Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Εάν η κάρτα δεν είναι 'παντρεμένη', τότε παίζει!Μια ερώτηση και από εμένα μια και θέλω να πάρω τον Premium. Με γνήσια κάρτα ΝΟVA παίζει ή θα έχω πρόβλημα;
\Ναι και παρε το απο εδω καλύτερα οπως και εγω http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/1801990_-elite-premium-dvb-t-tuner-azbox.htmlΣε αυτό το Γερμανικό Online κατάστημα, το 12ο προϊόν στη σελίδα στην οποία παραπέμπω είναι DVB-T2 δέκτης για το AZ Box. Αυτός θα είναι backwards compatible; Θα μπορώ, δηλαδή, να βλέπω τα dvb-t MPEG4 κανάλια της Digea;
Σύνδεσμος
Με την εγγύηση ρωτα από εκει που το πήρες .Ωραία! Μου φαίνεται ότι έχω αρχίσει να καταλήγω σε player. Θα περιμένω βέβαια και το συγκριτικό! Εσύ τον εγκατέστησες τον εν λόγω δέκτη; Όλα καλά με το λογισμικό, γιατί κάπου είχα διαβάσει ότι προς το παρών δεν υποστηρίζει DVB-T και DVB-S μαζί. Επίσης, τι γίνεται με την εγγύηση όταν ανοίξουμε το κουτάκι για να βάλουμε τον δέκτη που έχουμε αγοράσει από το εξωτερικό;
ΥΓ. Στο σύνδεσμο που παραθέτεις δεν αναφέρεται κάποιος από τους δέκτες ως T2. Ποιός είναι; Μην τη πατήσουμε...
Καλησπερα.Ο Elite κολλησε.Δεν δειχνει τιποτα,δεν μ' αφηνει να μπω στο μενου,ωστε να κανω reset(δειχνει error data-01).Εβαλα σε ενα στικακι το τελευταιο επισημο firmware,το ειδε,εκανε την αναβαθμιση,αλλα τα ιδια...Helppp.....:120:
ποιο ακριβως λογισμικο εβαλες?Καλησπερα.Ο Elite κολλησε.Δεν δειχνει τιποτα,δεν μ' αφηνει να μπω στο μενου,ωστε να κανω reset(δειχνει error data-01).Εβαλα σε ενα στικακι το τελευταιο επισημο firmware,το ειδε,εκανε την αναβαθμιση,αλλα τα ιδια...Helppp.....:120:
Fail to receive data(err=-1).Αυτο το μηνυμα βγαζει.Τι αλλο να σου περιγραψω δηλαδη?Κατι δεν κανεις καλά μεγάλε και η περιγραφή που δινεις δεν αρκει
Ειχα μεσα το 4466 κι αφου αρχισε τα παλαβα,του εβαλα το 3877.Εκανε την αναβαθμιση,αλλα εξακολουθει να μην δειχνει καναλια,να μην με αφηνει να μπω στο μενου,κι οταν ακομα ζηταει password με τα 4 μηδενικα δεν μπαινει.Σορυ παιδια αλλα εχω λαλησει...:121:ποιο ακριβως λογισμικο εβαλες?
ναι αλλα δεν ειναι αντιδραση αυτη ζητας βοηθεια για κατι και οταν καποιος που θελει να σε βοηθησει σου ζηταει καποια παραπανω πληροφορια θυμωνεις.Fail to receive data(err=-1).Αυτο το μηνυμα βγαζει.Τι αλλο να σου περιγραψω δηλαδη?