Vamp Node tube preamplifier

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Ενα πολύ ενδιαφέρον προιον από Ελληνικά χέρια (του Δημήτρη Ζαχαριάδη) που συνδυάζει προενισχυτή, DAC και phono stage για MM και MC κεφαλές, όλα σε ένα σασσί!

Τα υπόλοιπα εδώ: http://aca.gr/equip26_vamp.htm

Η απόδοση του μπορώ να πω ότι είναι σε reference επίπεδα (δεν δοκίμασα το DAC)

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Vamp Node tube preamplifier

τιμή μπορούμε να μάθουμε γιατί δεν είδα κάτι πουθενά.
Ο Δημήτρης ήθελε να το ακούσει και ο ίδιος με ένα καλο αναλογικο για να βγάλει τα συμπεράσματα του και να δει τυχόν προβλήματα η βελτιώσεις (το καλό είναι ότι ακούει συμβουλές...).

Ηδη πριν από μένα το έχει ακουσει και με φθηνότερα αναλογικά με άριστα αποτελέσματα και το συγκεκριμμένο είναι το πρώτο που φτιάχνει, έχει κάποια τιμή στο μυαλό του, αλλά δεν έχει καταλήξει.

Εν πάσει περιπτώσει, μπορεί και ο ίδιος να γράψει αν θέλει...

Reaction score
10
Eσυ φαντάζομαι θα αντικαταστήσεις τον δικό σου με αυτόν, με ένα....σχετικά μικρό κόστος έτσι? :143:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Vamp Node tube preamplifier

Μιχάλη, θελω να πιστεύω ότι στα χρόνια μου είμαι πια αρκετά ψύχραιμος για τέτοια.

Θα ακολουθήσουν και άλλα reviews. Αν είναι κάθε φορά να κάνουμε και αντικατάσταση, τότε θα γίνω κι εγώ διαβολάκος... :126:

Reaction score
10
Χρήστο, μπορεί να παιδεύτηκα λίγο μέχρι να το φέρω εκεί που θέλω, όπως φαντάζομαι όλοι μας ;), αλλά το σύστημα έχει πλέον την ίδια μορφή τον τελευταίο ένα χρόνο και σκοπεύω να το κρατήσω έτσι for many years to come που λένε και στο χωριό μου...:143: Απλά απολαμβάνοντας τη μουσική μου! :126:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.119
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON