Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Status
Not open for further replies.
Reaction score
10
Τελικά ήταν κοινή απόφαση όλης της ΔΟ ή μεμονομένου μέλους της ΔΟ??? Των 3 δλδ ατόμων που την απάρτιζαν?
Γιατί υπάρχουν διιστάμενες απόψεις!!!

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Τελικά ήταν κοινή απόφαση όλης της ΔΟ ή μεμονομένου μέλους της ΔΟ??? Των 3 δλδ ατόμων που την απάρτιζαν?
Γιατί υπάρχουν διιστάμενες απόψεις!!!
(δεν είσαι βιαστικός, αλλά..) ...βιάζεσαι...:137:

Reaction score
1.845
Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Προς: κάθε πικραμένο...

Μήπως το παρακάναμε λίγο με τις αντιδράσεις? Είσαστε σίγουροι ότι ο Κωστας ήθελε αυτού του είδους την υποστήριξη που έφτασε να γράψει το πόνο του ο κάθε πικραμένος βρίσκοντας ευκαιρία; Μήπως το θέμα έχει εξαντληθεί;
Οι υπερβολικοί, για να μην πω ελεγχόμενα υβριστικοί χαρακτηρισμοί (πικραμένοι) είναι που δεν βοηθούν καθόλου, εντελώς όμως.
Δεν πρόκειται για αντιδράσεις, είναι ωμή κριτική. Που όποιος εκτίθεται δημόσια (η συμμετοχή σε φόρουμ αυτό ακριβώς είναι) οφείλει να αποδέχεται. Εσύ ειδικά έχεις ένα κακό ιστορικό στο θέμα αποδοχής κριτικής
Μόνο σε πολύ στενά πλαίσια μπορούν να εκληφθούν όσα γράφονται εδώ σαν υποστήρικη στον Κώστα. Τα ανοιχτά μυαλά ξέρουν πως κάτι άλλο είναι το κυρίαρχο στα περισσότερα μηνύματα που έχουν γραφτεί. Γιατί δεν υπάρχει ομόνοια πίσω απ' την κουρτίνα.
Aυτό που βλέπω είναι ότι όλοι σας (εκτός από τους υπεύθυνους του site) ψοφάτε για κουτσομπολιό και αναστάτωση.
Ποιοί ψοφάνε για κουτσομπολιό μπορούμε να το δούμε. Παράδειγμα. Το τηλέφωνό μου δεν χτύπησε σήμερα από κάποιο μέλος το avsite. Το δικό σου χτύπησε; Ήταν απλό μέλος ή υπεύθυνος; :137: Είπατε πράγματα που δεν μπορούν να κατατεθούν εδώ;
Εννοείται ότι δεν θέλω να απαντήσεις, απλά βάζω ένα προβληματισμό. Αν π.χ. μίλησες με κάποιον πρέπει να αναθεωρήσεις τα περί κουτσομπόληδων.
Να ρωτήσω κάτι... Μόνο εγώ βλέπω (από εχθές) το avsite να είναι "μερικών" και όχι "όλων ...
Ολοκληρωτική άποψη. Είναι όλων αλλά μερικοί είναι πιο ίσοι από τους υπόλοιπους. Ότι γίνεται πάντα στη ψωροκώσταινα δηλαδή, μη σε ξενίζει και μη εκπλήσσεσαι. :612:

Reaction score
1.845

Toτε ενιωσα πως καποιος 'παιζει'...με κουμπακια...Κανει πλακα... ή συνεβη κατι στην αορατη στα μελη κατηγορια - κι αυτος που εχει περισσοτερη 'ισχυ' εκανε 'καταλληλη χρηση' της...Σκοπευα να το αναφερω κι εγω...αλλα απο την αλλη δεν ηθελα να πυροδοτησω νεα εστια ...
Κάτι τετοιο πρέπει να έγινε, απόδειξη η άκρα του τάφου σιωπή για το θέμα. Συνήθης πρακτική εδώ. Εκτός και αναγκαστώ να βάλω τα ονόματα και να γίνω "πικραμένος" και "κουτσομπόλης" ασούμε ... :125:

Για τον ίδιο λόγο δεν άνοιξα θέμα με την τιμωρία του Κώστα, το βράδυ 23/2 Επειδή πολλοί, λόγω των φανερά εκπεφρασμένων διαφωνιών μου με τον αδερφό Νίκο, θα μου έβαζαν άμεσα την ετικέτα του "αντεξουσιαστή".
Eγώ το θέμα το άνοιξα χιουμοριστικά όπως προείπα, γιατί ακόμα αδυνατώ να πιστέψω ότι κάποιος μπάναρε το Κώστα ...
Προφανώς δεν διαθέτουμε όλοι χιούμορ. :203:
Μπορω να προσθεσω, πως ουτε εγω βρισκω κατι το χιουμοριστικο στην απομακρυνση του Κωστα Εαρ...
Ευτυχώς δεν είμαι μόνος μου, και άλλοι δεν το καλαμπουρίσανε.

Reaction score
1.685

Δηλαδή, μπορεί ο καθένας από την ομάδα να κρίνει και να μπανάρει όποιον θέλει επειδή του "φάνηκε κάπως" ή επειδή παραβίασε τους κανόνες ?

Που το παω, ε ?
Αν ας πούμε δω μια παραβίαση πρέπει να το αναφέρω και περιμένω να δοθεί ποινή ή εξαρτάται και πάλι από το πως θα το 'δει' η "ομάδα" και ποιος είναι ποιανού κτλ..?

Τέλος πάντως...πολλά λέω αλλά άλλη μια ερώτηση.
Υπάρχει διαδικασία συγκεκριμένη για το μπαν ?
(αν ναι , ποια είναι)......
Μετα λυπης μου θα αναγκαστω να συμφωνησω.

Εχοντας ο ιδιος λαβει στο παρελθον πολυ μεγαλες προσβολες, απειλες, επιθεσεις δημοσια λογοπαιγνια περι του ονοματος μου κλπ κλπ..απο μελος του φορουμ σε ακρως προσωπικο επιπεδο ουδεμια ενεργεια (εστω και τυπικη) δεν εγινε απο τους αρμοδιους προς συνετισμο του μελους εκεινου. Το δε μελος αν και μπαναριστηκε τοτε για αλλους λογους, σημερα ειναι παλι αναμεσα μας με αλλο nick αγαπητε Giovanni (με την σειρα μου, μου επιτρεπεις τον ενικο ελπιζω).

Χωρις να αισθανομαι ιδιαιτερη πικρια και χωρις να κρινω η να κατηγορω κανεναν, θα ηθελα πληροφοριακα να γνωριζω με την σειρα μου το αν ΟΛΟΙ κρινομαστε με τους ιδιους κανονες?
Υπαρχει διαφορετικος βαθμος ερμηνιας της "πραξης" αναλογως του ποιος πρατει και σε ποιον απευθυνεται?

Καποιοι μιλησαν για πιθανα δυο μετρα και δυο σταθμα.
Δεν επικροτω την αποψη τους, αλλα.....

Reaction score
40

Ολοκληρωτική άποψη. Είναι όλων αλλά μερικοί είναι πιο ίσοι από τους υπόλοιπους. Ότι γίνεται πάντα στη ψωροκώσταινα δηλαδή, μη σε ξενίζει και μη εκπλήσσεσαι
Αnemelos να μου επιτρέψεις να έχω διαφορετική άποψη.
Χτες γράφτηκαν τα απίστευτα για τις γυναίκες συντονίστριες αλλά όπως θα είδαν όλοι από ένα σημείο και μετά δεν εξέφρασα καμιά γνώμη και απείχα αν και γνώριζα πως αυτό ήταν άδικο. Αυτό και μόνο θα πρέπει να σε βάλει σε σκέψη ότι υπάρχει ισότητα στην κριτική χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι είναι και σωστή. Η αλήθεια βέβαια αποκαταστάθηκε.
Κανένας δεν είναι πιο ίσος από τους υπόλοιπους και δεν το πιστεύω αυτό. Όλοι είμαστε ίσοι μεταξύ μας απλά μερικοί από μας έχουμε κάποιες οικιοθελείς παραπάνω αρμοδιότητες. Είμαστε όμως άνθρωποι με τα δυνατά και αδύνατα σημεία μας και θα πρέπει να γίνεται κατανοητό και σεβαστό από όλους μας.
Φυσικά υπάρχει ένας κανονισμός όπως κανονισμοί υπάρχουν γενικότερα στην κοινωνία μας.
Αυτά ήθελα να γράψω εντελώς φιλικά.

Reaction score
1.213

Αnemelos να μου επιτρέψεις να έχω διαφορετική άποψη.
Χτες γράφτηκαν τα απίστευτα για τις γυναίκες συντονίστριες αλλά όπως θα είδαν όλοι από ένα σημείο και μετά δεν εξέφρασα καμιά γνώμη και απείχα αν και γνώριζα πως αυτό ήταν άδικο. Αυτό και μόνο θα πρέπει να σε βάλει σε σκέψη ότι υπάρχει ισότητα στην κριτική
Παντως δεν θυμαμαι και πολλους συντονιστες , διαχειριστες να εχουν δεχθει infraction , ban.Mερικοι εχουν χιλιαδες μηνυματα , τοσο προσεκτικοι ειναι πια ? :121: Παντοτε και παντου ? (ενα ban συντονιστη θυμαμαι ,αλλα ποιος ξερει γιατι εγινε, αν θες μας λες..)

Reaction score
1.845

Παντως δεν θυμαμαι και πολλους συντονιστες , διαχειριστες να εχουν δεχθει infraction , ban.
...
ενα ban συντονιστη θυμαμαι ,αλλα ποιος ξερει γιατι εγινε, αν θες μας λες..
Θεωρώ ότι παρόμοιες ποινές στους αξιωματούχους δεν υφίστανται. Το βρίσκω πολύ σωστό και δεν νομίζω ότι θα είναι εύκολο να με πείσει κάποιος για το αντίθετο. Η ποινή γι' αυτούς είναι η αφαίρεση του αξιώματος σε πρώτη φάση και αργότερα, αν συνεχίσουν τις ίδιες πρακτικές σαν απλά μέλη, οι υπόλοιπες ποινές. :126:
Η συγκεκριμένη ποινή συντονιστή αποτελεί μάλλον μαύρη σελίδα στην ιστορία, γι' αυτό και δεν μπορούν όλοι να την διαβάσουν ... Διαβάζονται ο μαύρες σελίδες; :601:

Ένα άλλο ενδιαφέρον είναι πως αν κοιτάξει κανείς χαμηλά, βλέπει 15 συντονιστές (από το σύνολο των 20) που έχουν διαβάσει το θέμα. Πόσοι απ' αυτούς έχουν εκφέρει εδώ άποψη; :612:

Reaction score
17.730
Χριστίνα νομίζω ότι το πως λειτουργεί η ΔΟ εκ των έσω δεν είναι θέμα που χρήζει δημόσιας συζήτησης. Εννοείται ότι δεν σε αποθαρρύνω από το να ρωτάς και δεν το θεωρώ κακό (ειδικά όταν προέρχεται από εσένα), απλά αυτή είναι η άποψή μου.

Φυσικά οι μπαναρισμένοι έχουν πρόσβαση στην σελίδα και μπορούν να την διαβάσουν. Εδώ μπορούν οι μη εγγεγραμμένοι.

...
Ευχαριστω που δεν με αποθαρρυνεις...Δεν με ενθαρρυνεις ομως κιολας...:126:

meletov
Δεν θεωρω κακη την ερωτηση
"Ρωτωντας πας στην Πολη" και οι εκ πρωτης οψεως αφελεις ερωτησεις ειναι προ-μελετημενες...:109:

Ειναι δυσκολο το εργο της ΔΟ,της συντονιστικης ομαδας κοκ.

Το κατανοω αυτο αλλα κατανοω και το 'λαο' που εχει αναγκη αυτου του συγκεκριμενου διαυλου επικοινωνιας.Αν ειναι και αμφιδρομη η επικοινωνια,τι το καλυτερο υπαρχει;

Η Επικοινωνια ηταν και ειναι το ζητουμενο!:112:

Ευχαριστω προσωπικα τον Ζογκλαιρ για τις διευκρινησεις:Αν δεν μου εδινε και την αισθηση πως μας κανει τη χαρη....θα αγκαλιαζα με περισσοτερη θερμη την κινηση του.

Αληθεια...μου επιτρεπεται να ρωτησω δημοσια εαν ο αντμιν αμοιβεται για το χρονο που επενδυει στην ευρυθμη λειτουργεια του σαιτ...ή το κανει κι αυτος εθελοντικα στον ελευθερο του χρονο....κτλ;:118:

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Χωρις να αισθανομαι ιδιαιτερη πικρια και χωρις να κρινω η να κατηγορω κανεναν, θα ηθελα πληροφοριακα να γνωριζω με την σειρα μου το αν ΟΛΟΙ κρινομαστε με τους ιδιους κανονες?
Υπαρχει διαφορετικος βαθμος ερμηνιας της "πραξης" αναλογως του ποιος πρατει και σε ποιον απευθυνεται?

Καποιοι μιλησαν για πιθανα δυο μετρα και δυο σταθμα.
Δεν επικροτω την αποψη τους, αλλα.....
Όχι δέν κρινόμαστε με τους ίδιους κανόνες.Ένας χρόνος παρουσίας σε αυτό το σάιτ είναι αρκετός στο να το καταλάβω.
Χαίρομαι επιτέλους που πολλά άτομα αρχίζουν και αναφέρονται στα όποια "κακώς κείμενα" υπάρχουν και ίσως συνεχίσουν να υπάρχουν στο site.

Το αποτέλεσμα όλων αυτών δέν είναι πτώση του σάιτ.Είναι σχεδόν αδύνατο το site να αρχίζει να χάνει κόσμο.Το αποτέλεσμα θα είναι να δημιουργηθούν συγκεκριμένες ροές σκέψεων στις οποίες για να γίνει ένα μέλος αποδεχτό θα πρέπει να κινείται πάνω.Αν και όποτε εμφανίζεται η αντίθετη άποψη το μέλος θα γελοιοποιείται και όλοι εμείς θα συμφωνούμε(αφού θα σκεφτόμαστε βάση αυτών των ροών).
Τουλάχιστον για το μέλλον εύχομαι τα καλύτερα...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Παρανοήσατε εντελώς.
Δεν αναφέρθηκα πουθενά στην ανωνυμία μέσα στα πλαίσια ενός forum που είναι δικαίωμα κάθε μέλους ξεχωριστά.
Αναφέρθηκα ξεκάθαρα πως δεν είναι δυνατόν να τιμωρηθεί ο οποιοσδήποτε, αφού σε μια εικονική κοινωνία, η μόνη τιμωρία που μπορεί να δωθεί είναι αποκλεισμός από την εικονική παρέα.
Τα υπόλοιπα που αναφέρω ήταν πολύ συγκεκριμένα.
Αν κάποιος μπαίνει σήμερα ως doc, κάνει λάθος και banαριστεί, την επόμενη μπορεί να ξαναμπεί ως cod και να αισθάνεται και κύριος.
Ευτυχώς υπάρχουν μέθοδοι εντοπισμού.
Η δε συνολική εικόνα του post μου είχε συγκεκριμένες σκέψεις πίσω από τις λέξεις και οι ενδιαφερόμενοι τις έχουν διαβάσει/ανακαλύψει ήδη. :126:
Δέχομαι την απάντησή σας,δεν έχω λόγους να την αμφισβητήσω...Εσείς ξέρετε εάν υφίσταται το παράδειγμα που μου αναφέρατε κι εγώ χαίρομαι πραγματικά γιατί είμαι σίγουρος πλέον πως γνωρίζετε ότι εγώ είμαι αυτός μονάχα που παρουσιάζεται με ένα avatar χωρίς ποτέ μου να έχω υποβάλλει εαυτόν σε ηλεκτρονική έστω μετάλλαξη-την οποία ειλικρινά απεχθάνομαι ως πρακτική μιά και θα προτιμούσα να έχει ο οποιοσδήποτε το ΄΄τσαγανό΄΄ να υπερασπίζεται το δίκαιό του-ακόμη κι όταν νομίζει ότι έχει αδικηθεί- με το πρωτογενές του avatar όταν περάσει ο ΄΄αποκλεισμός΄΄ του.Δεν έχει νόημα να μπαίνουμε ΄΄λαθραία΄΄ με άλλη ηλεκτρονική ΄΄ταυτότητα΄΄,αφού τότε δεν είμαστε σε θέση να υπερασπίσουμε άμεσα τις θέσεις μας.Πιστεύω ότι μπορεί να γίνονται λάθη και υπερβολές απ'όλους μας.Με τη δεύτερη ματιά και με περισσότερη ψυχραιμία μπορούν να δίδονται οι κατάλληλες εξηγήσεις και να εξαλείφονται οι αμφισβητήσεις και οι εντάσεις που τελικά δεν μας αναβιβάζουν ως άτομα-μέλη αυτού του φόρουμ.Προσωπικά θα ήθελα(και το ζητώ ιδιαίτερα) τα άτομα που έχουν-καλώς ή κακώς κατά την εκτίμησή τους- ποινολογηθεί να ξαναγυρίσουν μετά τη λήξη της ποινής και μέσα από κάποιες ωραίες κουβέντες τις οποίες πρέπει να κάνουμε με ηρεμία κι ευπρέπεια να βρεθούν οι λύσεις...Γιατί μπορεί να πρόκειται γιά μιά παρεξήγηση και από τις δύο πλευρές.Είναι άδικο να λείψει η παρουσία και η προσφορά τους κατά τη γνώμη μου.Αν το θεωρήσουμε από προσωπική σκοπιά,όλοι μέσα μας θα χουμε και κάποια ΄΄πίκρα΄΄,την οποία πρέπει ν'αντιμαχόμαστε ως τη δικαίωσή μας και μ'ευπρεπή τρόπο να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας επισημαίνοντας πού θεωρούμε ότι ο ΄΄άλλος΄΄ έκανε ΄΄λάθος΄΄ και ΄΄αδικηθήκαμε΄΄,εκθέτοντας τα δικά μας κριτήρια και απόψεις."Ο επιμένων (γιά την αλήθεια του) νικά",έστω κι αν είναι μόνο στη νοημοσύνη και συνείδηση των άλλων που διαβάζουν.Κι αυτή νομίζω ότι είναι και η μεγαλύτερη νίκη τελικά.Οι εγωισμοί δεν πρέπει να βρίσκουν θέση εδώ...Ουδείς αλάνθαστος.

Reaction score
40

Παντως δεν θυμαμαι και πολλους συντονιστες , διαχειριστες να εχουν δεχθει infraction , ban.Mερικοι εχουν χιλιαδες μηνυματα , τοσο προσκεκτικοι ειναι πια ? :121: Παντοτε και παντου ? (ενα ban συντονιστη θυμαμαι ,αλλα ποιος ξερει γιατι εγινε, αν θες μας λες..)

meletov κάνουν ότι μπορούν το καλύτερο και νομίζω σε σένα προσωπικά το έχω αποδείξει άσχετα αν κι εμείς ήρθαμε σε μια μικροκοντρίτσα στη μουσική κατηγορία:126:παλιά....

Για θέμα άλλου συντονιστή δεν δύναμαι να απαντήσω και θα ήθελα να σεβαστείς σε παρακαλώ αυτή μου την παράκληση δηλαδή να μην απαντήσω.

Reaction score
1.213

meletov κάνουν ότι μπορούν το καλύτερο και νομίζω σε σένα προσωπικά το έχω αποδείξει άσχετα αν κι εμείς ήρθαμε σε μια μικροκοντρίτσα στη μουσική κατηγορία:126:παλιά....
Δεν θυμαμαι την αποδειξη που λες .Αφορουσε το ban μου ?Αν ναι μου θυμιζεις λιγο ξανα τη θεση σου σαν συντονιστρια ?

Reaction score
1.685

Προτεινω εκλογες.

Να ψηφιζουν τα μελη τους συντονιστες τους και την ΔΟ, βασει μιας λιστας υποψηφιων που θα αναρτηθει.

Reaction score
17.730

Η συγκεκριμένη ποινή συντονιστή αποτελεί μάλλον μαύρη σελίδα στην ιστορία, γι' αυτό και δεν μπορούν όλοι να την διαβάσουν ... Διαβάζονται ο μαύρες σελίδες; :601:

Ένα άλλο ενδιαφέρον είναι πως αν κοιτάξει κανείς χαμηλά, βλέπει 15 συντονιστές (από το σύνολο των 20) που έχουν διαβάσει το θέμα. Πόσοι απ' αυτούς έχουν εκφέρει εδώ άποψη; :612:

Δεν εχουν αποψη?

Παιδιά συγγνώμη, δεν έχω πάρει θέση έως τώρα, αλλά .....Τώρα αν η παραίνεση αυτή παραβιάστηκε με τον τρόπο που παρουσίασε το θέμα του ο Κώστας, είναι ένα άλλο θέμα, στο οποίο έχω άποψη, αλλά δεν θέλω να την εκθέσω.
Μαρακι γιατι....;

Δημητροπουλε....τι να πω...:624:

Reaction score
777

Προτεινω εκλογες.

Να ψηφιζουν τα μελη τους συντονιστες τους και την ΔΟ, βασει μιας λιστας υποψηφιων που θα αναρτηθει.
Όχι είναι λάθος.Δέν φταίνε οι συντονιστές.Η όλη συμπεριφορά του σάιτ είναι έτσι...

Reaction score
1.180
Απάντηση: Re: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Απαντώ σε αυτό το θέμα για έναν και μόνον λόγο. Μόλις διαπίστωσα - εντελώς συμπτωματικά - ότι τα μέλη δεν μπορούν να δουν τις λεπτομέρειες των Infractions. Όσο περίεργο και αν ακούγεται, τόσα χρόνια ουδέποτε έγινε σχετική συζήτηση μεταξύ συντονιστών, διαχειριστών και μη.
ίσως γιατί δεν σε/τους αφορά η ενημέρωση των χρηστών... το βλέπεις/ετε απο την δικιά σου/σας σκοπιά!

Να υπερτονίσω πως αυτό αφορά το δικαίωμά σας στην ενημέρωση περί του γίγνεσθαι, και δεν έχει καμία σχέση με απολογίες και συγγνώμες όπως γλαφυρά απαιτήθηκαν (!) από κάποιους.
σε έναν κανονισμό ο οποίος έχει ασαφή όρια και δεν είναι ποσοτικός, οφείλουμε να μην ενεργούμε προσωπικά, εκτός αν πράγματι το έχουμε ανάγκη για την επιβεβαίωση του igo μας.

Επί τη ευκαιρία, θα ήθελα να διευκρινήσω πως διαχωρίζω την άποψη από την πράξη. Την άποψη την επιτρέπω - πάντα στα πλαίσια των κανονισμών και της ευπρέπειας.
μας δουλεύεις;

Θεωρώ πως ο ellton εξέφρασε κάτι παραπάνω από άποψη. Τα μηνύματά του είναι κακεντρεχή, θρασύτατα, εκτός ορίων και τελικώς υβριστικά.

Συνεπώς, του επιβάλλεται η αντίστοιχη ποινή. Από εμένα, για να μη ρωτάτε.
Ζήτω η δημοκρατία.

Reaction score
1.685
Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Όχι είναι λάθος.Δέν φταίνε οι συντονιστές.Η όλη συμπεριφορά του σάιτ είναι έτσι...
Μα νομιζω πως σε τοσες σελιδες κανεις δεν ασχολειται με την πραξη, η οποια οντως ηταν κατα των κανονων!!.

"Κατηγορουνται" μελη της ΔΟ για την ερμηνεια της πραξης και για το ειδος και υψος της τιμωριας της, (ετσι εχω καταλαβει αλλα μπορει και να κανω και λαθος).

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Επειδή πιθανώς να σας διαφεύγει, o ιστότοπος είναι ιδιωτική περιουσία... (η μήπως έχει κολχοζοποιηθεί και δεν το γνωρίζω...)

Για ενημέρωση σας υπάρχουν Φορουμς που ανήκουν σε συλλόγους (και όπου εκεί οι διαδικασίες είναι πιό... δημοκρατικές... :143:)

Status
Not open for further replies.

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.116