Η γυναικάρα του ραπερ Ice T

Reaction score
59
Απάντηση: Η γυναικάρα του ραπερ Ice T (!)

AYTΗ tyler durden ΓΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΓΥΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ??? :137::143:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.855

Δεν θες να μπεις στο πνεύμα. Με τις ωραίες όλοι έχουν καλή απόδοση. Με τις άσχημες υπάρχουν "θέματα" για τους εραστές Β' Εθνικής ασούμε ... :142:
Ποιος "ήρωας" θέλει να αφήσει ευχαριστημένη μια άσχημη;;; :136: :143:

Reaction score
40

ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ναι...natural όχι....δεν πιστεύω να σας χαλάει όμως..:136:
Είναι γιατί δεν έχει κάνει επέμβαση στο στήθος της και στο πρόσωπό της φαίνονται τα πρώτα σημάδια του γήρατος...αλλά η ομορφιά της και το ταπεραμέντο της βάζει κάτω 20αρες και 30αρες και 40αρες καθώς είναι κοντά στα 46....δεν πιστεύω να μας χαλάει έτσι?:126:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

AYTΗ tyler durden ΓΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΓΥΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ???

για να εκφερω εμπεριστατομενη αποψη, με αυτη θα κλεινομουν στο δωματιο για μια βδομαδα, θα καρφωνα με 12αρες προκες την πορτα, μονο νερο και ταχινι, και .... μεχρι "αφυδατωσεως". Μονο ενας θα βγει απο το δωματιο..

Reaction score
0

Μα από την αρχή το λέμε....άσχετα αν κάποιοι δεν το κατάλαβαν και έλεγαν τα δικά τους.
γιατί.. η συγκεκριμένη είχε κάποια μορφή δυσμορφίας, οπότε είχε σοβαρό λόγο να κάνει επέμβαση ή μήπως δεν έβαλε τη ζωη της σε κίνδυνο...σε άλλο τόπικ είμαι τις τελευταίες μέρες???τι λέμε τωρα???:121:

Reaction score
59

Είναι γιατί δεν έχει κάνει επέμβαση στο στήθος της και στο πρόσωπό της φαίνονται τα πρώτα σημάδια του γήρατος...αλλά η ομορφιά της και το ταπεραμέντο της βάζει κάτω 20αρες και 30αρες και 40αρες καθώς είναι κοντά στα 46....δεν πιστεύω να μας χαλάει έτσι?:126:
ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΓΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΩΡΙΜΑΖΟΥΝ !!!

το αγγουρο φρουτο εχει την χαρη του το ωριμο ομως εχει και αυτο την γλυκα του :126:

Reaction score
59

για να εκφερω εμπεριστατομενη αποψη, με αυτη θα κλεινομουν στο δωματιο για μια βδομαδα, θα καρφωνα με 12αρες προκες την πορτα, μονο νερο και ταχινι, και .... μεχρι "αφυδατωσεως". Μονο ενας θα βγει απο το δωματιο..
α θα βγεις να φερεις κι αλλο ταχινι ???:143:

Reaction score
40

Δηλαδή ...εσύ!!!

Επίσης, τα όρια της υπερβολής είναι κι αυτά υποκειμενικά οπότε... :
Εσύ?:136:
Τα όρια της υπερβολής είναι αντικειμενικά πολλές φορές:126:

:135::136:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

α θα βγεις να φερεις κι αλλο ταχινι ???:143:
ε, θα κανει την παλικαρια αυτος που θα μπορει σταθει στα ποδια του κ να περπατησει μεχρι την κουζινα:142: Εξαλλου ειμαι ο κυριος.

Reaction score
40

γιατί.. η συγκεκριμένη είχε κάποια μορφή δυσμορφίας, οπότε είχε σοβαρό λόγο να κάνει επέμβαση ή μήπως δεν έβαλε τη ζωη της σε κίνδυνο...σε άλλο τόπικ είμαι τις τελευταίες μέρες???τι λέμε τωρα???:121:
Ποια συγκεκριμένη? Ποια δυσμορφία? Ίσως....

Reaction score
0

μην βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά...γιατί έχει κάνει...λυπάμαι αν σε στενοχωρώ...:136:

Reaction score
40

:135::135: Σε βλέπω... φορτωμένο...όλο απειλές:143:

Reaction score
40

μην βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά...γιατί έχει κάνει...λυπάμαι αν σε στενοχωρώ...:136:
Έγραψα συγκεκριμένα σημεία του σώματος....στα απόκρυφα δεν ξέρω καλή μου annie...και το χέρι στη φωτιά το βάζω μόνο όταν θέλω να βγάλω τα κάστανα:135: και μου αρέσουν καυτά :135:

Reaction score
40

πες μου ότι δεν με "πιάνεις" κιόλας....:142:
Μόνο αγοράκια πιάνω τα κοριτσάκια δεν με ενδιαφέρουν καθόλου:135::135:

Reaction score
0

Έγραψα συγκεκριμένα σημεία του σώματος....στα απόκρυφα δεν ξέρω καλή μου annie...και το χέρι στη φωτιά το βάζω μόνο όταν θέλω να βγάλω τα κάστανα:135: και μου αρέσουν καυτά :135

Είναι γιατί δεν έχει κάνει επέμβαση στο στήθος της:
ποιος μίλησε για απόκρυφα....το παραπάνω, για το στήθος δεν το έγραψες εσύ???:116:

Reaction score
0

Μόνο αγοράκια πιάνω τα κοριτσάκια δεν με ενδιαφέρουν καθόλου:135::135:
τα κοριτσάκια μόνο για να τα κοντράρεις....:136:

Reaction score
40

ποιος μίλησε για απόκρυφα....το παραπάνω, για το στήθος δεν το έγραψες εσύ???:116:
Το στήθος δεν είναι απόκρυφο σημείο του σώματος εδώ και κάτι χρόνια....εγώ θα στα μαθαίνω αυτά τώρα?:136:

Αφού οι γυναίκες το έχουν πετάξει όξω...

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv