Αγάπη ...τι δύσκολο "πράγμα";

Reaction score
40
Απάντηση: Αγάπη ...τι δύσκολο "πράγμα";

αγαπη υπηρχε παλια... τωρα money talks και τη δουλεια κανεις ... δυστηχος ειναι μια αληθεια..
Ίσως μια αλήθεια από τις πολλές που την θέλουν να ζει ακόμα....:126:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.565
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγάπη ...τι δύσκολο "πράγμα";

Δεν με κατάλαβες καθόλου..:126: Είπα ότι σε μικρό καρδούλα, ψυχούλα μωρό, μωράκι υπάρχουν και άλλα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ανάλογα την διάθεση της στιγμής:142:
Όπως τσ-0ύλα, κρεβατογεμιστρ-ούλα κλπ :142:

Reaction score
0
Απάντηση: Αγάπη ...τι δύσκολο "πράγμα";

Έτσι είναι η ζωή chrisB σαν ταινία αρκεί να μην είναι φρίκης...:123:
μόνο που αυτό που εκτυλίσσεται εδώ είναι τανία τρόμου!!!!:142:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγάπη ...τι δύσκολο "πράγμα";

Πάντως σε καμία από τις δύο περιπτώσεις δε χρειάζεται το όνομα. :142::142:

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγάπη ...τι δύσκολο

Δηλαδή βρε Fedra, χρησιμοποιείς κανονικό το όνομά του; :111:
Απίστευτο μου φαίνεται...
Δεν με πιάνεις καθόλου...ούτε φαντασία βλέπω:142:

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγάπη ...τι δύσκολο "πράγμα";

Πολλά ούλα διαβάζω:109: και συνήθως αυτοί που έχουν ούλα είναι τα μωρά και οι...γιαγιάδες:142:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγάπη ...τι δύσ

Δεν με πιάνεις καθόλου...ούτε φαντασία βλέπω:142:
Ε, είπαμε να μιλήσουμε για ειλικρινή αισθήματα. Αλλιώς υπάρχουν και οι ρόλοι... :136:

Μόνο που κινδυνεύεις να ξεχάσεις το όνομά σου έτσι. Το πρωί να φωνάξει κάποιος Σωτήρη στο δρόμο και να απαντήσεις ενώ σε λένε ξέρω γω... Βαγγέλη... :142::143:

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγάπη

Ε, είπαμε να μιλήσουμε για ειλικρινή αισθήματα. Αλλιώς υπάρχουν και οι ρόλοι... :136:

Μόνο που κινδυνεύεις να ξεχάσεις το όνομά σου έτσι. Το πρωί να φωνάξει κάποιος Σωτήρη στο δρόμο και να απαντήσεις ενώ σε λένε ξέρω γω... Βαγγέλη... :142::143:
Μα και οι ρόλοι χρειάζονται στην αναζωπύρωση του έρωτα και κατ'επέκταση της αγάπης....
Τι λέμε τώρα?

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Α

Μα και οι ρόλοι χρειάζονται στην αναζωπύρωση του έρωτα και κατ'επέκταση της αγάπης....
Τι λέμε τώρα?
Τότε η αγάπη σου έχει όρια. :136:

Καλύτερα η αναζωπύρωση να μην αφορά τον ίδιο το σύντροφο... :116:

Μελέτη, που είσαι ρε; Θέλω ενισχύσεις! :138:

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Α

Τότε η αγάπη σου έχει όρια. :136:

Καλύτερα η αναζωπύρωση να μην αφορά τον ίδιο το σύντροφο... :116:

Μελέτη, που είσαι ρε; Θέλω ενισχύσεις!
Άσε τώρα τη βοήθεια του κοινού (από τον Μελέτη που δεν τον λένε Μελέτη) :142:

Μπα μπα τι βλέπω ξεσπαθώσαμε σήμερα? Τι έχουμε? Day off:142:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγάπη

Ε, είπαμε να μιλήσουμε για ειλικρινή αισθήματα. Αλλιώς υπάρχουν και οι ρόλοι...
Μόνο που κινδυνεύεις να ξεχάσεις το όνομά σου έτσι. Το πρωί να φωνάξει κάποιος Σωτήρη στο δρόμο και να απαντήσεις ενώ σε λένε ξέρω γω... Βαγγέλη...
γιατί βρε?? άσχημοι είναι οι ρόλοι??? σκέψου να υποδυθεί η γυναίκα σου την νοσοκόμα και να έρθει να σου πει...καρδούλα μου..ήρθα να σε αναστήσω...χαχαχαχαχα:p:p

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Α

γιατί βρε?? άσχημοι είναι οι ρόλοι??? σκέψου να υποδυθεί η γυναίκα σου την νοσοκόμα και να έρθει να σου πει...καρδούλα μου..ήρθα να σε αναστήσω...χαχαχαχαχα:p:p

Reaction score
6

Άσε τώρα τη βοήθεια του κοινού (από τον Μελέτη που δεν τον λένε Μελέτη)

Μπα μπα τι βλέπω ξεσπαθώσαμε σήμερα? Τι έχουμε? Day off
Εγώ Μελέτη τον λέω τον Κώστα. Ώρες είναι να μου πεις για ρόλους πάλι... :142:

Τι Day off? Επειδή πατάμε ένα σίδερο δηλαδής πάψαμε να είμαστε άντρες; Τσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ σιγά τώρα μην αρνηθούμε και τη φύση μας... . Νομίζω; :136:

Χμφφφμφφφμμμ καλά άμα είναι να γυρίσει από τη δουλειά και να συνεχίσει να εργάζεται άστα να πάνε... :137:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Α

Χμφφφμφφφμμμ καλά άμα είναι να γυρίσει από τη δουλειά και να συνεχίσει να εργάζεται άστα να πάνε... :137:
...εργασία και χαρά...:116::137:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: R

...εργασία και χαρά...
'Ξαρτάται. Αν είναι να σου μιλήσει για τον εσωτερικό σου κόσμο, τότε μάλλον έχει βγάλει πολλές ακτινογραφίες... :142::143:

Reaction score
0

'Ξαρτάται. Αν είναι να σου μιλήσει για τον εσωτερικό σου κόσμο, τότε μάλλον έχει βγάλει πολλές ακτινογραφίες... :142::143:
:142::142:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.108
Members
38.532
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON