Asrock ION

L

LLLEFTERIS

Guest
Καλημερα το εχει κανεις αυτο και πανω απ΄ολα την καλη εκδοση με blu-ray control κλπ κλπ.

Σκεφτομαι να το παρω για media player αλλα και για ιντερνετ στο σαλονι αξιζει τον κοπο?

L

LLLEFTERIS

Guest
Απάντηση: Asrock ION

Το πηρα σημερα δεν εχει καμια σχεση με τα egreat και τα WD.

L

LLLEFTERIS

Guest

Ειναι υπολογιστης δηλαδη παιζει τα παντα εβαλα και mkv να δω και παιζει μια χαρα. Αθορυβο εντελως και εχει και overclocking που απο 1.6 παει 2.2

Εχει εναν δισκο 320 μεσα αλλα εχει και δευτερη θεση για δισκο και λεω να του βαλω ssd για λειτουργικο και εναν 500αρη που εχω για αποθηκη.

Το μονο ασχημο ειναι πως περνει 2.5 δισκους αλλα αυτο δεν ειναι και τοσο προβλημα γιατι εχει και esata και usb.

Υπολοιπες εντυπωσεις μετα το format και την εγκατασταση των Windows 7 ultimate.

Το καλο ειναι πως η εταιρια εχει drivers για σχεδον ολα τα λειτουργικα.

Reaction score
807

Το κακο ειναι οτι δεν εχει hd audio και οτι ζεσταινεται παρα πολυ (σε καποιους εχει παραδωσει πνευμα).

Reaction score
3.025

Το κακο ειναι οτι δεν εχει hd audio και οτι ζεσταινεται παρα πολυ (σε καποιους εχει παραδωσει πνευμα).

Δεν λένε απότομα τέτοια πράματα .

L

LLLEFTERIS

Guest

Για τον ηχο εισαι σιγουρος γιατι και οπτικη ινα εχει και hdmi.

Διαβασα και εγω οτι εχει παραδωσει πνευμα σε αρκετους αλλα τους ειχε φαει το δαιμονιο να το ανεβασουν (overclocking)

Εγω το πηρα για να κανω αντικατασταση το LG BD390 που εχω γιατι δεν μου φτανει το youtube που εχει μεσα θελω κανονικο σερφαρισμα απο την 46αρα μου.

Τωρα αυτο που δεν καταλαβα ειναι οτι λεει πως περνει δυο δισκους μεσα και πως μπορει να δουλεψει σε συστημα raid. Το βυσμα sata το βρηκα μεσα αυτο που δεν βρηκα ειναι ο χωρος για τον δευτερο σκληρο!!!

Οι μνημες που εχει ειναι 2Χ1024 στα 800 και θελω με την πρωτη ευκαιρια να τις αλλαξω να βαλω 2Χ2048

Το blu-ray ειναι της Sony sata BC-5500S, σκληρο δισκο ειχε εναν της Seagate 320GB αλλα τον αλλαξα με εναν 500αρη WD η καρτα γραφικων με τα windows 7 εχει αποκλειστικη μνημη 512ΜΒ ενω φτανει τα 1023ΜΒ

vadergr φαε την γλωσσα σου :116:

Reaction score
1
Καλησπέρα,

το συγκεκριμένο μηχανάκι (με το dvd player όμως) το έχω περίπου ένα 4μηνο. Πραγματικά το έχω λατρέψει. Του έχω βάλει τα 7 ultimate, το έχω βάλει απο bios στα 2ghz και μάλιστα του έχω βάλει το ανεμιστηράκι στο low (τα θέλει ο κ.... μου). Όσες ταινίες κάνουν τις γνωστές μ@λ@κίες στο wd αυτό τις παίζει τέλεια. Χαι δεφινιτιον στην τηλεόραση και dts στον ενισχυτή με media-player classic-home cinema + CoreAVC + AC3Filter. Ειδικά με τα windows 7 έχω pc ΄κανονικότατο' στο σαλόνι χωρίς θόρυβο και χωρίς να πιάνει χώρο. Το έχω μόνιμα ανοιχτό αφου σε idle καταναλώνει μόλις 3-4 Watt και αν στα 2 χρόνια της εγγύησης μου καεί παίρνω άλλο. Αν καεί μετά θα τα έχει βγάλει τα 300 εουρος του. Κατά την γνώμη μου πολύ καλή λύση για το σαλόνι.

L

LLLEFTERIS

Guest

Εγω δεν εχω προλαβει να το στησω ακομα λογω τρεξιματος αλλα μιας και ειμαι ασχετος απο HTPC τι να του φορτωσω πανω υπαρχει κανενα καλο προγραμμα media center και θελω να παρω πληκτρολογιο με touchpad μικρο σε μεγεθος εχετε να μου προτινετε καποιο?

Το μονο που εχω βρει ειναι αυτο!

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.576565

Reaction score
807

true hd & dts hd σιγουρα δεν περναει...
Εκτος αυτου, αν οντως παιζει χωρις το παραμικρο σπασιμο 1080p mkv & bd rips ειναι ενα πολυ καλο media player/htpc...

L

LLLEFTERIS

Guest

Τελικα το πουλησα γιατι το στριμενο το Κατινακι μου οπως λεω την γυναικα μου ηθελε να κρατησουμε το LG BD390 γιατι δεν την βολευε αυτο.

Γυναικες!!!

Reaction score
0

Το έχω και είναι πολύ καλό για αυτά που αντιπροσωπεύει. Η εικόνα με PurevideoHD εντυπωσιακή με ένα παράπονο στην απόδοση των χρωμάτων (μου φαίνονται λίγο "ξεπλυμένα") όμως από ευκρίνεια και διαύγεια, άριστη. Σε συνδυασμό με την 46άρα Samsung 8000 και τα 200 Hz η εμπειρία είναι απόλαυση ακόμα και στα "φτωχά" SD κανάλια της NOVA.

Δύο προβληματάκια, η αργή ανταπόκριση λόγω Atom processor και το fan noise που μεσ΄την ησυχία της νύχτας κάνει θραύση!

Recomended

Reaction score
7

Στο Asrock 330HT αν μπουν Win7 64bit, θα υπήρχε πρόβλημα ή θα ήταν καλύτερα σε σχέση με τα 32μπιτα??? Θα έχει νόημα αφού δεν υπάρχουν 64bit εφαρμογές?? ή απλά τα 64μπιτα win7 κολλάνε καλύτερα με την CPU και διαχειρίζονται καλυτερα τις 32bit εφαρμογές???
Εχω μπερδευτεί.

Reaction score
0
Έχει βγεί το καινούργιο
Asrock με κωδικό Core 100HT-BD και :

CPU - Intel® Core™ i7 / i5 / i3 Mobile Processor Family
Chipset - Mobile Intel® HM55 Express chipset

Memory - 2 x DDR3 SO-DIMM slots, 4GB per DIMM (Max 8GB*)
- Support dual channel DDR3 1066MHz

VGA - Intel® HD Graphics
HDD - 2.5"HDD, support 2nd 2.5"HDD
ODD - BD Combo
I/O - 1 x HDMI, 1 x D-Sub VGA, 6 x USB 2.0, 1 x S/PDIF, 1 x eSATAII*

LAN - Gigabit LAN
Sound - 7.1 CH HD Audio with THX TruStudio Pro™ (με TrueHD και DTS-MA passthrough)

WiFi - 802.11b/g/n wireless LAN*

*300Mbps, 2T/2R
Remote Controller - Support MCE function
Power Unit - 90W/19V Adapter
Dimension - 195mm(W) x 70mm(H) x 186mm(L)
Volume (liters) - 2.5L

http://www.asrock.com/nettop/overview.asp?Model=Core 100HT-BD

Τέλος υπάρχει video στο παρακάτω link που μιλάει για μια ακόμα ποιο βελτιωμένη έκδοση του HTPC της Asrock :

http://www.youtube.com/watch?v=X1HwqBodanA

Το θέμα είναι όταν έρθουν στην Ελλάδα πόσο θα κοστίζουν ?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.512
Members
38.708
Νεότερο μέλος
dhio