HDMI

Reaction score
0
Επειδή από τα όσα εχω διαβάσει ως τώρα περι hdmi θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: το dvi και το hdmi παρέχουν την ίδια ποιότητα εικόνας? γνωρίζω ότι το hdmi μεταφέρει και ήχο. thank you in advance!

Reaction score
1
Απάντηση: HDMI

Ναι. Νομίζω όμως ότι το HDMI μπορεί να υποστηρίξει πολύ παραπάνω αναλύσεις.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.085

Νομίζω όμως ότι το HDMI μπορεί να υποστηρίξει πολύ παραπάνω αναλύσεις.
Έχω ακούσει νομίζω το αντίθετο!:121:

Reaction score
11

Επειδή από τα όσα εχω διαβάσει ως τώρα περι hdmi θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: το dvi και το hdmi παρέχουν την ίδια ποιότητα εικόνας? γνωρίζω ότι το hdmi μεταφέρει και ήχο. thank you in advance!

Άστα! Το HDMI γεννήθηκε αποτυχημένο!

Λέει:

"How the designers of the HDMI standard screwed up, and what's to be done about it."

Eδώ:

http://www.audioholics.com/education/cables/whats-the-matter-with-hdmi

Jitter over HDMI (χωρίς περιοριστικά συστήματα που δεν έχουν όλοι αλλά και όσοι έχουν λειτουργούν με περιορισμούς): έως 8.000 ps!

Reaction score
30.455

Μωρε και το hdmi και το dvi αποτυχημένα είναι αλλά ελα που δεν μπορούμε να κάνουμε αλλοιώς.Οπως το λέει μέσα στο άρθρο " we are stuck with it".Μπράβο τους εξαιρετικό άρθρο , που αποκαλύπτει πολλές αλήθειες και παραμύθια , αν κάτσει κάποιος να το διαβάσει ολόκληρο.Αντί να κάτσουν να σχεδιάσουν νεο Interface - καλώδιο , πήραν το dvi και το έκαναν hdmi με την προσθήκη μόνο του ήχου , άντε και του clocking device.
Αν και δεν είμαι σίγουρος για αυτό.Μας δουλεύουν ψιλό γαζί.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.504
Members
38.707
Νεότερο μέλος
Kesus