AZbox HD Elite ... under hard test...

Reaction score
114
Απάντηση: Re: AZbox HD Elite ... under hard test...

μπορεις να τα βρεις εδω

http://azbox.com/forum/viewtopic.php?f=38&t=1143

και οταν σου βγαλει το μήνυμα οτι μερικα lib λείπουν θα τα βρεις ολα στον δεκτη σου στο /MMP/usr/lib.αλλα δν νομιζω να εχει καποιος απο μας τις γνωσεις που χρειαζονται γιαυτη τη δουλεια
Επειδη θελει register μπορει να το ανεβασει καποιος σε zshare,rapidshare ?

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

Λοιπόν λέει τα εξής :
To all developers,

Here is the AZBox TV SDK, with it you can manage:

* Channel List
* EPG
* Reserved Recordings
* Reload files

From your plugins

To reload the channel list without reboot you just need to call:

Code:
#define TVSDK_SYNC_ID_NONE 0
#define TVSDK_SYNC_ID_CHANNEL 1
#define TVSDK_SYNC_ID_EPG 2
#define TVSDK_SYNC_ID_RESERVED 3

err = TVSDK_Sync(TVSDK_SYNC_ID_CHANNEL);

Updated 0.2 - Added 2010.02.05

και τα αρχεία...

http://rapidshare.com/files/347396872/AZBOX_TV_SDK.rar

τωρα τι αποτέλεσμα θα βγεί... θα δείξει. Πάντως αρκετός κόσμος προσπαθεί, όχι μόνο για το Ελληνικό, αλλά απο ότι βλέπω για Τουρκικό, Ιταλικό κλπ.

Reaction score
7.429
Re: Απάντηση: Re: AZbox HD Elite ... under hard test...

Επειδη θελει register μπορει να το ανεβασει καποιος σε zshare,rapidshare ?

ακυρο δεν ειχα δει οτι ειχε ανεβει αλλες 2 φορες

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

εχει κάποιος τις απαραίτητες γνωσεις προγραμματισμού για να λύσουμε το πρόβλημα με το Ελληνικό EPG ?:121:

Reaction score
7.429
δεν νομιζω Πανο αλλα και να υπηρχε καποιος το αρχειο αυτο ειναι για την δημιουργια plugins και οχι για ενσωμάτωσή στo FW και δεν νομιζω οτι η azbox θα δωσει πηγαιο κωδικα γιαυτο, να σκεφτεις οτι τους ζητησα να μας δωσουν την δυνατοτητα (end users) οταν αλλαζουμε την DOM του δεκτη με καποια μεγαλυτερη να μπορουμε να διαχειριζομαστε (να μπορουμε να δωσουμε οσο μεγεθος θελουμε στα plugins π.χ) τα partitions και η απαντηση ηταν οχι γιατι λεει στην περιπτωση αυτη παυει να ισχυει η εγγυηση και οταν τους ειπα οτι δεν με ενδιαφέρει η εγγυηση ελαβα την απαντηση οτι ναι μεν εμενα δεν με ενδιαφερει αλλους ομως τους ενδιαφερει
και απο τοτε τυραννιέμαι να βρω ακρη

Reaction score
0

τελικά επιβεβαιωμένο κι απο ξένα forums ότι το τελευταίο firmware βγάζει προβλήματα.
αργή απόκριση στις εντολές του remote control και μετά απο λίγα λεπτά στα mkv αποσυγχρονίζεται η εικόνα με τον ήχο!

Reaction score
0

Εγω το μεγαλύτερο προβλημα που αντιμετωπίζω με τον premium είναι ο συντονισμός με το wifi. Ακολουθησα τις οδηγίες του Πανου για οκταψηφιο SSID και WPA-PSK κλειδι, αλλα το μηχανακι επιμενει να συνδεεται και μετα απο μερικες ωρες να το χανει.
Μηπως φταιει ο router? Οι υπολοιπες συσκευες στον ιδιο χωρο παντως συνδεονται κανονικα.
Όποιος μπορει ας βοηθησει.

Reaction score
0

επειδή διαβάζω αρκετά καλά λόγια στο επίσημο φόρουμ του αΖ όσο αφορά την δικτύωση μέσω NFS (πολύ καλό streaming ακόμα και σε 1080p) αν έχει κανείς γνώσεις ώστε να φτιάξει κάποιον οδηγό θα του ήμουν ευγνώμων.
Κατέβασα στα 7άρια ένα nfs server (nfsAxe) άλλα μέχρι εκεί....μετά δεν βγάζω άκρη!

Reaction score
0

καμια ομαδικη για dvb- T tuner για τον azbox hd υπαρχει περιπτωση να γινει???

επισης ψαχνοντας εχω βρει δυο τυπους dvb-t καρτων.

ενα γυρω στα 40 ευρω και ενα στα 60 ευρω περιπου.

για λογους διαφημισης δεν δειχνω λινκ.

ειναι καποιο δοκιμασμενο για την digea????

Reaction score
0
Re: Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

εγω το πηρα γυρω στα 60 ευρω, και το δοκιμασα στη κορινθο ολα καλα με digea

Reaction score
2

Ti ομαδική ? αφου εδω http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/1801990_-elite-premium-dvb-t-tuner-azbox.html το εχει 30 συν μεταφορικα .Πιο κατω δεν υπάρχει .Και φυσικά παιζει τα παντα

Reaction score
0

ε οχι να πληρωσω και 17 ευρω μεταφορικα!!!!!!

παντως αυτο που φαινεται στην φωτο ,στο λινκ που λες, παιζει καλα ε? γιατι αν πατησεις στο παρακατω λινκ εμφανιζει αλλη καρτα
http://www.smartcard24.com/azbox-dv...rce=Idealo&utm_medium=cpc&utm_campaign=Idealo

εσυ ποια εχεις και σου παιζει ?

Reaction score
2

ε οχι να πληρωσω και 17 ευρω μεταφορικα!!!!!!

παντως αυτο που φαινεται στην φωτο ,στο λινκ που λες, παιζει καλα ε? γιατι αν πατησεις στο παρακατω λινκ εμφανιζει αλλη καρτα
http://www.smartcard24.com/azbox-dv...rce=Idealo&utm_medium=cpc&utm_campaign=Idealo

εσυ ποια εχεις και σου παιζει ?
Που τα ειδες 17 ευρω? 6,95 Ευρω ειναι και συνολικα 36,85 μεσω paypal

Reaction score
0
Καλησπέρα παιδιά

Θα ήθελα μια βοήθεια με το Azbox Elite. Δίνω μέσω card splitter (κάρτα Nova irdeto ACS V.5) στο δέκτη αλλά δεν έχω καταφέρει να δω τα κανάλια της Nova στον azbox. Γνωρίζετε ποιό plugin θα πρέπει να κατεβάσω γιατί με τα τελευταία multicas δεν έχω καταφέρει τίποτα.

Επίσης αν κάποιος ενδιαφέρεται υπάρχει διαθέσιμος δέκτης azbox elite καινούργιο στο κουτί του στη τιμή των 230ευρώ.

Reaction score
1
Καλησπέρα παιδιά

Θα ήθελα μια βοήθεια με το Azbox Elite. Δίνω μέσω card splitter (κάρτα Nova irdeto ACS V.5) στο δέκτη αλλά δεν έχω καταφέρει να δω τα κανάλια της Nova στον azbox. Γνωρίζετε ποιό plugin θα πρέπει να κατεβάσω γιατί με τα τελευταία multicas δεν έχω καταφέρει τίποτα.
Τι card splitter χρησιμοποιείς? Το smartwi δουλεύει μια χαρά στον AZbox (και στο card reader κ' στο CI slot)!

Reaction score
0
Το κάνω με καλώδιο utp .Η μάρκα του splitter άγνωστη. Ο άλλος απλός δέκτης Manhattan plaza xt παίζει μια χαρά.

Reaction score
0

τελικά επιβεβαιωμένο κι απο ξένα forums ότι το τελευταίο firmware βγάζει προβλήματα.
αργή απόκριση στις εντολές του remote control και μετά απο λίγα λεπτά στα mkv αποσυγχρονίζεται η εικόνα με τον ήχο!
[edit]
Αν σας παρουσιαστεί "αργή απόκριση στο remote" με το καινούριο firmware, ελέγξτε τις μπαταρίες σας :120: :137::618:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.830
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos