Αγάπη ...τι δύσκολο "πράγμα";

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγάπη ...τι δύσκολο "πράγμα";

Αγαπάει αλλά όχι αυτή που περιγράφεις. Κάποια άλλη ίσως.

Τη βέρα μην την υποτιμάς. Εκτός του ότι πιάνει πουρί, θέλει οξυγόνο για να βγει εάν πάρεις κιλά.
Άσε που κάθε λίγο και λιγάκι την τρέχεις στο χρυσοχόο για γυάλισμα ή σφυριλάτημα.
κλαίω από τα γέλια........λοολ

Reaction score
4
Απάντηση: Αγάπη ...τι δύσκολο "πράγμα";

Να παντρευτείς οπωσδήποτε. Αν αποκτήσεις καλή γυναίκα θα ζήσεις ευτυχισμένος. Αν όχι, θα γίνεις φιλόσοφος.

Σωκράτης
Έχει πει και το άλλο:
"Είτε παντρευτείς είτε όχι, θα το μετανιώσεις" :137:

Ρε, σας διαβάζω και μου θυμίζει κάτι ημερολόγια που είχαν τα κορίτσια στο σχολείο (δημοτικό).
- "Έλα έλα γράψε μου κάτι..."
- Αγάπη είναι.....

:137:

Απότι βλέπω δεν μπορείτε να το ορίσετε..., οι κατηγορίες που έκαναν μερικοί έχουν μια λογική αλλά δεν ξέρω αν συμφωνείτε μεταξύ σας για το "τι είναι"

Πάλι σε "γάμο" το πήγαν οι γυναίκες :138: και λίγο πολύ (και έμμεσα) το αναφέρετε ως υποχρέωση....

Για την "συνήθεια" είπε κανείς ?
Για τις ανασφάλειες ?
....και το κυριότερο...

Αγάπατε ? ...και ποιον....? και για πόσο .....?
Αγαπήσατε κάποιον που τώρα δεν ? ....και γιατί έπαψε ?

Δεν τα λέω κουτσομπολίστικα αλλά να δούμε τι είναι εκείνο που την "κερδίζει"...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.564

Δεν τα λέω κουτσομπολίστικα αλλά να δούμε τι είναι εκείνο που την "κερδίζει"...
Το "καλύτερο", μέσα στα όρια του εφικτού, ανά πάσα στιγμή.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Λοιπόν, πολύ γλυκανάλατο έχει γίνει το τοπικ...

Αν δεν υπάρξει μαλλιοτράβηγμα (και δεν σκίστε τα εσώρουχα σας...:143:), εγω δεν...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.564

Λοιπόν, πολύ γλυκανάλατο έχει γίνει το τοπικ...
Με τίτλο "Αγάπη..." τι άλλη κατάληξη θα μπορούσε να έχει; :142:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

..στόχος επιτεύχθηκε!!!!:142:
το επομενο βημα ειναι του χρονου η πιτα να εxει concept "to know us betta" και να μαζευτουμε ολοι σε ενα soiree αγκαλιας, χαδιων κλπ:135:

Ο in the mix θα παιζει μονο αγαπησιαρικα αξεχαστα αγαπημενα, η wanda ντυμενη "καρδια" να υποδεχεται τον κοσμο στην εισοδο με ασπασμο, εγω λιγο πιο πισω να μοιραζω λουλουδια, και ο incognito να μοιραζει t-shirt με σταμπα "I stand for world peace, love and understanding":142:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.564

το επομενο βημα ειναι του χρονου η πιτα να εxει concept "to know us betta" και να μαζευτουμε ολοι σε ενα soiree αγκαλιας, χαδιων κλπ:135:

Ο in the mix θα παιζει μονο αγαπησιαρικα αξεχαστα αγαπημενα, η wanda ντυμενη "καρδια" να υποδεχεται τον κοσμο στην εισοδο με ασπασμο, εγω λιγο πιο πισω να μοιραζω λουλουδια, και ο incognito να μοιραζει t-shirt με σταμπα "I stand for world peace, love and understanding":142:
Εγώ πάντως θα κάνω τον τρομοκράτη και θα το τινάξω στον αέρα! :143: :143:

Reaction score
0

το επομενο βημα ειναι του χρονου η πιτα να εxει concept "to know us betta" και να μαζευτουμε ολοι σε ενα soiree αγκαλιας, χαδιων κλπ

Ο in the mix θα παιζει μονο αγαπησιαρικα αξεχαστα αγαπημενα, η wanda ντυμενη "καρδια" να υποδεχεται τον κοσμο στην εισοδο με ασπασμο, εγω λιγο πιο πισω να μοιραζω λουλουδια, και ο incognito να μοιραζει t-shirt με σταμπα "I stand for world peace, love and understanding"
:142::142::142:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.108
Members
38.531
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON