Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Status
Not open for further replies.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Σαν να βλεπω την ΔΟ και την ΣΟ στο εδωλιο του κατηγορουμενου....

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

To τέλειο σε τούτη τη φάση,θα ήταν η ηρεμία αμφοτέρων των πλευρών κι εκατέρωθεν επεξηγήσεις δίχως πάθος αλλά με υπέρμετρο ΄΄βασανισμό΄΄ λέξεων που ΄΄πονάνε΄΄ όταν λέγονται εν θερμώ...Προτιμότερο του να φεύγουμε όλοι είναι να μείνουμε όλοι."United we S t a n d,Divided we F a l l"(Hey You-Pink Floyd)

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Σαν να βλεπω την ΔΟ και την ΣΟ στο εδωλιο του κατηγορουμενου....
ΟΧΙ αγαπητέ! Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα ούτε με την ΔΟ ούτε με την ΣΟ! Αν η απόφαση αποπομπής του οποιουδήποτε μέλους ήταν απόφαση της ΔΟ ή της ΣΟ... Έχω όμως πρόβλημα όταν είναι απόφαση ενός και μόνο ανθρώπου, όποιο και αν είναι αυτό, διότι μπορεί να υποκρύπτονται διάφορα... (νεύρα της στιγμής, άτυχης στιγμής, προσωπικές αντιπαραθέσεις, μισαλλοδοξίες, κτλ...)

Reaction score
6
Βρε παιδιά "θα πάει μακριά η βαλίτσα" ακόμη με αυτό το θέμα?

Για την ιστορία, να χαίρεστε που δεν είμαι εγώ "κόκκινη". Το τι infractions και bans θα είχα ρίξει δε λέγεται!!! :143:

Στην υποψία και μόνο, ειρωνικής απάντησης από μέλος σε μέλος θα έριχνα infraction. Για προσβολή δε...... δεν το συζητώ καλύτερα....:137:

Ευτυχώς που δεν είμαι "κόκκινη".:143:

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

ΟΧΙ αγαπητέ! Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα ούτε με την ΔΟ ούτε με την ΣΟ! Αν η απόφαση αποπομπής του οποιουδήποτε μέλους ήταν απόφαση της ΔΟ ή της ΣΟ... Έχω όμως πρόβλημα όταν είναι απόφαση ενός και μόνο ανθρώπου, όποιο και αν είναι αυτό, διότι μπορεί να υποκρύπτονται διάφορα... (νεύρα της στιγμής, άτυχης στιγμής, προσωπικές αντιπαραθέσεις, μισαλλοδοξίες, κτλ...)
planitismetal δεν μπορεί να υποκρύπτονται διάφορα όχι και πάλι όχι.
Δεν κρύβεται καμιά αντιπαράθεση από τη στιγμή που ο Νίκος Τσαρουχάς συνεχίζει να γράφει στο site και έτσι πρέπει να κάνει αφού το λέει η καρδιά του και αφού πραγματικά αγαπάει το site.
Mην περιπλέκουμε τα πράγματα περισσότερο εικάζοντας ονόματα και καταστάσεις.
Το ban του Κώστα αυτό το ολιγοήμερο να τονίσω έγινε βάσει κανονισμού και μάλιστα εκεί είναι που θα πρέπει τα μέλη να καταλάβουν ότι δεν γίνονται διακρίσεις.
Όπως επίσης δεν έγινε καμιά διάκριση και σε μένα από τα μέλη και μου έσυραν ένα κάρο πράγματα για τα οποία δεν ευθυνόμουν αλλά και δεν τους ζήτησα το λόγο.

Οι αδελφοί Τσαρουχά είναι και θα είναι εξέχοντα μέλη του avsite και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.

Επίσης με τον τρόπο τους τα μέλη όποιος κι αν ήταν αυτός, έδειξαν στον Κώστα Τσαρουχά πόσο κοντά τους τον αισθάνονται και είμαι σίγουρη ότι θα τον έχουμε κοντά μας όπως έχουμε και το Νίκο Τσαρουχά.

Γιατί είμαι σίγουρη? Απλά έχει αποκτήσει τόσους φίλους που δε νομίζω να προλαβαίνει να τους πάρει όλους τηλέφωνο...:102: και το avsite είναι το σπίτι του αυτό που μπορεί να χωρέσει όλους αυτούς τους φίλους και να επικοινωνήσει μαζί τους άμεσα ενώ ταυτόχρονα θα μπορεί να μοιράζεται το χιούμορ τους και το μεράκι που έχουν όλοι μαζί για τον ήχο.
Προσωπικά με χαροποιεί που έχει τόσους φίλους και δεν σου κρύβω ότι θα ήθελα τόσους και άλλους τόσους να αποκτήσω κι εγώ στη μουσική κατηγορία.

planitismetal ελπίζω να κατάλαβες διαφορετικά θα σου αφιερώσω καμιά μεταλλιά με μπουζούκι που ξέρω ότι σου αρέσει.:142:

Ελπίζω να είδες τα χρόνια μου πολλά που σου έγραψα έτσι?:123:

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Βρε παιδιά "θα πάει μακριά η βαλίτσα" ακόμη με αυτό το θέμα?

Για την ιστορία, να χαίρεστε που δεν είμαι εγώ "κόκκινη". Το τι infractions και bans θα είχα ρίξει δε λέγεται!!!

Στην υποψία και μόνο, ειρωνικής απάντησης από μέλος σε μέλος θα έριχνα infraction. Για προσβολή δε...... δεν το συζητώ καλύτερα....

Ευτυχώς που δεν είμαι "κόκκινη".
Γκουχ...ευτυχώς:144:

Reaction score
10
@Fedra,
Δεν εικάζω τίποτα ΑΠΟΛΥΤΩΣ (τονίζω, δεν φωνάζω)... Γι'αυτό τον λόγο έβαλα πρώτα από όλα τα παραδείγματα, "τα νεύρα της στιγμής", και αμέσως μετά την "άτυχη στιγμή"...
Καταλαβαίνω πάρα πολύ καλά Fedra. Γι'αυτό ακριβώς θεωρώ ότι ΛΟΓΩ ενός ατυχέστατου συμβάντος-στάσης, δημιουργήθηκε ένα τεράστιο ζήτημα με ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ παράπλευρες απώλειες. Έτσι θεωρώ ότι θα ήταν πιο "λογικό"-"δημοκρατικό" να υπάρχει ένα είδος ψηφοφορίας της ΔΟ ή της ΣΟ για ποινές τέτοιoυ μεγέθους...
ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ μια προειδοποίηση πριν πατηθεί το "log out"...:142:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Ελπίζω να είδες τα χρόνια μου πολλά που σου έγραψα έτσι?:123:
Και βέβαια τα είδα και ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!

Υ.Γ. Προσωπικά ήταν το τελευταίο μου ποστ σε αυτό το thread... (άντε να συμβάλλω και γω στην εκτόνωση των αερίων από την πυρηνική βόμβα που έσκασε:143::143:)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Παιδια, σας παρακαλω πολυ.
Λυπηθειτε τα φτωχα μου ματια που διαβαζουν οσα διαβαζουν.
Γραμμη?
Γιατι δεν ρωτατε τους συντονιστες εαν υπαρχει, εαν τους εχει πει ποτε
κανεις τι να γραψουν και τι να πουν
Αφιλοκερδως το κανουν ολοι τους.
Και η ΔΟ αφιλοκερδως.Και ο admin αφιλοκερδως.

Σας εχει ξεφυγει ολο το δασος.
Τιμωρηθηκε ο αδερφος του πρων ΓΔ, οχι το πρωτο τυχον μελος.
Ενας ανθρωπος που υπεραγαπω και του ειχε ζητηθει να ειναι συντονιστης
και αρνηθηκε.
Και προτεινε τον μικρο του αδερφο.
Αυτο δεν ειναι δημοκρατια?
Δεν δειχνει πιθανη ιση αντιμετωτοπιση?

Δημοκρατια δεν ειναι οτι εχετε την δυνατοτητα να συζητατε
και να τα "χωνετε" σε οσους αγρυπνουν για να "παιζουν"
αχαρους ρολους?

Σας παρακαλω παρα πολυ εαν αισθανεστε πως πρεπει να πειτε
κατι οπωσδηποτε καντε πρωτα μια γρηγορη πλυση της γλωσσας
(η σε αυτη την περιπτωση των δακτυλων) εντος του εγκεφαλου
και μετα καντε οτι ειναι να κανετε....
Ηρεμα μονο, εαν γινεται.
Θεωρω πως ειμαστε ολοι πολιτισμενοι.

Reaction score
80

Πολύ λυπηρό το ban , ειδικά σε ένα εξέχον μέλος της κοινότητας.

Δεν θα σχολιάσω αν ήταν δίκαιο ή όχι, αν έπρεπε η δεν έπρεπε, αν υπάρχει δημοκρατία στο site ή είναι ενός ανδρός αρχή

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να ξαναδώ τον ear κοντά μας να μας ξεστραβώνει, γιατί αν δεν επιστρέψει η απώλεια του θα δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα από όσα θα δημιουργούσε μια αναζήτηση στο google για πικάντικες φωτογραφίες

Reaction score
6
καποιοι θα ειναι ματιασμενοι:111:, αλλοι θα φταρνιζονται :126:και αλλοι θα εχουν πονοκεφαλο :120:...μετα απο ολα αυτα....

Νομιζω οτι τραβηξε πολυ αυτη η ιστορια για καποιον που και ξερει και προσφερει επειδη σοκαρισε κανα δυο ατομα απο τα χιλιαδες...με μια πικαντικη φωτο. Ημαρτον πια, στο 2010 ζουμε που γινεται της......
ας γινοταν η αφαιρεση της ευκολα και γρηγορα (αφου ενοχλει το google και το καταλαβαμε.)
Ποτε θα τον ξεμπαναρουν να μαθουμε ,θα θελαμε να το ξερουμε.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Ολοκληρωτική άποψη. Είναι όλων αλλά μερικοί είναι πιο ίσοι από τους υπόλοιπους. Ότι γίνεται πάντα στη ψωροκώσταινα δηλαδή, μη σε ξενίζει και μη εκπλήσσεσαι. :612:

Λάθος!!! Κακή άποψη!!!

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ AVSITE!!!

Και όποτε πήγε να γίνει ή έγινε προσπάθεια να γίνει ή έγινε οποιαδήποτε οργανωμένη προσπάθεια να "περάσει" κάποια άποψη αντισταθήκαμε με όλες τις δυνάμεις μας.

Επιτρέψτε μου να ξέρω κάθε λεπτομέρεια της ιστορίας του avsite. Και εγώ και ο Τσαρουχάς έχουμε την ευθύνη από την αρχή του avsite!

Και κόσμος έφυγε και κόσμος ήρθε γιατί δεν μπήκαμε ποτέ στην λογική των κάποιων!

ΠΟΤΕ!!!

Αυτή η στρατηγική μας αποδείχθηκε απόλυτα σωστή επί 6 χρόνια και δεν αλλάζει με τίποτα!

Υ.Γ. Μπορώ να πω και δεκάδες παραδείγματα. Δεκάδες!

Υ.Γ.2 Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει οτιδήποτε προσωπικό ακουστεί για μένα ή οποιονδήποτε άλλο. Το παραπάνω δεν το δέχομαι με τίποτα! Έχασα φίλους από το avsite για το παραπάνω!!!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Οχι Ανδρεα μου δεν εννοουσα "γραμμη" με την εννοια της τυφλης υποταγης σε καλευσματα. Αλλα μερικες φορες δημιουργειται η αισθηση οτι υπαρχει ενα καποιο οριο (ειτε στο χιουμορ ειτε στην πολιτικη - επιασα τα ακρως αντιθετα:135: ), περαν του οποιου δεν επιτρεπονται αναφορες γιατι δεν συναδουν με τις αντιληψεις μιας καποιας καθεστηκυίας ταξης εδω μεσα, οπως αυτες διαμορφωθηκαν με την συναφεια των ΔΟ και ΣΟ κλπ κλπ! Τωρα θα μου πεις πως δεν υπαρχει τετοια "ταξη" εδω μεσα - κι ομως σε διαβεβαιω πως αυτη η αντιληψη υπαρχει. Ισως να εχει να κανει με το οτι αρκετοι απο εσας γνωριζεστε προσωπικα και εχετε αναπτυγμενη την αισθηση του 'φιλου' και της "παρεας" (δεν ειναι κακο - θα το θελαμε κι εμεις), οποτε υπαρχει και η αλληλούποστηριξη. Προσωπικα, περαν μιας καποιας χαζοπολιτικης ψευτοδιαμαχης (τριχες δηλαδη) δεν το ενοιωσα (αλλωστε δεν πολυσυμμετεχω σε 'κρισιμα' θεματα), αλλα περιιπταται αυτη η αισθηση, νασαι σιγουρος. Και δεν αναφερομαι στην περιπτωση του ΚωσταΑυτια , αν και νομιζω οτι κατι "αλλο" εφταιξε για την ...εξωση!
Ταυτα και...μενω!

Τωρα διαβασα και τα του Χρ. Α. -(δεν ξερω αλλα δεν μου κανει καλη ανανεωση ο πισις μου, παει για αποσυρση μαλλον!), οποτε θεωρω πως ειναι και απαντηση στα λεγομενα μου

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Οχι Ανδρεα μου δεν εννοουσα "γραμμη" με την εννοια της τυφλης υποταγης σε καλευσματα. Αλλα μερικες φορες δημιουργειται η αισθηση οτι υπαρχει ενα καποιο οριο (ειτε στο χιουμορ ειτε στην πολιτικη - επιασα τα ακρως αντιθετα:135: ), περαν του οποιου δεν επιτρεπονται αναφορες γιατι δεν συναδουν με τις αντιληψεις μιας καποιας καθεστηκυίας ταξης εδω μεσα, οπως αυτες διαμορφωθηκαν με την συναφεια των ΔΟ και ΣΟ κλπ κλπ! Τωρα θα μου πεις πως δεν υπαρχει τετοια "ταξη" εδω μεσα - κι ομως σε διαβεβαιω πως αυτη η αντιληψη υπαρχει. Ισως να εχει να κανει με το οτι αρκετοι απο εσας γνωριζεστε προσωπικα και εχετε αναπτυγμενη την αισθηση του 'φιλου' και της "παρεας" (δεν ειναι κακο - θα το θελαμε κι εμεις), οποτε υπαρχει και η αλληλούποστηριξη. Προσωπικα, περαν μιας καποιας χαζοπολιτικης ψευτοδιαμαχης (τριχες δηλαδη) δεν το ενοιωσα (αλλωστε δεν πολυσυμμετεχω σε 'κρισιμα' θεματα), αλλα περιιπταται αυτη η αισθηση, νασαι σιγουρος. Και δεν αναφερομαι στην περιπτωση του ΚωσταΑυτια , αν και νομιζω οτι κατι "αλλο" εφταιξε για την ...εξωση!
Ταυτα και...μενω!

Τωρα διαβασα και τα του Χρ. Α. -(δεν ξερω αλλα δεν μου κανει καλη ανανεωση ο πισις μου, παει για αποσυρση μαλλον!), οποτε θεωρω πως ειναι και απαντηση στα λεγομενα μου
Παντως πολιτικα φρονηματα δεν ζητησαμε ποτε εδω μεσα.
Οτι γουσταρει ο καθενας ψηφιζει και υποστηριζει
Εδω στα Αθλητικα" συντονιστης ειναι ενας παλιογαυρος
την στιγμη που και ο ΓΔ και ο ιδρυτης ανηκουν στο αντιθετο στρατοπεδο

Τωρα για το "κατι αλλο που εφταιξε" τι να σου πω?
Εδω οι πιο πολλοι δεν καταλαβαν καν τι εγινε.

Παντως πιστευω πως κατι καλο βγαινει απο ολη αυτη την ιστορια.
Ο Κωστας "μετρησε" πως ο κοπος του για τα τοσα θεματα
δεν πηγε χαμενος.
Πολλοι φιλοι!!!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Εγώ θέλω να δω Γενικό Διαχειριστή τον Κωσταυτιά και την επόμενη φορά να μπανιάρει τον... αδελφό του...
(τον έχω άχτι ρε φούστη μου... :143: )

Reaction score
59

Εχοντας ο ιδιος λαβει στο παρελθον πολυ μεγαλες προσβολες, απειλες, επιθεσεις δημοσια λογοπαιγνια περι του ονοματος μου κλπ κλπ..απο μελος του φορουμ σε ακρως προσωπικο επιπεδο ουδεμια ενεργεια (εστω και τυπικη) δεν εγινε απο τους αρμοδιους προς συνετισμο του μελους εκεινου.
.....θα ηθελα πληροφοριακα να γνωριζω με την σειρα μου το αν ΟΛΟΙ κρινομαστε με τους ιδιους κανονες?
Υπαρχει διαφορετικος βαθμος ερμηνιας της "πραξης" αναλογως του ποιος πρατει και σε ποιον απευθυνεται?

Καποιοι μιλησαν για πιθανα δυο μετρα και δυο σταθμα.
Δεν επικροτω την αποψη τους, αλλα.....
Είναι δυνατόν να μην βλέπεις τα 2 μέτρα και 2 σταθμά. Έχω υποστει παρόμοια με σένα. Όση έκκληση και αν έκανα κανένας δεν συγκινήθηκε. Φυσικά όταν ο πρωταγωνιστής του χλευασμού και της ειρωνίας ήταν ο αδελφός του μπαναρισμένου τί να περιμένεις;;; Είναι να απορείς;; Μα όχι φυσικά!! Λ.Σ.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.114
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead