Η γυναικάρα του ραπερ Ice T

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.698
Απάντηση: Η γυναικάρα του ραπερ Ice T (!)

Η τσόντα λοιπόν δεν είναι μέτρο σύγκρισης για την τέλεια γυναίκα :126: Η κατ 'ιδίαν ''τσόντα'' όμως με τον σύντροφό της είναι :136: με πιάνεις ?
Τώρα μπαίνεις στα λημέρια μου και νομίζω πως κάτι ξέρεις για τη σχέση μου με το "κύκλωμα", οπότε... :109:

Μου αρέσει να μιλάω με ποσοστά. Αν ψάξεις να δεις ποιες τσόντες πουλάνε περισσότερο θα καταλάβεις τις προτιμήσεις της πλειονότητας των αντρών. Άρα έχουμε μέτρο σύγκρισης.

Η διαφορά μας είναι πως εσύ "φτιάχνεις" την τέλεια γυναίκα σε όλα, ενώ εγώ μιλάω για την τέλεια γυναίκα σε κάθε τομέα χωριστά (δεν πιστεύω στο "καλή σε όλα", μόνο στο "μέτρια σε όλα").

Η "τσόντα" της "γειτόνισσας" με τον σύντροφό της μου είναι εντελώς αδιάφορη. Ναι μπορεί να τα βρίσκουν και να κάνουν το τέλειο σεξ σύμφωνα με τα δικά τους κριτήρια, αλλά μέχρι εκεί.
Αν το ψάξεις βαθύτερα συμβιβασμένοι είναι (θεμιτό). :109:

Reaction score
6
Νομίζω πως αυτό που θέλει να πει η Fedra είναι το εξής: Beauty isn't only skin deep.

Δηλαδή δε φτάνει η εξωτερική ομορφιά, είτε αυτή προέρχεται εκ του φυσικού κάλους είτε από υποβοήθηση. :116:

Βεβαίως αυτό ποσώς μπορεί να ενδιαφέρει κάποιον ο οποίος την κάθε δεδομένη στιγμή μπορεί να ψάχνει ένα συγκεκριμένο τομέα που λέει και ο xfader.

Reaction score
1.213

:117: Το ρίσκο που παίρνει κάποιος άνθρωπος το οποίο είναι άμεσα συνδεδεμένο με την υγεία του δικαιολογείται...αυτό τώρα? Κρίμα τόσο όμορφο κορίτσι...
Ρισκο μπορει να παρεις με μια πλαστικη (η μη ) εγχειριση , με μια βολτα με την μηχανη ,ειτε τρωγοντας σε μια ταβερνα..:136:

Μακαρι να μπορουσαμε να μπουμε σε ενα γυαλινο κλουβι , η να αποδεικνυνοταν παντα 'ασφαλεις' οι επιλογες μας αλλα δυστυχως αυτο δεν συμβαινει παντα...
Εγω ας πουμε δεν ανεβαινω σε αεροπλανο...:601: (αλλοι θα μου πουν οτι ειναι το ασφαλεστερο μεσο )...αλλα οδηγω μηχανη.Λες να μην παιρνω ρισκο ? :138:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.698
Απάντηση: Re: Η γυναικάρα του ραπερ Ice T (!)

Νομίζω πως αυτό που θέλει να πει η Fedra είναι το εξής: Beauty isn't only skin deep.

Δηλαδή δε φτάνει η εξωτερική ομορφιά, είτε αυτή προέρχεται εκ του φυσικού κάλους είτε από υποβοήθηση. :116:

Βεβαίως αυτό ποσώς μπορεί να ενδιαφέρει κάποιον ο οποίος την κάθε δεδομένη στιγμή μπορεί να ψάχνει ένα συγκεκριμένο τομέα που λέει και ο xfader.
Αυτό ακριβώς λέει η Fedra.
Η διαφωνία μας είναι ότι εκείνη πιστεύει στο εγκεφαλικό σεξ ενώ εγώ όχι. Με σβηστά φώτα δεν πηδ@ω! :143:

Reaction score
40

Τώρα μπαίνεις στα λημέρια μου και νομίζω πως κάτι ξέρεις για τη σχέση μου με το "κύκλωμα", οπότε...

Μου αρέσει να μιλάω με ποσοστά. Αν ψάξεις να δεις ποιες τσόντες πουλάνε περισσότερο θα καταλάβεις τις προτιμήσεις της πλειονότητας των αντρών. Άρα έχουμε μέτρο σύγκρισης.

Η διαφορά μας είναι πως εσύ "φτιάχνεις" την τέλεια γυναίκα σε όλα, ενώ εγώ μιλάω για την τέλεια γυναίκα σε κάθε τομέα χωριστά (δεν πιστεύω στο "καλή σε όλα", μόνο στο "μέτρια σε όλα").

Η "τσόντα" της "γειτόνισσας" με τον σύντροφό της μου είναι εντελώς αδιάφορη. Ναι μπορεί να τα βρίσκουν και να κάνουν το τέλειο σεξ σύμφωνα με τα δικά τους κριτήρια, αλλά μέχρι εκεί.
Αν το ψάξεις βαθύτερα συμβιβασμένοι είναι (θεμιτό).
:102: Καλά όταν φοράς τα γυαλάκια σου :)109:) γίνεσαι άλλο πράγμα...

Άλλο η τσόντα με τις μοντέλες που έχουν κάνει και προσθετική στήθους , άλλο η απλή τσόντα της πλάκας με μέτριες υπάρξεις κλπ...Όμως τι δουλειά έχουν με την τέλεια γυναίκα?
Αν συγκρίνουμε μόνο τις τσοντόβιες εντάξει εκεί μπορεί να βρεις την τέλεια ηθοποιό(θεμιτό):142: και συγκριτικά με τις άλλες την πιο ωραία.

Για τον κάθε άνδρα που πραγματικά θέλει μια φυσιολογική γυναίκα και όχι επαγγελματία, μπορεί η οποιαδήποτε γυναίκα στα μάτια του να είναι η ιδανική σύμφωνα πάντα με τα δικά του θέλω και αν σεξουαλικά τον καλύπτει γιατί είναι ασυμβίβαστη και έχει μεγάλη φαντασία βάσει των προτιμήσεων του...τότε αγγίζει το τέλειο στα σίγουρα:138:

Εσένα είπαμε δεν σου αρέσουν οι φυσιολογικές αλλά οι φουσκωτές...ας κάνει ο καθένας λοιπόν τις δικές του συγκρίσεις...

Reaction score
40

Αυτό ακριβώς λέει η Fedra.
Η διαφωνία μας είναι ότι εκείνη πιστεύει στο εγκεφαλικό σεξ ενώ εγώ όχι. Με σβηστά φώτα δεν πηδ@ω!
Κάνεις λάθος. Ακόμα και το σεξ από τον εγκέφαλο ξεκινάει Πως αλλιώς θα είχατε την έπαρση της σημαίας? Η υποστολή έρχεται μετά από μια μάχιμη μέρα:138:
Δεν έχει σημασία αν θες με σβηστά ή ανοιχτά φώτα αρκεί να πρωτοτυπείς , να αλλάζεις , και γενικότερα να γίνεται...πανικός...

Φυσικά με το να βλέπεις μόνο τις επαγγελματίες να κάνουν τα καθιερωμένα τα γνωστά και να κάνεις τα ίδια τότε κάποιος/α γίνεται βαρετός/η :138:

Για να πετύχει το σεξ χρειάζονται δύο...ή μήπως κι αυτό δεν σε νοιάζει?

ΠΑΡΤΑΚΙΑ:135:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

να κανω εγω μια ερωτηση γιατι ειμαι βλαμμενος?

Οσον αφορα αυτο που αναφερθηκε για το ποσο συγκεντρωνουν τα βλεμματα των αντρων και ειναι επιθυμητες γυναικες οι οποιες εχουν βελτιωσει την εικονα τους με πλαστικες παντως ειδους.

Αρχικα πρεπει να γινει διαχωρισμος στο κριτηριο αυτου που "κοιταει". Συζηταμε για το βλεμμα ενος αντρα που πεφτει σε μια γυναικα η οποια του ξυπναει τα ενστικτα για αχαλινωτο, στεγνο, και βιαιο απροσωπο σεξ?

'Η μηπως για τις γυναικες που θελουμε να ειναι διπλα μας, συντροφοι, longterm?

Reaction score
1.213

Αρχικα πρεπει να γινει διαχωρισμος στο κριτηριο αυτου που "κοιταει". Συζηταμε για το βλεμμα ενος αντρα που πεφτει σε μια γυναικα η οποια του ξυπναει τα ενστικτα για αχαλινωτο, στεγνο, και βιαιο απροσωπο σεξ?

Το δευτερο χωρις το πρωτο καπου θα ...βαλτωσει...:142:

Θα μου πεις...και η απιστια δεν πρεπει να ζησει ? :143:

Reaction score
40

Ένας καλός συνδυασμός σύμφωνα με τα γούστα και των ανδρών και των γυναικών είναι θεμιτός.
Τώρα δεν είναι λίγες οι φορές που οι σύντροφοι των ανδρών και των γυναικών στα μάτια των άλλων φαίνονται μέτριοι ή άσχημοι.
''Τα δικά μου μάτια πάρε και δες'' όπως λέει κι ο απλός λαός.

ΥΓ. Άσε τον Άλεξ.....είναι συγκεκριμένος σε ένα είδος:142: που δυστυχώς δεν τείνει προς εξαφάνιση:135:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

θελω να πω οτι οι γυναικες που αναφερω συγκεντρωνουν τα βλεμματα ανδρων που εκεινη τη στιγμη τις σκεφτονται στα 4 ή να κρεμονται απο κανα πολυφωτο περιστρεφωμενες περι τον "αξονα" κλπ...

Στην δευτερη περιπτωση ενας ανδρας δεν εντυπωσιαζεται απο το "σαρκικο" ερεθισμα τοσο. Απλα περιμενει να δει αν η σεξουαλικη εικονα συμπληρωνεται απο ενα αντιστοιχο stimulation στον εγκεφαλο και αργοτερα στην ψυχη.

Reaction score
40

να κανω εγω μια ερωτηση γιατι ειμαι βλαμμενος?

Οσον αφορα αυτο που αναφερθηκε για το ποσο συγκεντρωνουν τα βλεμματα των αντρων και ειναι επιθυμητες γυναικες οι οποιες εχουν βελτιωσει την εικονα τους με πλαστικες παντως ειδους.

Αυτό που εισέπραξα πάντως από τις απαντήσεις των ανδρών είναι το πρώτο που αναφέρεις.

Για το δεύτερο ούτε κουβέντα δεν έγινε:126: Δεν συμφέρει

Reaction score
0

θελω να πω οτι οι γυναικες που αναφερω συγκεντρωνουν τα βλεμματα ανδρων που εκεινη τη στιγμη τις σκεφτονται στα 4 ή να κρεμονται απο κανα πολυφωτο περιστρεφωμενες περι τον "αξονα" κλπ...

Στην δευτερη περιπτωση ενας ανδρας δεν εντυπωσιαζεται απο το "σαρκικο" ερεθισμα τοσο. Απλα περιμενει να δει αν η σεξουαλικη εικονα συμπληρωνεται απο ενα αντιστοιχο stimulation στον εγκεφαλο και αργοτερα στην ψυχη.
ποτέ δεν ξέρεις...μπορεί και να συμπληρώνεται...!!!!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Αυτό που εισέπραξα πάντως από τις απαντήσεις των ανδρών είναι το πρώτο που αναφέρεις.

γιαυτο την κανω εγω που ημουν τυχερος κ εχω αισθανθει στη ζωη μου συναισθηματικα πληρης, και εφιστω τη διαφορα

Reaction score
0

ποιο δεν συμφέρει????:121:

Reaction score
40

Τότε νομίζω ότι δεν γνωρίζεις καλά την ψυχολογία των ανδρών εδώ στην Ελλάδα τουλάχιστον.
Αν από την αρχή σε δουν με το ένα μάτι ....το στραβό:140: και μόνο για συγκεκριμένη δουλειά...δεν πρόκειται να σε δουν διαφορετικά δηλ για μητέρα που θα θηλάσει τα παιδιά τους με πλαστικό στήθος....για ψάξε το καλύτερα:126:

Reaction score
40

γιαυτο την κανω εγω που ημουν τυχερος κ εχω αισθανθει στη ζωη μου συναισθηματικα πληρης, και εφιστω τη διαφορα
Περιττό να σου πω πόση ώρα περίμενα αυτό τον διαχωρισμό από άνδρα και ποια θα ήταν η γνώμη του:126:

Reaction score
1.213

Τότε νομίζω ότι δεν γνωρίζεις καλά την ψυχολογία των ανδρών εδώ στην Ελλάδα τουλάχιστον.
Αν από την αρχή σε δουν με το ένα μάτι ....το στραβό:140: και μόνο για συγκεκριμένη δουλειά...δεν πρόκειται να σε δουν διαφορετικά δηλ για μητέρα που θα θηλάσει τα παιδιά τους με πλαστικό στήθος....για ψάξε το καλύτερα:126:

Μεγα λαθοςΚαι μετα...η μητερα που παυει να ειναι γυναικα .Και μετα αναρωτιεται γιατι ενω τα εδωσε ολα...ο αντρας της πηγε με την γειτονισσα...:143:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

στατιστικα μιλωντας και απο προσωπικη εμπειρια, δεν συμπληρωνεται τις περισσοτερες φορες. Μια γυναικα που θελει να πλασαρει αυτο που βλεπεις με την πρωτη ματια, δηλ θελει να κερδισει την πρωτη εντυπωση, τις περισσοτερες φορες απομυθοποιειται γιατι βλεπεις οτι αν κοιταξεις λιγο παραμεσα δεν υπαρχει κατι που θα σε κρατησει. Το "οικοδομημα" καταρρεει ευκολα.

Υπαρχουν γυναικες που παρουσιαζουν, προβαλλουν, αλλιως τον εαυτο τους. Ειναι αυτες που με τον τροπο τους ειναι σαν να σου κλεινουν το ματι, οτι αξιζει να τις ανακαλυψεις και να κοιταξεις ενδοτερα. Αυτες οι γυναικες εχουν αλλο ειδος αυτοπεποιθησης, δεν κωλωνουν να εκτεθουν συναισθηματικα και σαν προσωπικοτητες κ ανακαλυπτωντας τες σιγα σιγσ σε κρατανε περισσοτερο. Αν "κουμπωνει" ομορφα και το σεξ, τοτε εισαι ο πιο τυχερος αντρας στον κοσμο

Reaction score
0

Μεγα λαθοςΚαι μετα...η μητερα που παυει να ειναι γυναικα .Και μετα αναρωτιεται γιατι ενω τα εδωσε ολα...ο αντρας της πηγε με την γειτονισσα...:143:
+1000

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.889
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης