Τίτλοι τέλους για τους Scorpions

Reaction score
59
Οι Scorpions με ανακοίνωσή τους στο επίσημο web site τους γνωστοποίησαν την απόφασή τους να αποσυρθούν από τη μουσική σκηνή.

Το διάσημο συγκρότημα αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του: «Αποφασίσαμε ότι φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής». Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμα ότι θα κυκλοφορήσουν ένα νέο άλμπουμ καθώς και θα πραγματοποιήσουν μία ακόμα περιοδεία. «Ολοκληρώνουμε την καριέρα μας με ένα άλμπουμ το οποίο θεωρούμε ότι είναι ένα από τα καλύτερα που έχουμε ηχογραφήσει και με μία περιοδεία που θα ξεκινήσει από την πατρίδα μας την Γερμανία» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους.
Στην ανακοίνωσή τους οι Scorpions δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τους φανς τους για την υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια.

Όπως έγινε γνωστό το νέο άλμπουμ των Scorpions θα τιτλοφορείται "Sting in the Tail" και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάρτιο.

ΠΗΓΗ ANT1

Reaction score
8
Απάντηση: Τίτλοι τέλους για τους Scorpions

Τι???
δε θα ξανακάνουν πανελλαδική περιοδεία?:110:

Reaction score
802

Σιγα μη δεν κανουν.Μη σου πω οτι θα κλεισουν την περιοδεια στο Καστελοριζο η στην Τζια...

Reaction score
0
Θα κανουν τελευταια παγκόσμια περιοδεια η οποια θα διαρκεσει 2 χρονια για να μην υπάρξει ανθρωπος σε ολη τη γη να μην τους δει (και να μην του τα παρουν)!!!!!! Οπότε θα ερθουν να παιξουν και στο μικροτερο χωριο της Ελλαδας. Μετα και καλα τελος (θυμαστε ποσα τετοια τελη είχαν οι Πυξ Λαξ????)

Reaction score
4.299
Re: Απάντηση: Τίτλοι τέλους για τους Scorpions

Σιγα μη δεν κανουν.Μη σου πω οτι θα κλεισουν την περιοδεια στο Καστελοριζο η στην Τζια...

:138:

Reaction score
8

Παίζεις με το πόνο μου.:110::110::116:

Reaction score
4

εγω παντως στεναχωρηθηκα... σιγουρα γερασαν και δεν εχουν αλλο καυσιμο και καλα κανουν και τα παρατανε τωρα απο το να γινουν περιγελος, αλλα οπως και να'χει ειναι ενα τελος εποχης...

ηλπιζα μονο να ηχογραφουσαν δισκο ξανα με τον Ουλι Ροθ πριν αποσυρονταν, αλλα δεν εγινε...

τουλαχιστον τα δειγματα του νεου δισκου φαινονται ικανοποιητικα και το Humanity: Hour I ηταν εξαιρετικα καλο, οποτε φευγουν αφηνοντας μια γλυκια γευση στους οπαδους τους

Reaction score
3

Εγώ πάλι γιατί κάθε χρόνο πίστευα ότι πάω στην τελευταία συναυλία που κάνουν στην Ελλάδα; :137:

Κάθε φορά που αγόραζα εισιτήριο για τη συναυλία τους, άκουγα ότι ήταν η τελευταία φορά που έρχονταν στην Ελλάδα :116:

Πάντως δεν πιστεύω ότι πρέπει να αποσυρθούν επειδή δεν έχουν να δώσουν τίποτα ...

Ήδη έχουν δώσει πολλά στο συγκεκριμένο είδος μουσικής!

Τους θεωρώ κορυφαίους και θα ήθελα να συνεχίσω να πηγαίνω στις συναυλίες τους ακόμα και στα 60 μου ... αν τότε ζουν φυσικά :126:

Και το φοβερότερο όλων είναι ότι στις συναυλίες βλέπεις όλες τις γενιές από το Δημοτικό μέχρι τους 50ρηδες να απογειώνονται στο ρυθμό του ''Rock me like a hurricane'' :602:

Reaction score
1.844

... Τους θεωρώ κορυφαίους και θα ήθελα να συνεχίσω να πηγαίνω στις συναυλίες τους ακόμα και στα 60 μου ... αν τότε ζουν φυσικά :126:
Δηλαδή σε 30 χρόνια (28 για την ακρίβεια); Δύσκολο .... :107:

Για να ξαναθυμηθούμε. Ταιριάζει και με την περίπτωση. :203:

[RELIOPS="Scorpions - Wind Of Change"][YOUTUBE]n4RjJKxsamQ[/YOUTUBE][/RELIOPS]

Reaction score
3

Δηλαδή σε 30 χρόνια (28 για την ακρίβεια); Δύσκολο .... :107:

Μας κολακεύεται κύριε πρέσβη μας ...:137:

Το παρακάτω, αφιερωμένο εξαιρετικά σε όλους τους scorpions fans!!!
Από τα αγαπημένα μου, που όμως δεν άκουσα ποτέ σε συναυλία τους ... :122:

[reliops=SCORPIONS - lonely nights][youtube]lqaeFYssW18[/youtube][/reliops]

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

εγω παντως στεναχωρηθηκα... σιγουρα γερασαν και δεν εχουν αλλο καυσιμο και καλα κανουν και τα παρατανε τωρα απο το να γινουν περιγελος, αλλα οπως και να'χει ειναι ενα τελος εποχης...
Έτσι...
Νομίζω ότι μέχρι εδώ που έφτασαν, έφτασαν αξιοπρεπώς, πράγμα όχι συνηθισμένο για ένα συγκρότημα που έχει ξεπεράσει τα σαράντα χρόνια παρουσίας στη μουσική σκηνή.

Πολύ θα ήθελα ν' ανάψω τον αναπτήρα μου για μια τελευταία φορά...

Κι ένα κομμάτι από μένα...

[reliops=Scorpions - Send Me An Angel][youtube]1UUYjd2rjsE[/youtube][/reliops]

τώρα που το σκέφτομαι, δεν φτάνει ένα!

[reliops=Scorpions - Holiday][youtube]d8s3A-B4oas[/youtube][/reliops]

Reaction score
40

Να τους θυμάμαι....ναι...να τους βλέπω και να τους ακούω τώρα που η φρεσκάδα τους δεν υπάρχει....όχι...

Reaction score
4

είχα ακούσει ότι θα αγοράζανε και σπίτι στο φάληρο γιατί θα τους στοίχιζε λιγότερο απο το ξενοδοχείο κάθε χρονιά στην Ελλάδα.... :143: :143: :143: :143:

Reaction score
10
Μεγάλο συγκρότημα, που δυστυχώς σταμάτησε να "γράφει" εδώ και χρόνια! Το μόνο που με στενοχωρεί, είναι ότι το τέλος τους μου θυμίζει ότι μεγάλωσα!!
Αν σταματούσαν τώρα όλα αυτά τα ιερά τέρατα της ροκ και μεταλ σκηνής, σε τι συναυλίες θα πηγαίναμε???? Ρητορικό το ερώτημα...

Reaction score
1

Ε εντάξει, υπάρχουν και άλλα συγκροτήματα για να κάνουμε τη δουλειά μας :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7