βινιλια!!!

Reaction score
0
εχω στην κατοχη μου καποια ''ημι-σπανια'' βινιλια ελληνιων καλητεχνων σε υπεροχες εκτελεσεις οπως για παραδειγμα την Χ.Αλεξιου να τραγουδαει Χατζη
και αλλους καλητεχνες στα νιατα τους
σας ενημερωνω οτι ολα τα βινιλια ειναι σε παρα μα παρα πολυ καλη κατασταση αγρατζουνιστα και με τις θηκες τους σε καλη κατασταση φυλαγμενους σε ορθια θεση σε κουτι βινιλιων (το κουτι δεν πωλειτε):112:
ειναι 17 βινιλια εκ των οποιων καποια εχουν και 2-3 δισκους μεσα η τιμη ανα δισκο ειναι 15 ευρω και πωλουνται λογο οικονομικης αναγκης τωρα αμα καποιος θελησει να τους παρει ολους η τιμη ειναι 220ευρω(απο 255ευρω)

ευχαριστω

Reaction score
60
εχω στην κατοχη μου καποια ''ημι-σπανια'' βινιλια ελληνιων καλητεχνων σε υπεροχες εκτελεσεις οπως για παραδειγμα την Χ.Αλεξιου να τραγουδαει Χατζη
σας ενημερωνω οτι ολα τα βινιλια ειναι σε παρα μα παρα πολυ καλη κατασταση αγρατζουνιστα και με τις θηκες τους σε καλη κατασταση φυλαγμενους σε ορθια θεση σε κουτι βινιλιων (το κουτι δεν πωλειτε):112:
ειναι 17 βινιλια εκ των οποιων καποια εχουν και 2-3 δισκους μεσα η τιμη ανα δισκο ειναι 15 ευρω και πωλουνται λογο οικονομικης αναγκης τωρα αμα καποιος θελησει να τους παρει ολους η τιμη ειναι 220ευρω(απο 255ευρω)

ευχαριστω
1. βάλε μια λιστα των δίσκων.
2. Δεν ξέρω αν θα πρέπει να μπει στις αγγελίες. Λ.Σ.

Reaction score
41
Απάντηση: βινιλια!!!

Ναι πρέπει να μεταφερθεί από τη μουσική κατηγορία στις αγγελίες.... μόλις έγινε από εμένα.

Reaction score
41

ευχαριστω

Μια λίστα των δίσκων(βινυλίων) θεωρώ ότι είναι απαραίτητη για να τους αξιολογήσουμε κι εμείς.

Reaction score
0

1.Η Αλεξιου Τραγουδαει Χατζη(δυο βινιλια)
2.Το Χρυσο Πακετο(με 40 χρυσα τραγουδια τρια βινιλια)
3.Τα Κατα Μαρκον(με Ξαρχακο, Γκατσο,Νταλαρα)
4.Ο Μπιθικωτσης Τραγουδαει Θεοδωρακη
5.ΜΙΝΟΣ '90(μεγαλα ονοματα οπως Μιτροπανος Παπακωνσταντινου τρια βινιλια)
6.Τα Τραγουδια της Ευτυχιας(δυο βινιλια)
7.Τα Λαϊκα Της Νυχτας(δυο βινιλια)
8.Οι Μερες Της Φωτιας
9.ΛΟΤΟ στα Σουξε
10.Αχ..Πατριδα μου Γλυκεια(δυο βινιλια)
11.Παντα Ερωτευμενος(Γιαννης Παριος,Τοκας)
12.Γραμμες Των Οριζοντων(τρομερο κομματι με Θανο Μικρουτσικο,τα αδερφια κατσιμιχας παπακωνσταντινου και νταλαρα σε δυο βινιλια και αυτο)
13. 25 Χρονια Music-Box(και αυτο με μεγαλα τραγουδια εποχης)

μονο που εκανα ενα τρομερο λαθος πανω στην φουρια μου οπως βλεπεται εχω γραψει μονο 13 βινιλια ενω στην αγγελια εβαλα 17
τα αλλα 4 ειναι 2 με ξενη μουσικη εκ τον οποιον ο ενας ειναι παρα πολυ σπανιος των scorpions και πρεπει να τον παω να εκτιμησουν την αξια του και ενας EROS RAMAZZOTTI που ειναι ακομα στην ζελατινα του
και τα αλλα 2 ειναι δυο κασετινες με δυο βινιλια η καθε μια ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ οι οποιες εχουν κοστολογηθει σε τιμη περιπου 150ευρω μαζι λογο του οτι ειναι 30αιτιας και σε παρα πολυ καλη κατασταση
οποτε πρεπει να αλλαξω και την τιμη η οποια ειναι οπως ειπα 15ευρω ο καθε δισκος και οποιος παρει και τους 13 μαζι θα σου παει στα 180ευρω απο 195ευρω

Reaction score
249

Ο δισκος των Scorpions μηπως ειναι το virgin killer με το original εξωφυλλο;

Reaction score
0

οχι ειναι ο Crazy World.

με το Wind Of Change σε κλασσικη εκτελεση αμα σε βοηθαει

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος