Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Status
Not open for further replies.
Reaction score
6
Προς Myrtw και Fedra: Διαβάζοντας το thread κυρίες μου να με συγχωρέσετε αλλά σκεφτόμενς σήμερα ότι κάποιος έβαλε γυμνές φωτογραφίες για να πικάρει τις γυναίκες τότε είστε στον μεσαίωνα ή αν θα βάλετε γυμνούς άνδρες θα σας πούν οι άλλοι μπραβο ή θα θιχθούν και πάλι να με συγχωρείτε αλλά υπάρχει μεγάλο πρόβλημα νοοτροπίας. Και εν τέλει αφου κατά την άποψή σας συνέβη κάτι τότε κάντε τον Ban απο την κατηγορία σας και κρατήστε την όπως την θέλετε. Απο την άλλη μπορούσατε να του ζητήσετε να τα σβήσετε. Δυστυχώς και οι απόψεις σας δείχνουν ότι δεν έχετε σχεση με το κλίμα και το αντικείμενο του forum. Και πάλι να με συγχωρείτε αλλά αυτή είναι η άποψή μου.
Υπήρχαν χίλιοι τρόποι για να ξεπεραστούν προβλήματα google κλπ.
Μην ξεχνάμε ότι οι αποφάσεις που λαμβάνονται χαρακτηρίζουν και αυτόν που τις λαμβάνει. Ισως θα είχε και αξία να δημοσιεύονταν και τι αποφάσισε το κάθε μέλος. Κάπως έτσι ξεκίνησε βέβαια το κακό και στην διπλανή γειτονιά.
Μόλις τώρα είδα την αναφορά στο άτομό μου.

Κύριε δε διαβάσατε προφανώς τι έχω γράψει. Αν τα διαβάζατε δεν θα γράφατε αυτά τα σχόλια.

Γράψτε ξανά αφού έχετε μελετήσει πρώτα.:137:

Αλλά..... μάλιστα.... από τη διπλανή γειτονιά είστε. Τώρα εξηγούνται όλα!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.300
Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Κανονίστε να ξεκινήσει κι άλλη κόντρα τώρα με την διπλανή γειτονιά!:415:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

λυπαμαι για την αρνητικη ατμοσφαιρα που εχει προκυψει, πραγματικα λυπαμαι που που υπαρχουν συμφορουμιτες που αναξαρτητως της θεσης τους απενταντι στο γεγονος του μπαν, αλλοι αισθανονται αδικημενοι, αλλοι θιγμενοι, αλλοι προσβλημενοι, αλλοι ξενερωμενοι, αλλοι εξοργισμενοι αλλοι θυμωμενοι κλπ. Επειδη αυτη τη στιγμη οποιαδηποτε συζητηση για οποιοδηποτε θεμα προυποθετει την υγεια μας, θελω να πω περαστικα στον κυριο Τσαντουλη που περναει αυτο το προβλημα υγειας. Κυριε Τσαντουλη, ευχομαι να εισαι καλα...Τους χαιρετισμους και τη συμπαραστση μου. Θελω εστω και απο δω μεσα, και με αυτο τον τροπο να την εκφρασω..

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Δημήτρη θα ήταν έξοχα εάν μας μπορούσες να μας πείσεις ότι σε ενδιαφέρει η ομαλή εξέλιξη του παρόντος θέματος. Μέχρι τότε...

...

Κύριε δε διαβάσατε προφανώς τι έχω γράψει. Αν τα διαβάζατε δεν θα γράφατε αυτά τα σχόλια.

εμένα ; :126:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Εξοχα .
Ο Costas Ear μπαναρίστηκε επί τριήμερο διότι προφανώς υπέπεσε στην παράβαση που περιγράφεται στο άρθρο 13 παρ. 4 των κανονισμών , και που έχει ως εξής «Απαγορεύεται αυστηρά και τυχόν παραβίαση του κανόνα αυτού θα συνεπάγεται το κλείδωμα ή/και τη διαγραφή του συγκεκριμένου θέματος και ενδεχομένως την απαγόρευση πρόσβασης στο forum για τον συγκεκριμένο χρήστη (ban):
Απαγορεύεται η δημοσίευση μηνύματος που είναι ανήθικο, χυδαίο, με σεξουαλικό περιεχόμενο, ρατσιστικό, απειλητικό, προσβλητικό ή που να παραβιάζει τον νόμο

Πρωτο σχόλιο : Δεν ξέρω αν παρατηρήσατε , όμως το ανωτέρω άρθρο προβλέπει την ενδεχόμενη απαγόρευση πρόσβασης στον , εμφανίζοντα παραβατική συμπεριφορά , χρήστη , αφού βεβαίως πρώτα κλειδωθεί το θέμα ή διαγραφεί . Συνεπώς η επιβολή ban εναπόκειται στην διακριτική ευχέρεια των διαχειριστών .

Δεύτερο σχόλιο ( συναρτώμενο με το πρωτο ) : Είναι , αν μη τι άλλο περίεργη η ευαισθησία των διαχειριστών και η σπουδή τους να εξαντλήσουν κάθε αυστηρότητα σε ένα τέτοιο θέμα , την στιγμή κατά την οποίαν ουδενός των διαχειριστών το αυτάκι ίδρωσε όταν νεόκοπο μέλος προσέβαλε με προσωπικούς χαρακτηρισμούς και ονομαστική αναφορά ( κάνοντας μάλιστα λογοπαίγνια με το επίθετο του ) μέλος άλλου φόρουμ και ουδεμία ποινή επιβλήθηκε , ούτε το θέμα διαγράφηκε , παρά την κατάφωρη παραβίαση τριών τουλάχιστων άρθρων του κανονισμού , δηλαδή των 9 , 12 και 13 ( α , β και γ )

Τρίτο σχόλιο : Ειπώθηκε πως τέτοια θέματα υποβαθμίζουν την συνολική εικόνα του avsite. Εστω , προς στιγμήν , ότι πράγματι η διαχειριστική ομάδα επιθυμεί την διατήρηση ενός υψηλού και δη τεχνικού επιπέδου στο φόρουμ . Φαντάζομαι λοιπόν ότι θέματα με τους πιο κάτω τίτλους ( με μια απλή σταχυολόγηση τους βρίσκει όποιος θέλει ) αποτελούν κόσμημα για το φόρουμ και προωθούν το τεχνικό – επιστημονικό του image/profile :

Έκανε σεξ με τρεις διαφορετικές φουσκωτές κούκλες! ( αν το γκουγκλάρετε με αυτό τον τίτλο , το avsite εμφανίζεται στις πρώτες δυο θέσεις )

Βοήθημα για εικονικό σεξ επιδεικνύεται στο Λας Βέγκας
εδώ το avsite εμφανίζεται μέσα στα 10 πρωτα στην μηχανή αναζήτησης )

Υψηλή τέχνη με ...βαθύ λαρύγγι!

SEX αυτό που θέλουν οι γυναίκες

"Μεγάλα" τα προφυλακτικά για τους Ινδούς!

Το Καμασούτρα του χτες και του σήμερα(για ενήλικους)

Ως εκ τούτου , το μόνο που μπορώ να επισημάνω είναι πως ο Costas Ear ήταν ανεπιθύμητος στο φόρουμ και έτσι επελέχθη ως πειραματόζωο για την εφαρμογή του νέου πολιτικά ορθού και αποστειρωμένου προφίλ του avsite , παρά τα όσα κατά καιρούς έχουν ειπωθεί και παρά το ότι πολλοί διέρρηξαν τα ιμάτια τους , ομνύοντας στην περιλάλητη ανεκτικότητα του .

Το περίεργο είναι ότι βασιλικότεροι του βασιλέως αποδεικνύονται οι γενίτσαροι . Αν και τελικά μάλλον δεν είναι και τόσο περίεργο .
Χαλάρωσε λίγο και μην αγχώνεσαι...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Χαλάρωσε λίγο και μην αγχώνεσαι...
ευχαριστώ για το ενδιαφέρον για την υγεία μου ...αλλά χαλαρός είμαι ...άλλωστε εκεί στου "κακομοίρογλου" , μας ταίζουν καλά και πολύ με κουτόχορτο , οπότε που χώρος για άγχος :107:

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Με τόσο όμορφο γάτο για avatar.. δεν υπήρχε περίπτωση αμφιβολίας ότι θα καταλάβαινες και σε ευχαριστούμε γι αυτό.:107:
Ναι.είναι περσικός.

εδώ έχει νεύρα επειδή δέν κάνουν τίποτα τα purifiers που αγόρασε(μανταλάκια)

εδώ ακούει το tivoli του(δέν είναι tivoli αλλα λέμε τώρα)

εδώ προσπαθεί να ακούσει καλύτερα μέσω ακουστικών βοηθημάτων

Reaction score
6
μετά πάει στο avsite και γράφει τις εντυπώσεις του
http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphoto..._130035472529_661567529_2457460_5263580_n.jpg

και τέλος την πέφτει για ύπνο
http://photos-h.ak.fbcdn.net/photos-ak-sf2p/v154/56/78/661567529/n661567529_253208_370.jpg
Μπορείτε να μου στείλετε με pm τη διεύθυνσή σας?

Θέλω να σας κάνω επίσκεψη. Τώρα, βέβαια αν φεύγοντας εγώ, εσείς ψάξετε τον γατούλη σας και δεν τον βρίσκετε...... εγώ δε θα τον έχω πάρει!:137::142:

Reaction score
777
Μπορείτε να μου στείλετε με pm τη διεύθυνσή σας?

Θέλω να σας κάνω επίσκεψη. Τώρα, βέβαια αν φεύγοντας εγώ, εσείς ψάξετε τον γατούλη σας και δεν τον βρίσκετε...... εγώ δε θα τον έχω πάρει!:137::142:
χμ θα σου πώ τι γίνεται τώρα.Αυτός ο γάτος δέν είναι δικός μου.
Αυτό το συγκεκριμένο είναι στη Θεσσαλονίκη.Η κοπέλα που το έχει δέν την ξέρω προσωπικά.Έπαθα την πλάκα μου όπως εσύ.
ΟΜΩΣ...
Αυτό το γατάκι έχει μία μαμά.Η μαμά του είναι ίδια με αυτό και μένει στη γειτονιά μου(δηλ Αθήνα).Όταν εντοπίσω την ιδιοκτήτρια της μαμάς γάτας θα στείλω να το δείτε.

Reaction score
0

ithiko didagma.....tin epomeni fora pou tha sas elthoun varia paketa frontiste prota na anoiksete to periexomeno tous giati kamia fora exoun sketi savoura mesa...sterni mou gnosi..........

:143::143::143:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Nektaria καλώς ήρθατε στο AVSite.
Θα σας παρακαλούσα όμως να μην γράφετε σε greeklish.:107:

Reaction score
815

Μα ακριβώς επειδή μελέτησα ολόκληρο το νήμα σας απάντησα, δεν μου κατέβηκε έτσι για πλάκα. Θα μου πείτε όμως τι εξηγείτε αν είμαι απο την διπλανή γειτονιά;

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Δεν υπάρχουν γειτονιές και πόλεις και χωριά.

Εδώ είναι avsite. Αυτό υπάρχει εδώ. Και γι' αυτό θα συζητήσουμε αν θέλετε.

Ακόμα και όσοι μας επισκέπτονται σποραδικά μόνο και μόνο για να πουν την κακία τους, έχουν το δικαίωμα να την πουν και να φύγουν πάλι. Ούτε θα αρχίσουμε να φωνάζουμε και τσιρίζουμε σαν κατίνες, ούτε θα τους δώσουμε και σημασία. Δεν μας ενοχλούν αυτά. Δεν μας πείραξαν ποτέ. Ούτε και τώρα.

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.129
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop