Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Status
Not open for further replies.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Αν ήταν μια ή δύο φωτογραφίες ανάμεσα σε κάποιο θέμα δεν θα υπήρχε πρόβλημα...Όμως ήταν ολόκληρο θέμα ΟΛΟΚΛΗΡΟ πως αλλιώς θα πρέπει να το γράψω για να γίνω κατανοητή?

Ποιος ο λόγος ύπαρξής του?

Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει σε αυτό?
Βρε Φαιδρα γιατι δηλαδη δεν αφηνετε να κρινει ο καθενας αν το θεμα χρηζει προσοχης και αν αξιζει η υπαρξη του.???
δηλαδη θα θεσουμε τωρα και θεματα κατευθυνομενων γουστων?
Και οπως πριν αναφερεις ΟΛΟΚΛΗΡΟ εγω θα ηθελα να ρωτησω για ποιον λογο δεν κλειδωθηκε το θεμα που αναφεροταν στην γκομενα του Ice Tea ,στο αν ειναι τουμπανο απο την σιλικονη τα στηθια της και φυσικα ανεβηκαν αρκετες φωτο με -πικαντικες-εικονες και αναλογα -πικαντικα- σχολια απο πολλους και πολλες!!!!!!
Μηπως τελικα δεν αξιζαν οι γκομενες του CostasEar σε σχεση με του σκυλαραπα γιαυτο και επεσε μπαν??

Ξεκαθαριζω σαν Βλασης οτι δεν εχω με καμια σας τιποτα να χωρισω ουτε ο ρολος μου αποψε ειναι της παρηγορητρας ....απλα θεωρω οτι ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΟΣ και στον Κωστα οφειλεται μια συγνωμη για τον βιαστικο χειρισμο στο θεμα.

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Ποιος ο λόγος ύπαρξης των περισσοτέρων θεμάτων στην κατηγορία "Λοιπά"; Κάποιος θεωρεί κάποιο θέμα άξιο αναφοράς και δημοσίευσης. Υπάρχει κριτήριο χρησιμότητας κάποιου θέματος πέρα από την ανταπόκριση που βρίσκει από τα άλλα μέλη?

Για αρχή θα σου πω ότι δεν μπήκε στα Λοιπά αλλά στις ειδική κατηγορία της φωτογραφίας.........δηλαδή μέσα στα
είχε γυμνές φωτογραφίες όχι καλλιτεχνικές αλλά πιπεράτες όπως είπε και ο ίδιος...για το μάτι περισσότερο:131:

Το χειρότερο από όλα είναι ότι τέτοιες φωτογραφίες ακόμα και οι ίδιες υπάρχουν σε πολλά ανδρικά περιοδικά.. με τις ανάλογες ατάκες καθώς και sites που δεν θαυμάζουν καθόλου τις γυναίκες αλλά με τα διάφορα υπονοούμενα οι ίδιοι τις υποβιβάζουν...

Αλλά ξέχασα πέρα από τη μητέρα τους και τη γυναίκα τους όλες οι άλλες.....:133:

Η ύπαρξη των λοιπών θεμάτων αλλά και όλων των θεμάτων υπάρχει για ενημέρωση , κόσμια συζήτηση ( δεν είναι λίγες οι φορές που στο hifi έχει γίνει της τρελής :142:) ενώ για το...μάτι με ένα κλικ ένα τόσο δα κλικ και βλέπεις αυτό που θέλεις:126:

Reaction score
2.243
Και για να κάνω λίγο πιο σαφή τη θέση μου:

Αφενός ένα θέμα είναι η διαφαινόμενη αποχώρηση ενός σημαντικού μέλους για το φόρουμ. Καταλαβαίνω ότι η άποψη πολλών μπορεί να είναι "υπερέβη τα εσκαμμένα, και τιμωρήθηκε, αν δεν του αρέσει ξύδι". Αλλά δεν πρέπει να είναι έτσι.

Από την άλλη δεν είναι ότι καίγομαι να υπερασπιστώ τον μπανιαρισμένο. Αφενός επειδή δεν με έχει ανάγκη, αφετέρου γιατί αν έτρωγα εγώ το μπαν για ίδιο λόγο, θα πήγαινα άκλαυτος. Αλλά από τον ένα χρόνο που είμαι μέλος, βλέπω ότι έχει 5-6 μήνες που το φόρουμ γίνεται σταδιακά ολοένα πιο πολιτικά ορθό, πιο αποστειρωμένο και επιτρέψτε μου λιγότερο δημοκρατικό. Απότομα μπανιαρίσματα για υπογραφές, ξαφνικά κλειδώματα καυτών θεμάτων, πράγματα τα οποία δεν ταιριάζουν με αυτό που αποπνέει γενικά το φορουμ.

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Δες το αμέσως προηγούμενο post. Και όλα όσα είπα.

Κορίτσια, είστε υπερβολικές στις αντιδράσεις σας.
Τώρα θα απαντήσω προσωπικά.

Εμένα ούτε που με ενδιαφέρουν οι γυμνές φωτογραφίες! Αν πρόσεξες, δεν αναφέρθηκα καθόλου στις φωτογραφίες.

Έχω μάθει όμως στη ζωή μου να σέβομαι και τους άλλους. Ο σεβασμός προς το συνάνθρωπο είναι ένδειξη πολιτισμού!

Τώρα αν αυτό είναι υπερβολικό τι να πω? Δεν έχω τι άλλο να πω ή να γράψω.

Reaction score
1.845

Επαναλαμβάνω. Το θέμα δεν πραγματεύεται αν μερικά μέλη γουστάρουν ή όχι να βλέπουν κάποιων ειδών φωτογραφίες. Αν συνεχιστεί αυτή η συζήτηση με τέτοια μηνύματα θα πιστέψω ότι γίνεται εξεπίτηδες!

Reaction score
40

Βρε Φαιδρα γιατι δηλαδη δεν αφηνετε να κρινει ο καθενας αν το θεμα χρηζει προσοχης και αν αξιζει η υπαρξη του.???
δηλαδη θα θεσουμε τωρα και θεματα κατευθυνομενων γουστων?
Και οπως πριν αναφερεις ΟΛΟΚΛΗΡΟ εγω θα ηθελα να ρωτησω για ποιον λογο δεν κλειδωθηκε το θεμα που αναφεροταν στην γκομενα του Ice Tea ,στο αν ειναι τουμπανο απο την σιλικονη τα στηθια της και φυσικα ανεβηκαν αρκετες φωτο με -πικαντικες-εικονες και αναλογα -πικαντικα- σχολια απο πολλους και πολλες!!!!!!
Μηπως τελικα δεν αξιζαν οι γκομενες του CostasEar σε σχεση με του σκυλαραπα γιαυτο και επεσε μπαν??

Ξεκαθαριζω σαν Βλασης οτι δεν εχω με καμια σας τιποτα να χωρισω ουτε ο ρολος μου αποψε ειναι της παρηγορητρας ....απλα θεωρω οτι ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΟΣ και στον Κωστα οφειλεται μια συγνωμη για τον βιαστικο χειρισμο στο θεμα.

Σε καμιά περίπτωση δεν θέλω να κατευθύνω κανένα γούστο αλλά μην ξεχνάς Βλάση πως το θέμα που αναφέρεις ήταν η αιτία για την διευκρίνηση της συντονίστριας περί φωτογραφιών...και όχι μόνο...
Εξάλλου ήταν σαφέστατη ότι δηλαδή να αποφεύγουμε ολόκληρα θέματα ενώ αν είναι κάπου στη μέση κάποιας συζήτησης δεν υπάρχει πρόβλημα..

Το θέμα του Κώστα μπήκε μετά από αυτό...στις φωτογραφίες.

Τι στο καλό Βλάση κάποτε βάζατε φωτογραφίες με μαγιό τώρα το πετάξατε κι αυτό?:142:

Reaction score
6

Εμένα ούτε που με ενδιαφέρουν οι γυμνές φωτογραφίες! Αν πρόσεξες, δεν αναφέρθηκα καθόλου στις φωτογραφίες.

Έχω μάθει όμως στη ζωή μου να σέβομαι και τους άλλους. Ο σεβασμός προς το συνάνθρωπο είναι ένδειξη πολιτισμού!

Το λάθος σου είναι ότι θεωρείς πως συγκεκριμένα θέματα ανοίγονται για να προσβάλουν εσένα ή κάποιον άλλον.

Μεγάλο λάθος αυτό Myrtw. Και δεν περίμενα να το ακούσω αυτό από σένα. :121: Κι εσύ με τον τρόπο σου συμβάλλεις σε αυτό που είναι πάρα πολύ ιδιαίτερο και σπάνιο εδώ μέσα. Δε θέλω ούτε καν να σκεφτώ ότι πιστεύεις αυτό που μόλις έγραψες. Μου κάνεις πλάκα σίγουρα. Θεωρώ ότι καταλαβαίνεις ένα δυο πράγματα παραπάνω.

Reaction score
40

Επαναλαμβάνω. Το θέμα δεν πραγματεύεται αν μερικά μέλη γουστάρουν ή όχι να βλέπουν κάποιων ειδών φωτογραφίες. Αν συνεχιστεί αυτή η συζήτηση με τέτοια μηνύματα θα πιστέψω ότι γίνεται εξεπίτηδες!
Γιατί θα πρέπει να πιστέψεις κάτι τέτοιο? Ενοείται ότι δεν πραγματεύεται αν μερικά μέλη γουστάρουν ή όχι να βλέπουν κάποιων ειδών φωτογραφίες...Το θέμα είναι γιατί είναι δημοκρατικό να μπαίνουμ μόνο γυμνές φωτογραφίες γυναικών ακόμη και ολόγυμνες? Γιατί θα πρέπει να μπαίνουν γενικότερα γυμνές φωτογραφίες μόνο γυναικών αν θέλεις πάρτο κι έτσι?

Reaction score
2.243

Δεν μπορώ να καταλάβω με ποιόν τρόπο είναι ασεβές, ένα θέμα με τίτλο πικάντικες φωτογραφίες στο οποίο οι φωτο είναι κρυμμένες. Όποιος θεωρεί ότι προσβάλλεται, μπορεί κάλλιστα να μην ανοίξει το θέμα.

Reaction score
1.845

Γιατί θα πρέπει να πιστέψεις κάτι τέτοιο? Ενοείται ότι δεν πραγματεύεται αν μερικά μέλη γουστάρουν ή όχι να βλέπουν κάποιων ειδών φωτογραφίες...Το θέμα είναι γιατί είναι δημοκρατικό να μπαίνουμ μόνο γυμνές φωτογραφίες γυναικών ακόμη και ολόγυμνες? Γιατί θα πρέπει να μπαίνουν γενικότερα γυμνές φωτογραφίες μόνο γυναικών αν θέλεις πάρτο κι έτσι?
Όλα αυτά ευχαρίστως να τα συζητήσουμε αλλά κάπου αλλού, σε άλλο θέμα. Εξάλλου και απο τους κανονισμούς προτείνεται-επιβάλλεται κάθε μήνυμα να αφορά το θέμα.

Για να μείνω άπιστος :125: αυτή η φωτοανάλυση ας σταματήσει εδώ.

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Το λάθος σου είναι ότι θεωρείς πως συγκεκριμένα θέματα ανοίγονται για να προσβάλουν εσένα ή κάποιον άλλον.

Μεγάλο λάθος αυτό Myrtw. Και δεν περίμενα να το ακούσω αυτό από σένα. :121: Κι εσύ με τον τρόπο σου συμβάλλεις σε αυτό που είναι πάρα πολύ ιδιαίτερο και σπάνιο εδώ μέσα. Δε θέλω ούτε καν να σκεφτώ ότι πιστεύεις αυτό που μόλις έγραψες. Μου κάνεις πλάκα σίγουρα. Θεωρώ ότι καταλαβαίνεις ένα δυο πράγματα παραπάνω.
Μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοούσε Pleo...εννοούσε τον σεβασμό προς την συντονίστρια wanda που ενώ έκανε κάποιο υπόμνημα κάποιος ακόμα και κάποιοι την έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια:126:

Reaction score
1.845

Το θέμα πραγματεύτεται γιατί (και τίνι τρόπω συμπληρώνω) μπαναρίστηκε ο Κώστας.

ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ! :141:

Reaction score
6

Αύριο με πιο καθαρό μυαλό και με την καφεΐνη να έχει δράσει καταλυτικά στο σώμα μου θα σου απαντήσω εκτενέστερα.

Πάντως κι εσύ μπορείς να κάνεις το ίδιο. Δηλαδή να ανοίξεις ένα θέμα σε σχέση με το ανδρικό σώμα. Θα εκπλαγείς όταν θα διαπιστώσεις ότι τα θα έχεις το ίδιο ενδιαφέρον με τα θέματα περί γυναικείου σώματος.

You simply have to try.

Καληνύχτα από εμένα σε όλους σας. Εις αύριον τα σπουδαία. :605:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Ναι σε αυτο εχεις δικιο

Αλλωστε τετοιες φωτο ειναι προτιμοτερες απο καποιες αλλες που μπορει να σε στενοχωρησουν κιολας

Reaction score
40

Όλα αυτά ευχαρίστως να τα συζητήσουμε αλλά κάπου αλλού, σε άλλο θέμα. Εξάλλου και απο τους κανονισμούς προτείνεται-επιβάλλεται κάθε μήνυμα να αφορά το θέμα.

Για να μείνω άπιστος :125: αυτή η φωτοανάλυση ας σταματήσει εδώ.
Ότι είχα να γράψω το έγραψα...όποιος κατάλαβε καλώς ή κακώς ας κατάλαβε...και είναι το τελευταίο post σε αυτό το θέμα ό,τι και αν γραφτεί εναντίον μου (που θα γραφτεί)...

Όλα τα μηνύματα αφορούσαν το θέμα...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Καλημερα σας.................................................................

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοούσε Pleo...εννοούσε τον σεβασμό προς την συντονίστρια wanda που ενώ έκανε κάποιο υπόμνημα κάποιος ακόμα και κάποιοι την έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια:126:
Δεν θα το έλεγα. Δεν τίθεται θέμα σεβασμού προς και από σε ποιον και τι. Είναι δεδομένος, βάζω το χέρι μου στη φωτιά γι' αυτό.

Καληνύχτα.

Reaction score
2.243

Τελικά αυτό ήταν το θέμα? Μάλλον λάθος το κατάλαβα...

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.128
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead