Snow Whitty
SRS
- Reaction score
- 17.740
Πως ορίζεται αυτό?
Μα να μην προειδοποιησω τους αλλους ? :137: .Αμα εγω κανω ενα σοβαρο ..λαθος γιατι να μην προστατευσω και τους αλλους απο το να κανουν το ιδιο ? :203:Αμαν βρε συ Κωστακη, δεν βαρεθηκες?
Παμπόνηρε Μελέτη....... :138:Θα μου πεις να μαθουν και αυτοι απο τα λαθη τους..ενταξει. :137:
Παμπόνηρε Μελέτη.......
ποιός ξέρει τι ζαβολιά έκανες.....![]()
Και θες να παρασύρεις και άλλα ανυποψίαστα μέλη!!!!![]()
Ευχαριστώ! :107:Τα smilies μπορούν να είναι μέχρι 4(ή 5) αν θυμάμαι καλά.Αν βάλεις παραπάνω δεν εμφανίζονται.
Το site της υπογραφής του υπάρχει, αλλά μέσα αναφέρεται ξεκάθαρα ότι είναι spoof... :126:Συγγνώμη, αλλά τι πιο σοκαριστικό από την υπογραφή του chrisB????:111::111:
Γιατί χάνονται τα smilies μετά απο editing σε ένα post? :111: :141:
Τα smilies μπορούν να είναι μέχρι 4(ή 5) αν θυμάμαι καλά.Αν βάλεις παραπάνω δεν εμφανίζονται.
Για πλάκα το είπα κ.Μαρία, έτσι????? Απλά μου έκανε εντύπωση ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ SPOOF!!!!!!:623:Το site της υπογραφής του υπάρχει, αλλά μέσα αναφέρεται ξεκάθαρα ότι είναι spoof... :126:
Το site της υπογραφής του υπάρχει, αλλά μέσα αναφέρεται ξεκάθαρα ότι είναι spoof...
Εγώ πάντως "χτύπησα" και μια Dolly Parton έτσι για έχος !Ποτέ δεν μου άρεσε η Cindy.....:404::404:
Άνοιξε ένα θέμα στην audio κατηγορία,να το δούν και άλλοι.Μπορείτε να μου δώσετε ένα link από παλιό thread σχετικό με την ορθή συνδεσμολογία συσκευών (φάση ηλεκρικού ρεύματος) για να διαβάσω και να μην απασχολώ το forum με νέο thread?
Ευχαριστώ
Είσαι λιγάκι off topic. :114:Μπορείτε να μου δώσετε ένα link από παλιό thread σχετικό με την ορθή συνδεσμολογία συσκευών (φάση ηλεκρικού ρεύματος) για να διαβάσω και να μην απασχολώ το forum με νέο thread?
Ευχαριστώ