Ζητηση AV ενισχυτη 5.1 με HDMI

Status
Not open for further replies.
L

LLLEFTERIS

Guest
Να ειναι σε μαυρο χρωμα και δεν με ενδιαφερει να εχει πολλα watt γιατι θα μπει σε μικρα ηχεια. Οποτε τιμη μεχρι 200 ευρω.

Στειλτε pm με τιμη και τα λοιπα!

Α! Και μονο απο Αθηνα!

Τα ηχεια ειναι αυτα. JBL SCS-178

L

LLLEFTERIS

Guest
Απάντηση: Ζητηση AV ενισχυτη 5.1 με HDMI

Μαλλον με βλεπω να περνω καινουριο.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

σε αυτα τα λ7 βρισκεις κ καινουργιο αλλα οχι με τα νεα φορμα ηχου

L

LLLEFTERIS

Guest
Απάντηση: Re: Ζητηση AV ενισχυτη 5.1 με HDMI

Nad L75.
Δεν εχει Hdmi όμως.
5χ75 rms
300€
Αν σε ενδιαφέρει στειλε μου pm.
Στα 180 βρηκα YAMAHA με 7.1 7Χ130watt αλλα ειναι ασημι χρωμα και δεν εχει HDMI που θελω!!!!

L

LLLEFTERIS

Guest

Να ξεκαθαρισω κατι θελω μονο μαυρο χρωμα και με HDMI και φυσικα το πολυ 1 ετους και με αποδειξη-εγγυηση.

Reaction score
0

Να ξεκαθαρισω κατι θελω μονο μαυρο χρωμα και με HDMI και φυσικα το πολυ 1 ετους και με αποδειξη-εγγυηση.
Αν επιτρέπεται φίλε μου να ρωτήσω επιμένεις στο HDMI αφού τα 5.1 κανάλια μεταφέρονται άψογα με optical/spdif? Ρωτάω γιατί το σημαντικό σε ένα ενισχυτή νόμιζα ότι ήταν τι format θέλεις να αποκωδικοποιεί. Έκτος αν έχεις στο νου σου αποκωδικοποίηση 7.1 και video upscaling οπότε μιλάμε για μοντέλα +800€

L

LLLEFTERIS

Guest

Αν επιτρέπεται φίλε μου να ρωτήσω επιμένεις στο HDMI αφού τα 5.1 κανάλια μεταφέρονται άψογα με optical/spdif? Ρωτάω γιατί το σημαντικό σε ένα ενισχυτή νόμιζα ότι ήταν τι format θέλεις να αποκωδικοποιεί. Έκτος αν έχεις στο νου σου αποκωδικοποίηση 7.1 και video upscaling οπότε μιλάμε για μοντέλα +800€

Θελω να συνδεσω blu-ray πανω

Reaction score
3

Φαντάζομαι αν το blu ray που θες να συνδέσεις πάνω βγάζει αναλογικές εξόδους (5.1 ή 7.1), τότε ένας οποιοσδήποτε ενισχυτής κάνει μια χαρά και μάλιστα θα έχεις έτσι φτηνά και τα νέα format .. σε οποιοαδήποτε άλλη περίπτωση με μια έκπτωση στα νέα φορματ, το blu ray (ακόμα και αν μιλάμε πχ για ps3) θα βγάζει οπτική ίνα.. .. αφού τέλος φτάνεις στα 200.. με λίγα παραπάνω μπορείς να πας στους yamaha v365 και sony dh500 που και 5.1 είναι και hdmi έχουν (απλά χωρίς τα νέα format ήχου αλλά φαντάζομαι αν τα θες για lpcm τότε θα σου κάνουν) (224 ο sony, 229 o yamaha)

L

LLLEFTERIS

Guest

Εχεις δικιο απλα ελεγα να βρω κατι που να εχει γυρω στα 300 και να τον παρω 220-230 αλλα μαλλον με βλεπω να περνω απο μααζι καινουριο.

Εχω το LG BD390 που εχει 7.1 αναλογικες.

Reaction score
3

Τότε δεν χτυπάς κάναν thx 2ετίας χωρίς hdmi σε αυτά τα λεφτά που να παίρνει αναλογικές εισόδους? κατά καιρούς μπαίνουν καλά κομμάτια.. ας πουν οι πιό γνώστες αν αυτή θα ήταν καλύτερη λύση..

L

LLLEFTERIS

Guest

Τότε δεν χτυπάς κάναν thx 2ετίας χωρίς hdmi σε αυτά τα λεφτά που να παίρνει αναλογικές εισόδους? κατά καιρούς μπαίνουν καλά κομμάτια.. ας πουν οι πιό γνώστες αν αυτή θα ήταν καλύτερη λύση..
Γιατι παλι και για αυτους μου ζητανε 300 + ευρω.

Reaction score
47

Να ξερετε οτι οι φθηνοι ενισχυτες με HDMI ειναι σαν να μην εχουν μιας και δεν χρησιμοποιειται απο τον ενισχυτη. Κοινως δεν μπορεις να ακουσεις τιποτα με συνδεση HDMI. O ενισχυτης πρεπει να ειναι repeater και οχι pass thru που ειναι οι φθηνοι...

L

LLLEFTERIS

Guest

Ωραια για πειτε ιδεες για καινουριο μεχρι 350 ευρω που να ειναι repeater.

Και μην ξεχναμε μαυρο χρωμα.

Reaction score
3

o denon 1610 στα 310 έχει και τα νέα format και hdmi repeater σίγορα.
Με το συγκεκριμένο blu ray όμως που βγάζει αναλογικές εξόδους, αφου θα ανέβεις, δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν καλύτερο να πάρεις πχ τον denon 1610 (αξιολογότατος 5.1 ενισχυτής) ή να πήγαινες σε παλιότερο μοντέλο αλλά πολύ καλύτερο με αναλογικές εισόδους.. κατά καιρούς στα διάφορα forum έχω δεί πολύ καλά μοντέλα σε τιμές γύρω στα 300... το κακό με τα παλιότερα μοντέλα πχ τα denon είναι ότι στην πλειοψηφία τους (όπως και ο δικός μου denon σπίτι) ήταν αγορασμένα ασημί ή ακόμα και σαμπανιζέ και σπάνια μαύροι :)
Αν θες να πας σε καινούριο ενισχυτή, να χει και τα νέα φορματ και έχεις τον καναπέ σου κολλητά στον τοίχο οπότε δεν σε νοιάζει το 7.1, τότε θα πρότεινα χαλαρά τον denon 1610 με 310 ευρώ (μεταξύ μας και σε 7.1 πάλι denon θα πρότεινα τον 1910 και με upscale και γενικά άψογο για τα 440 που κάνει).

L

LLLEFTERIS

Guest

o denon 1610 στα 310 έχει και τα νέα format και hdmi repeater σίγορα.
Με το συγκεκριμένο blu ray όμως που βγάζει αναλογικές εξόδους, αφου θα ανέβεις, δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν καλύτερο να πάρεις πχ τον denon 1610 (αξιολογότατος 5.1 ενισχυτής) ή να πήγαινες σε παλιότερο μοντέλο αλλά πολύ καλύτερο με αναλογικές εισόδους.. κατά καιρούς στα διάφορα forum έχω δεί πολύ καλά μοντέλα σε τιμές γύρω στα 300... το κακό με τα παλιότερα μοντέλα πχ τα denon είναι ότι στην πλειοψηφία τους (όπως και ο δικός μου denon σπίτι) ήταν αγορασμένα ασημί ή ακόμα και σαμπανιζέ και σπάνια μαύροι :)
Αν θες να πας σε καινούριο ενισχυτή, να χει και τα νέα φορματ και έχεις τον καναπέ σου κολλητά στον τοίχο οπότε δεν σε νοιάζει το 7.1, τότε θα πρότεινα χαλαρά τον denon 1610 με 310 ευρώ (μεταξύ μας και σε 7.1 πάλι denon θα πρότεινα τον 1910 και με upscale και γενικά άψογο για τα 440 που κάνει).
Τον βρηκα απο γνωστο με αποδειξη αγορας πριν ενα μηνα στα 250 και κατα 99% θα τον παρω.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.922
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv