βοηθεια για βελτιωση σε yamaha dsp A2

Reaction score
0
καλησπερα,

ειμαι νεος στο forum και θα ηθελα τη βοηθεια σας.

Εχω ενισχυτη yamaha dsp a2 ο οποιος στα πολυκαναλα ακουσματα μου ακουγεται καλος,αλλα σε ακροαση στερεoφωνικης μουσικης για τα δικα μου δεδομενα θεωρειται μετριος προς κακος.Τι προτεινετε να κανω?Να αγορασω εναν δικαναλο για να οδηγησω τα μπροστινα ηχεια με καλυτερο αποτελεσμα η υπαρχει καποια αλλη λυση?ειμαι αναμεσα στο να τον πεταξω και να παρω καινουργιο av ενισχυτη που θα εχει και hdmi και στο να δωσω καποια ευρω και να αγορασω εναν καλο δικαναλο.

D

deleted user 10898

Guest
εαν θες στερεο δικαναλο.
αλεως πρεπει να ανεβεις υψηλα για να εχεις ισαξια αποτελεσματα.
τωρα τελευταια γλεπω βεβαια ερκετους πολυκαναλους με ψηφιακα τελικα σταδια...
εκει ασ μιλησει κανας κωστααυτιας..

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Καλώς ήρθατε στο AVSite!
Ενας καλός δικάναλος είναι πολύ καλή λύση αλλά πρέπει να έχει και μαι είσοδο bypass για να μπορέι να ενσωματωθεί εύκολα στον πολυκάναλο..
Άλλη λύση είναι ένας τελικός ενισχυτής (δικάναλος ή πολυκάναλος).
Όσον αφορά την αγορά νέου AV αν σας ενδιαφέρουν τα νέα φορμά ήχου,είναι μονόδρομος μιας και θα έχετε και επαρκές managment για τα ηχεία.
Το θέμα είναι τι ποσο είστε διατεθημένος να δώσετε,ποιά είναι τα ηχεία σας και σε πόσα τμ παίζουν.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: βοηθεια για βελτιωση σε yamaha dsp A2

Καλώς ήρθατε στο AVSite!
Ενας καλός δικάναλος είναι πολύ καλή λύση αλλά πρέπει να έχει και μαι είσοδο bypass για να μπορέι να ενσωματωθεί εύκολα στον πολυκάναλο..
Άλλη λύση είναι ένας τελικός ενισχυτής (δικάναλος ή πολυκάναλος).
Όσον αφορά την αγορά νέου AV αν σας ενδιαφέρουν τα νέα φορμά ήχου,είναι μονόδρομος μιας και θα έχετε και επαρκές managment για τα ηχεία.
Το θέμα είναι τι ποσο είστε διατεθημένος να δώσετε,ποιά είναι τα ηχεία σας και σε πόσα τμ παίζουν.
τα τετραγωνικα ειναι περιπου 45,τα ηχεια (κυρια) ειναι τα b&w cdm 1 και τα διαθεσιμα χρηματα ειναι περιπου 500 ευρω.Τωρα αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι η ποιοτητα του δικαναλου γιατι οπως προανεφερα ο πολυκαναλος ηχος με τον υφισταμενο ενισχυτη μου ακουγεται μια χαρα.Μπορει ενας πολυκαναλος εστω και ακριβως να δωσει ποιοτητα ηχου καλη σε στερεοφωνικο ηχο?

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514