Το home cinema του Argi

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Το home cinema του Argi.

Οnkyo 5507

Το μηχανάκι είναι ''αλλού''.Έχει και κάνει τα πάντα.
artzi τα θελω αφτα για ατομικεσ πιτσεσ...σε φουρνο μικροκυματων μπενουν; που τα πηρεσ ρε συ; thanks!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Το home cinema του Argi.

εγω θελω ενα αλογο να φυγω:116:
εγω τα φτιαχνω και μπαινουν παντου, δουλευουν αναλογα με το μεγεθος και το πεδιο που θα σπασουν
αι χοπ γιου κοπι γουελ

Reaction score
0

εγω θελω ενα αλογο να φυγω:116:
εγω τα φτιαχνω και μπαινουν παντου, δουλευουν αναλογα με το μεγεθος και το πεδιο που θα σπασουν
αι χοπ γιου κοπι γουελ
:118: τι πεδιο? σε τι χρισιμευουν στα ραδιοφωνα; νομιζα οτι ετρωγεσ και απλα τα παρατησεσ πανω στο ραδιο... :108:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

ιλαικτρωμαγνιτηκω
που ηδαις ραδηωφονω? πολυκαναλος επεξεργαστης ηνε
δαιν τροω πωται στιν παραnqα-κε δαιν ηναι ραδιο:117:

Reaction score
0

ιλαικτρωμαγνιτηκω
που ηδαις ραδηωφονω? πολυκαναλος επεξεργαστης ηνε
δαιν τροω πωται στιν παραnqα-κε δαιν ηναι ραδιο:117:
δε πολικαταλαβα τι ειναι το παραπανω "ραδιο".... :121: whatevah, αφτό που ειναι.
δηλαδη αυτα ειναι μαγνητικα; κολανε σα μαγνητακια και στο ψηγειο; αν δεν εχω χωρο στο ψηγειο μπορω να βαζω φαγιτο σε αυτα και να τα κρεμαω στη πορτα; αν ναι πες μου πως τα κατασκεβαζεις.

Thanks! :107:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.112

πως τα φτιάνς μάστορε? τι βάζεις μέσα? αν έχει και κανέλα μου αρέσει από τώρα!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

δε πολικαταλαβα τι ειναι το παραπανω "ραδιο".... :121: whatevah, αφτό που ειναι.
αυτο που ειπα (πολυκαναλος επεξεργαστης)
δηλαδη αυτα ειναι μαγνητικα; οχι
κολανε σα μαγνητακια και στο ψηγειο; οχι
αν δεν εχω χωρο στο ψηγειο μπορω να βαζω φαγιτο σε αυτα και να τα κρεμαω στη πορτα; δεν ειναι μπολακια cardia mu:143:
αν ναι πες μου πως τα κατασκεβαζεις.
αν παθεις κατι εμενα θα τρεχουνε μετα

u r welcome

το μυστικο ειναι μυστικο, για σενα τα παντα ολα, και κανελα μαδαγασκαρης θα βαλω:138:

Reaction score
0

u r welcome

το μυστικο ειναι μυστικο, για σενα τα παντα ολα, και κανελα μαδαγασκαρης θα βαλω:138:
τελος παντον τοτε δε μου κανουν... και επεξεργαστη εχω στο κομπιουτερ δεν ξερω αν ειναι πολικαναλοσ αλλα ειναι τετραπηρινος. τρεχει windows μονο αυτο; γιατι βλεπω και αφτοκολιτακι πανω του με τα windows. αλλα onkio? τι μαρκα ειναι αυτη; την asus ξερω κηριως σε υπολογιστες.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Στο θεμα μας τωρα, καιω το νεο ιντερκονεκτ μου, και περιμενω ενα κουτι διαχυτες απο την γερμανια (δωρο).Κατα τα αλλα το μονο που μου μενει ειναι να τιουναρω το συστημα γιατι ειναι ψιλομουφα
Δεν θελω απλα να το κανω τοσο καλο οσο ηταν στο πανω δωματιο αλλα πολυ καλυτερο μιας και εχουν μπει καλυτερα προιοντα εντος.
Οταν το φερω εκει που θελω θα σας ξαναφωναξω να δειτε που το πηγα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

τελος παντον τοτε δε μου κανουν... και επεξεργαστη εχω στο κομπιουτερ δεν ξερω αν ειναι πολικαναλοσ αλλα ειναι τετραπηρινος. τρεχει windows μονο αυτο; γιατι βλεπω και αφτοκολιτακι πανω του με τα windows. αλλα onkio? τι μαρκα ειναι αυτη; την asus ξερω κηριως σε υπολογιστες.
η κανελα ειναι για αυτο που την ζητησε
το pc δεν εχει καμμια σχεση με αυτο το πραμα
με τα 7 ειναι συμβατος ,
η μαρκα ειναι ιαπωνεζικια , και οπως προειπα δεν εχει σχεση με pc
αλλα με home cinema

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

βαζω κατι χημικα που αν βιαστεις να τα βαλεις θα ειναι η στερνη φορα που βιαστηκες, τα υπολοιπα ειναι υλικα εμποριου ακινδυνα.Και θελει καλα αεριζομενο χωρο , γιατι αλλιως θα κανεις καιρο να ξαναφτιαξεις

Reaction score
0

η κανελα ειναι για αυτο που την ζητησε
το pc δεν εχει καμμια σχεση με αυτο το πραμα
με τα 7 ειναι συμβατος ,
η μαρκα ειναι ιαπωνεζικια , και οπως προειπα δεν εχει σχεση με pc
αλλα με home cinema
ok... κουραστικα παω βολτα να ξεσκασω... πολλα εμαθα σιμερα. αλλα τα κεσεδακια τα θελω.. το νου σου αρτζι τα λεμε :107:

Reaction score
1

Eρώτηση ενός αδαή με το θέμα, το Audyssey που έχεις, τι διαφέρει από το ενσωματωμένο που έχουν οι πολυκάναλοι? Καλιμπράρει real time???

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

το κιτ του εγκαταστατη (μικροφωνο-τριποδο-καλωδια mini balance-καλιμπραρισμενος ενισχυτης-σοφτγουερ) κανει 700 ευρω.
Σε καλυπτει αυτο? ή θες να σου τι κανει και η μοναδα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.112

βαζω κατι χημικα που αν βιαστεις να τα βαλεις θα ειναι η στερνη φορα που βιαστηκες, τα υπολοιπα ειναι υλικα εμποριου ακινδυνα.Και θελει καλα αεριζομενο χωρο , γιατι αλλιως θα κανεις καιρο να ξαναφτιαξεις
τι χημικά? δηλαδή? για πες τη συνταγή!

και τι προσφέρει τελικά το προφιτερόλ?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Ευχαριστως να σου δωσω να δοκιμασεις, τα υλικα ειναι ψιλοτοξικ αμα τα εισπνευσεις σε κλειστο χωρο.Και επικινδυνα αν τα βαλεις με λαθος τροπο.Δεν λεω λοιπον
-προιοντα υπαρχουν πολλα να δοκιμασει κανεις , οποτε η ευθυνη ειναι αποκλειστικα δικη του.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

χθες λοιπον απο το τομαν μου ειπαν οτι τα aualex θα μου ερθουν μετα τις 18 φεβρουαριου.Και σημερα μου ηρθε μηνυμα οτι σημερα εφυγαν απο αυτους.Ολιγον τι μπακαληδες μιας και ο καθενας λεει αλλα.Τελος μεχρι να μου ερθουν εχω χρονο να στρωσα τα νεα μου καλωδια και να τιουναρω χωρο και μηχανηματα.

Reaction score
384

Οταν κατεβω Ελλαδα σε μερικες μερες θα περασω να δω το συστημα, αφου ομως πρωτα πιουμε 2-3 τριπλους καφεδες για τη λιποδιαλυση...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney