωσει την ψυχικη του υγεια (αν δεχθουμε οτι τιθεται τετοιο ζητημα ).Γιατι λοιπον να μην προχωρησει ?
Καλά τότε να σου βάλω μια Θ Ε Α που θα ξετρελαθείς...Ξανθιά, σιλικονάτη και..γυμνασμένο χεράκι:126:Άσε τις αλεπούδες πέρα, εδώ μιλάμε για γυναίκες.
Από τη στιγμή που "διαλέγουμε" από το παγκόσμιο pool η συγκεκριμένη δεν είναι ούτε στις πρώτες χιλιάδες.
Μόνο το αγύμναστο χέρι της φτάνει...
:140: Τα έχεις μπλέξει...Τι δουλειά έχει η εγχείρηση λέιζερ που γίνεται για να βρει το φως του ένας άνθρωπος και για να γλιτώσει το νυστέρι από τις εγχειρήσεις προσθετικής ή αισθητικής γενικότερα?Κοιτα ξαναλεω οτι βασιζομαι στην σοβαροτητα του γιατρου.Με την εννοια , οτι ναι μπορει καποιο ατομο να εχει ευθραστη ψυχοσυνθεση και εκει ναι..αν το δεις δεν θα πρεπει να το εκμεταλλευτεις για να βγαλεις φραγκα.Απο κει και περα δεν μπορω να χαρακτηρισω ολους τους ανθρωπους ετσι επειδη υπαρχουν αυτοι οι καποιοι.
Και τελωσπαντων ας δεχθουμε οτι υπαρχουν και καποιοι που ειναι ισορροπημενοι , ξερουν τι θελουν , και αν αυτο που θελουν ειναι μια βελτιωση της εικονας τους τοτε ας το δεχθουμε.
Θα σου φερω ενα παραδειγμα.Εχω φιλους που εχουν κανει εγχειρηση λειζερ (η οπως αλλιως λεγεται ) για την μυωπια .Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ειχαν μια κανονικη ζωη και με τα γυαλια που ηδη φορουσαν.Επισης υποθετω (..) οτι σαν εγχειρηση υπαρχει παντα ενα (απειροελαχιστο θες ) ενδεχομενο κατι να παει στραβα.Το επελεξαν ομως.Ειναι ψυχικα ασθενεις ?Πρεπει να τους παρουμε απο το χερακι να τους προστατευσουμε η να τους αποτρεψουμε ?
Και εσύ του...πλαστικου ε? :126: Έλα εκδηλώσου μη ντρέπεσαι, αν το κλείναμε πως θα έγραφες....τις κακιούλες σου μπαγασάκο?:142:Η πλάκα είναι ότι σε θέμα για πορνογκόμενα, τα περισσότερα posts έχουν γραφτεί από γυναίκες!...που ζηλεύουν; Τι άλλο να υποθέσει κανείς!!
Εντάξει, δεν γουστάρουμε μεγάλα vizia και στρογγυλούς kolous, αλλά πνεύμα, ηθική, εσωτερική ομορφιά, μικρά στήθη, πλακέ kolous και τρίχες στις μασχάλες!
Όλα καλά τώρα; Να κλείσουμε το topic;
:140: Τα έχεις μπλέξει...Τι δουλειά έχει η εγχείρηση λέιζερ που γίνεται για να βρει το φως του ένας άνθρωπος και για να γλιτώσει το νυστέρι από τις εγχειρήσεις προσθετικής ή αισθητικής γενικότερα?
Έλεος βρε Μeletov....:108:
Μαλλον εσυ τα εχεις μπερδεψει...:142:
Τι εννοεις ''να βρει το φως του '' ?
Το παραδειγμα ηταν ξεκαθαρο :
Eχουμε εναν ανθρωπο που βλεπει κανονικα (δεν εχει χασει το φως του..) , εχει μια κανονικη ζωη , δεν συντρεχει καποιος ιδιαιτερος λογος για να γινει οποιαδηποτε εγχειρηση και φοραει γυαλια...
Μαλλον ελεος εστην προκαταλλειψη απεναντι στις εγχειρησεις πλαστικης ομορφιας...:136: