Πρόβλημα εκκίνησης σε samsung m86 52"

Reaction score
0
Πριν από λίγες μέρες η τηλεόραση παρουσίασε το εξής πρόβλημα.
Κάθε φορά που άνοιγε (μετά από βράδυ συνήθως ώστε να είναι πολλή ώρα κλειστή) έκανε ένα κλικ κλακ και αναβόσβηνε το λαμπάκι του stand by μέχρι να πάρει μπρος.

Στην αρχή ξεκίνησε κάνοντας 1-2 κλικ κλακ και σήμερα έκανε 19. Κάθε μέρα αυξάνονται και μαζί φυσικά και ο απαιτούμενος χρόνος για να ανοίξει. Αυτό γίνεται μόνο όταν είναι κρύα η τηλεόραση. Όταν ανοίξει τελικά, αν την κλείσω και την ξανανοίξω σύντομα δεν το κάνει.

Με 2 επισκευαστικά κέντρα που μίλησα δεν μου είπαν τι μπορεί να είναι παραμόνο κάποιος υπέθεσε ότι πρέπει να είναι θέμα τροφοδοσίας.

Δυστυχώς δεν εμπιστεύομαι τεχνικούς να πάρουν την τηλεόραση η οποία δεν έχει ούτε γρατζουνιά και δεν ξέρω κι εγώ πως θα μου τη φέρουν. Έχει λήξει και η εγγύηση.

Το ξέρω ότι αναγκαστικά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς αλλά τουλάχιστον πείτε αν ξέρετε κάποια πληροφορία για να μην με πιάσουν και τελείως κώτσο...

Ευχαριστώ

Reaction score
864
Απάντηση: Πρόβλημα εκκίνησης σε samsung m86 52"

Το ακριβώς αντίθετο κάνει η lg50pg7000 που έχω.

Οταν είναι ΖΕΣΤΗ την κλείσεις και προσπαθήσεις να την ανοίξεις σε σύντομο χρονικό διάστημα ξανακλείνει και προσπαθεί να ξαναανοίξει.

Στις 3 αποτυχημένες προσπάθειες απενεργοποιείται τελείως και πρέπει να βγει απο την πρίζα για 5 λεπτά για να ανοίξει.

Πάντα κρύα ανοίγει κανονικά.

Reaction score
41
Wind, έχω και εγώ ακριβώς την ίδια τηλεόραση και ... ακριβώς το ίδιο πρόβλημα !!!! :104:
Βέβαια δεν έχω φτάσει στα 19 κλικ-κλακ (είμαι κάπου στα 10-12) αλλά προβλέπω να φτάνω σύντομα... Εμένα σε τηλεφωνική επικοινωνία με το service μου είπαν ότι είναι θέμα τροφοδοσίας.. Αναγκαστικά, μια από τις επόμενες μέρες θα τους την πάω, εκτός αν υπάρχει κάτι άλλο να κάνω...

Reaction score
0

Εγώ έφτασα στα 30 κλικ κλακ. Στο τέλος θα την ανοίγω το πρωί για να δω το βράδυ.

Αν πάντως την πας πρώτος γράψε αν δεν σου κάνει κόπο τι έχει ακριβώς.

Reaction score
41
H tv επισκευαστηκε και ολα μια χαρα παλι. Εφταιγε η τροφοδοσια της, οπως μου ειχαν πει...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.507
Απάντηση: Re: Πρόβλημα εκκίνησης σε samsung m86 52"

H tv επισκευαστηκε και ολα μια χαρα παλι. Εφταιγε η τροφοδοσια της, οπως μου ειχαν πει...

Πόσο στοίχισε, ή ήταν στην εγγύηση;

Reaction score
0

Την έστειλα κι εγώ την τηλεόραση τελικά.
Το κόστος που είπαν είναι 280 ευρώ. Ποσό που θεωρώ το λιγότερο υπερβολικό για ένα κατά πως φαίνεται κατασκευαστικό πρόβλημα.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef