Παιδια βοηθεια με HARMAN KARDON AVR 355!!!

Reaction score
0
Καλησπερα παιδια.Ειμαι ενας ευτυχης κατοχος ενος HARMAN KARDON AVR 355 ο οποιος αντικατεστησε εναν onkyo 5ετιας,ο οποιος παρεδωσε πνευμα η' μαλλον εξοδους...
Λοιπον μιας και με τις συζητησεις σας με βαλατε στην πριζα και τον πηρα ,πιστευω οτι θα με βοηθησετε να βγαλω ακρη μιας και ειχα καιρο να ασχοληθω και εχω χασει επεισοδια.:139:
Εχουμε και λεμε:
Το συστημα που ειχα αγορασει πριν 5 χρονια ηταν ενα σετ πολυκαναλικου, DVD και ηχειων της ONKYO (7.1) ,αρκετα καλο για την εποχη του.
Επειδη ηθελα κατι καλυτερο στις στερεοφωνικες ακροασεις, αργοτερα πηρα ενα ζευγαρι B&W 601 και μετεφερα τα κυρια ηχεια της ΟΝΚΥΟ πισω αντικαθιστωντας τα μικρα περιφερειακα.
Στον HARMAN KARDON εκανα την τελευταια αναβαθμιση αν και με παιδεψε το κομματι του video αλλα την ολοκληρωσα.
Εχω το εξης προβλημα οταν τον συνδεω στην τηλεοραση με καλωδιο hdmi σε dvi μιας και η τηλεοραση εχει μονο dvi (ειναι HD READY και οχι FULL HD) δεν με αφηνει να αλλαξω την αναλυση παρα μονο μου δινει την επιλογη 576p.
Αν ομως συνδεσω το wd media player μπορω να δω σε 720p η' 1080i (τουλαχιστον ετσι αναφερει ο media player).
Και τελος για να μην σας κουραζω αλλο οταν ειναι ενεργο το EQ ο ηχος ειναι μουντος ,ενω αν το απενεργοποιησω ο ηχος βελτιωνεται παρα πολυ. Εκανα την ρυθμιση των ηχειων με το μικροφωνο σε τριποδο πανω στον καναπε στο υψος ενος καθιστου ακροατη.
Μηπως φταει το γεγονος οτι (λογω χωρου) τα ηχεια τα εχω στον τοιχο ψηλα με μια ελαφρια κλιση προς τα κατω;:133:
Eυχαριστω για τον χρονο σας και την υπομονη σας ...
Για οποιαδηποτε διευκρινηση για το συστημα και τις τεχνικες λεπτομερειες ειμαι στην διαθεση σας,παρακαλω δωστε μου τα φωτα σας !!!!!:137:

Reaction score
0
Απάντηση: Παιδια βοηθεια με HARMAN KARDON AVR 355!!!

Παιδια κανεις;Καποιος να μου δωσει καμια λυση;:122:
Μην με αφηνετε σε αναμενα καρβουνα , θελω να τελειωσω το σεταρισμα για να τον ευχαριστηθω πληρως.
Ξερετε πως ειναι ,να εχεις μπροστα σου το καινουργιο σου αποκτημα και να καιγεσαι να τον ακουσεις αλλα να κρατιεσαι για να μην κανεις καμια μακακια...:108:
Θελω να ακουσω και κανενα SACD στο DENON 1930 και κρατιεμαι.
Μηπως να δοκιμασω ρυθμιση με ντεσιμπελομετρο η' να ξανακανω την ρυθμιση με το μικροφωνο σε πιο ψηλη θεση.
και οσον αναφορα την ρυθμιση της αναλυσης να ξανακανω την αναβαθμιση η να δοκιμασω συνδεση με καλωδιο s-video για να δω αν θα μου επιτρεψει να αλλαξω την αναλυση.
Λοιπον δεν θα μας βαζετε στην πριζα και μετα θα μας αφηνετε :116:, τοσες σελιδες γραψατε στο review του ενισχυτη ,δωστε σε ενα καινουργιο τα φωτα σας !!! :135:

Reaction score
802

Αυτο με το EQ ειναι γνωστο και απλα το απενεργοποιεις.
Σε οτι εχει να κανει με το dvi ,ολο και καποιο κλειδωμα του harman θα ειναι και δεν ξερω αν θα μπορεσεις να το παρακαμψεις.

Reaction score
0

Φιλε vadergr ευχαριστω για τις συμβουλες σου να'σαι καλα.
Συνονοματε φιλε mario4 δεν καταλαβαινω τι εννοεις με το '' νομιζω σου εχω απαντηση....'' ,εκτος αν λες ''η σιωπη μου προς απαντηση σου'', οποτε και δεν χρειαζοταν να απαντησεις.:126:
Οποιος εχει ορεξη και καλη διαθεση να απαντησει εχει καλως.
Τωρα αν γενικα αφηνω αδιαφορους καποιους και το μονο που τους ενδιαφερει ειναι απλα να παρουσιαζουν τα καινουργια τους συστηματα ,μαλλον τζαμπα εκανα και εγινα και εγω μελος.
Εκτος και αν καποιοι υπολογιζουν αυτους που εχουν ακριβα συστηματα και ειναι ποιο παλιοτεροι στο site.
Δεν ξερω ρε παιδια ,τι να πω...
συγνωμη αν εθιξα καποιους , αλλα απο τα 20 ατομα που διαβασαν το θεμα μονον ενας αξιωθηκε να μου απαντησει !!!
Και παλι συγνωμη αν κανω λαθος και δεν προκειται να ξανασχοληθω...
Να ειστε καλα .

Reaction score
1
Αν και μου φαινεται οτι βιαζεσαι για απαντησεις δεν νομιζω οτι υπαρχει ελλειψη ενδιαφεροντος απο συμφορουμιτες απλα μαλλον μεχρι τωρα δεν εχει διαβασει τα post σου καποιος που να ειναι κατοχος και να εχει απαντηση.Τελος παντων επειδη ειμαι κατοχος του συγκεκριμενου να σου πω πως και εγω με το eq εχω το ιδιο θεμα οποτε απλα το εχω απενεργοποιημενο.Για το δευτερο σκελος κανε λιγο υπομονη να γυρισω σπιτι το απογευμα να ψαξω τι μπορει να συμβαινει.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

φιλε μου, πριν προβεις σε τετοια σχολια περιμενε λιγο να δει ο κοσμος το θεμα σου. Το εβαλες χτες βραδυ και ειναι 13:00 το μεσημερι. O κοσμος δουλευει, εχει προβληματα, τρεχει, δεν ειναι ολοι μπροστα στην οθονη του υπολογιστη. Μεσα σε αυτους τους 20 που το διαβασαν, σου περασε απο το μυαλο οτι μπορει οι 19 να μην ξερουν να σου απαντησουν? Μεσα σε αυτους ειμαι και γω, που ασχολουμαι μονο με δικαναλο.
Δεμ εθιξες κανεναν, στο φορουμ μπαινουν θεματα που κρατουν μηνες, απλα εχε υπομονη και μην παιρνεις προσωπικα το καθε τι:126:

Καλη διαθεση εδω μεσα υπαρχει αλλα εχε και εσυ καλη διαθεση και υπομονη. Μεχρι το απογευμα το θεμα σου θα απαντηθει.

Φιλικα Tyler:605:

Reaction score
0

Σε ευχαριστω πολυ KRIEMA , το ξερω εχεις δικιο απλα με εκνευρισε η απαντηση του mario4 η' απλα δεν καταλαβα τι εννοουσε.
Τεσπα αναμενω τα νεα σου.ευχαριστω.:403:

Reaction score
0

Φιλε Tyler εχεις δικιο ημουν λιγο υπερβολικος και βιαστικος.
Απλα με εχει πιασει κολλημα να τον ρυθμισω σωστα ,συν το γεγονος οτι η συζυγος ,εχει αρχισει να εκνευριζεται με ολα τα manual και τα πραγματα που εχουν μαζευτει στο σαλονι...:137:
Sorry ρε παιδια απλα ειμαι καμμενος με τον HARMAN !!!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

υπαρχουν ανθρωποι εδω μεσα που θα το λυσουν το θεμα σου, απλα θα περιμενεις γιατι μπαινουν αργοτερα το βραδυ λογω δουλειας

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Εχω το εξης προβλημα οταν τον συνδεω στην τηλεοραση με καλωδιο hdmi σε dvi μιας και η τηλεοραση εχει μονο dvi (ειναι HD READY και οχι FULL HD) δεν με αφηνει να αλλαξω την αναλυση παρα μονο μου δινει την επιλογη 576p.
Αν ομως συνδεσω το wd media player μπορω να δω σε 720p η' 1080i (τουλαχιστον ετσι αναφερει ο media player).
με το ιδιο καλωδιο?
Και τελος για να μην σας κουραζω αλλο οταν ειναι ενεργο το EQ ο ηχος ειναι μουντος ,ενω αν το απενεργοποιησω ο ηχος βελτιωνεται παρα πολυ. Εκανα την ρυθμιση των ηχειων με το μικροφωνο σε τριποδο πανω στον καναπε στο υψος ενος καθιστου ακροατη.
Μηπως φταει το γεγονος οτι (λογω χωρου) τα ηχεια τα εχω στον τοιχο ψηλα με μια ελαφρια κλιση προς τα κατω;:133:
πολλα μπορει να φταινε , μα παρα πολλα
μια πλη λυση ειναι βγαλε οφ το οντισι,
αλλιως ετοιμασου για μεγαλα παιχνιδια
Eυχαριστω για τον χρονο σας και την υπομονη σας ...
Για οποιαδηποτε διευκρινηση για το συστημα και τις τεχνικες λεπτομερειες ειμαι στην διαθεση σας,παρακαλω δωστε μου τα φωτα σας !!!!!:137:

Reaction score
0

Ναι με το ιδιο καλωδιο,δηλαδη το βγαζω απο τον ενισχυτη και το συνδεω στον WD MEDIA PLAYER HD και παρατηρω οτι σε matroskes μπορω να δω στις αναλυσεις που προανεφερα.:139:
οταν λες οντισι εννοεις το EQ; Οντως πρεπει να ανασκουμπωθω γιατι βλεπω να τραβαει πολυ η ιστορια.
ευχαριστω για το ενδιαφερον.:102:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Παιδια βοηθεια με HARMAN KARDON AVR 355!!!

Ναι με το ιδιο καλωδιο,δηλαδη το βγαζω απο τον ενισχυτη και το συνδεω στον WD MEDIA PLAYER HD και παρατηρω οτι σε matroskes μπορω να δω στις αναλυσεις που προανεφερα.:139:
οταν λες οντισι εννοεις το EQ; Οντως πρεπει να ανασκουμπωθω γιατι βλεπω να τραβαει πολυ η ιστορια.
ευχαριστω για το ενδιαφερον.:102:
Έχεις PM .

Reaction score
1
Επειδη δεν ειχα καλωδιο hdmi σε dvi σπιτι δεν καταφερα να κανω δοκιμες για να δω τι φταιει;Βρηκες ακρη;Δοκιμασες αλλο καλωδιο γιατι μου κανει εντυπωση να σου κλειδωνει τις υπολοιπες αναλυσεις

Reaction score
0

KRIEMA και εγω ψαχνω να βρω καλωδιο και αν δεν παιξει και με το αλλο καλωδιο θα δοκιμασω σε αλλη τηλεοραση. Σαν τελευταια λυση θα περασω την 96.1.1 που σε καποιο σημειο ειχα διαβασει οτι διορθωνε τις ασυμβατοτητες DVI-HDMI.(τωρα εχω την 97.2.2).
Σε ευχαριστω για τον χρονο σου.Μολις βρω ακρη θα σας ενημερωσω.

Reaction score
802

Δεν ξερω αν υπαρχει λογος να πας πισω σε fw.Υποτιθεται οτι οι νεες εκδοσεις περιλαμβανουν τις διορθωσεις των παλαιωτερων fw.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Παιδια βοηθεια με HARMAN KARDON AVR 355!!!

Δεν ξερω αν υπαρχει λογος να πας πισω σε fw.Υποτιθεται οτι οι νεες εκδοσεις περιλαμβανουν τις διορθωσεις των παλαιωτερων fw.
Αν χρειάζεται φίλε vadergr τη ρύθμιση του lip-sync, τότε η έκδοση 96.1.1 είναι μονόδρομος. Στην 97.2.2 η ρύθμιση υπάρχει για τα... μάτια και μόνο. Όσο για τις υπόλοιπες διορθώσεις είναι προς το καλύτερο σίγουρα αλλά και πάλι υπάρχουν άλλου είδους προβλήματα μικρά και μεγάλα.Η δε μαμά εταιρεία μάλλον είναι ανίκανη να φτιάξει ένα firmware χωρίς bugs.Πριν 3 μήνες έδινε το firm του 254-354 για αναβάθμιση στα ευρωπαΐκά-δικά μας- μοντέλα 255 και 355 από ...λάθος ενώ το τελευταίο της Firm στην ιστοσελίδα της είναι με άλλη προγενέστερη ημερομηνία και μέγεθος αρχείου απ΄την έκδοση που έδιναν πριν ένα μήνα.Έχω στείλει επανειλημμένα τα παράπονά μου και η απάντηση ανύπαρκτη. :141::141:Ευτυχώς υπάρχει ο Έλληνας αντιπρόσωπος που αν μη τι άλλο δεν έχει καμιά σχέση με την αδιαφορία της εταιρείας.Προσωπική μου άποψη που τη διαμόρφωσα απ΄αυτά που διαβάζω και μαθαίνω από φίλους.
Δες εδώ και θα καταλάβεις
http://www.avforums.com/forums/av-a...r255-owners-thread-part-3-a.html#post11530948

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?p=17299925#post17299925

Reaction score
0

Οντως οπως τα λεει ο danielo ειναι και εγω τους εστειλα e-mail και μου ηρθε ενα τυποποιημενο μηνυμα οτι αυτη την περιοδο ειναι απασχολημενοι και θα αργησουν να μου απαντησουν και αν θελω να παρω ενα τηλεφωνο να με εξυπηρετησει καποιος απο την τηλεφωνικη υποστηριξη....

Reaction score
0

Sorry για την καθυστερηση αλλα δεν ειχα internet.
Λοιπον το προβλημα ηταν η ασυμβατοτητα της τηλεορασης...
Οταν μπορεσω θα την αντικαταστησω διοτι ουτως η αλλως εχει προβληματα.
Ευχαριστω για την βοηθεια σας.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster