Snow Whitty
SRS
- Reaction score
- 17.548
Στις 7/2 εχω κανονισει ηδη να παω στην Εκθεση για τον Μεγα Αλεξανδρο...Λέτε να το αναβάλουμε για 7 Φεβρουαρίου;
Στις 7/2 εχω κανονισει ηδη να παω στην Εκθεση για τον Μεγα Αλεξανδρο...Λέτε να το αναβάλουμε για 7 Φεβρουαρίου;
Εισαι πολυ ζηλιαρης!:136::137:Αν χορέψει η Γιώτα με τον Κωνσταντίνο θα είναι στο τραγούδι " ο τελευταίος χορός "..
Όχι του Καρβέλα...κυριολεκτικά..:116:
Αγαπητέ πρόεδρα, όποιος ξεχνά το παρελθόν δεν έχει μέλλον!Οι CRTτακηδες απαγορευονται:405:
:204::204:Επειδή έχουν ακουστεί πολλά όλα αυτά τα χρόνια οφείλω να παραδεχτώ κάτι:
Κωνσταντίνε,
δεν μου αρέσεις.
Επειδή έχουν ακουστεί πολλά όλα αυτά τα χρόνια οφείλω να παραδεχτώ κάτι:
Κωνσταντίνε,
μου αρέσεις.
Για καμια γκομενα...:142:Τώρα για ποιόν ετοιμάζεται δεν σας λέω..
Επίσης.Επειδή έχουν ακουστεί πολλά όλα αυτά τα χρόνια οφείλω να παραδεχτώ κάτι:
Κωνσταντίνε,
δεν μου αρέσεις.
Εγώ ξέρω πάντως τις ετοιμασίες της για αυτό το βράδυ..
Θα φοράει ένα ροζ φορεματάκι με τιράντες από λινάτσα , κολάν από οικολογικά υλικά ανακύκλωσης για να διαγράφει υπέροχα το αγαλμάτινο κορμι της και δωδεκάποντες γόβες.
Η μία βέβαια έχει λιμαριστεί για να είναι 11 πόντους ώστε να κουτσαίνει ελαφρώς και να πετύχει γυναικεία κίνηση για να μη περπατάει σαν ναΠτης στον Πόρο.
Τώρα για ποιόν ετοιμάζεται δεν σας λέω..
Επίσης.
Άλλωστε τώρα πιά, ποιός ασχολείται με το VCD, όλοι το έχουν διαγράψει :126:.
Που ειναι αυτο το θεμα ? :121::138:Να σου θυμίσω το θέμα που είχες ανοίξει και έκανες σύγκριση με την Scarlett Johansson.
Τέλος off topic.
Καμιά φορά, αξίζει να μην το παινεύουμε, ειδικά όταν το "άλλο" σπίτι είναι καλύτερο, οφείλουμε να το ομολογήσουμε.Υ.Γ. Αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας...