Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Status
Not open for further replies.
Reaction score
2.243
Δεν μπορώ να καταλάβω τι διαφορά έχει το λινκ από το σπόιλερ, ίδια φάση το βλέπω. Όποιος θέλει και έχει περιέργεια το ανοίγει, όποιος δε θέλει να δει το αφήνει στην ησυχία του. Επίσης δε νομίζω ότι κάποιος που μπαίνει σε ένα θέμα με τίτλο "πιπεράτες φωτογραφίες" ή κάτι παρεμφερές, είναι λογικό και αναμενόμενο να σοκαριστεί βλέποντας πιπεράτες φωτογραφίες. Ας μην έμπαινε. Ζούμε σε μια εποχή και κοινωνία που εικόνες σαν και αυτές που έβαλε ο Κωσταυτιάς μας βομβαρδίζουν από παντού. Δε νομίζω να χάλασε την αξιοπρέπεια του σαιτ το να μπουν μερικές και εδώ. Όσο για τις αντρικές φωτογραφίες θυμάμαι καλά σε διπλανό θέμα να λέγεται το ίδιο επιχείρημα, και αμέσως να μπαίνουν από άντρες αντρικές φωτο αφιερωμένες στις γυναίκες.

Reaction score
40
Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Αν ήταν μια ή δύο φωτογραφίες ανάμεσα σε κάποιο θέμα δεν θα υπήρχε πρόβλημα...Όμως ήταν ολόκληρο θέμα ΟΛΟΚΛΗΡΟ πως αλλιώς θα πρέπει να το γράψω για να γίνω κατανοητή?

Ποιος ο λόγος ύπαρξής του?

Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει σε αυτό?

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Θα σου πω κάτι αλλά μην το πάρεις προσωπικά.

Όσο πιο στενά όρια βάζει κάποιος τόσο λιγότερες αντοχές έχει. Η ελαστικότητα των ορίων είναι ένδειξη αντοχής.

Στου ζουμί. Με τόνα και με τ' άλλο διαφεύγει το ουσιώδες. Ποιοί και γιατί απέπεμψαν τον Κώστα. Οι δημοκρατικές διαδικασίες που επικαλείται το φόρουμ

το επιβάλλουν. Εξάλλου η δημοκρατία είναι όμορφη και δεν αποφεύγει να εμφανιστεί με ελαφρά ενδυμασία. :107: Ας την απολαύσουμε ... :125:
Όχι δεν το παίρνω προσωπικά. Αν το είχα πάρει θα έγραφα πολύ διαφορετικά.

Το AvSite απέδειξε σήμερα, για ακόμη μια φορά ότι είναι δημοκρατικό. Τόση ώρα γράφουμε και λέμε ο καθένας τα δικά του.

Αν ήταν φασιστικό, όπως ειπώθηκε πιο πάνω, αυτή τη στιγμή δε θα έγραφε κανείς τίποτα γιατί, το "αποφασίζω και διατάζω" δε θα μας άφηνε περιθώρια.

Reaction score
4

Ε τότε Γιώργο να βάζουμε κι εμείς γυμνούς άνδρες κατά συρροή για να αποδείξουμε ότι είμαστε γυναίκες ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων...και καλά τώρα λέμε τα δικά σας γυμνά από τη μέση και πάνω δεν πιάνονται...άρα...μάλλον για ολόγυμνους μιλάμε...

ΥΓ.. Γιατί δεν έβαλε τις γυμνές φωτογραφίες στο hi-fi? αφού ήταν καλλιτεχνικές και καλά? και γιατί τις έβαλε με
από τη στιγμή που και ο ίδιος παραδέχτηκε ότι είναι πικάντικες?

Γιώργο ο Κώστας δεν έχασε την αξία του σαν ειδικός σε κάποια ζητήματα και κακώς που κάποιοι μπορούν να σκεφτούν έτσι...
Το Ban δεν είναι μόνιμο αλλά συμβολικό....

Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος των πράξεών του καθώς και για τις επιπτώσεις που μπορούν να παρουσιαστούν στην πορεία γιατί καθημερινά κρινόμαστε....
κοιταξε αν τις εβαζε το χι-φι τοτε θα ηταν το λαθος! τις εβαλε σε μερος που ποσταροντε εικονες... και εν τελει, αν ημουν εγω επαγγελματιας φωτογραφος και ειχα τραβηξει ενα σερι απο καλλιτεχνικα γυμνα και τα εβαζα να τα δειτε να μου πειτε γνωμες για την τεχνη μου θα αλλαζε το πραμα; :119::125:

και βρε Φαιδρα, δε νομιζω να ελεγε κανεις τπτ αν εβαζε μια γυναικα με σποϊλερ φωτος απο ανδρικο καλλιτεχνικο γυμνο... καποιοι ισως τις ανοιγαν, αλλοι θα προσπερνουσαν, αλλα τι να λεγαμε δλδ; εκτος αν ηταν παραπλανητικα βαλμενες! "ελατε δειτε κατι ωραια ηχεια!" και τσαφ πεταγεται ο Βαγγος με το "φιδι" :142::142:

Reaction score
1.845

Κάνω μια έκκληση να μείνουμε στο κυρίως θέμα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ! Όπως γράφει και ο Βλάσσης, υπάρχει κίνδυνος για το "καράβι". Αρκετές σιωπηρές αποχωρήσεις έχει μέχρι τώρα .... :126:

Ας αφήσουμε τα υπόλοιπα, ομολογουμένως ενδιαφέροντα, για άλλη ώρα. Παρακαλώ πολύ. :403:

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Δεν μπορώ να καταλάβω τι διαφορά έχει το λινκ από το σπόιλερ, ίδια φάση το βλέπω. Όποιος θέλει και έχει περιέργεια το ανοίγει, όποιος δε θέλει να δει το αφήνει στην ησυχία του. Επίσης δε νομίζω ότι κάποιος που μπαίνει σε ένα θέμα με τίτλο "πιπεράτες φωτογραφίες" ή κάτι παρεμφερές, είναι λογικό και αναμενόμενο να σοκαριστεί βλέποντας πιπεράτες φωτογραφίες. Ας μην έμπαινε. Ζούμε σε μια εποχή και κοινωνία που εικόνες σαν και αυτές που έβαλε ο Κωσταυτιάς μας βομβαρδίζουν από παντού. Δε νομίζω να χάλασε την αξιοπρέπεια του σαιτ το να μπουν μερικές και εδώ. Όσο για τις αντρικές φωτογραφίες θυμάμαι καλά σε διπλανό θέμα να λέγεται το ίδιο επιχείρημα, και αμέσως να μπαίνουν από άντρες αντρικές φωτο αφιερωμένες στις γυναίκες.
Ωραία όπως λες μας βομβαρδίζουν από παντού...θα πρέπει κι εδώ να βομβαρδιστούμε ή να βομβαρδίσουμε το site? Έχει να κάνει με την χαλάρωση των μελών? Αφού χαλαρώνουν όταν γράφουν και διαβάζουν για hi fi hi-end δεν τους φτάνει αυτό?:142:

Παράδειγμα έφερα με τις ανδρικές φωτογραφίες και δεν χρειαζόμαστε καμιά αφιέρωση....ή μήπως εσείς χρειάζεστε αφιέρωση για τις γυναικείες φωτογραφίες?

Τι λέμε τώρα?

Reaction score
2.243
Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Αν ήταν μια ή δύο φωτογραφίες ανάμεσα σε κάποιο θέμα δεν θα υπήρχε πρόβλημα...Όμως ήταν ολόκληρο θέμα ΟΛΟΚΛΗΡΟ πως αλλιώς θα πρέπει να το γράψω για να γίνω κατανοητή?

Ποιος ο λόγος ύπαρξης των περισσοτέρων θεμάτων στην κατηγορία "Λοιπά"; Κάποιος θεωρεί κάποιο θέμα άξιο αναφοράς και δημοσίευσης. Υπάρχει κριτήριο χρησιμότητας κάποιου θέματος πέρα από την ανταπόκριση που βρίσκει από τα άλλα μέλη?

Reaction score
40

Κάνω μια έκκληση να μείνουμε στο κυρίως θέμα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ! Όπως γράφει και ο Βλάσσης, υπάρχει κίνδυνος για το "καράβι". Αρκετές σιωπηρές αποχωρήσεις έχει μέχρι τώρα .... :126:

Ας αφήσουμε τα υπόλοιπα, ομολογουμένως ενδιαφέροντα, για άλλη ώρα. Παρακαλώ πολύ. :403:

Ε τότε να τους βάλουμε γυμνές μπας και γυρίσουν πίσω...:142:

Γι άλλους λόγους έχουν φύγει αν έχουν φύγει που δεν έχουν φύγει κάποιοι:126:

Reaction score
6

Μα δεν το είπα πιο πριν; Είναι ένας τρόπος να δείξει κάποιος τη διαφορετική άποψη που έχει. Ιδιαίτερα όταν ανοίγει topic σημαίνει ότι είναι έτοιμος να συζητηθεί αυτή του η άποψη.

Τι πιο δημοκρατικό; Και τι πιο σωστό για ένα φόρουμ, δηλαδή η κουβέντα επί ενός θέματος.

Και επιμένω, ότι το να γαργαλάς τη σκέψη είναι το ζητούμενο.

Reaction score
2.243
Re: Απάντηση: Re: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Ωραία όπως λες μας βομβαρδίζουν από παντού...θα πρέπει κι εδώ να βομβαρδιστούμε ή να βομβαρδίσουμε το site? Έχει να κάνει με την χαλάρωση των μελών? Αφού χαλαρώνουν όταν γράφουν και διαβάζουν για hi fi hi-end δεν τους φτάνει αυτό?:142:

Παράδειγμα έφερα με τις ανδρικές φωτογραφίες και δεν χρειαζόμαστε καμιά αφιέρωση....ή μήπως εσείς χρειάζεστε αφιέρωση για τις γυναικείες φωτογραφίες?

Τι λέμε τώρα?
Αν αρκεί η χαλάρωση στις κατηγορίες Hi End ποιός ο λόγος ύπαρξης γενικών κατηγοριών?

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Όχι δεν το παίρνω προσωπικά. Αν το είχα πάρει θα έγραφα πολύ διαφορετικά.

Το AvSite απέδειξε σήμερα, για ακόμη μια φορά ότι είναι δημοκρατικό. Τόση ώρα γράφουμε και λέμε ο καθένας τα δικά του.

Αν ήταν φασιστικό, όπως ειπώθηκε πιο πάνω, αυτή τη στιγμή δε θα έγραφε κανείς τίποτα γιατί, το "αποφασίζω και διατάζω" δε θα μας άφηνε περιθώρια.
Προσπαθώ να καταλάβω τί έγινε. Στην αρχή το πήρα λίγο ελαφρά και γιατί όχι.
Χωρίς να γνωρίζω επακριβώς τί έχει συμβεί, νομίζω ότι ή συγκεκριμένη πράξη "ban" του CostasEar όσο και να το θέλουν ορισμένοι δεν αποτελεί κανένα εύσημο δημοκρατίας, γιατί έχει αποδειχθεί αρκετές φορές το 2 μέτρα και 2 σταθμά. Δεν επιθυμώ περισσότερα επ' αυτού γιατί έχω εκφραστεί στο παρελθόν και μόνο τον χλευασμό ορισμένων εκ των άνω εισέπραξα.. Λ.Σ.

Reaction score
17.735
να υπάρχει μια τυποποιημενη υποσημείωση ή ένδειξη
ότι το spoiler περιέχει κάτι R, δηλ βία ή ´γυμνό´.
Στον τιτλο του θεματος που ανοιξε -δεν τον θυμαμαι- διασαφηνιζε πως ειναι μονο για ενηλικες.

Ανοιξα σαν ενηλικας λοιπον τα σποιλερ αλλα ουτε αυτα τα θυμαμαι πια...

Προσωπικα δε με "σκανδαλιζουν" οι γυμνες φωτογραφιες...ουτε οι αντρικες...ουτε οι γυναικειες...

Θα μας το πει αυριο,κατα τη διαρκεια της απολογιας του...:126:

Σε πολλα συμφωνω με τον Βλαση...

Κωστα,θα ηθελα να σε δω ον λαιν αυριο...:107:

Αφου το ξερουμε.....:για ολα φταιει ο 'μικρος'...:138:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Τι λέμε τώρα?
Fedra, το χαλάρωμα εκεί που πρέπει είναι ένας από τους θησαυρούς εδώ μέσα. :144:
Και πίστεψέ με, γίνεται με πολύ ιδιαίτερο και σπάνιο τρόπο.

Reaction score
6

Μα δεν το είπα πιο πριν; Είναι ένας τρόπος να δείξει κάποιος τη διαφορετική άποψη που έχει. Ιδιαίτερα όταν ανοίγει topic σημαίνει ότι είναι έτοιμος να συζητηθεί αυτή του η άποψη.

Τι πιο δημοκρατικό; Και τι πιο σωστό για ένα φόρουμ, δηλαδή η κουβέντα επί ενός θέματος.

Και επιμένω, ότι το να γαργαλάς τη σκέψη είναι το ζητούμενο.
Νόμιζω παίζουμε με τα λόγια πια!

Σε ποιο γαργάλημα σκέψης αναφέρεσαι? Σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα πάντα.

Γαργάλημα ίσως.... όχι όμως στο μυαλό. Ας μην κοροϊδευόμαστε!!!!

Reaction score
10

Τα γυμνά κορμιά μπορείς να τα δεις όπου και όποτε θέλεις...κάνω λάθος?
"......"
Μην υπερβάλουμε κιολας....
Συ είπας...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.300

Εγώ!

Για να χαλαρώσουμε, άντρες και γυναίκες.

Για να δούμε εμείς οι άντρες κάτι όμορφο.

Για να δείτε εσείς οι γυναίκες κάτι όμορφο.

Για να αρχίσουμε τη συζήτηση μεταξύ μας, (άντρες και γυναίκες) με πειράγματα κ.α. όπως κάνουμε και σε άλλα θέματα.

Αλλά εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί δεν έχει φωτό!!!

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Τι λέμε τώρα?

Θα σου πω τις δικες μου σκεψεις .Θεωρω οτι θα επρεπε να απαγορευεται οπωσδηποτε οτι θετει σε νομικο κινδυνο το φορουμ (δεν το συζηταμε) .Απο κει και περα υπαρχουν διαφοροι μικροι και μεγαλοι κανονες .Πχ υπαρχει κανονας για τα off topic και αναλογη τιμωρια .Εφαρμοζεται ? Οχι , ουτε απο μελη (βαζω και μενα μεσα φυσικα ) αλλα ουτε και απο συντονιστες.Αφου λοιπον δεν εφαρμοζεται κατι μικρο η μεγαλο (απο συντονιστες που θα επρεπε να τους εφαρμοζουν πριν απο ολους ) γιατι να εφαρμοστει κατι μεγαλυτερο , κατι ακομα μεγαλυτερο απο τα μελη (ιδιως οταν αυτα κρινουν οτι αυτο δεν ειναι επικινδυνο*βλεπε ποιο πανω) .Τα αλλα περι καλλιτεχνιας , ποιανου προσβαλλεται η ηθικη , η αισθητικη και δεν ξερω εγω τι αλλο ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε..κοινως υποκειμενικα μεχρι αηδιας.

Reaction score
6

Νόμιζω παίζουμε με τα λόγια πια!

Σε ποιο γαργάλημα σκέψης αναφέρεσαι? Σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα πάντα.

Γαργάλημα ίσως.... όχι όμως στο μυαλό. Ας μην κοροϊδευόμαστε!!!!
Δες το αμέσως προηγούμενο post. Και όλα όσα είπα.

Κορίτσια, είστε υπερβολικές στις αντιδράσεις σας. Όλα είναι καταστάσεις του μυαλού. Και δεν πρόκειται να αλλάξω άποψη.
Ιδιαίτερα όταν μιλάμε για θέματα που ανοίγονται από το συγκεκριμένο/να μέλος/η.

Reaction score
1.845

Ε τότε να τους βάλουμε γυμνές μπας και γυρίσουν πίσω...:142:

Γι άλλους λόγους έχουν φύγει αν έχουν φύγει που δεν έχουν φύγει κάποιοι:126:
Κάνεις μέγα λάθος! όταν μπήκα εδώ, τέλη του 2007, ήταν κυρίως audio-video forum. Τώρα είναι κυρίως άλλα πράγματα.
Μπορεί να μην το αντιλαμβάνεσαι, αλλά με τα μηνύματά σου (και τον αντίλογο που αναγκαστικά γίνεται) προσφέρεις πυρά διαφυγής για τους υπόλογους. :126:

Reaction score
6

Εγώ!

Για να δούμε εμείς οι άντρες κάτι όμορφο.

Για να δείτε εσείς οι γυναίκες κάτι όμορφο.

Για να αρχίσουμε τη συζήτηση μεταξύ μας, (άντρες και γυναίκες) με πειράγματα κ.α.

όπως κάνουμε και σε άλλα θέματα.

Αλλά εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί δεν έχει φωτό!!!
Όσο γι' αυτό σίγουρα!!! Συγνώμη αλλά διαφωνώ Γιώργο.

Το καλοκαίρι αστειεύθηκα με κάτι Μις ... δε θυμάμαι ακριβώς, Μις εφημερίδα ή κάτι τέτοιο και "τα άκουσα"!:142:

Άστο καλύτερα....

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.128
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop