- Reaction score
- 10
Τελικά ήταν κοινή απόφαση όλης της ΔΟ ή μεμονομένου μέλους της ΔΟ??? Των 3 δλδ ατόμων που την απάρτιζαν?
Γιατί υπάρχουν διιστάμενες απόψεις!!!
(δεν είσαι βιαστικός, αλλά..) ...βιάζεσαι...:137:Τελικά ήταν κοινή απόφαση όλης της ΔΟ ή μεμονομένου μέλους της ΔΟ??? Των 3 δλδ ατόμων που την απάρτιζαν?
Οι υπερβολικοί, για να μην πω ελεγχόμενα υβριστικοί χαρακτηρισμοί (πικραμένοι) είναι που δεν βοηθούν καθόλου, εντελώς όμως.Προς: κάθε πικραμένο...
Μήπως το παρακάναμε λίγο με τις αντιδράσεις? Είσαστε σίγουροι ότι ο Κωστας ήθελε αυτού του είδους την υποστήριξη που έφτασε να γράψει το πόνο του ο κάθε πικραμένος βρίσκοντας ευκαιρία; Μήπως το θέμα έχει εξαντληθεί;
Ποιοί ψοφάνε για κουτσομπολιό μπορούμε να το δούμε. Παράδειγμα. Το τηλέφωνό μου δεν χτύπησε σήμερα από κάποιο μέλος το avsite. Το δικό σου χτύπησε; Ήταν απλό μέλος ή υπεύθυνος; :137: Είπατε πράγματα που δεν μπορούν να κατατεθούν εδώ;Aυτό που βλέπω είναι ότι όλοι σας (εκτός από τους υπεύθυνους του site) ψοφάτε για κουτσομπολιό και αναστάτωση.
Ολοκληρωτική άποψη. Είναι όλων αλλά μερικοί είναι πιο ίσοι από τους υπόλοιπους. Ότι γίνεται πάντα στη ψωροκώσταινα δηλαδή, μη σε ξενίζει και μη εκπλήσσεσαι. :612:Να ρωτήσω κάτι... Μόνο εγώ βλέπω (από εχθές) το avsite να είναι "μερικών" και όχι "όλων ...
Κάτι τετοιο πρέπει να έγινε, απόδειξη η άκρα του τάφου σιωπή για το θέμα. Συνήθης πρακτική εδώ. Εκτός και αναγκαστώ να βάλω τα ονόματα και να γίνω "πικραμένος" και "κουτσομπόλης" ασούμε ... :125:Toτε ενιωσα πως καποιος 'παιζει'...με κουμπακια...Κανει πλακα... ή συνεβη κατι στην αορατη στα μελη κατηγορια - κι αυτος που εχει περισσοτερη 'ισχυ' εκανε 'καταλληλη χρηση' της...Σκοπευα να το αναφερω κι εγω...αλλα απο την αλλη δεν ηθελα να πυροδοτησω νεα εστια ...
Προφανώς δεν διαθέτουμε όλοι χιούμορ. :203:Eγώ το θέμα το άνοιξα χιουμοριστικά όπως προείπα, γιατί ακόμα αδυνατώ να πιστέψω ότι κάποιος μπάναρε το Κώστα ...
Ευτυχώς δεν είμαι μόνος μου, και άλλοι δεν το καλαμπουρίσανε.Μπορω να προσθεσω, πως ουτε εγω βρισκω κατι το χιουμοριστικο στην απομακρυνση του Κωστα Εαρ...
Μετα λυπης μου θα αναγκαστω να συμφωνησω.Δηλαδή, μπορεί ο καθένας από την ομάδα να κρίνει και να μπανάρει όποιον θέλει επειδή του "φάνηκε κάπως" ή επειδή παραβίασε τους κανόνες ?
Που το παω, ε ?
Αν ας πούμε δω μια παραβίαση πρέπει να το αναφέρω και περιμένω να δοθεί ποινή ή εξαρτάται και πάλι από το πως θα το 'δει' η "ομάδα" και ποιος είναι ποιανού κτλ..?
Τέλος πάντως...πολλά λέω αλλά άλλη μια ερώτηση.
Υπάρχει διαδικασία συγκεκριμένη για το μπαν ?
(αν ναι , ποια είναι)......
Αnemelos να μου επιτρέψεις να έχω διαφορετική άποψη.Ολοκληρωτική άποψη. Είναι όλων αλλά μερικοί είναι πιο ίσοι από τους υπόλοιπους. Ότι γίνεται πάντα στη ψωροκώσταινα δηλαδή, μη σε ξενίζει και μη εκπλήσσεσαι
Παντως δεν θυμαμαι και πολλους συντονιστες , διαχειριστες να εχουν δεχθει infraction , ban.Mερικοι εχουν χιλιαδες μηνυματα , τοσο προσεκτικοι ειναι πια ? :121: Παντοτε και παντου ? (ενα ban συντονιστη θυμαμαι ,αλλα ποιος ξερει γιατι εγινε, αν θες μας λες..)Αnemelos να μου επιτρέψεις να έχω διαφορετική άποψη.
Χτες γράφτηκαν τα απίστευτα για τις γυναίκες συντονίστριες αλλά όπως θα είδαν όλοι από ένα σημείο και μετά δεν εξέφρασα καμιά γνώμη και απείχα αν και γνώριζα πως αυτό ήταν άδικο. Αυτό και μόνο θα πρέπει να σε βάλει σε σκέψη ότι υπάρχει ισότητα στην κριτική
Εμένα μου φαίνεται αστείο.Είμαστε λοιπόν 2-2.:142:Ευτυχώς δεν είμαι μόνος μου, και άλλοι δεν το καλαμπουρίσανε.
Θεωρώ ότι παρόμοιες ποινές στους αξιωματούχους δεν υφίστανται. Το βρίσκω πολύ σωστό και δεν νομίζω ότι θα είναι εύκολο να με πείσει κάποιος για το αντίθετο. Η ποινή γι' αυτούς είναι η αφαίρεση του αξιώματος σε πρώτη φάση και αργότερα, αν συνεχίσουν τις ίδιες πρακτικές σαν απλά μέλη, οι υπόλοιπες ποινές. :126:Παντως δεν θυμαμαι και πολλους συντονιστες , διαχειριστες να εχουν δεχθει infraction , ban.
...
ενα ban συντονιστη θυμαμαι ,αλλα ποιος ξερει γιατι εγινε, αν θες μας λες..
Ευχαριστω που δεν με αποθαρρυνεις...Δεν με ενθαρρυνεις ομως κιολας...:126:Χριστίνα νομίζω ότι το πως λειτουργεί η ΔΟ εκ των έσω δεν είναι θέμα που χρήζει δημόσιας συζήτησης. Εννοείται ότι δεν σε αποθαρρύνω από το να ρωτάς και δεν το θεωρώ κακό (ειδικά όταν προέρχεται από εσένα), απλά αυτή είναι η άποψή μου.
Φυσικά οι μπαναρισμένοι έχουν πρόσβαση στην σελίδα και μπορούν να την διαβάσουν. Εδώ μπορούν οι μη εγγεγραμμένοι.
...
"Ρωτωντας πας στην Πολη" και οι εκ πρωτης οψεως αφελεις ερωτησεις ειναι προ-μελετημενες...:109:Δεν θεωρω κακη την ερωτηση
Όχι δέν κρινόμαστε με τους ίδιους κανόνες.Ένας χρόνος παρουσίας σε αυτό το σάιτ είναι αρκετός στο να το καταλάβω.Χωρις να αισθανομαι ιδιαιτερη πικρια και χωρις να κρινω η να κατηγορω κανεναν, θα ηθελα πληροφοριακα να γνωριζω με την σειρα μου το αν ΟΛΟΙ κρινομαστε με τους ιδιους κανονες?
Υπαρχει διαφορετικος βαθμος ερμηνιας της "πραξης" αναλογως του ποιος πρατει και σε ποιον απευθυνεται?
Καποιοι μιλησαν για πιθανα δυο μετρα και δυο σταθμα.
Δεν επικροτω την αποψη τους, αλλα.....
Δέχομαι την απάντησή σας,δεν έχω λόγους να την αμφισβητήσω...Εσείς ξέρετε εάν υφίσταται το παράδειγμα που μου αναφέρατε κι εγώ χαίρομαι πραγματικά γιατί είμαι σίγουρος πλέον πως γνωρίζετε ότι εγώ είμαι αυτός μονάχα που παρουσιάζεται με ένα avatar χωρίς ποτέ μου να έχω υποβάλλει εαυτόν σε ηλεκτρονική έστω μετάλλαξη-την οποία ειλικρινά απεχθάνομαι ως πρακτική μιά και θα προτιμούσα να έχει ο οποιοσδήποτε το ΄΄τσαγανό΄΄ να υπερασπίζεται το δίκαιό του-ακόμη κι όταν νομίζει ότι έχει αδικηθεί- με το πρωτογενές του avatar όταν περάσει ο ΄΄αποκλεισμός΄΄ του.Δεν έχει νόημα να μπαίνουμε ΄΄λαθραία΄΄ με άλλη ηλεκτρονική ΄΄ταυτότητα΄΄,αφού τότε δεν είμαστε σε θέση να υπερασπίσουμε άμεσα τις θέσεις μας.Πιστεύω ότι μπορεί να γίνονται λάθη και υπερβολές απ'όλους μας.Με τη δεύτερη ματιά και με περισσότερη ψυχραιμία μπορούν να δίδονται οι κατάλληλες εξηγήσεις και να εξαλείφονται οι αμφισβητήσεις και οι εντάσεις που τελικά δεν μας αναβιβάζουν ως άτομα-μέλη αυτού του φόρουμ.Προσωπικά θα ήθελα(και το ζητώ ιδιαίτερα) τα άτομα που έχουν-καλώς ή κακώς κατά την εκτίμησή τους- ποινολογηθεί να ξαναγυρίσουν μετά τη λήξη της ποινής και μέσα από κάποιες ωραίες κουβέντες τις οποίες πρέπει να κάνουμε με ηρεμία κι ευπρέπεια να βρεθούν οι λύσεις...Γιατί μπορεί να πρόκειται γιά μιά παρεξήγηση και από τις δύο πλευρές.Είναι άδικο να λείψει η παρουσία και η προσφορά τους κατά τη γνώμη μου.Αν το θεωρήσουμε από προσωπική σκοπιά,όλοι μέσα μας θα χουμε και κάποια ΄΄πίκρα΄΄,την οποία πρέπει ν'αντιμαχόμαστε ως τη δικαίωσή μας και μ'ευπρεπή τρόπο να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας επισημαίνοντας πού θεωρούμε ότι ο ΄΄άλλος΄΄ έκανε ΄΄λάθος΄΄ και ΄΄αδικηθήκαμε΄΄,εκθέτοντας τα δικά μας κριτήρια και απόψεις."Ο επιμένων (γιά την αλήθεια του) νικά",έστω κι αν είναι μόνο στη νοημοσύνη και συνείδηση των άλλων που διαβάζουν.Κι αυτή νομίζω ότι είναι και η μεγαλύτερη νίκη τελικά.Οι εγωισμοί δεν πρέπει να βρίσκουν θέση εδώ...Ουδείς αλάνθαστος.Παρανοήσατε εντελώς.
Δεν αναφέρθηκα πουθενά στην ανωνυμία μέσα στα πλαίσια ενός forum που είναι δικαίωμα κάθε μέλους ξεχωριστά.
Αναφέρθηκα ξεκάθαρα πως δεν είναι δυνατόν να τιμωρηθεί ο οποιοσδήποτε, αφού σε μια εικονική κοινωνία, η μόνη τιμωρία που μπορεί να δωθεί είναι αποκλεισμός από την εικονική παρέα.
Τα υπόλοιπα που αναφέρω ήταν πολύ συγκεκριμένα.
Αν κάποιος μπαίνει σήμερα ως doc, κάνει λάθος και banαριστεί, την επόμενη μπορεί να ξαναμπεί ως cod και να αισθάνεται και κύριος.
Ευτυχώς υπάρχουν μέθοδοι εντοπισμού.
Η δε συνολική εικόνα του post μου είχε συγκεκριμένες σκέψεις πίσω από τις λέξεις και οι ενδιαφερόμενοι τις έχουν διαβάσει/ανακαλύψει ήδη. :126:
Παντως δεν θυμαμαι και πολλους συντονιστες , διαχειριστες να εχουν δεχθει infraction , ban.Mερικοι εχουν χιλιαδες μηνυματα , τοσο προσκεκτικοι ειναι πια ? :121: Παντοτε και παντου ? (ενα ban συντονιστη θυμαμαι ,αλλα ποιος ξερει γιατι εγινε, αν θες μας λες..)
Δεν θυμαμαι την αποδειξη που λες .Αφορουσε το ban μου ?Αν ναι μου θυμιζεις λιγο ξανα τη θεση σου σαν συντονιστρια ?meletov κάνουν ότι μπορούν το καλύτερο και νομίζω σε σένα προσωπικά το έχω αποδείξει άσχετα αν κι εμείς ήρθαμε σε μια μικροκοντρίτσα στη μουσική κατηγορία:126:παλιά....
Η συγκεκριμένη ποινή συντονιστή αποτελεί μάλλον μαύρη σελίδα στην ιστορία, γι' αυτό και δεν μπορούν όλοι να την διαβάσουν ... Διαβάζονται ο μαύρες σελίδες; :601:
Ένα άλλο ενδιαφέρον είναι πως αν κοιτάξει κανείς χαμηλά, βλέπει 15 συντονιστές (από το σύνολο των 20) που έχουν διαβάσει το θέμα. Πόσοι απ' αυτούς έχουν εκφέρει εδώ άποψη; :612:
Μαρακι γιατι....;Παιδιά συγγνώμη, δεν έχω πάρει θέση έως τώρα, αλλά .....Τώρα αν η παραίνεση αυτή παραβιάστηκε με τον τρόπο που παρουσίασε το θέμα του ο Κώστας, είναι ένα άλλο θέμα, στο οποίο έχω άποψη, αλλά δεν θέλω να την εκθέσω.
Όχι είναι λάθος.Δέν φταίνε οι συντονιστές.Η όλη συμπεριφορά του σάιτ είναι έτσι...Προτεινω εκλογες.
Να ψηφιζουν τα μελη τους συντονιστες τους και την ΔΟ, βασει μιας λιστας υποψηφιων που θα αναρτηθει.
ίσως γιατί δεν σε/τους αφορά η ενημέρωση των χρηστών... το βλέπεις/ετε απο την δικιά σου/σας σκοπιά!Απαντώ σε αυτό το θέμα για έναν και μόνον λόγο. Μόλις διαπίστωσα - εντελώς συμπτωματικά - ότι τα μέλη δεν μπορούν να δουν τις λεπτομέρειες των Infractions. Όσο περίεργο και αν ακούγεται, τόσα χρόνια ουδέποτε έγινε σχετική συζήτηση μεταξύ συντονιστών, διαχειριστών και μη.
σε έναν κανονισμό ο οποίος έχει ασαφή όρια και δεν είναι ποσοτικός, οφείλουμε να μην ενεργούμε προσωπικά, εκτός αν πράγματι το έχουμε ανάγκη για την επιβεβαίωση του igo μας.Να υπερτονίσω πως αυτό αφορά το δικαίωμά σας στην ενημέρωση περί του γίγνεσθαι, και δεν έχει καμία σχέση με απολογίες και συγγνώμες όπως γλαφυρά απαιτήθηκαν (!) από κάποιους.
μας δουλεύεις;Επί τη ευκαιρία, θα ήθελα να διευκρινήσω πως διαχωρίζω την άποψη από την πράξη. Την άποψη την επιτρέπω - πάντα στα πλαίσια των κανονισμών και της ευπρέπειας.
Ζήτω η δημοκρατία.Θεωρώ πως ο ellton εξέφρασε κάτι παραπάνω από άποψη. Τα μηνύματά του είναι κακεντρεχή, θρασύτατα, εκτός ορίων και τελικώς υβριστικά.
Συνεπώς, του επιβάλλεται η αντίστοιχη ποινή. Από εμένα, για να μη ρωτάτε.
Μα νομιζω πως σε τοσες σελιδες κανεις δεν ασχολειται με την πραξη, η οποια οντως ηταν κατα των κανονων!!.Όχι είναι λάθος.Δέν φταίνε οι συντονιστές.Η όλη συμπεριφορά του σάιτ είναι έτσι...