Μικρόφωνο Audyssey Onkyo: τα έπαιξε!

Reaction score
3
Αφού δούλεψα μερικές φορές το audyssey στον Onkyo 607 δοκιμάζοντας διάφορα στησίματα στα ηχεία και αποφάσισα τις τελικές θέσεις, είπα να τρέξω μια τελευταία φορά το audyssey. Τι το ήθελα; Το μικρόφωνο την τελευταία φορά δεν δούλεψε.

Με το που το βυσματώνω μου ανοίγει την σελίδα του audyssey, αλλά όταν αρχίζει και πάιζει τον ήχο απο το μπροστά αριστερό ηχείο μετά απο λίγο μου λέει πως δεν μπορεί να εντοπίζει τ ηχείο και σταματάει.

Δοκίμασα με άλλο μικρόφωνο και προχωράει κανονικά, άρα δεν είναι πρόβλημα του ενισχυτή, είναι θέμα μικροφώνου. Που θα βρω εγώ τώρα μικρόφωνο; Άντε να στείλω Mail στους γερμανούς!

Reaction score
3
Απάντηση: Μικρόφωνο Audyssey Onkyo: τα έπαιξε!

Κάποιος χριστιανός απο Πάτρα ή Ρίο να μου δανείσει το μικρόφωνό του; Μιλάμε να πάω εγώ να το πάρω, να κάνω την ρύθμιση και να το επιστρέψω κατευθείαν, μέσα σε 1,5 ώρα! Δεν μπορώ να το ακούω με τις flat ρυθμίσεις.

Reaction score
29.556

Κάποιος χριστιανός απο Πάτρα ή Ρίο να μου δανείσει το μικρόφωνό του; Μιλάμε να πάω εγώ να το πάρω, να κάνω την ρύθμιση και να το επιστρέψω κατευθείαν, μέσα σε 1,5 ώρα! Δεν μπορώ να το ακούω με τις flat ρυθμίσεις.
Είσαι τόσο σίγουρος οτι θα σου αρέσει το καλιμπράρισμα του audyssey?
Στο λεω γιατί εγω στον δικόμου το εχω off και ακούγεται πολύ καλύτερα απο το στενό ηχο που βγάζει το audyssey.

Reaction score
3

Εγώ στο δικό μου το είχα on και μου άρεσε πάρα πολύ. Εσύ δηλαδή έχεις το equalizer στο off;

Reaction score
1.594

Αφού δούλεψα μερικές φορές το audyssey στον Onkyo 607 δοκιμάζοντας διάφορα στησίματα στα ηχεία και αποφάσισα τις τελικές θέσεις, είπα να τρέξω μια τελευταία φορά το audyssey. Τι το ήθελα; Το μικρόφωνο την τελευταία φορά δεν δούλεψε.

Με το που το βυσματώνω μου ανοίγει την σελίδα του audyssey, αλλά όταν αρχίζει και πάιζει τον ήχο απο το μπροστά αριστερό ηχείο μετά απο λίγο μου λέει πως δεν μπορεί να εντοπίζει τ ηχείο και σταματάει.

Δοκίμασα με άλλο μικρόφωνο και προχωράει κανονικά, άρα δεν είναι πρόβλημα του ενισχυτή, είναι θέμα μικροφώνου. Που θα βρω εγώ τώρα μικρόφωνο; Άντε να στείλω Mail στους γερμανούς!
Δεν είναι πρόβλημα του μικροφώνου. Το πρόβλημα σου είναι στο assignement των ηχείων. Μου το εμφάνισε και εμενα το συγκεκρικμένο μήνυμα. Δοκίμασε να αλλάξεις τα ηχεία σου και βάλε ξανά το μικρόφωνο.

Reaction score
29.556

Εγώ στο δικό μου το είχα on και μου άρεσε πάρα πολύ. Εσύ δηλαδή έχεις το equalizer στο off;
Ναι εγω παίζω τα πάντα με eq off.

Reaction score
3

To μικρόφωνο έκανε σπινθήρα και κάηκε απο στατικό ηλεκτρισμό. Δοκίμασα με άλλο μικρόφωνο (όχι audyssey) και προχωράει κανονικά. Αυτό είναι "κουφό", δεν ακούει τίποτα. Το σύνδεσα και με το Pc και δεν "ακούει" τίποτα. Έκανα και hard reset στον ενισχυτή και τίποτα.

Reaction score
1.594

To μικρόφωνο έκανε σπινθήρα και κάηκε απο στατικό ηλεκτρισμό. Δοκίμασα με άλλο μικρόφωνο (όχι audyssey) και προχωράει κανονικά. Αυτό είναι "κουφό", δεν ακούει τίποτα. Το σύνδεσα και με το Pc και δεν "ακούει" τίποτα. Έκανα και hard reset στον ενισχυτή και τίποτα.[/quot

Οκ τότε αυτό δε μας το ανέφερες απο την αρχή. Το μήνυμα πάντως οτι δεν βρίσκει καποια απο τη ηχεία και σταματάσει μου το είχε εμφανίσει κι εμένα.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut