AZbox HD Elite ... under hard test...

Reaction score
0
Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

Εδώ και κάποιες ημέρες δεν μπορώ να κατεβάσω τις HD συχνότητες 12522V και 12581V του canalsat ενώ κατεβάζω κανονικά την 12670V. Όλες οι υπόλοιπες συχνότητες DVBS2/8PSK στις 19.2 μοίρες κατεβαίνουν επίσης κανονικά. Δοκίμασα όλες τις επιλογές στο advanced scan χωρίς αποτέλεσμα. Ξέρει κάποιος κάτι γιά να βοηθήσει;
fw 3877

Reaction score
88
Μια ερώτηση και από εμένα μια και θέλω να πάρω τον Premium. Με γνήσια κάρτα ΝΟVA παίζει ή θα έχω πρόβλημα;

Reaction score
1
Μια ερώτηση και από εμένα μια και θέλω να πάρω τον Premium. Με γνήσια κάρτα ΝΟVA παίζει ή θα έχω πρόβλημα;
Εάν η κάρτα δεν είναι 'παντρεμένη', τότε παίζει!

Reaction score
0

έχω την εντύπωση ότι κάποιοι φίλοι που είχαν πρόβλημα με "παντρεμένη" κάρτα πήραν τηλέφωνο στην εταιρία και μετά απο μερικά γλυκόλογα τους την άνοιξαν!

Reaction score
0

Απο προσωπική εμπειρία σας ενημερώνω ότι η κάρτα πρέπει να ενεργοποιηθεί σε Panasat, αφού πρωτύτερα ενημερωθεί ο υπάλληλος του τηλεφωνικού κέντρου που κάνει την ενεργοποίηση ότι η κάρτα μετά θα χρησιμοποιηθεί σε άλλο δέκτη. Η κάρτα δουλεύει τέλεια χωρίς καθόλου "παγώματα". Επίσης, αν για κάποιο λόγο ο AZbox μείνει κλειστός για πάνω από 5 με 6 ημέρες, ενδέχεται η κάρτα να κλειδώσει. Τότε πρέπει απλά να μπει για λίγα δευτερόλεπτα σε Panasat και μετά συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά. Αναφέρομαι βέβαια μόνο για το ενσωματωμένο reader με MultiCAS v162C και όχι για CI Irdeto cam που δέν διαθέτω.

Reaction score
0
Aσχετο αλλα ρε παιδια το HDSUISSE σας ανοιγει με τα γνωστα κλειδια ??? γιατι εμενα οχι και ανοιγουν τα sct και οχι τα jcs sport?:104:

Reaction score
0

καινούριο fw
2010.02.28 azbox-0.9.4585-patch.bin 46.11 MB
fix:
mediaplayer: stored latest used path | setup: manage radio wallpaper | improved mpeg2ts support | added unicode id3 tag version 2 + png cover | dvb-c: added new tp 482/490 | iptv record + timeshift | improved udp streaming behavior | fixed hdd format gui over hdmi | blindscan: fixed motor issue

ίσως το δοκιμάσω το βράδυ να δώ αν έχει καμιά πρόοδο σε σχέση με το KGD

Reaction score
0

μπραβο ρε Stratos_Sam,

περιμενω να διαβασω εντυπωσεις.

εγω προσωπικα βαρεθηκα να κανω τον beta tester της opensat.

δοκιμασα το προτελευταιο και δεν μου αρεσε καθολου

αντε να δουμε ποτε θα βγαλουν κανα Official fw:141:

gor

Reaction score
3

Σε αυτό το Γερμανικό Online κατάστημα, το 12ο προϊόν στη σελίδα στην οποία παραπέμπω είναι DVB-T2 δέκτης για το AZ Box. Αυτός θα είναι backwards compatible; Θα μπορώ, δηλαδή, να βλέπω τα dvb-t MPEG4 κανάλια της Digea;

Σύνδεσμος

Reaction score
2
Re: Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

Σε αυτό το Γερμανικό Online κατάστημα, το 12ο προϊόν στη σελίδα στην οποία παραπέμπω είναι DVB-T2 δέκτης για το AZ Box. Αυτός θα είναι backwards compatible; Θα μπορώ, δηλαδή, να βλέπω τα dvb-t MPEG4 κανάλια της Digea;

Σύνδεσμος
\Ναι και παρε το απο εδω καλύτερα οπως και εγω http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/1801990_-elite-premium-dvb-t-tuner-azbox.html

gor

Reaction score
3

Ωραία! Μου φαίνεται ότι έχω αρχίσει να καταλήγω σε player. Θα περιμένω βέβαια και το συγκριτικό! Εσύ τον εγκατέστησες τον εν λόγω δέκτη; Όλα καλά με το λογισμικό, γιατί κάπου είχα διαβάσει ότι προς το παρών δεν υποστηρίζει DVB-T και DVB-S μαζί. Επίσης, τι γίνεται με την εγγύηση όταν ανοίξουμε το κουτάκι για να βάλουμε τον δέκτη που έχουμε αγοράσει από το εξωτερικό;

ΥΓ. Στο σύνδεσμο που παραθέτεις δεν αναφέρεται κάποιος από τους δέκτες ως T2. Ποιός είναι; Μην τη πατήσουμε...

Reaction score
0

Καλησπερα.Ο Elite κολλησε.Δεν δειχνει τιποτα,δεν μ' αφηνει να μπω στο μενου,ωστε να κανω reset(δειχνει error data-01).Εβαλα σε ενα στικακι το τελευταιο επισημο firmware,το ειδε,εκανε την αναβαθμιση,αλλα τα ιδια...Helppp.....:120:

Reaction score
2

Ωραία! Μου φαίνεται ότι έχω αρχίσει να καταλήγω σε player. Θα περιμένω βέβαια και το συγκριτικό! Εσύ τον εγκατέστησες τον εν λόγω δέκτη; Όλα καλά με το λογισμικό, γιατί κάπου είχα διαβάσει ότι προς το παρών δεν υποστηρίζει DVB-T και DVB-S μαζί. Επίσης, τι γίνεται με την εγγύηση όταν ανοίξουμε το κουτάκι για να βάλουμε τον δέκτη που έχουμε αγοράσει από το εξωτερικό;

ΥΓ. Στο σύνδεσμο που παραθέτεις δεν αναφέρεται κάποιος από τους δέκτες ως T2. Ποιός είναι; Μην τη πατήσουμε...
Με την εγγύηση ρωτα από εκει που το πήρες .
Με το τελευταιο fw παιζουν ολα ωραία .
Τι να πατησεις ? Δεν καταλαβα τι εννοείς ?

Reaction score
2

Καλησπερα.Ο Elite κολλησε.Δεν δειχνει τιποτα,δεν μ' αφηνει να μπω στο μενου,ωστε να κανω reset(δειχνει error data-01).Εβαλα σε ενα στικακι το τελευταιο επισημο firmware,το ειδε,εκανε την αναβαθμιση,αλλα τα ιδια...Helppp.....:120:

Κατι δεν κανεις καλά μεγάλε και η περιγραφή που δινεις δεν αρκει

Reaction score
7.436

ποιο ακριβως λογισμικο εβαλες?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

Κατι δεν κανεις καλά μεγάλε και η περιγραφή που δινεις δεν αρκει
Fail to receive data(err=-1).Αυτο το μηνυμα βγαζει.Τι αλλο να σου περιγραψω δηλαδη?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

ποιο ακριβως λογισμικο εβαλες?
Ειχα μεσα το 4466 κι αφου αρχισε τα παλαβα,του εβαλα το 3877.Εκανε την αναβαθμιση,αλλα εξακολουθει να μην δειχνει καναλια,να μην με αφηνει να μπω στο μενου,κι οταν ακομα ζηταει password με τα 4 μηδενικα δεν μπαινει.Σορυ παιδια αλλα εχω λαλησει...:121:

Reaction score
7.436
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

Fail to receive data(err=-1).Αυτο το μηνυμα βγαζει.Τι αλλο να σου περιγραψω δηλαδη?
ναι αλλα δεν ειναι αντιδραση αυτη ζητας βοηθεια για κατι και οταν καποιος που θελει να σε βοηθησει σου ζηταει καποια παραπανω πληροφορια θυμωνεις.
anyway που λενε και στο χωριο μου δοκιμασε το εξης κλεισε τον δεκτη απο τον διακοπτη βαλε το στικακι και οταν σου βγαλει το μενου της αναβαθμησης κανε φορματ την application area και μετα φορτωσε το λογισμικο ΑΛΛΑ παρακολουθησε ποση περιπου ωρα θα κανει στο τριτο βημα απο τα τεσσερα αν το κανει μεσα σε μερικα δευτερολεπτα μην βγαζεις το στικακι και οταν μπουταρει ξανακανε εγκατασταση και μαλλον ολα θα ειναι πλεον νορμαλ

με προλαβες θεωρησε την πρωτη παραγραφο σαν μη γραφομενη

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.841
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo