Νεο HDX BD-1

Reaction score
0
Εσύ τι κατάλαβες ?
Κατ'αρχάς περνάει όλα τα φορματ HD ήχου. Αρα bitstream ακόμα και από BD (iso ή folder structure) και m2ts . Blue Ray παίζει άψογα απότι φαίνεται. Αρχεία MKV με υψηλά bitrates , καταπληκτικό - για μένα - interface . Τι άλλο θές ? :116:

Reaction score
2
Κατ'αρχάς περνάει όλα τα φορματ HD ήχου. Αρα bitstream ακόμα και από BD (iso ή folder structure) και m2ts . Blue Ray παίζει άψογα απότι φαίνεται. Αρχεία MKV με υψηλά bitrates , καταπληκτικό - για μένα - interface . Τι άλλο θές ? :116:
Σωστός ! Ε νομίζω να θα παιζει και τους ελληνικούς υπότιτλους ...τι λες ?

Reaction score
0
Σωστός ! Ε νομίζω να θα παιζει και τους ελληνικούς υπότιτλους ...τι λες ?
Αφού τους παίζει τέλεια το προηγούμενο ...το HDX1000...τι στο καλό ..να μην το κάνει αυτό? :107:

Reaction score
2
Αφού τους παίζει τέλεια το προηγούμενο ...το HDX1000...τι στο καλό ..να μην το κάνει αυτό? :107:

Μμμμ και ομως για κοιτα την απαντηση !!! Μηπως δεν ηξερε ο τύπος ?

Dear Dimitris,

It is true that Greek subtitles is currently not supported as there isn't any requests at the moment.

However if you could assist us in translation, we can schedule the subtitle to be added in firmware update.

Alex Tan
HDX Consumer Sales
[email protected]

Reaction score
0
Μμμμ και ομως για κοιτα την απαντηση !!! Μηπως δεν ηξερε ο τύπος ?

Dear Dimitris,

It is true that Greek subtitles is currently not supported as there isn't any requests at the moment.

However if you could assist us in translation, we can schedule the subtitle to be added in firmware update.

Alex Tan
HDX Consumer Sales
[email protected]
H για ηλίθιο πρόκειται....ή για νέο στην δουλειά... Αφού..έχω το HDX1000 το αμέσως προηγούμενο player...και μια χαρά υποστηρίζει Ελληνικούς υποτίτλους..μη μου πεις ότι θέλει ......translation για να υποστηρίζει υπότιτλους .... Μήπως κατάλαβε "Ελληνικά μενού" στο interface του μηχανήματος?

Reaction score
1
Απάντηση: Νεο HDX BD-1

Το firmware του bd1 δεν το φτιαχνει πλεον η syabas οπως γινονταν με το hdx-1000 αλλα το εχει αναλαβει η ιδια η hdx για να εχει καλυτερο ελεγχο πανω στο firmware του προιοντος.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Νεο HDX BD-1

Το firmware του bd1 δεν το φτιαχνει πλεον η syabas οπως γινονταν με το hdx-1000 αλλα το εχει αναλαβει η ιδια η hdx για να εχει καλυτερο ελεγχο πανω στο firmware του προιοντος.
Σωστά. Εκείνο που περιμένει επίσης τώρα πολύς κόσμος είναι να γυρίσει ο mr HiJack ΄του mpcclub από την CES για να ολοκληρώσει το 1ο review...

Reaction score
2
Η σημερινή απαντηση για την υποστηριξη ελληνικων υποτιτλων

Dear Sir,

Greek subtitles is currently not supported however we are implementing it very soon.

Thank you

Tony Tan
HDX Orders Administration

Reaction score
0
Η σημερινή απαντηση για την υποστηριξη ελληνικων υποτιτλων

Dear Sir,

Greek subtitles is currently not supported however we are implementing it very soon.

Thank you

Tony Tan
HDX Orders Administration
Το ίδιο είπε και σε μένα. Any way...εγω το παρήγγειλα ..το πλήρωσα..και περιμένω στις 4/2 την αποστολή του.

Reaction score
0
Το ίδιο είπε και σε μένα. Any way...εγω το παρήγγειλα ..το πλήρωσα..και περιμένω στις 4/2 την αποστολή του.
Αντε με το καλο να σου ερθει..περιμενουμε με αγωνια εντυπωσεις...

Reaction score
0
Τι εγινε παρελαβες να μα πεις ?
:141: Ασε..πηρα ξανά μήνυμα ότι λόγω των αργιών για το νέο έτος των Κινέζων τελικά φορτωθηκε στις 8/2. Μου λένε επίσης ότι συνήθως κάνει 4 μέρες μέχρι να φτάσει αλλά πάλι λόγω των αργιών δεν μπορούν να βρούν τον αρμόδιο για να τους δώσει το tracking No . = 12/2 ..Για να δούμε...θα τόχω την Παρασκευή που με βολέυει κι όλας λόγω Σ/Κ ?

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members
38.524
Νεότερο μέλος