Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Status
Not open for further replies.
Μηνύματα
10.380
Reaction score
6
Η αγάπη μεταξύ των ανθρώπων του AVSITE θα θριαμβεύσει και πάλι. Μην έχετε καμία αμφιβολία σε αυτό. Φταίει η μοίρα, κάντε της μήνυση!

Είναι θέμα μόλις 24ων (και πολύ λέω) ωρών... .

Τι να κάνουμε; Δεν γίνεται να απαρνηθούμε την προοπτική.

Όπερ Έδει Δείξε.

Συγνώμη που προτρέχω των εξελίξεων. Απλά φταίει το χάρισμα... .
 

Μηνύματα
3.469
Reaction score
150
Αν και σκεφτόμουν σοβαρά να αδιαφορήσω για το θέμα (τι θέμα δηλαδή) δεν άντεξα.


Ειλικρινα θέλω να κάνω μια ερώτηση προς όλους που τόσο πολύ γουστάρουν αυτές τις φωτογραφίες.

Τόσο ανάγκη τις έχετε που δεν μπορείται ούτε μέσα σε μια εξειδικευμένη κοινότητα όπως το avsite να κάνετε χωρίς αυτές?

Τόσο πολύ που ακόμα και ανάγκη να τις έχετε δεν μπορείτε να ανοίξετε ένα ρημάδι νεο παράθυρο και χαρείτε έξω από εδώ? Τι είναι δηλαδή εδώ η παρέα με τους φίλους για να κάνουμε ομαδικό ψηφιακό γκομενοχαβαλέ?

Πριν 15 χρόνια τι κάνατε δηλαδή μαζευόσασταν σε καφετέριες και διαβάζατε όλοι μαζί για να χαρείται περίεργα περιοδικά? Δε νομίζω!

Ημαρτον! Αν είναι δυνατόν να μην μπορείται να συμβιβαστείται με 10 απλούς κανόνες!

Δηλαδή αν σας κόψουν κλήση επειδή δεν φορούσατε ζώνη φταεί η αστυνομία? Η το ίδιο για παράνομο παρκάρισμα ή για ποτό εν ώρα οδήγησης?


Πείτε με οπισθοδρομικό ή ότι άλλο θέλετε αλλά συγνώμη εδώ είναι site για εικόνα και ήχο και νομίζω ότι δεν χάλασε ο κόσμος αν όσοι έχουν τόσο ανάγκη αυτό το περιεχόμενο το βρουν αλλού.

Και εννοείται πως δεν μιλάω για κανέναν συγκεκριμένα αλλά νομίζω ότι οι αντιδράσεις είναι υπερβολικές.


Μπορεί αν θέλει ο EAR να "πληρώσει" την κληση και να πάρει τις πινακίδες κυκλοφορίας πίσω. Τι προσβολή και πράσινα 'λογα λέτε. Σιγά μη δεν μπορεί να βρει και δουλειά λες και βγήκε από τη φυλακή.
 

Μηνύματα
15.834
Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Αν και σκεφτόμουν σοβαρά να αδιαφορήσω για το θέμα (τι θέμα δηλαδή) δεν άντεξα.


Ειλικρινα θέλω να κάνω μια ερώτηση προς όλους που τόσο πολύ γουστάρουν αυτές τις φωτογραφίες.

Τόσο ανάγκη τις έχετε που δεν μπορείται ούτε μέσα σε μια εξειδικευμένη κοινότητα όπως το avsite να κάνετε χωρίς αυτές?

Τόσο πολύ που ακόμα και ανάγκη να τις έχετε δεν μπορείτε να ανοίξετε ένα ρημάδι νεο παράθυρο και χαρείτε έξω από εδώ? Τι είναι δηλαδή εδώ η παρέα με τους φίλους για να κάνουμε ομαδικό ψηφιακό γκομενοχαβαλέ?

Eλαχιστες τετοιες φωτογραφιες εχουν μπει , αν μαλιστα συγκριθουν σε σχεση με τον ογκο των αρθρων/threads που εχουν γραφτει , η αν θες ακομα και με τις υπολοιπες φωτογραφιες (απο φωτογραφιες τεχνικου περιεχομενου μεχρι γενικου ) ειναι σταγονα στον ωκεανο.Οπως πολυ λιγοι μπορει να ειναι αυτοι που ειδαν το επιμαχο θεμα που ανοιξε ο ear η αν ξερουν καν για ποιο μιλαμε η σε ποια κατηγορια ανοιχτηκε.Και καποιες που εχουν μπει σε τεχνικες κατηγοριες , σιγα τα ωα , ελαχιστες ειναι και αυτες , και δεν ειδα να διαμαρτυρονται πολλοι .Kαι πικαντικα θεματα που εχουν ανοιχτει (που ειχαν καιρο να ανοιχτουν τετοια , τις τελευταιες μερες πεσαν μαζεμενα , τα οποια δεν ηταν κυριως τετοια μορφης ) ανοιχτηκαν σε μια απο τις 10αδες κατηγοριες που λεγεται ''λοιπα θεματα'' .Δηλαδη απο τις γενικες συζητησεις (πολιτικα,οικονομικα, αθλητικα ) υπαρχει και μια επιπλεον υποκατηγορια για χαβαλε , ναι κυριως για χαβαλε..(βαρατε μας...)

Θα τα διαβαζει κανεις αυτα (δεν λεω για σενα ) και θα νομιζει οτι στο φορουμ δεν γινεται η δεν υπαρχει τιποτα αλλο παρα αναρτηση τετοιων φωτογραφιων....ελεος .Υπαρχουν 10αδες αλλα αρθρα..
 

Μηνύματα
14.212
Reaction score
1.845
Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Διάβασα μέχρι τη σελίδα 19, τόσο άντεξα, και απαντώ.
... Αν φάω εγώ το ban θα βγεί κανείς να με υποστηρίξει όπως τον ear
...
Αγαπητές κοπέλες του site.Επειδή απ ότι καταλαβαίνω εσείς banάρατε τον ear ...
Όχι, όπως δεν βγήκες και εσύ να ασχοληθείς τότε που μπαναρίστηκαν άλλοι. Μιλάω σκληρά χωρίς να σε έχω στόχο. Έχω στόχο όλους που μόνιμα αδιαφορούν όταν το πρόβλημα είναι εδώ και καιρό φανερό. Θα καταλάβεις παρακάτω.
Κάνεις λάθος δεν ήταν οι κοπέλες, όπως εξάλλου δηλώθηκε καθαρά σε υστερνά απ' το δικό σου μηνύματα.
... Σόρρυ παιδιά αλλά αν και άντρας το βρίσκω γλοιώδες και αντιαισθητικό ...
Και δίκο έχεις. Δεν θα μπω στην ουσία του θέματος, αλλά έχω ερώτηση. Αν το θεωρείς όπως λες, δεν μπορείς ολομόναχος να πάρεις μέτρα ώστε αν μην τις βλέπεις; Εννοώ χρειάζεσαι "θεματοφύλακες" να κάνουν αυτή τη δουλειά για σένα;
Ποιός ρωτήθηκε, Μαρία; Από τη Συντονιστική Ομάδα, κανείς απ' όσο έχω καταλάβει (σίγουρα όχι εγώ). Από την Διαχειριστική;
Αν διαβάσεις τα προχθεσινά μηνύματά μου θα καταλάβεις ότι έκανα "φασαρία" για το ποιος πήρε την απόφαση, γιατί ήμουν από τότε βέβαιος πως δεν ρωτήθηκε κανείς. :126:
 

Μηνύματα
14.212
Reaction score
1.845
Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

... διατηρω εδω και 5 χρονια ενα ... φορουμ ... λειτουργουσε σαν μια μεγαλη χαρουμενη παρεα, μεχρι που αρχισαν οι διαμαχες πανω στους συντονισμους, ποιος αξιζει ποσο εκει περα, ποιος το ενα ποιος το αλλο ...
Προσβολές προς τα μέλη δεν είχατε εκεί; Συνεννοήσεις από κινητά για να μη βλέπουν οι άλλοι συντονιστάδες (ή εσύ που θα τους έκοβες ενδεχομένως τον κώλο) δεν είχατε; :125:
... Απ την άλλη όμως πίσω απ τις λέξεις βλέπω να θέλουν την κεφαλή του Zoglair επί πίνακι
...
Άκομψο και υπερβολικό το άμμεσο ban; Κατ εμέ ναι. Ίσως να έπρεπε να υπάρξει σύσταση πρώτα. Δεν ξέρω αν υπήρξε,το ξέρουν οι 2 μεταξύ τους ...
Δεν ξέρω για τους άλλους, εγώ πάντως όχι. Αυτό που θεωρώ ότι χρειάζεται επί του παρόντος είναι να βγει, φάτσα κάρτα και να πει έκανα λάθος. Θα το εκτιμήσουν οι περισσότεροι.
Δηλαδή ρε Γιώργη, αμέσως μετά τις συστάσεις υπάρχει το ban; Ενδιάμεσες ποινές δεν υφίστανται; Δηλαδή πονάει δόντι κόβει κεφάλι; Σ' αυτό ακριβώς αναφέρομαι όταν λέω ότι χρειάζεται το «έκανα λάθος». Και το άλλο. Δεν ξέρεις εσύ αν υπήρξε σύσταση, δεν ξέρει ο άλλος, έ τότε να κάνει η μάνα ... και του παιδιού να μη δίνει.

Από προχθές έδειξα διαφορετική αντιμετώπιση στο θέμα γιατί έχω λόγο σοβαρό. Το γεγονός δεν είναι μεμονωμένο. Στο τέλος του 2009 περίπου μπαναρίστηκε συντονιστής για 24 ώρες. Αν είναι δυνατόν! Όχι για κάτι που δημοσίευσε, γιατί και τότε το 'ψαξα. Προφανώς κάτι διαμείφθηκε στις κρυφές κατηγορίες ή αλλού, στα κινητά που λέω παραπάνω.

Και καλά στο στην τωρινή τιμωρία του Κώστα υπάρχει παράβαση των, ασαφών περί το θέμα των φωτό να τονίσω, κανονισμών. Τότε τι διάολο υπήρξε; Αντιμίλησε ο Νίκος στο Νίκο και μεσολάβησε ο πρώην Νίκος για να τα βρούνε; :125:

Επαναλαμβάνω. Η κατακραυγή είναι γενικευμένη και η περίπτωση δεν είναι μεμονωμένη. Η θεραπεία πρέπει να γίνει εδώ και τώρα! Σε ότι με αφορά ποτέ και σώσει να γίνει, μια χαρά κάνω το κέφι μου. Αλλά αυτοί που έχουν επενδύσει στο φόρουμ, οφείλουν, για το κρίμα των μέχρι τώρα κόπων τους, να ενεργήσουν άμεσα! Χθες!
 

Μηνύματα
1.597
Reaction score
6
Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Λοιπόν, ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Το ζήτημα αφορά τη δημοσίευση πιπεράτων φωτογραφιών με γυμνές ή ημίγυμνες γυναίκες μέσα από τις σελίδες του avsite, προφανώς με direct link από άλλους τόπους, όπου αυτές είναι ανεβασμένες, κυρίως – αν όχι αποκλειστικά – σε θέματα χαλαρής και με χιουμοριστική διάθεση συζήτησης. Το ζήτημα αυτό ετέθη προς συζήτηση από συγκεκριμένη συντονίστρια (γυναίκα) στην αόρατη κατηγορία των συντονιστών, ώστε να υπάρξει εκεί σε πρώτο στάδιο μια συζήτηση, και στη συνέχεια η συζήτηση αυτή ετέθη και δημοσίως σε ανάλογο θέμα. Το ζήτημα αυτό συνάγεται στην άποψη, ότι δεν πρέπει να δημοσιεύονται μέσα στις σελίδες αυτού του χώρου τέτοιες φωτογραφίες, διότι εγείρονται αντιρρήσεις από κάποια άτομα, κάποιους επισκέπτες ή και εγγεγραμμένους χρήστες, με τη δικαιολογία ότι έτσι αποδομείται η εικόνα και το κύρος του avsite. Μάλιστα, απ’ ό,τι βλέπω, αυτό το ζήτημα υποστηρίζεται ενθέρμως από άλλες γυναίκες που υπάρχουν εδώ μέσα, και καταφανώς λιγότερο από άνδρες – και ο νοών, νοείτω. Μάλιστα, η γυναίκα που ήγειρε το συγκεκριμένο ζήτημα, είναι η wanda, που τυγχάνει να είναι η γυναίκα του διαχειριστή του avsite, του zoglair.

Καλώς ή κακώς, ελήφθη η απόφαση να ελαχιστοποιηθεί –ακόμη και να εκλείψει παντελώς- το φαινόμενο με τις ημίγυμνες γυναίκες, ακόμη και στα χιουμοριστικά θέματα των νοτίων, γενικού περιεχομένου κατηγοριών, και επειδή ο ear επέμενε, δέχθηκε αυτό το ban. Προφανώς, ο zoglair έχει δίκιο που το επέβαλε το ban –να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, αλλά αυτή η απόφαση για την άρση φωτογραφιών τέτοιου περιεχομένου, κατά τη γνώμη μου, είναι σφάλμα στρατηγικής, διότι, προσπαθώντας να αποφύγουμε το ένα άκρο – που ΔΕΝ το φτάσαμε, θα καταλήξουμε στο άλλο άκρο, αυτό του άκρατου πουριτανισμού και του εξοβελισμού κάθε ωραίας γυναίκας.

Βέβαια, οι πολέμιοι αυτών των εικόνων μέσα στο avsite έχουν τους λόγους τους, οι οποίοι θα μπορούσαν να εκληφθούν και ως βάσιμοι. Προσωπικά, θα μπορούσα να τους κωδικοποιήσω στις ακόλουθες κατηγορίες:
1. Στις γυναίκες που ζηλεύουν, είτε διότι είναι πλέον μιας κάποιας περασμένης ηλικίας και έχουν χάσει αυτό που δείχνουν αυτές οι εικόνες, είτε, απλώς δεν το έχουν εκ φύσεως (ή επειδή ξεσπάνε στο περιεχόμενο του ψυγείου, ανθρώπινο είναι, συμβαίνουν κι αυτά).
2. Στους επισκέπτες του avsite –αμφοτέρων των φύλων- που είναι εκ φύσεως συντηρητικοί και πουριτανοί, διακατεχόμενοι συνήθως από μια νοσηρή αντίληψη περί του ωραίου σώματος, προφανώς επειδή αυτή η νοσηρή αντίληψη εκτείνεται και στο θρησκευτικό τους αίσθημα, είναι δηλαδή αυτό που λέμε θεούσοι.
3. Στους γονείς που έχουν παιδιά, είτε ανήλικα, είτε στην εφηβική ηλικία, και αισθάνονται δύσκολα όταν τα παιδιά τους ανακαλύπτουν αυτές τις φωτογραφίες εκεί που αυτοί συχνάζουν διαδικτυακώς, και αρχίζουν να ρωτάνε.
4. Στους ακραιφνείς, τυπολάτρες γραφειοκράτες, που δεν ανέχονται να υπάρχουν τέτοιου είδους φωτογραφίες μέσα σε έναν ιστότοπο που τυρβάζει περί τεχνολογικών αντικειμένων.

Προσωπικά, αυτή η τροπή που έχει πάρει το συγκεκριμένο ζήτημα μου προκαλεί ναυτία. Δεν υπονοώ ότι το avsite πρέπει να γεμίσει με ξέκωλα, αλλά το όριο γι’ αυτές τις φωτογραφίες έχει τεθεί χαμηλά. Ταπεινωτικά χαμηλά. Αν το καλοεξετάσει κανείς, το avsite, όπως και όλα τα φόρουμ, δεν είναι ένας ενιαίος χώρος. Είναι χωρισμένο σε κατηγορίες, και κάθε κατηγορία περιέχει επιμέρους θέματα. Εάν κάποιος ενοχλείται από τέτοιου είδους φωτογραφίες, μπορεί κάλλιστα να μη διαβάσει τα ανάλογα θέματα, να τα προσπεράσει, όπως κάνει όταν χαζεύει τα μανταλάκια του περιπτέρου ή την προθήκη ενός βιβλιοπωλείου. Εάν, μάλιστα, αυτές που ενοχλούνται είναι οι κυρίες, τότε μπορούν κάλλιστα να πράξουν ως ανωτέρω, ή να φύγουν. Στο κάτω της γραφής, το τεχνολογικό αντικείμενο του audio – video είναι σπορ ανδρικό. Μπορούν να πάνε σε κάποιο site του τύπου femininegossip.gr, και εκεί μέσα να βγάλουν τα λυσσακά τους με τον Κόγια και τον κάθε κόγια. Το ίδιο ισχύει και με τους θεούσους κάθε λογής και φύλου, όπως επίσης και με τους τυπολάτρες. Το avsite δεν έχει μόνον «αίθουσες» τεχνικών συζητήσεων, ή μόνο καφενείο. Έχει απ’ όλα.

Έρχομαι τώρα στο βασικό επιχείρημα, τι γίνεται με τα παιδιά. Δεν θέλω να μπω στα οικογενειακά κανενός, αλλά από την άλλη μεριά, το Internet, ή αν το θέλετε, το avsite μεμονωμένα, δεν είναι η προέκταση του καθιστικού κανενός. Είναι χώρος δημόσιος. Αν καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτή η λέξη, καλώς, αν δεν καταλαβαίνετε, δεν έχει νόημα περαιτέρω συζήτηση. Όμως, ανεξαρτήτως αυτού, όταν κάποιος χρησιμοποιεί έναν υπολογιστή για να περιδιαβαίνει το Internet και αφήνει το ανήλικο παιδί του να έχει πρόσβαση σε αυτόν τον υπολογιστή ενεξέλεγκτα, τότε κάνει ένα σοβαρό τεχνικό σφάλμα μέσα στο ίδιο του σπίτι. Είτε του αρέσει, είτε όχι. Αν δεν το παραδέχεται, τότε απλώς εθελοτυφλεί. Οι σημερινοί –και οι χθεσινοί- υπολογιστές, εδώ και 10-11 χρόνια, είναι πλέον πολυχρηστικοί, και δίνουν τη δυνατότητα να κάνει κάποιος log-off. Αν δεν ξέρει πώς να το κάνει, ευχαρίστως να ανοίξουμε ένα θέμα στην κατηγορία των υπολογιστών, και να το αναλύσουμε. Βέβαια, αυτό αφορά τα μικρά παιδιά. Αν κάποιο παιδί πατήσει τα 15, τότε δεν μπορεί κανείς να το ελέγξει, εκτός αν του δέσει το πόδι με μια σιδερένια μπάλα (ο ηλίθιος τρόπος), ή έχει φροντίσει από πριν να το προετοιμάσει (ο ορθός τρόπος). Γιατί οι χειρότερες κουνελοπνίχτρες φοιτήτριες είναι αυτές που τους είχαν βάλει το γκέμι στο καρύδι να τις πνίγει, και ξαφνικά, από τη μια μέρα στην άλλη, έγιναν ενήλικες. Αμ δεν είναι έτσι τα πράγματα!

Πρόταση: Για να δοθεί μια λύση προς την -κατά τη γνώμη μου- ορθή κατεύθυνση, μπορεί το avsite να ρυθμιστεί έτσι, ώστε το tag να μη μεταφράζεται, και ούτε να μετατρέπεται σε link, όσον αφορά τους ανωνύμους επισκέπτες, για να μην υπάρχει πρόβλημα μ’ αυτούς. Όσον αφορά αυτούς που έχουν κάνει login, δεν συμφωνώ καθόλου με την πλήρη απαγόρευση αυτών των φωτογραφιών. Δεν μου ταιριάζει, δεν με εκφράζει ως άνθρωπο, που προκαλεί μια γεύση μεσαίωνα και άθλιας, βικτωριανής σεμνοτυφίας, και τελικά υποκρισίας. Κι αυτό το τελευταίο είναι που σιχαίνομαι περισσότερο απ’ όλα.

[URL="http://fineartnude.net/gallery/Gabriele_Rigon/08.html"][IMG]http://fineartnude.net/gallery/Gabriele_Rigon/image/Gabriele_Rigon_08.jpg[/URL]





Αυτές εδώ οι φωτό είναι δημοσιευμένες στο Internet. Ειδικά η τελευταία θα μπορούσε να αποτελέσει ένα πρώτης τάξεως εικαστικό θέμα σε μια εκστρατεία του Υπουργείου Υγείας για τον καρκίνο του μαστού, (αν θέλετε να αναλύσω τον τρόπο, ευχαρίστως, και δωρεάν). Αν νομίζετε πως πρέπει να μου ρίξετε ban επειδή τις δημοσίευσα εδώ, ρίχτε μου. Μόνο πάρτε με ένα τηλέφωνο ότα λήξει το ban. Αν σας βαστάει όμως, αν είστε πραγματικοί μάγκες, τα στοιχεία μου στη διάθεσή σας να μου κάνετε μήνυση. Να με πάμε στο δικαστή, να του πείτε τι έχετε να του πείτε, να του πω κι εγώ μετά, και να δούμε ποιος έχει δίκιο. Όχι με βάση τον κανονισμό – από κανονισμούς και αυτόκλητους νομοθέτες πήξαμε πια! - αλλά με βάση το Νόμο.

Χωρίς φόβο και πάθος.
Άντε, καλημέρα.
Να εισαι καλα Κωστα Κογια με αυτο σου το απολυτα πετυχημενο ποστ σου!
Ξερετε το γυμνο και τι μισογυμνο μας πειραξε......
Μας εκανε να ντρεπομαστε που το ειδαμε.......
Μας σοκαρισε.....
Τι κακο που παθαμε....
Δεν μπορουσαμε να βρουμε ρασοφορο να του πουμε τι ειδαμε κατα λαθος μηπως και μας διαβασει και αφεθουν ετσι οι αμαρτιες μας....
Μεγαλο κακο....
Μεγαλη αμαρτια....πω πω...
Ολοι εδω εκτος του ....μπαναρισμενου ειμαστε αναμαρτητοι και δεν εχουμε δει ποτε γυμνο στη ζωη μας...
Στην προηγουμενη ζωη μας ζουσαμε στο ...Μεσαιωνα και θελουμε και σε αυτην να ζουμε περιπου ετσι.....ριχνοντας στην πυρα δικά μας προσωπα και φιλους που .....ξεφυγαν απο τα ΠΡΕΠΕΙ.....και ΠΡΕΠΕΙ να τιμωρηθουν....
Ξεχαστηκαν ολα που προσφερε ο αρθογραφος και φιλος μας...
Νομιζα οτι στο AVSITE πρωτα παει η φιλια, η προσφορα, οι γνωσεις, οι εμπειριες, το παθος για το audio και το χιουμορ των μελων και μετα οι...τυποι.
Γιαυτο και συνεχιζα να γραφω μετα τα οσα γραφτηκαν για τα προιοντα μου, (που αν παμε με τους τυπους και τους κανονες αρκετοι θα επρεπε να μπαναριστουν...).Αλλά το... γυμνο πειραξε...και μπαναριστηκε ενας ανθρωπος που συγκεντρωνει 1002 καλα που σπανια βρισκει κανεις στο χωρο μας.
Μετα και ο Νικος Τσαρουχας αντεδρασε που εχει προσφερει τοσα πολλα σε αυτο εδω το forum.

Εδω η χωρα καιγεται, ξεπουλιεται , ξεφτυλιζεται, καταποντιζεται και πτωχευει και η πικαντικη φωτο του Κωστα μας πειραξε και μαλιστα εν ετει 2010......

Τι στο καλο ...καταφεραμε με τους πουριτανισμους που προεκυψαν απο τα παιδικα βιωματα του στυλ ...μη δεις γυμνο θα σε καψει ο Θεος, σκυψε να φιλησεις το χερι του παπα, μη σκεφτεις, μην επιθυμησεις , μη φιλησεις , μην κανεις ερωτα πριν παντρευτεις, μη το ενα μη το αλλο, ειναι ντροπη και αμαρτια να δεις γυμνο και ενα σωρο αλλες αηδιες.

Οταν και εαν ποτε δουμε να μην τυπωθει εντυπο με γυμνες φωτογραφιες, οταν και εαν ποτε δουμε στην τηλεοραση , στο filmnet, στο internet, στις εφημεριδες , τα περιοδικα και στον κινηματογραφο να μην υπαρχει ιχνος γυμνου περιεχομενου τοτε θα καταλαβουμε οτι ζουμε στο μεσαιωνα η σε καποια μουσουλμανικη χωρα...... Τοτε θα μπορουσατε να τιμωρησετε τον K.EAR που θα ηταν ο μοναδικος.... αμαρτωλος...

Οι ανδρες μουσουλμανοι με το ....νομο...πετροβολουν μια γυναικα αν κατα λαθος δειξει το προσωπο της που το κρυβει το τσαντορ....
Στο μεσαιωνα εκαιγαν τους εφευρετες και τους ερευνητες...
Καποτε βασανιζαν τους αριστερους....
Καποτε οι ιδιοι οι Ελληνες φυλακιζαν τους Κολοκοτρωνηδες....
Καποτε οι ιδιοι οι Ελληνες Χριστιανοι κατεστρεφαν τα γλυπτα του Παρθενωνα γιατι οπως ελεγαν εκρυβαν δαιμονια μεσα τους....
και εχτιζαν πανω σε αρχαιους ναους τις εκκλησιες τους... καταστρεφοντας οτι εβρισκαν απο τους αρχαιους λαμπρους προγονους τους-μας....
Τωρα ξεπουλανε τα δημοσια κτηματα στο Βατοπεδι....

Τωρα πια βλεπουμε οτι πτωχευσαν οι διαφοροι δισεκατομμυριουχοι και πολιτικαντιδες την Ελλαδα μας.
Ετσι γινεται με εμας τους Ελληνες...δυστυχως...


Μου φαινεται οτι διακρινω αντιδρασεις και νοοτροπιες που θυμιζουν αλλες θρησκειες , καθεστωτα και εποχες .....
 

Μηνύματα
5.168
Reaction score
10
Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Και δίκο έχεις. Δεν θα μπω στην ουσία του θέματος, αλλά έχω ερώτηση. Αν το θεωρείς όπως λες, δεν μπορείς ολομόναχος να πάρεις μέτρα ώστε αν μην τις βλέπεις; Εννοώ χρειάζεσαι "θεματοφύλακες" να κάνουν αυτή τη δουλειά για σένα;
Φυσικά και μπορώ και αυτό κάνω. Όπως και με τα βιντεάκια του bhutia. Άκλαφτα πάνε και τα δύο. :116:

Aπλά μιας και άνοιξε η συζήτηση είπα να πω και εγώ την άποψή μου. Σήμερα δεν ξεμπανάρετε ο Κώστας? Άντε να δούμε...:126:
 

Μηνύματα
2.531
Reaction score
1.832
Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Βασικά δε νομίζω ότι τίθεται θέμα "ηθικής" ή προσβολής των μελών με οποιονδήποτε τρόπο.
Περισσότερο τίθεται θέμα παρέκλισης από το θέμα, από την ουσία που είναι το av.
Έστω και αν τα θέματα αυτά δε βρίσκονται σε σχετικές με το av κατηγορίες.
Δε ξέρω σε τι βαθμό παρουσιάζονται τέτοια θέματα ή και φωτογραφίες αλλά γενικά μιλώντας δε θα μου άρεσε να μπω σε κάποιο forum για να βρω πληροφορίες για κάτι συγκεκριμένο και να πέφτω σε θέματα με καλλίγραμμες κοπέλες ή για το πως ξέσκισε χθες ο Παναθηναϊκός.

Φαντάζεστε να μπει κανείς σε κανα τσοντοσάητ και να μιλάνε για το αν οι λάμπες ή τα τρανζίστορ παίζουν καλύτερα?
Ξενέρα.

Όπως και να'χει δεν τίθεται θέμα προσβολής των μελών IMHO.

Αν ανοίξουμε τηλεόραση τώρα που μιλάμε θα δούμε πολλά θέματα που μας προσβάλλουν πολύ περισσότερο από ένα ζευγάρι (.)(.)

Έλα όμως που η τιβι δεν είναι ιντεράκτιβ οπότε τα τρώμε στη μάπα και δε λέμε και τίποτα.

Δε ξέρω τις λεπτομέρειες του banαρίσματος του Κωσταυτιά, αλλά ας χαλαρώσουμε λίγο και όλα θα πάνε καλά.

Αυτό το ρημάδι το πληκτρολόγιο μόνο προβλήματα δημιουργεί...

χεβ ε γκουντ ντέη.
 

skaloumbakas

4Haris
Μηνύματα
24.751
Reaction score
1.677
Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Προς: κάθε πικραμένο...

Μήπως το παρακάναμε λίγο με τις αντιδράσεις?
Είσαστε σίγουροι ότι ο Κωστας ήθελε αυτού του είδους την υποστήριξη που έφτασε να γράψει το πόνο του ο κάθε πικραμένος βρίσκοντας ευκαιρία?

Μήπως το θέμα έχει εξαντληθεί? :139:
 

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Μηνύματα
8.073
Reaction score
14.057
Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Ηθικο διδαγμα 1. Οι γυναικες και γυμνες και ντυμενες μονο προβληματα δημιουργουν στο λιγοτερο εξελιγμενο ειδος (αντρες).
Ηθικο διδαγμα 2. Οποιος κανει παρεα με τον κ. incognito μπανιαρεται.

Καλημερα.
 

Μηνύματα
30.532
Reaction score
51
Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Ηθικο διδαγμα 1. Οι γυναικες και γυμνες και ντυμενες μονο προβληματα δημιουργουν στο λιγοτερο εξελιγμενο ειδος (αντρες).
Ηθικο διδαγμα 2. Οποιος κανει παρεα με τον κ. incognito μπανιαρεται.

Καλημερα.

Επιτρέψτε μου.....
Και τα δύο ηθικά διδάγματα είναι εντελώς άσχετα με το θέμα.
Μα εντελώς...... :121:
 

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Μηνύματα
26.011
Reaction score
23.146
Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

(Χθες προσπάθησα να δώσω μια εξήγηση, αναδημοσιεύοντας σχετικό μήνυμα του zoglair, από τη συζήτηση που γίνεται στην κατηγορία των συντονιστών. Δυστυχώς, η αυτούσια παράθεση του μηνύματος στάθηκε αφορμή για να διαγράψει αυτό το μήνυμα ο κ. Δημητρόπουλος. Τα ξαναγράφω, λοιπόν, σε Γ’ πρόσωπο, με την ελπίδα ότι σήμερα ο κ. Δημητρόπουλος και η γομολάστιχά του θα αφήσουν την Ήλιο να γυρίσει πάνω από τα κεφάλια μας ΕΥΚΟΛΑ).

Είναι απαιτητό από τον διαχειριστή να μη δημοσιεύονται στο avsite τέτοιου είδους φωτογραφίες, διότι κρίνεται απολύτως σκόπιμο, αυτές οι φωτογραφίες να λείπουν παντελώς από τη λίστα αποτελεσμάτων που δίνει το Google, πρωτίστως, και κατ’ επέκτασιν και οι άλλες μηχανές αναζήτησης. Κι αυτό, διότι εάν παρουσιάζονται μέσα στη λίστα, ανάμεσα σε ενισχυτές και βιντεοπροβολείς, και φωτό με ημίγυμνες γυναίκες, το αποτέλεσμα που παίρνει ο επισκέπτης που αναζητεί φωτογραφίες στο Google θα έχει αποδυναμωμένη συνάφεια, πολλώ δε μάλλον όταν αυτού του είδους οι φωτό είναι κατ' αναλογίαν πολλές. Έτσι, ο ανυποψίαστος επισκέπτης θα νιώσει παράξενα, μη μπορώντας να προσδιορίσει αν το avsite είναι χώρος τεχνολογικού περιεχομένου, ή έχει ροζ απόχρωση.

Αυτή η απαίτηση είναι αδιαπραγμάτευτη διότι το 75% της κίνησης επισκεπτών στο avsite προέρχεται από το Google. Χθες πρότεινα να κλείσει το img tag για τους επισκέπτες, ώστε αυτοί να μη βλέπουν τις δημοσιευμένες φωτό. Αυτό είναι βολικό για να μην ενοχλούνται οι επισκέπτες από τις πιπεράτες φωτό, αλλά αυτομάτως, όσα links υπάρχουν καταχωρημένα στη μηχανή αναζήτησης εικόνων του Google θα καταστούν άκυρα, υποβιβάζοντας το rank του avsite, κάτι που είναι αποφευκτέο. Βέβαια, υπάρχει και η λίστα αναζήτησης στον Web, αλλά αφ’ ης στιγμής πολλοί επισκέπτες του Internet αρέσκονται στην αναζήτηση εικόνων και όχι κειμένου, καθώς επίσης και αφού το rank ενός site εξαρτάται όχι μόνον από τη λίστα αποτελεσμάτων του Web, αλλά και από αυτήν των εικόνων, το περιεχόμενο της τελευταίας είναι κρίσιμης σημασίας και η συνάφειά του πρέπει να διαφυλαχθεί.

Εφ' όσον, λοιπόν, το θέμα άπτεται του συμφέροντος, της προβολής του avsite μέσα στις μηχανές αναζήτησης, πράγμα που (πρέπει να) έχει πρώτιστη προτεραιότητα, τουλάχιστον από μέρους μου, είναι δεκτή αυτή η απαίτηση. Η Κοινή Λογική λέει πως πρέπει να τη δεχθούμε όλοι, για τους παραπάνω συγκεκριμένους λόγους.

Ατυχώς, αυτοί οι λόγοι δεν εξετέθησαν όταν έπρεπε, δηλαδή εδώ, και έτσι πολλοί, μαζί και ο EAR, δεν έδωσαν τη σημασία που έπρεπε – και πώς θα μπορούσαν άλλωστε. Εφ’ ω και το πράγμα εξελίχθη με τον τρόπο που εξελίχθη, Επιπροσθέτως, διέκρινα μια σπουδή από τις κυρίες που ευρίσκονται εδώ μέσα, υπέρ της απαγόρευσης αυτών των φωτογραφιών, και ως φαίνεται εξήγαγα εσφαλμένα συμπεράσματα, περί ζήλειας και όλα αυτά που έγραψα παραπάνω. Κυρίες μου να με συγχωρείτε.

Αυτά...
 



Μηνύματα
1.597
Reaction score
6
οπως ειπες,

Εφ' όσον,το θέμα άπτεται του συμφέροντος, της προβολής του avsite μέσα στις μηχανές αναζήτησης, από μέρους μου, είναι δεκτή αυτή η απαίτηση.

Ατυχώς, αυτοί οι λόγοι δεν εξετέθησαν όταν έπρεπε, δηλαδή εδώ, και έτσι πολλοί, μαζί και ο EAR, δεν έδωσαν τη σημασία που έπρεπε – και πώς θα μπορούσαν άλλωστε.


Επειδη ο ΕAR δεν ειναι ξενος αλλά σημαντικο και χρησιμο μελος, θα επρεπε να ειδοποιηθει , να ενημερωθει για τα παραπανω που τωρα μαθαμε και ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ να σβηστουν οι ...επιμαχες φωτογραφιες.Χωρις...τιμωριες.!!...πολυ μελανι...παρεξηγησεις....φασαριες κλπ κλπ....
 


Μηνύματα
30.532
Reaction score
51
Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Οκ, εγώ είμαι ο κακός.

Κώστα δεν ισχύει αυτό.
Και προφανώς δεν είπε ο Χρήστος κάτι τέτοιο.

Οφείλω όμως σήμερα, μετά το παραπάνω post σου, να σου βγάλω το καπέλο αφού όμορφα και αντρίκια ξεκαθάρισες με τη συγνώμη σου το αρνητικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί (αδίκως και κακώς) απέναντι στις γυναίκες της παρέας μας.

Ελπίζω αρκετοί ακόμα που διαβάζουν και έγραψαν στο thread να έχουν την ίδια ευαισθησία με σένα!:126:
 

Μηνύματα
15.834
Reaction score
1.213
Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Βασικά δε νομίζω ότι τίθεται θέμα "ηθικής" ή προσβολής των μελών με οποιονδήποτε τρόπο.
Περισσότερο τίθεται θέμα παρέκλισης από το θέμα, από την ουσία που είναι το av.
Έστω και αν τα θέματα αυτά δε βρίσκονται σε σχετικές με το av κατηγορίες.
Δε ξέρω σε τι βαθμό παρουσιάζονται τέτοια θέματα ή και φωτογραφίες αλλά γενικά μιλώντας δε θα μου άρεσε να μπω σε κάποιο forum για να βρω πληροφορίες για κάτι συγκεκριμένο και να πέφτω σε θέματα με καλλίγραμμες κοπέλες ή για το πως ξέσκισε χθες ο Παναθηναϊκός.

Φαντάζεστε να μπει κανείς σε κανα τσοντοσάητ και να μιλάνε για το αν οι λάμπες ή τα τρανζίστορ παίζουν καλύτερα?
Ξενέρα.

Δεν εχω δει και πολλα τεχνολογικα φορουμ που να μην εχουν κατηγοριες γενικων συζητησεων.Τυχαιο ειναι ? Ολοι δεν ξερουν ?

Δεν χρειαζεται να ξενερωνει κανεις.Απλως προσπερναει τις συγκεκριμενες κατηγοριες .Και το πως ξεσκισε ο Ολυμπιακος χρειαζεται , και τα κοινωνικα θεματα , και τα οικονομικα θεματα , και οι καλιγραμμες γυναικες που και που.
 

Μηνύματα
4.853
Reaction score
4
Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Να ρωτήσω κάτι...

Μόνο εγώ βλέπω (από εχθές) το avsite να είναι "μερικών" και όχι "όλων".

Παρακαλώ να απαντήσετε με σύνεση και αν βλέπετε ως εύκολη απάντηση το "όλων" εξηγείστε μου τι σημαίνει αυτό που βλέπω να γράφουν κάποιοι "Εμείς"....

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Και επειδή ζητήθηκε από κάποιους "τι θα μπορούσε να γίνει" γράφω την άποψη μου ΞΑΝΑ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι σωστή....απλά παίρνω θέση.
Διαγραφή του θέματος και επικοινωνία με τον χρήστη θυμίζοντας του τους κανόνες συγκεκριμένα.

ΟΚ δεν το έκαναν οι "γυναίκες"....ποιος το έκανε ? (δεν με νοιάζει το πρόσωπο φυσικά-την "αρχή" ψάχνω)
Ομάδα, ένας, κατόπιν κουβέντας, "ψυχρά", "εν βρασμό".....πείτε μας γιατί αν εξαρτάται από κάποιον ή κάποιους το αν θα μπορώ να μπω αύριο εδώ, θέλω να το ξέρω και θα πρέπει να το γράψετε στους κανόνες να το γνωρίζουμε ώστε να πράξουμε ανάλογα..
 

Μηνύματα
5.168
Reaction score
10
Aυτό που βλέπω είναι ότι όλοι σας (εκτός από τους υπεύθυνους του site) ψοφάτε για κουτσομπολιό και αναστάτωση.
 

Status
Not open for further replies.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.117
Μηνύματα
3.043.026
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead
Top