Αγάπη ...τι δύσκολο "πράγμα";

Reaction score
0
Απάντηση: Αγάπη ...τι δύσκολο "πράγμα";

..φτάνει τόση αγάπη....παρα-αγαπηθήκαμε!!!!:142::142::142:

Reaction score
17.687
Μα Χριστίνα μου, η ζωή είναι απλή... Εσείς την κάνετε σύνθετη...
Και μην ξεχνάμε ότι το πιο απλό, είναι και το πιο δύσκολο να κατανοηθεί...:136:

Αααα,αυτα τα κτητικα μου σου του...να μην υπηρχαν...

Κι επειδη 'εβγαλες γλωσσα' συνεχιζω....:

'Την ομορφια την χρειαζομαστε για να μας αγαπουν οι αντρες....,τη βλακεια,για να τους αγαπαμε εμεις!' CC :125:

Reaction score
17.687
Και μην ξεχνάμε ότι το πιο απλό, είναι και το πιο δύσκολο να κατανοηθεί...:136:
Και συνεχιζω...: 'Γυναικα: Αινιγμα για τον αντρα.Τη λυση την ψαχνει στην επομενη!' :142::142:

Θες μηπως να πεις με αλλα λογια...πως ειμαστε και κουφες;!:131:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Αγάπη ...τι δύσκολο "πράγμα";

Μπα, μπα, βαρεθήκαμε τόσο γρήγορα?? Ως συνήθως, γυναίκες... τσ τσ τσ τσ
ε όχι....σε αυτό τα πρωτεία τα έχετε μάλλον οι άντρες...στο να βαριέστε και να μην ξέρετε τι θέλετε!!!:136:

Reaction score
10
Να παντρευτείς οπωσδήποτε. Αν αποκτήσεις καλή γυναίκα θα ζήσεις ευτυχισμένος. Αν όχι, θα γίνεις φιλόσοφος.

Σωκράτης

Reaction score
17.687
Re: Απάντηση: Re: Αγάπη ...τι δύσκολο "πράγμα";

ε όχι....σε αυτό τα πρωτεία τα έχετε μάλλον οι άντρες...στο να βαριέστε και να μην ξέρετε τι θέλετε!!!:136:
Επιτελους,τωρα μιλας σαν γυναικα!Κοιμαται ο μικρος?

Reaction score
17.687
Να παντρευτείς οπωσδήποτε. Αν αποκτήσεις καλή γυναίκα θα ζήσεις ευτυχισμένος. Αν όχι, θα γίνεις φιλόσοφος.

Σωκράτης
Αποχωρω...Εχω λυθει στα γελια...Να εισαι καλα...Παω να σιδερωσω τις Ναζολαμπιαλ ρυτιδες μου....:143::143:

Reaction score
0

..το συμπέρασμα όλων είναι ότι υπάρχει πραγματική αγάπη...αγάπη που δεν είναι καθόλου δύσκολο "πράγμα" αρκεί να αδράξουμε την στιγμή για να την νοιώσουμε...όσοι "φοβούνται" την αγάπη δεν θα αγαπήσουν ποτέ... τα "μισά" συναισθήματα όμως, γεμίζουν στη "μέση" τους ανθρώπους...ανθρώπους που ποτέ δεν θα είναι πραγματικά ευτυχισμένοι...!!!

Σας αγαπώ!!!!:116:

topic locked...:142:

Reaction score
0

με αφορμή χθεσινοβραδινό τηλεφώνημα...

για πείτε μου...αγαπάει κάποιος όταν δίνει μεγαλύτερη αξία σε άλλη γυναίκα από την δική του??? αγαπάει όταν μετά από λογομαχία αφήνει την έγκυο γυναίκα του να φύγει και δεν ενδιαφέρεται καν αν θα της συμβεί κάτι ακόμη και σοβαρό??? αγαπάει όταν χωρίζει και φροντίζει την επόμενη μέρα να αντικαταστήσει το σύντροφο του??? αγαπάει όταν "φροντίζει" για το παιδί του μόνο στα στενά πλαίσια του νόμου??? αγαπάει όταν κάποιος ασκεί ψυχολογικό πόλεμο στο σύντροφο του (και μάλιστα καυχιέται για αυτό)????? αγαπάει όταν ακόμη και μετά από οικτρά λάθη δεν μπορεί να ζητήσει μία συγνώμη για να μη πληγώσει τον εγωισμό του???...μήπως, λέω εγώ, αγαπάει μόνο τον εαυτό του???...μήπως ακόμη ούτε και αυτόν???

..η αγάπη υπάρχει πρώτα μέσα μας...πρέπει να υπάρχει στην καρδιά μας και στην ψυχή μας, για να μπορέσουμε να τη δώσουμε στους άλλους...

Υ.Γ.ενημερώθηκα εχθές βράδυ ότι αρραβωνιάστηκε ο αδερφός "κολλητής" μου φίλης.. ο οποίος άντρακλας ανακοίνωσε εχθές στους αρραβώνες ότι δεν θα φορέσει ποτέ ο ίδιος την βέρα του αλλά στην γυναίκα του θα την κάνει ηλεκτροσυγκόλληση (και έκανε και πολλές άλλες "αντρικές" δηλώσεις)...περαστικά στην κοπέλα που τον παντρεύεται σε λίγες μέρες και είναι και 4 μηνών έγκυος...

Reaction score
33
Re: Απάντηση: Αγάπη ...τι δύσκολο "πράγμα";

για πείτε μου...αγαπάει κάποιος όταν δίνει μεγαλύτερη αξία σε άλλη γυναίκα από την δική του??? αγαπάει όταν μετά από λογομαχία αφήνει την έγκυο γυναίκα του να φύγει και δεν ενδιαφέρεται καν αν θα της συμβεί κάτι ακόμη και σοβαρό??? αγαπάει όταν χωρίζει και φροντίζει την επόμενη μέρα να αντικαταστήσει το σύντροφο του??? αγαπάει όταν "φροντίζει" για το παιδί του μόνο στα στενά πλαίσια του νόμου??? αγαπάει όταν κάποιος ασκεί ψυχολογικό πόλεμο στο σύντροφο του (και μάλιστα καυχιέται για αυτό)????? αγαπάει όταν ακόμη και μετά από οικτρά λάθη δεν μπορεί να ζητήσει μία συγνώμη για να μη πληγώσει τον εγωισμό του???...μήπως, λέω εγώ, αγαπάει μόνο τον εαυτό του???...μήπως ακόμη ούτε και αυτόν???

What on earth are you talkin' about?

..η αγάπη υπάρχει πρώτα μέσα μας...πρέπει να υπάρχει στην καρδιά μας και στην ψυχή μας, για να μπορέσουμε να τη δώσουμε στους άλλους...

Υ.Γ.ενημερώθηκα εχθές βράδυ ότι αρραβωνιάστηκε ο αδερφός "κολλητής" μου φίλης.. ο οποίος άντρακλας ανακοίνωσε εχθές στους αρραβώνες ότι δεν θα φορέσει ποτέ ο ίδιος την βέρα του αλλά στην γυναίκα του θα την κάνει ηλεκτροσυγκόληση (και έκανε και πολλές άλλες "αντρικές" δηλώσεις)...περαστικά στην κοπέλα που τον παντρεύεται σε λίγες μέρες και είναι και 8 μηνών έγκυος...

Μην τον φοβάσαι αυτόν!
Τέτοιες δηλώσεις γίνονται μόνο για ένα λόγο: να γίνει κάλυψη και παραλλαγή της πλήρους κατάθεσης των "όπλων"! Προκειμένου η κάλυψη να είναι απόλυτη (και πανηγυρική), συνήθως γίνεται ακριβώς αυτό που περιέγραψες: Πλήρης απώλεια κάθε ίχνους αξιοπρέπειας.... εξού και το "άντρακλας".

Ουδείς σίγουρος για τα @@ του, κάνει δηλώσεις για αυτά....
:142:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Αγάπη ...τι δύσκολο "πράγμα";

Υ.Γ.ενημερώθηκα εχθές βράδυ ότι αρραβωνιάστηκε ο αδερφός "κολλητής" μου φίλης.. ο οποίος άντρακλας ανακοίνωσε εχθές στους αρραβώνες ότι δεν θα φορέσει ποτέ ο ίδιος την βέρα του αλλά στην γυναίκα του θα την κάνει ηλεκτροσυγκόλληση (και έκανε και πολλές άλλες "αντρικές" δηλώσεις)...περαστικά στην κοπέλα που τον παντρεύεται σε λίγες μέρες και είναι και 4 μηνών έγκυος...
Αγαπάει αλλά όχι αυτή που περιγράφεις. Κάποια άλλη ίσως. :116:

Τη βέρα μην την υποτιμάς. Εκτός του ότι πιάνει πουρί, θέλει οξυγόνο για να βγει εάν πάρεις κιλά.
Άσε που κάθε λίγο και λιγάκι την τρέχεις στο χρυσοχόο για γυάλισμα ή σφυριλάτημα. :136:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγάπη ...τι δύσκολο "πράγμα";

Μην τον φοβάσαι αυτόν!
Τέτοιες δηλώσεις γίνονται μόνο για ένα λόγο: να γίνει κάλυψη και παραλλαγή της πλήρους κατάθεσης των "όπλων"! Προκειμένου η κάλυψη να είναι απόλυτη (και πανηγυρική), συνήθως γίνεται ακριβώς αυτό που περιέγραψες: Πλήρης απώλεια κάθε ίχνους αξιοπρέπειας.... εξού και το "άντρακλας".

Ουδείς σίγουρος για τα @@ του, δεν κάνει δηλώσεις για αυτά....
:142:

:142::142:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.106
Members
38.531
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON