Κοπή πίτας avsite.gr στο NODUS στις 31 Ιανουαρίου!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Κοπή πίτας avsite.gr στο NODUS στις 31 Ιανουαρίου!!

Αποκλείεται να χορέψω, γιατί απλά δεν χορεύω (δεν μ' αρέσει).
Ναι αλλα μπορει αυτη να θελει να σε χορεψει....στο ταψι:121:

Reaction score
14

βλέπω τον Κοσντιόν να το τραγουδάει και η Γιώτα να το χορεύει... ο καφάτος να τρώει μύγδαλα και να παθαίνει αλλεργίες... ο Γενικός να πλήτει απο την μοναξιά των 8 γυναικών που θα έχει "φέρει", και ο Εξφέιντερ θα κρατάει σαν μπούμαν τα 6 και ένα μικρόφωνα για τον 7κάναλο ήχο και εγώ ο φουκαριάρης θα μαζεύω τα 1080 πίξελς της εικόνας...!!!

ΜΑΓΙΚΟ!!!!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Πάντως εμένα σε ανύποπτο χρόνο η Γιώτα μου έχει εκμυστηρευτεί ότι πάντα ονειρευόταν έναν χορό cheek to cheek με τον kosdion. Νομίζω ότι ήρθε η ευκαιρία να γίνει το όνειρό της πραγματικότητα και ως εκ τούτου, παρακαλώ τον kosdion παρόλο που δεν του αρέσει πολύ ο χορός, να της κάνει αυτήν την χάρη.

...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.126

βλέπω τον Κοσντιόν να το τραγουδάει και η Γιώτα να το χορεύει... ο καφάτος να τρώει μύγδαλα και να παθαίνει αλλεργίες... ο Γενικός να πλήτει απο την μοναξιά των 8 γυναικών που θα έχει "φέρει", και ο Εξφέιντερ θα κρατάει σαν μπούμαν τα 6 και ένα μικρόφωνα για τον 7κάναλο ήχο και εγώ ο φουκαριάρης θα μαζεύω τα 1080 πίξελς της εικόνας...!!!

ΜΑΓΙΚΟ!!!!!!
Αυτό είναι "Επιθεώρηση" κι όχι κοπή πίτας! :142:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Re: Κοπή πίτας avsite.gr στο NODUS στις 31 Ιανουαρίου!!

Παιδιά σας ικετεύω... πληρώνω όσο όσο για μια κόπια του video. :204::204:

...
Να τσακιστεις να ερθεις κατω μωρη να τα δεις ζωντανα:136:

Reaction score
4.443
Ναι.

Από κεί και πέρα δεν μπορείς να απαγορεύσεις σε κανένα να αφήσει τη φαντασία του ελεύθερη. Αρκεί να μην πει αυτά που φαντάζεται. Δεν μου αρέσει να ξερνάω :138:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas