Αναπαραγωγη audio CD απο DVD ή CD Player

Reaction score
2.580
Re: Απάντηση: Re: Αναπαραγωγη audio CD απο DVD ή CD Player

καλα τι προενισχυτη εχεις που κανει a/d conversion; :108:

απλα το σημα φευγει αναλογικο απο το ντακ, παει αναλογικο στον προ, και αναλογικο στον τελικο
Δεν ξέρω, αλλά νομίζω ότι οι περισσότεροι AVR επεξεργάζονται το σήμα σε ψηφιακή μορφή...

Εγώ έχω ένα Pioneer 916 και ένα Yamaha 650...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.440
Μόνο που η αναφορά γίνεται για καθαρά δικάναλους ενισχυτές αφού η απόδοση των AVR δεν είναι ανάλογου επιπέδου.

Τον τελευταίο καιρό βέβαια όλο και περισσότεροι δικάναλοι προενισχυτές αλλά και ολοκληρωμένοι διαθέτουν τμήμα μετατροπέα.

Reaction score
1.188
Απάντηση: Re: Αναπαραγωγη audio CD απο DVD ή CD Player

Γι αυτο γλυκοκοιταω τον Yamaha RX-797, θα με καλυψει?
Πολύ καλό μηχάνημα!!! Είναι ΟΤΙ ΠΙΟ VALUE FOR MONEY υπάρχει αυτή την στιγμή και έχει και πάρα πολλά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ watts.
Τον έχω πάρει στον ανηψιό μου και τον ακούω πολύ συχνά. Άριστη αγορά.

Reaction score
3
Απάντηση: Αναπαραγωγη audio CD απο DVD ή CD Player

Επανηλθα με ανανεωμενο συστημα:
ενισχυτης Yamaha RX-797
ηχεια Acoustic Energy Aegis Neo 3

Το θεμα ειναι Cd player ή Dac?

Θα καταλαβω διαφορα?

Reaction score
1.188

Επανηλθα με ανανεωμενο συστημα:
ενισχυτης Yamaha RX-797
ηχεια Acoustic Energy Aegis Neo 3

Το θεμα ειναι Cd player ή Dac?

Θα καταλαβω διαφορα?
Τι ακριβώς εννοείς; Ποιό CD player και ποιό DAC;

Reaction score
0

ΧΑΛΙΑ με έκανε αυτό το post!!!! χεχεχε.... Λοπον... I need help! τις επόμενες ημέρες έχω πάρει απόφαση ότι θέλω να ακούσω CD!!! οπότε να επενδύσω σε αγορά μηχανήματος. Για να βοηθήσω να με βοηθήσετε δίνω τον υπόλοιπο εξοπλισμό. Ηχεία, B&W 603 S3, Bi-wired σε AV Receiver Onkyo 875. ΘΥΜΙΖΩ ότι ο Onkyo έχει ένα option (Pure Audio) που γράφει στο manual ότι όταν χρησιμοποιέιται, απενεργοποιεί ΟΛΑ τα συστήματα επεηξεργασίας ήχου και εικόνας.

Αν έχω καταλάβει καλά από τα παραπάνω που γράφετε, μπορὀ να πάρω το DAC της Cambridge Audio, να χρησιμοποιήσω ακόμα και το PS3 και να αναβαθμίσω πολύ τον ήχω που παίρνω! Σωστά??? Στα ίδια χρήματα υπάρχει και το Player της ίδιας εταιρείας AZUR 540c V2.... Αν έχει κανείς ιδέα για τον "λοιπό" εξοπλισμό που διαθέτω ποια επιλογή θα κάνατε? (ουφ!)

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

αν παρεις cdp τοτε στα λεφτα του το Marantz 5003 ειναι πολυ καλο, ενω οτι πιο value for money ειναι το Pioneer PD-D6J που εδω ειναι φθηνοτερο απ' εξω (λογω αντιπροσωπου) και παιζει σουπερ σε σχεση με οτι κυκλοφορει στα 500~600 ευρω. Αν θες μπορεις να ρθεις να το ακουσεις σε μενα

http://www.whathifi.com/Review/Pioneer-PD-D6-J/

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

σαν DAC το απολυτο ειναι το Beresford Caiman το οποιο ειναι και προενισχυτης και ενισχυτης ακουστικων, τσεκαρε το. Δυστυχως αγορα μονο απεξω και ερχεται στην πορτα σου με 280 ευρω περιπου

Reaction score
3

Τι ακριβώς εννοείς; Ποιό CD player και ποιό DAC;
Βασικα ψηνομαι για το Marantz 5003,αλλα μου ειχανε πει οτι με το συστημα που ειχα δε 8α καταλαβαινα πολλες διαφορες.
Οποτε ξαναποσταρω αν με το νεο μου συστημα και με ενα εκ των :
Yamaha cdx 497
Marantz 5003
Nad C515
Harman Kardon HD980

θα ακουσω διαφορες.
Αν διαβασεις το πρωτο μου post θα δεις απο τι ακουω τωρα CDs

Αν παμε σε λυση DAC με βλεπω προς το V-Dac της fidelity επειδη ειναι πιο οικονομικο

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

το c515 αστο, ενω εχει σουπερ ηχο, εχει προβλημα με το μηχανισμο, 3 στα 5 εμφανιζουν προβλημα με το tray το οποιο κολλαει και δεν ανοιγει..

Reaction score
3

Αρα στα players μονοδρομος το 5003 στα 300Ε?
Το Kardon?

Reaction score
3

192 kHz/24 bit in a D/A converter το Marantz,
24-bit/176.4 kHz το Kardon

Μεγαλη ακουστικη διαφορα?

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

αν ψαξεις την αγορα θα βρεις το Pioneer στα 330 ευρω και στην Αγγλια κοστιζει 350 λιρες ενω το 5003 κοστιζει 200 λιρες. Αλλη κατηγορια... Το Pioneer χρησιμοποιει 2 dac ενα για καθε καναλι, Burr Brown 24/192

Reaction score
3

αν ψαξεις την αγορα θα βρεις το Pioneer στα 330 ευρω και στην Αγγλια κοστιζει 350 λιρες ενω το 5003 κοστιζει 200 λιρες. Αλλη κατηγορια... Το Pioneer χρησιμοποιει 2 dac ενα για καθε καναλι, Burr Brown 24/192
Μωρε μη μπει πιο βαθεια το χερι στην τσεπη

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Μωρε μη μπει πιο βαθεια το χερι στην τσεπη
το να δωσεις 30 ευρω παραπανω στην Ελλαδα για να αγορασεις κατι που στο εξωτερικο ο Αγγλος δινει 150 λιρες παραπανω, νομιζω αξιζει. Τα μηχανηματα σε ηχο απεχουν πολυ.:126: Εσυ κανεις κουμαντο, απλα επειδη εδωσα Marantz για να παρω το PD-D6 αφου διαπιστωσα με τα αυτια μου τη διαφορα, απλα καταθετω την εμπειρια μου

Reaction score
3

το να δωσεις 30 ευρω παραπανω στην Ελλαδα για να αγορασεις κατι που στο εξωτερικο ο Αγγλος δινει 150 λιρες παραπανω, νομιζω αξιζει. Τα μηχανηματα σε ηχο απεχουν πολυ.:126: Εσυ κανεις κουμαντο, απλα επειδη εδωσα Marantz για να παρω το PD-D6 αφου διαπιστωσα με τα αυτια μου τη διαφορα, απλα καταθετω την εμπειρια μου
Σε ποια μαγαζια το βρηκες τετοια τιμη?
PM

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

κατεβα στο κεντρο.. Δεν θυμαμαι ακριβως σε ποιο, πρεπει να το δα και σε ιντερνετικο. ΑΠλα βγηκε facelift μοντελο, το mkII και τα παλια τα δινουν φθηνοτερα. Τον ενισχυτη υπαρχει καποιος που τον δινει 270 ευρω..

Reaction score
3

Κατω απο 390 δεν μπορω να το βρω googlaροντας

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Κατω απο 390 δεν μπορω να το βρω googlaροντας
το ξερω γιαυτο ειπα να κατεβεις μια βολτα κεντρο. Υπαρχουν μαγαζια που εχουν στοκ το μοντελο J και θα το δωσουν σε καλυτερη τιμη απο αυτην του mkII που πουλανε τωρα

Reaction score
1.188

Δεν έχω ακούσει το Pioneer και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Πάντως το μικρό marantz CD 5003 στα 290€ είναι εκπληκτικό! Πατάει με άνεση κάτω πολλά CD players πολλαπλάσιας αξίας, (το έχουμε τσεκάρει σε A-B test) και επίσης έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και επίσης παίζει mp3 και wma, δείχνει όλη την πληροφορία ID3 tag (τίτλο, album, καλλιτέχνη, year, comments) στην οθόνη του και έχει και πλήκτρο skip folder για να πηγαίνει σε άλλο folder, πέραν του skip track που το έχουν όλα. Και εμφάνιση ίδια με τα μεγάλα high-end αδερφάκια του. Μα τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.485
Members
38.566
Νεότερο μέλος
yannissails