Καταργεί o OTE την ταχύτητα 8 Mbps....

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Καταργεί o OTE την ταχύτητα 8 Mbps....

Το tv con-X απο Φθινοπωρο γινεται δορυφορικο και απαλασσεται το δικτυο. Εξ αλλου δεν σηκωνουν οι γραμμες του ΟΤΕ επαρκως το τηλεοπτικο βαρος, και αν χαμηλωσουν πολυ το ιντερνετ (τα 2mbps ειναι λιγα για hd downloading, βασικος λογος που θελουμε ταχυτητα!) θα χασουν πελατες. Εξ αλλου νομιζω οτι οι ...ιντερνετικοι δεν πολυβλεπουν τιβι (δεν υπαρχει λογος:135: ) οποτε δεν ειναι καμια σπουδαια προκληση για αυτους (εμας!). Ακομη, πως θα δωσουν 24αρα οταν πχ η δικη μου γραμμη με το ζορι λεει για 8αρα; ποσα θα δωσουν για επενδυσεις; Νομιζω πως το "απο τα 8 στα 24" ειναι εν πολλοις τζαμπα για αυτους - αφου αδυνατουν να το δωσουν - αλλα καλη διαφημιση. Αν συνδυαστει με τζαμπα κλησεις , θα "τσιμπησει" πολυς κοσμος (εγω ειμαι στο νταμπ-πλεη ετσι κι αλλιως οποτε ισως εχω οφελος:135: )

L

LLLEFTERIS

Guest

Το καλο με το ΟΤΕ ειναι πως οταν σου λεει 8 ταχυτητα εχεις 8 ενω μερικοι αλλοι σου λενε εως 24 και με το ζορι να κατεβασεις με 6 ουτε καν τα μισα 12!!!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Το καλο με το ΟΤΕ ειναι πως οταν σου λεει 8 ταχυτητα εχεις 8 ενω μερικοι αλλοι σου λενε εως 24 και με το ζορι να κατεβασεις με 6 ουτε καν τα μισα 12!!!
Την χρυσοπληρωνουμε ομως (νταμπλ πλεη ΟΤΕ 44€ ενω η Βοδα 22,5€!!!)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Μιας και μιλαμε για ταχυτητες, με το Speedmeter την βρισκω στα 3300 (8αρα γραμμη) - κακο δεν ειναι;

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Δοκίμασε με το http://www.speedtest.net/

Εμένα που έχω γραμμη TELLAS 24Mbit, αλλά κλείδώνει στα 11/1 Mbits d/u, το τεστ μου βγάζει αυτό... σε σύνδεση με Λονδίνο...

και αυτο επίσης...
http://www.pingtest.net/ πάλι με Αγγλία , που σου λέει πόσο καλή γραμμη εχεις.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Λάκη μια χαρά είσαι στο download, στο upload μόνο 16 Kbps ?
Η γραμμή σου είναι 8 down 256 KB up?

Reaction score
0

Δε ξερω αν εχει γραφτει παραπανω παντως η ειδηση ειναι ψευτικη. Δεν υπαρχει περιπτωση αυτη τη στιγμη να εχει στα πλανα του ο ΟΤΕ την καταργηση της μεσαιας ταχυτητας. Οποτε υπαρξει επισημα ΔΤ τοτε σιγουρα θα το μαθουμε απο πιο εγκυρες πηγες κι οχι απο καποιο blog.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik