AZbox HD Elite ... under hard test...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

NEO firmware ΣΗΜΕΡΙΝΟ 2010.02.04....
hostname fix | dts fix (rc1) | improved photo player (max size: 2047px - increased soon) and aspect ratio | corrected epg reservation if canceled | stored tuner/streaming settings | iptv record/epg

http://fw.azupd.com/

--------------------------------------------------------

Επίσης κυκλοφορεί και το πρώτο Unofficial Image for AZbox HD BY KGD TEAM...

http://www.megaupload.com/?d=0SJ6N2C1

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Πάω για δοκιμές............. ρε λες με το EPG να....:137:

Reaction score
0

Πάνο πρόσεξες ότι το καινούριο είναι 46,02mb ενώ το προηγούμενο 46,03mb?
Εγώ νόμιζα ότι όσο προσθέτεις πράγματα τόσο αυξάνεται....ε ρε azbox που καταρίπτεις και τους νόμους της φύσης! :405:
Το unofficial της KGD το δοκίμασες? Ελληνικά υποστηρίζει?
απ'ότι είχα διαβάσει και χθές κάτι λέγανε ότι μπαίνοντας απο τα plugins μέσα στο interface του μπορείς και κατεβάζεις διάφορα καλούδια...

Reaction score
0

Έχουν βγάλει την επιλογή fan on/off? Ισως γι'αυτό να είναι μικρότερο σε μέγεθος.

Reaction score
0

o Plus περιέχει 2 tuner, ενα DVBS-2 και ενα DVB-T, και είναι συμβατος να κάνει εγγραφές και απο τα 2 tuner ταυτόχρονα. Ενα για εγγραφή και ενα για θέαση. Επίσης μπορεί να έχει και fan για εξαερισμό.
Αυτες είναι η μόνες διαφορές.

Οσο για το EPG, να η απάντηση απο τοn admin του official forum της AZBOX για το Greek EPG.

"The EPG is shown as is received.

What EPG standard does that provider uses? We are using EIT, so if the EPG is shown in english, that's the language your provider is using.

Thanks."

και φυσικά προσπαθούμε να του εξηγήσουμε ότι δείχνει την αγγλική έκδοση του EPG που εκπέμπεται και όχι την Ελληνική.
Αναμένουμε εξελιξεις...
Εντάξει εκτός από το απίστευτο της υπόθεσης τη άλλο να πω... Α.! ρε Ελλαδίτσα... :133:
Όσο για το ότι υπήρχε AZbox Plus δεν το ήξερα και παρ' ότι έχω διαβάσει και δει τόσα για αυτόν τον δέκτη τώρα το μαθαίνω. Πιστεύω αν βάλω και τον δεύτερο δέκτη τον (Terrestrial) να μπορώ να βλέπω επίγειο και να γράφω δορυφορικό όπως θα πρέπει να γίνεται να βλέπω δορυφορικό και να γράφω άλλο δορυφορικό αρκεί να είναι από τον ίδιο Trasporter, κάτι που προς το παρών δεν κάνει αλλά νομίζω ότι είναι θέμα Firmware και χρόνου... ή κάνω λάθος σε όλα αυτά.? Γιατί ο dm7020 που είναι και Enigma 1 αυτά τα κάνει (βλέπεις δορυφορικό και γράφεις άλλο... δορυφορικό) φυσικά.! Αν κάνω τόσο λάθος γιατί απλά υποθέτω διορθώστε με σας παρακαλώ.
Χαιρετώ.

Υ.Γ Αλήθεια ο Premium όχι Plus παίρνει ανεμιστήρα.?
Υ.Γ2 Προσωπικά ευχαριστώ τον [Πάνο Οπλοποιό] που ασχολείται με το θέμα του EPG και έχω απορία τόσοι τον έχουν πλέον αυτόν τον δέκτη κανείς δεν έχει μπει στον κόπο να ασχοληθεί με το θέμα.? γιατί αν είχαν ασχοληθεί κάποιοι ο admin του official forum της AZBOX θα το γνώριζε και υποθέτω θα απαντούσε διαφορετικά... :112:

Reaction score
0

Μόλις πέρασα την έκδοση της KGD
το βασικό μενού μένει το ίδιο με τις γλώσσες κανονικά και όλα τα καλούδια με την μοναδική διαφορά των εικαστικών παρεμβάσεων (έχουν πρστεθεί κάποια όμορφα εικονίδια ανάλογα με την καρτέλα που βλέπεις)
Ουσιαστική αλλαγή ότι έχει μέσα στα plugins το panelKGD απο όπου μπορείς να εγκαταστήσεις διάφορα plugins της ομάδας, να κάνεις reboot κ.α. και το telnetKGD

Reaction score
0

Καλημέρα παιδιά .. πρώτη μου φορά εδώ και ευτυχής κάτοχος ενός Premium Plus μια βδομάδα τώρα..

Υ.Γ Αλήθεια ο Premium όχι Plus παίρνει ανεμιστήρα.?
Κανονικά όχι γιατί δεν υπάρχει θέση αλλά με λίγη καλή θέληση κάτι θα κάνει κάποιος με όρεξη.

Εγώ τον άλλαξα με 2xSilenX... αν το κάνει και κάνας άλλος να ξέρει πως η φύσα στο Mobo του Plus δίνει 5V με αποτέλεσμα 12V ανεμιστήρες να μην ξεκινάνε καν. Για να κάνω τον παίξει τον ανεμιστήρα τον καινούργιο πήρα ρεύμα από τη φύσα του ρεύματος για τον δίσκο συνδέοντας επάνω 2 θηλυκά βύσματα για νορμάλ ανεμιστήρες.Α είπα 2 γιατί έβαλα και 2 ανεμιστήρα πάνω στην ψήκτρα της CPU.

Υ.Γ. Για τον Plus μιλάω

Reaction score
0

Την irdeto την καρτα την παιζει στο slot? ή ...ακομα?
Παίζει την v.5 και άνω της Νοβα 5.3 άνετα, ενώ από άσπρες μόνο την τιτα όχι την γάτα... Αυτά για όποιον πειραματίζεται.
Επίσης για όποιον πειραματίζεται παίζει και την Diablo cam2 για την 2.2 και 2.3 δεν ξέρω αλλά νομίζω αφού παίζει την 2.9 δλδ Diablo2 γιατί όχι και την πρώτη. :138:
Χαιρετώ

Υ.Γ Κάπου διάβασα ότι η AZbox έβγαλε public κάποια αρχεία που μέσω ftp (Manual) μπορείς να φτιάξεις το EPG σε Ελληνικό. Θα το ψάξω και αν ναι θα ενημερώσω. :144:

Reaction score
0

Καλημέρα παιδιά .. πρώτη μου φορά εδώ και ευτυχής κάτοχος ενός Premium Plus μια βδομάδα τώρα..

Κανονικά όχι γιατί δεν υπάρχει θέση αλλά με λίγη καλή θέληση κάτι θα κάνει κάποιος με όρεξη.

Εγώ τον άλλαξα με 2xSilenX... αν το κάνει και κάνας άλλος να ξέρει πως η φύσα στο Mobo του Plus δίνει 5V με αποτέλεσμα 12V ανεμιστήρες να μην ξεκινάνε καν. Για να κάνω τον παίξει τον ανεμιστήρα τον καινούργιο πήρα ρεύμα από τη φύσα του ρεύματος για τον δίσκο συνδέοντας επάνω 2 θηλυκά βύσματα για νορμάλ ανεμιστήρες.Α είπα 2 γιατί έβαλα και 2 ανεμιστήρα πάνω στην ψήκτρα της CPU.

Υ.Γ. Για τον Plus μιλάω
Για χαρά. Εγώ από την άλλη δεν νομίζω ότι χρειάζεται καθόλου ανεμιστήρα... τουλάχιστον εγώ δεν έχω καθόλου υψηλές θερμοκρασίες ...και το τροφοδοτικό είναι απ' έξω. Βέβαια αν εσύ φίλε μου αισθάνεσαι περισσότερη ασφάλεια πάσο με τρεις Άσσους :137:
Έχω δει σε video στο youtube αν θυμάμαι καλά να έχει βάλει ανεμιστήρα ο άλλος αλλά να χτυπάει τον δέκτη, τώρα γιατί εκεί και όχι στην ψήκτρα...! Αλλά και εγώ αν βάλω το χέρι μου στο καπάκι από εκείνη την μεριά αισθάνομαι την περισσότερη ζέστη.
Χαιρετώ

Υ.Γ Όπως έγραφα κατά τύχη είδα το Υ.Γ σου και είδα ότι μιλάς για τον Plus. Αν και ψιλό μπερδεύτηκα για τον Plus δεν ισχύουν αυτά που γράφω γιατί δεν τον έχω, έχω απλά τον Premium..!

Reaction score
0

Για τον Plus μιλάω και έχει θέσει πίσω δεξιά για ανεμιστήρα... είχε δηλαδή και αυτό εξηγώ στο μήνυμά μου πως έκανε φασαρία και τον άλλαξα.

Όσο για τη ζέστη από την ώρα που τον πήρα μετά από 1 ώρα ο δέκτης αν τον έπιανες από κάτω δηλαδή κάτω από τη CPU είναι πυρωμένος... ε πλέον με τα 2 ανεμιστήρια είναι όλα πολύ καλύτερα...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

eπίσης οσον αφορά το WiFi, είναι ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟ το SSID που βαζετε στον router σαν ονομα να είναι ΜΕΧΡΙ 8 χαρακτηρες , ΧΩΡΙΣ κενά ενδιάμεσα...:112::112:
Μονο ετσι θα δουλέψει ο AZBOX HD ασύρματα.......
Και ομως ηταν αυτο επιτελους WIFI ok αντε να το βρεις αν δεν στο πουν νασαι καλα Πανο απλα τελειος!!!!!!:140:

Reaction score
0

Σήμερα αποφάσισα μιά που βγήκε το 4466 να κάνω ένα γενικό ξεκαθάρισμα στον δέκτη μπάς και στρώσει και η ιστορία με τα mkv που κολλάνε! Αμ εσύ είσαι που το λές?

Ξεκίνησα κάνοντας format στον σκληρό μέσα απο τον δέκτη, μέχρι εκεί όλα καλά! Μετά έβαλα τον σκληρό σε μία εξωτερική θήκη και μέσα απο live του πέρασα τις ταινίες απο το pc.
Πρίν τον ξανακουμπώσω έκανα και το firmware update αφού πρώτα έκανα format application area ώστε να είναι πεντακάθαρος, τον κούμπωσα και είπα να δοκιμάσω πρώτα αναπαραγωγή απο το δίκτυο......έπαιξε κανά 10λεπτο και ξαφνικά μαυρίζει η οθόνη! Το περίεργο ήταν ότι άλλες φορές αν κολλούσε, κολλούσε στα mkv και όχι σε avi και επίσης όταν κολλούσε, έμενε η τελευταία εικόνα, δεν μαύριζε!
Ε λέω, τί να κάνουμε, κλασικά reboot-----έλα όμως που όταν ξανάνοιξε ο δέκτης κόλλησε στο loading! ξανά reboot, ξανά τα ίδια, ε λέω ας ξανακάνω firmware update μπάς και δεν το πήρε καλά. Kλείνω τον δέκτη, βάζω το USB, ανοίγω, loading... βγάζει ένα μήνυμα "USB S.."μετά loading και κολλάει εκεί! Μετά απο καμιά 10αριά on-off και άλλα τόσα εγκεφαλικά ξανανοίγω τον δέκτη, αποσυνδέω τον σκληρό και reboot, ως δια μαγείας ανοίγει κανονικά, παίζω λίγο με το μενού και κολλάει στο μενού! ξανά reboot με USB, αυτή την φορά το βλέπει και update στην προηγούμενη έκδοση.
Χωρίς τον σκληρό συνδέομαι στο δίκτυο, βλέπω ένα επεισόδιο 42 λεπτά κανονικά, βάζω τον σκληρό, βάζω και μία ταινία mkv, παίζει κανά 15λεπτο και πάλι κολλάει, μαύρη οθόνη, reboot, δεν ανοίγει και μετά απο 2 reboot βγάζει κανονικά menu!

Aπορίες
1 - αφού έκανα downgrade σε προηγούμενη έκδοση, γιατί να μαυρίζει η οθόνη και να μήν κολλάει στην τελευταία εικόνα όπως έκανε πρίν?
2 - υπάρχει περίπτωση να τρώει κολλήματα ο σκληρός γι αυτό να μου τα κάνει όλα αυτά?

3 - έχει αναφερθεί πουθενά ότι μπορεί ο εσωτερικός σκληρός να μήν σε αφήνει να κάνεις upgrade απο το USB (ούτε καν emergency upgrade)?

4 - αν βάλω πάνω ένα σκληρό fat32 χρειάζεται να έχει τους φακέλους όπως τους έχει το azbox? (recordfile-movie-music κτλ) Μπορείς να κάνεις format μέσα απο τον azbox σε fat32?

Αυτά, ας ελπίσουμε να στρώσει γιατί ήδη έφαγα 3 ώρες να παιδεύομαι!

Reaction score
0
Φιλε ειναι σιγουρα ο σκληρος γραψε το ιδιο αρχειο mkv σε usb stick και καντο απο εκει play να δεις θα κολησει??? Αντε εχω δει δεκαδες ταινιες χωρις το παραμικρο προβλημα:111:

Reaction score
0
Υ.Γ Κάπου διάβασα ότι η AZbox έβγαλε public κάποια αρχεία που μέσω ftp (Manual) μπορείς να φτιάξεις το EPG σε Ελληνικό. Θα το ψάξω και αν ναι θα ενημερώσω. :144:

ναι φιλε paris13 το δινουν απο το επισημο φορουμ ,αντε ρε παιδια γιατι στα 44 θα παμε για lower.........:137:
That's why we decided to release an EPG API (available at our forum) for those customers/users that dont want to wait and/or can contribute for a specific EPG standard.
αυτο απο απαντηση της εταιριας

firmware 0.9.1621 (greek ergfixed) Σε αυτο το fim παιζει το epg το δορυφορικο μια χαρα ......πιος μπορει να απομονοσει την ελληνικη γραμματοσειρα ??????

Reaction score
0

και απο usb ntfs πάλι κολλάει άλλα απλά μετά απο αρκετή ώρα (αντί για 15 λεπτά π.χ. 40)

Reaction score
7.439

ναι φιλε paris13 το δινουν απο το επισημο φορουμ ,αντε ρε παιδια γιατι στα 44 θα παμε για lower.........:137:
That's why we decided to release an EPG API (available at our forum) for those customers/users that dont want to wait and/or can contribute for a specific EPG standard.
αυτο απο απαντηση της εταιριας

firmware 0.9.1621 (greek ergfixed) Σε αυτο το fim παιζει το epg το δορυφορικο μια χαρα ......πιος μπορει να απομονοσει την ελληνικη γραμματοσειρα ??????
μπορεις να τα βρεις εδω

http://azbox.com/forum/viewtopic.php?f=38&t=1143

και οταν σου βγαλει το μήνυμα οτι μερικα lib λείπουν θα τα βρεις ολα στον δεκτη σου στο /MMP/usr/lib.αλλα δν νομιζω να εχει καποιος απο μας τις γνωσεις που χρειαζονται γιαυτη τη δουλεια

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Μακάρι να βρεθούν κάποιοι που να σχοληθούν με τον προγραμματισμό του AZBOX και να δώσουν λύση στο πρόβλημα...

Reaction score
114

H εταιρεια Tronix που ειναι ο αντιπροσωπος τι κανει ?
Δεν βλεπω να εχει συγκινηθει.....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.843
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo