ΈΧΩ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΟΚ!!

Reaction score
10
Κατάλαβα... Μήπως φταίει το ότι είναι καναπές? Πολλές φορές μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα... (μπορεί να λέω και λαλακίες)

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΈΧΩ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΟΚ!!

και εγω και ο κωστας φ.:110:
Άστ'αυτα! Για το μέγεθος του δωματίου καλά είναι ο καναπές μου.
ΟΚ, έχω τοίχο από πίσω αλλά δε μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα γι'αυτό.

Εσένα που σε έχουμε κάνει Θεό να τον πας μπροστά γιατί χάνεις τη μισή στερεοφωνική (τόσα μέτρα πίσω που κάθεσαι) να δούμε πότε θα πείσουμε να τον κουνήσεις. :136:

Και προτείνεις και στον κόσμο να κουνήσει καναπέδες τρομάρα σου.. :116:

Reaction score
1.772
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΈΧΩ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΟΚ!!

Άστ'αυτα! Για το μέγεθος του δωματίου καλά είναι ο καναπές μου.
ΟΚ, έχω τοίχο από πίσω αλλά δε μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα γι'αυτό.

Εσένα που σε έχουμε κάνει Θεό να τον πας μπροστά γιατί χάνεις τη μισή στερεοφωνική (τόσα μέτρα πίσω που κάθεσαι) να δούμε πότε θα πείσουμε να τον κουνήσεις. :136:

Και προτείνεις και στον κόσμο να κουνήσει καναπέδες τρομάρα σου.. :116:
γιατί ρε συ για να ακούτε μουσική όταν έρχεστε;

εγώ αμα ειμαι μόνος μου βάζω και καρέκλα.

Reaction score
10
YES YES YES!!! Μπορεί να έτρεμα, μπορεί να :441: πάνω μου, αλλά κατάφερα και έκανα update στον Classe CA-3200!!! Παιδιά, μπορεί για σας να είναι παιχνιδάκι, αλλά μόνο και στην ιδέα ότι μπορεί να κάνω κάτι στραβά σε ένα τόσο ακριβό μηχάνημα, με κάνει να τρέμω!! Το update έγινε γιατί με τη σύνδεση CanBus δεν τον έβλεπαν τα υπόλοιπα Classe!! Βασίλη ακούς???? Τα κατάφερα!!!!!

Τώρα, όσον αφορά τις εντυπώσεις μου από τα 802D, τι να πω!!! Τι μπορεί να περιγράψει κανείς για αυτά τα ηχεία?? Έχω βρει το sweet spot (gstriftos speaking), έχω μια πολύ καλή στερεοφωνική εικόνα, αλλά ακόμα περιμένω...
Χωρίς το sub, είδα με ένα φίλο το Kung Fu Panda σε BD, και το ηχητικό αποτέλεσμα ήταν εκρηκτικό! Περιμένω τώρα να δούμε και το XMen...

Σε στέρεο, απλά είναι από άλλο πλανήτη... Ειδικά σε cd της ECM ή καλής ποιότητας ηχογραφήσεις, χάνεσαι... Και επιτέλους ακούω πεντακάθαρα το ποτήρι που σπάει πίσω αριστερά στο Private Investigations!!!
Η πραγματική μαγεία όμως είναι το Dark Side Of The Moon σε SACD!!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

Συγγνώμη αν σας σκοτίζω, αλλά επιτέλους μετά από σχεδόν 2 μήνες που τα έχω, έχω αρχίσει να τα απολαμβάνω!

Για τους χεβιμεταλλάδες, το Communion σπέρνει...!!!:602:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΈΧΩ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΟΚ!!

YES YES YES!!! Μπορεί να έτρεμα, μπορεί να :441: πάνω μου, αλλά κατάφερα και έκανα update στον Classe CA-3200!!! Παιδιά, μπορεί για σας να είναι παιχνιδάκι, αλλά μόνο και στην ιδέα ότι μπορεί να κάνω κάτι στραβά σε ένα τόσο ακριβό μηχάνημα, με κάνει να τρέμω!! Το update έγινε γιατί με τη σύνδεση CanBus δεν τον έβλεπαν τα υπόλοιπα Classe!! Βασίλη ακούς???? Τα κατάφερα!!!!!

Τώρα, όσον αφορά τις εντυπώσεις μου από τα 802D, τι να πω!!! Τι μπορεί να περιγράψει κανείς για αυτά τα ηχεία?? Έχω βρει το sweet spot (gstriftos speaking), έχω μια πολύ καλή στερεοφωνική εικόνα, αλλά ακόμα περιμένω...
Χωρίς το sub, είδα με ένα φίλο το Kung Fu Panda σε BD, και το ηχητικό αποτέλεσμα ήταν εκρηκτικό! Περιμένω τώρα να δούμε και το XMen...

Σε στέρεο, απλά είναι από άλλο πλανήτη... Ειδικά σε cd της ECM ή καλής ποιότητας ηχογραφήσεις, χάνεσαι... Και επιτέλους ακούω πεντακάθαρα το ποτήρι που σπάει πίσω αριστερά στο Private Investigations!!!
Η πραγματική μαγεία όμως είναι το Dark Side Of The Moon σε SACD!!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

Συγγνώμη αν σας σκοτίζω, αλλά επιτέλους μετά από σχεδόν 2 μήνες που τα έχω, έχω αρχίσει να τα απολαμβάνω!

Για τους χεβιμεταλλάδες, το Communion σπέρνει...!!!:602:
Ετσι πρεπει να ακουγεται η μουσικη,με συναισθημα.Αλλιως ...απλα την ακους δεν σε ταξιδευει.
Απλα συγχαρητηρια γιατι σε δυσκολους οικονομικα καιρους καποιοι (λιγοι εδω μεσα)ακομα χωνουν λεφτα σε κατι που εχει ξεφτιλιστει απο κατι Mp3 φορμα και all in one συσκευες που απλα ακους αλλα δεν νοιωθεις και δεν ταξιδευεις

Συγχαρητηρια και πολλες ωρες ακροασης

Reaction score
10
Επιτέλους!!
Πώς τα έβαλες τελικά;
Εννοείς στο χώρο? Απλά τους έδωσα μια μεγαλύτερη κλίση, και ανέβασα και λίγο τα πίσω spikes για να έχουν κλίση (ελαφρά) προς τα κάτω...Τώρα βέβαια, μπορεί κάποιος πιο έμπειρος, να τα στήσει καλύτερα, αλλά περιμένω!! Εν πάσει περιπτώσει, το θέμα είναι ότι έχω αρχίσει πάλι να ακούω και να απολαμβάνω μουσική... Τα προσωπικά προβλήματα τα βάφτισα ΑΛΥΤΑ, οπότε χαλάρωσα!! Σιγά μην κάτσω να πεθάνω... :138:

Παραθέτω δύο φώτο προς κρίση:
ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

Πίσω αριστερά από το κεντρικό, βρίσκεται και το sub, μαύρο και δεν φαίνεται...
Ξέρω ξέρω, τα καλώδια θέλουν μάζεμα...:120::138:

Όλες οι προτάσεις, κρίσεις, είναι ευπρόσδεκτες!!!

Reaction score
31
Απάντηση: ΈΧΩ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΟΚ!!

κλαψ κλαψ κλαψ θελω και εγω ειναι μαματο το συστημα σου φιλε
σε ζηλευω με την καλη εννοια να το χερεσαι οτι καλυτερο μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Reaction score
141
Εννοείς στο χώρο? Απλά τους έδωσα μια μεγαλύτερη κλίση, και ανέβασα και λίγο τα πίσω spikes για να έχουν κλίση (ελαφρά) προς τα κάτω...Τώρα βέβαια, μπορεί κάποιος πιο έμπειρος, να τα στήσει καλύτερα, αλλά περιμένω!! Εν πάσει περιπτώσει, το θέμα είναι ότι έχω αρχίσει πάλι να ακούω και να απολαμβάνω μουσική... Τα προσωπικά προβλήματα τα βάφτισα ΑΛΥΤΑ, οπότε χαλάρωσα!! Σιγά μην κάτσω να πεθάνω... :138:

Παραθέτω δύο φώτο προς κρίση:
ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

Πίσω αριστερά από το κεντρικό, βρίσκεται και το sub, μαύρο και δεν φαίνεται...
Ξέρω ξέρω, τα καλώδια θέλουν μάζεμα...:120::138:

Όλες οι προτάσεις, κρίσεις, είναι ευπρόσδεκτες!!!
Πολύ ωραίο,εγω τι θα έκανα;Θα έβαζα ενα καλό χαλί μπροστα απο τα ηχεία και θα έβγαζα αυτά απο τις γωνίες.

Reaction score
4

planitis ποσο καιρο το 'εχτιζες' αυτο το συστημα;

παντως δειχνει καταπληκτικο, μπραβο!

Reaction score
10
Πολύ ωραίο,εγω τι θα έκανα;Θα έβαζα ενα καλό χαλί μπροστα απο τα ηχεία και θα έβγαζα αυτά απο τις γωνίες.
@petkef: Το χαλί το έχω υπ'όψιν μου... Να βγάλω τις μπασοπαγίδες από πίσω??

@Doomsword: Στο μυαλό μου 20 χρόνια περίπου... Στην πράξη, 3 χρόνια... Το δυσκολότερο απ'όλα ήταν να βρω έπιπλο... 4 μήνες στο διαδύκτιο από 5-6 ώρες καθημερινά, μόνο να ψάχνω εταιρεία για έπιπλο... Τελικά να είναι καλά το avsite.gr!!!:137:
Exelixis σε σχέδιο δικό μου, και άψογη κατασκευή!
Γενικά, έχω φάει εκατοντάδες ώρες στο διαδύκτιο για να διαβάζω άρθρα δοκιμών, συγκριτικά τεστ και να ψάχνω, καθ'ότι εδώ στο "χωριό" δεν υπάρχουν δυνατότητες άμεσης έρευνας!
Παράδειγμα, για τα προβολάκια μπροστά από τα ηχεία, έφαγα σχεδόν δύο μήνες στο ιντερνετ για να τα βρω! Πήγα σε 2 μαγαζιά τεράστια εδώ, και δεν καταλάβαιναν τι ζητάω... Τελικά 20€ και τα δύο από Αγγλία, με Led από Σάμο!!!!!!!!!!!!

Reaction score
180
Απάντηση: Re: ΈΧΩ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΟΚ!!

Πήγα σε 2 μαγαζιά τεράστια εδώ, και δεν καταλάβαιναν τι ζητάω... Τελικά 20 και τα δύο από Αγγλία, με Led από Σάμο!!!!!!!!!!!!
Κατ' αρχην μιλαμε για πολυ φινετσα. Πολυ ομορφο το συνολο, μας βαζει αμεσως να ονειρευομαστε το πως ακουγεται.

Για τα προβολακια με προλαβαινεις. Ειναι φοβερα. Με Led απο Σαμο? Links?

Reaction score
10

Reaction score
10
Re: Απάντηση: ΈΧΩ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΟΚ!!

Το αγγλικο amazon στελνει Ελλαδα?
Τα συγκεκριμένα τα έστειλε... Ένα άλλο που παράγγειλα, μου έγραψαν ότι δεν γίνεται να το στείλουν...Αλλά αυτά ναι...:203:

Reaction score
0

μπραβο πολυ καλο συστυμα.επειδη ειμαι κερκυρα τωρα και για λιγες μερες ακομη θα ηθελα να τα ακουσω αν ειναι ευκολο βεβαια γιατι ενδιαφερομαι και εγω για τα 802

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef